Gość: bartas IP: *.wro.vectranet.pl 11.10.07, 16:30 SF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuuuuumi Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.ib.pwr.wroc.pl 11.10.07, 16:30 Więcej możliwości nie było? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr1 pasjonujacy artykul IP: *.range81-151.btcentralplus.com 11.10.07, 16:46 naprawde jestem pod wrazeniem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudy mam nadzieje ze nikt kolesiowi za to nie zaplacil IP: *.range81-151.btcentralplus.com 11.10.07, 16:49 pieprzona gdybologia. zabralby sie za jakis powazny temat a nie pisac o duperelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: pasjonujacy artykul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 19:51 A ja myslę że jak wygramy oba mecze dopiero wtedy awansujemy. Ale nie będą to łatwe mecze tego jestem prawie pewien. I jestem przekonany, że do awansu brakuje nam 6 punktów !!! Nie wierzę że ani Serbia ani Finlandia gdzieś się nie potkie, a to dla nas wystarczy. Zakładam, że Portugalia wygra wszystko. Serbowie mają 3 mecze przed spotkaniem z nami z czego coby nie mówić 2 wyjazdowe! A to nie jest potęga skoro przegrali z Kazachstanem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: pasjonujacy artykul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 19:51 A ja myslę że jak wygramy oba mecze dopiero wtedy awansujemy. Ale nie będą to łatwe mecze tego jestem prawie pewien. I jestem przekonany, że do awansu brakuje nam 6 punktów !!! Nie wierzę że ani Serbia ani Finlandia gdzieś się nie potkie, a to dla nas wystarczy. Zakładam, że Portugalia wygra wszystko. Serbowie mają 3 mecze przed spotkaniem z nami z czego coby nie mówić 2 wyjazdowe! A to nie jest potęga skoro przegrali z Kazachstanem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leppiej Prawdopodobienstwo znikome. Jak wygrana PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:31 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Prawdopodobienstwo znikome. Jak wygrana PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:36 jak w temacie. Czytaj: ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixo Euro: Polska może awansować już w środę! IP: 62.121.132.* 11.10.07, 16:31 ...albo gdy niebo spadnie Portugalczykom i Serbom na glowe (podobne prawdopodobienstwo, jak przedstawione mozliwosci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misha2005 umiesz liczyć: licz na siebie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:32 trzeba grac swoje a nie liczyć na potknięcia innych drużyn! Odpowiedz Link Zgłoś
util A już myslalem ze sobie darujecie te wyliczenia. 11.10.07, 16:53 Kogo to interesuje "co by było gdyby"? Kibic wie dokładnie ile meczy do końca eliminacji i kto ile punktów potrzebuje, a wy się uparliście robić symulacje już od początku rundy rewanżowej. I tak klepiecie upierdliwie te mini-tabelki i snujecie jałowo po sześć wariantów rozwoju sytuacji, hipotez publicznie wypierdzieć szesnaście i artykuł zlepiony! A wartość dodana równa zeru. I w wydaniu papierowym wam to puszczają? To jest dziennikarstwo sportowe czy zajęcia z rachunku prawdopodobieństwa? Tematów wam brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk To na pewno nie sa zajecia z rachunku prawdopodobi IP: *.host.net 11.10.07, 17:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azc Euro: Polska może awansować już w środę! IP: 150.254.85.* 11.10.07, 16:33 Takich zbiegów okoliczności nie ma. Poza tym Polska niekoniecznie musi wygrać z Kazachstanem. Oczywiście, życzę piłkarzom polskim samych zwycięstw, ale nie znoszę podbijania bębenka w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwa Re: Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:51 ja się nie zdziwię jak będzie remis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:34 no chyba nie ma się czym podniecać skoro każdy wariant zakłąda że portugalia nie pokona ani kazachstanu ani azerbejdżanu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drozdzu Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:36 Moim zdaniem, bezsensowne są takie wyliczenia... Wystarczyła by informacja, że jest taka szansa już w środę. Kto o zdrowych zmysłach będzie rozważał szczegółowo każdą możliwą opcję i spekulował co się wydarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:36 Pewnie gramy swoje i nie patrzymy się na innych. Chociaż po cichu mam nadzieję, że Serbia straci punkty w sobotę z Armenią, a wtedy wygrywając z Kazachami i Belgią jesteśmy w Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 20:56 Ten temat już był wałkowany po ostatnich meczach. Wszyscy wiemy, czego nam trzeba. Tak jak napisałeś, my musimy wygrać z Kazachstanem i Belgią, a Serbia (też na to liczę) zgubi punkty w Armenii. Biorąc pod uwagę przebieg dotychczasowych meczów, zwłaszcza tych na Zakaukaziu, taka możliwość istnieje. W Armenii potracili punkty wszyscy, oprócz Finów, ale oni tam grali jeszcze w zeszłym roku. Serbowie też stracą! Co do tych wariantów, to nie ma o czym mówić, to czysta abstrakcja... Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb ja piernicze 11.10.07, 16:39 ja piernicze, juz sie kombinowanie i liczenie zaczyna! trzeba grac i juz, a nie kalkulowac. ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x przeciez to pisze GW a nie pilkarze IP: *.crowley.pl 11.10.07, 16:56 Miej pretensje do GW Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: przeciez to pisze GW a nie pilkarze 11.10.07, 17:06 no to wlasnie mam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr kra Euro: Polska może awansować już w środę! IP: 62.87.192.* 11.10.07, 16:40 fascynujące zestawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiya Euro: Polska może awansować już w środę! IP: 87.204.12.* 11.10.07, 16:42 optymiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: va t'faire foutre! Re: Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:49 Zgadzam sie! Portugalia nie ma szans wygrać z Kazachstanem! Z Azerbejdżanem to już w ogóle. Według mnie na końcu eliminacji Portugalia bedzie na ostatnim miejscu w tabeli. Serbowie tez nie podołają, każdy wie jak niesamowicie gra Armenia! Jeśli sie poszczęści serbom to może przegrają 0:5. Polska awansowała pewnikiem juz dawno temu, nie wiem czym sie podniecać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3 Euro: Polska może awansować już w środę! IP: 217.153.180.* 11.10.07, 16:47 ciekawym od kiedy panocki te obliczenia, insynuacje i mrzonki snuli. No chyba ze babeczki to wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woyna Euro: Mecze Portugali i Serbii anulowane ! IP: *.cust.tele2.se 11.10.07, 16:50 Zapomnieli dodac jeszce mozliwosci, ze Serbia i Portugalia wchodza w stan wojny z Azerami i Armenczykami. Wtedy bedzie mozna sobie zremisowac z Kazachami ... Odpowiedz Link Zgłoś
temur78 Euro: Polska może awansować już w środę! 11.10.07, 16:50 Gdyby bacia miała wąsy... Ależ bzdurne dywagacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klua Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:53 Podsumowując: musimy poczekać do meczu z Belgią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Euro: Polska może awansować już w środę! IP: 194.134.2.* 11.10.07, 16:54 a leo messi okaze sie polakiem... jezu, dawno nie czytalem tak glupiego wywodu, jakby to chociaz mialo jakis sens i mialo sie do reczywistosci, to tak jak zalozyc ze Polska wygra z Belgia 15-0.. obym sie mylil, co za marnotrawstwo papieru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hector Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.spnjo.uni.wroc.pl 11.10.07, 17:03 Ale bezsensowne prognozy... Portugalia i Serbia nie wygrają żadnego meczu z cieniasami??? Równie dobrze można spekulować, że jeśli Legia przegra gdzieś tam 0:10, a Wisła 0:15, to Zagłębie Sosnowiec zdobędzie mistrzostwo Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.icpnet.pl 11.10.07, 17:53 Ale po co spekulowac? Wystarczy czytac ten "portal" - tabela z soboty: img227.imageshack.us/my.php?image=tabelabe6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <ImI> Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.07, 17:05 Jeśli Polska wygra z Belgia to już może być pewna awansu na Euro 2008. no i z kazachstanem tesz ^^ POLSKA - Kazachstan 4:0 (2:0) POLSKA - Belgia 3:0 (1:0) Serbia - POLSKA 1:1 (1:0) Odpowiedz Link Zgłoś
luminat Czy Readaktor brał jakieś leki? 11.10.07, 17:06 na wirusex wodexes of finlandia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Czy Readaktor brał jakieś leki? IP: *.e-wro.net.pl 11.10.07, 21:14 to by nic nie dało, gdyż tu działa tajemniczy wirus z Filipin;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.chello.pl 11.10.07, 17:15 Szkoda tylko, że autor zapomniał o tym, że Portugalia i Serbia mają po oba o jeden mecz mniej rozegrane, niż Polska. I tak całe wyliczenia nie są funta kłków warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shawn Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 17:17 Tych wariantów jest "aż" osiem, problem w tym że żaden z nich nie jest zbytnio prawdopodobny, a skoro tak, to cały artykuł jest kompletnie bezsensowny - pomijam już fakt, że niektóre z tych ośmiu wariantów są sobie tożsame i de facto jest ich mniej niż 8 (no bo co to dla nas za różnica, czy Portugalia zremisuje tu a przegra tam, czy odwrotnie? tak czy tak zdobędzie 1 punkt). Poza tym sądzę, że byłbym w stanie podać więcej niż "aż 8" wariantów sytuacji, w której na 3 kolejki przed końcem Mistrzem Polski zostanie Polonia Bytom, a Wisła i Legia będą już bez szans na utrzymanie. Czy to oznacza że - gdybym był redaktorem GW - powinienem opublikować artykuł o tytule "OE: Polonia Bytom może zostać Mistrzem Polski!"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 17:31 Myśle że wybrales calkiem prawdopodobny i duzo wygodniejszy wariant z polonią,cięzej bedzie ci podac warianty ze Zaglebie Sosnowiec bedzie mistrzem,ale moze jakos sie uda,a nawet na pewno sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjolek82 Euro: Polska może awansować już w środę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 17:29 Posiadam bilet na mecz Polska-Kazachstan na trybunę otwartą!Niestety nie będę mógł z niego skorzystać!Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na stepion@o2.pl!W grę wchodzi prawdopodobnie tylko odbiór osobisty (okolice Tych). Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.s Euro: Polska może awansować już w środę! 11.10.07, 17:30 a ja moge wygrać milion juz w sobote. to jest chyba bardziej prawdopodobnie. jak ktos nie ma tematu do pisania, to powinien poszukac lepszego zajecia. tak durnego artykulu jeszcze nie czytalem w tej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_wtyczka to jest całkiem realny wariant: Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 17:32 i Serbia wygrywają do końca wszystkie spotkania i to one wchodzą do ME Odpowiedz Link Zgłoś