Dodaj do ulubionych

Artur Boruc - świętszy od papieża

07.12.07, 13:23
Zurawski?!
Obserwuj wątek
    • Gość: bte Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 17:05
      świetne ujęcie :)!!
      • Gość: gosc Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.abnqu2.broadband.tele.dk 07.12.07, 19:18
        jesli chodzi o pierwsza akcje to tam byl odgwizdany spalony...
        • empirio Czy porównanie jakiegoś piłkarza do papieża... 08.12.07, 12:12
          ...nie obraża niczyich uczuć religijnych?
          • Gość: Sebool Re: Czy porównanie jakiegoś piłkarza do papieża.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 14:35
            nie
            • empirio A czy porównanie wybitnego bramkarza do papieża... 08.12.07, 15:11
              ...nie obraża niczyich uczuć piłkarskich?
    • Gość: hajk Abemus Papa IP: *.toya.net.pl 07.12.07, 19:19
      Artur Boruc
      • Gość: nikt Re: Abemus Papa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 19:21
        habemus pajacu
    • Gość: mariusz gratuluje super zrobionego zdjecia!!! IP: *.static.wiline.com 07.12.07, 19:19
      wyglada to naprawde swietnie!!! Dobre "oko" do robienia zdjec!!!
      pozdrawiam z San Francisco
    • Gość: bartei Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.flashnet.pl 07.12.07, 19:44
      pierwsza akcja z filmiku jest niesamowita. Holie Golie :-)
    • Gość: Schlesier Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: 195.116.238.* 07.12.07, 20:23
      Zaiste, cudotwórca... :D
    • Gość: Tusk Wonders To wszystko zasluga Tuska IP: *.nwrknj.east.verizon.net 07.12.07, 20:24
      Od kiedy zostal Premierem przecietny Boruc broni jak w transie.
      • Gość: tiago Tuska, Gazeta Wyborcza 2 lata temu beatyfikowała IP: 222.143.24.* 07.12.07, 20:57
      • Gość: COVA(L) Re: To wszystko zasluga Tuska-Cudotwórcy IP: *.2a.pl 07.12.07, 22:43
        To prawda, że od kiedy Tusk został premierem, namaszczonym przez TVN,Wybiórczą,
        Polityke, onet, TOK fm i inne "wiarygodne" media dzieją się dziwne rzeczy (vide
        cwaniaczek Ćwiąkalski, pocałowanie Putina w tyłek, obecną min.Ewe Kopacz która
        zadłużyła gminę oraz kierowany przez siebie ZOZ na 3,5 mln zł i wiele, wiele
        innych żenujący spraw).
        Jednak co do Boruca to się nie zgodze. To nie jest przeciętny bramkarz. Bez mega
        promocji jest wart dziś ok. 10mln funtów. Gwarantuje Ci że z jego
        umiejętnościami i charyzmą zajdzie naprawde daleko. Przeanalizuj występy
        "czołowych" bramkarzy świata, ich interwencje i ich wpadki, ich postawę na
        murawie i poza nią, ich cene odstępnego i możliwości rozwoju.

• Gość: Felek [...] IP: *.crowley.pl 08.12.07, 08:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: gość kolejny "młody wykształcony" wyborca PO pokazał IP: *.icm.edu.pl 08.12.07, 10:45
            jak wygląda język intelektualisty :D

Gość portalu: Felek napisał(a):

> Idąc twoim marnym tokiem myślenia i wieśniacką prowokacją zapytam: ile
            > kilometrów ch.ja trzeba pociągnąć żeby mieć takie usta jak Ty ??? Pedalski
            > napletku kaczki to że nie masz mózgu i jesteś pisiorowatym kaczoobciągaczem nie
            > daje Ci prawa do wypowiadania się. Kaczki i wiesniaki głosu nie mają....Jedź do
            > torunia oddaj całe oszczędności swojemu mentorowi Tadziowi i wal się na ryj byl
            > e
            > skutecznie bys nie musił już zaśmiecać naszgo kraju śmieciu
            • Gość: Antek Re: kolejny "młody wykształcony" wyborca PO pokaz IP: *.crowley.pl 08.12.07, 11:01
              Odezwał się buahahha. Najpierw dowiedz się co to znaczy słowo intelektualista a
              potem pisz. Raczej powinienes użyć słowa kultura słowa. Nie ma to jak próba
              błyskotliwej odpowiedzi na poziomie berka kucanego. Zabłysnął dzielny bezmózgi
              echo Pisuar. Po czym poznac wyborce PIS?? Nie myśli i nie mówi od tego ma Jarka....
              • Gość: do adwokata Re: kolejny "młody wykształcony" wyborca PO pokaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 15:14
                sjp.pwn.pl/lista.php?co=intelektualista jak chcesz kogoś baranku pouczać
                to najpierw zacznij od siebie. przeanalizuj cioto wpis człowieka którego
                bronisz! wyzywając innych od idiotów, wieśniaków i bezmózgowców, praktycznie sam
                się nazwał intelektualistą. najwyraźniej czytanie ze zrozumieniem sprawia ci
                wielki problem.
    • Gość: heh Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 22:18
      "papież bramki"? nie qmam o co chodzi komentatorowi :|
      • Gość: Vao Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.hvc.res.rr.com 08.12.07, 00:55
        Bo slaby jestes. Chodzi o to ze w Celtiku uwazaja Borsuka za
        swietego, z paru powodow.
    • Gość: dtu, Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.ntlworld.ie 08.12.07, 02:08
      Na początku? A na końcu to nie?
      • Gość: dzekson2 Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 04:29
        z tego co widać nie jest zły ten boruc jeżeli chcą za niego zapłacić
        8 mln funtów s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
      • Gość: 78 Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.centertel.pl 08.12.07, 08:45
        Gość portalu: dtu, napisał(a):

> Na początku? A na końcu to nie?

no wlasnie! ta ostatnia interwencja tez jest niezla! Taki gruby a tak szybko sie
        podniosl ;]
    • Gość: Laforteresse Bramkarz bramkarzowi nierówny IP: *.bac.pppool.de 08.12.07, 09:24
      Tymczasem:

Kaczka, that poor little darling, jęła miotać oskarżeniami o "irracjonalność".
      Zależy, co i kogo ma na myśli. Niech się w każdym razie nie ośmiesza, bo sama
      sobie zaszkodzi.

Zgadza się, że są też inne priorytety.
    • Gość: kamil.bałwanque Z czuba jest gorsze ob BBC IP: *.ver.airbites.pl 08.12.07, 11:19
      Na ile krytykujecie ludzi/schematy mediow bo moglyby byc lepsze wy umielibyscie
      usprawnienie wdrozyc (takie ktore jest poza Polska) ale z oczywistych powodow
      nie jestescie władni a na ile chcecie byc lepsi od ludzi/schematow mediow - nie
      przeszkadza mi kogos zainspirowac ale glab polski zwykle gniewa sie ze to nie on
      kogos zainspirowal i robi to co ktos bo inaczej jest bez sensu w danym momencie
      zmian obyczajowych - niektorzy robia to co ludzie na filmach a inni nie
      zauwazaja ze nie przedstawiajac wszystkich wydarzen sie nie klamie (plus
      mozliwosci animacji, opoznienia sygnalu w stosunku do wydarzen 'tak na wszelki
      wypadek').
      • Gość: tomaszkovi Re: Z czuba jest gorsze ob BBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 13:17
        Ja tam nie kminie o co w tym chodzilo...A tak btw to nie zauwazacie ludzie ze dyskusja PiS:PO w tekscie o Borucu to przegiecie tzw paly? A co do komentarza powyzej- glosowalem na PO, uwazam sie za 'wyksztalconego' wiec prosze nie porownywac mnie do tekstow jakiegos...specyficznego czlowieka A Boruc Jest Wielki...ale to Zuraw pogra z Becksem-moze nie w Man U albo Realu ale liczy sie fakt;]
        • Gość: kalifat.moherowy Aroganckie miernoty się zbiesiły w internecie IP: *.ver.airbites.pl 08.12.07, 18:23
          Mnie nie przeszkadza ze opowiadajacy o polityce udają ze kibicuja Liverpoolowi -
          ja tez moge udawac ze kibicuje frustratom politycznym
    • Gość: 4xg dobry jest IP: *.162.udn.pl 08.12.07, 11:58
      madafaka
    • Gość: Mc Gruby Mc Boruc aliac Swiety Hamburger IP: 62.88.171.* 08.12.07, 14:37
      grubas niesamowity, powinin schudnac, bo jak na razie nadrabia
      cielskiem.
    • Gość: zonk Boruc limerick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 16:14
      Skoro taki święty to i pomniki cza stawiać ai wiersze onim pisać . Oto piękny
      pean na cześć idola:

Jestem Artur Boruc świetny bramkarz z Polski,
      broniłem tam kiedyś w barwach pewnej wioski.
      Teraz wyjechałem na szkockie stadiony,
      co by w Glasgow wzmocnić potęgę obrony.
      Świetny miałem sezon i mistrzem zostałem,
      poprosił mnie Leon no więc przyjechałem.
      Tyś najlepszy w bramce Leon mi powiada,
      zatrzymasz Azerów Ormianom też biada.
      Aż tu jakiś Azer już w minucie piątej
      ośmiesza obrońcę i pana Golonkę.
      Dobrze że w ataku samych mistrzów mamy,
      łatwo więc Azerom trzy bramki strzelamy.
      Jest już mecz z Armenią i dla nich rzut wolny,
      Artur mur ustawił i stoi spokojny.
      A tu Hamlet jakiś do piłki się skrada,
      kopie precyzyjnie ta w okienko wpada.
      Już ją prawie miałem Artur rzekł zdziwiony,
      gdybym tylko nie był taki obciążony.
      Byłem kiedyś szczupły i zwinniejszy troszkę,
      lecz lubię Mc Donalds i hamburgery z sosem.
      Lubię też skrzydełka i duże zestawy
      dlatego nie mogę odbić się z murawy.
      Ale już sie biorę powoli za siebie
      i będę głodował o wodzie i chlebie.
    • Gość: nine_inch_snail Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.manc.cable.ntl.com 09.12.07, 14:25
      Jaki ***** cud? Ze mu pilka prosto w rece wpadla? On nawet nie mial
      zamiaru tego bronic, wiec o czym my tu mowimy? Przecietny bramkarz z
      rownie przecietnej druzyny, nad ktorego "ponadnaturalnymi"
      umiejetnosciami zachwycaja sie JEDYNIE polskie gazety. Obudzcie sie!
      Gdyby nie Benfica, to by wasz Boruc dalej tylko na tym wypiz**wie
      bronil...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka