Gość: bte Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 17:05 świetne ujęcie :)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.abnqu2.broadband.tele.dk 07.12.07, 19:18 jesli chodzi o pierwsza akcje to tam byl odgwizdany spalony... Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Czy porównanie jakiegoś piłkarza do papieża... 08.12.07, 12:12 ...nie obraża niczyich uczuć religijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebool Re: Czy porównanie jakiegoś piłkarza do papieża.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 14:35 nie Odpowiedz Link Zgłoś
empirio A czy porównanie wybitnego bramkarza do papieża... 08.12.07, 15:11 ...nie obraża niczyich uczuć piłkarskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Abemus Papa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 19:21 habemus pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz gratuluje super zrobionego zdjecia!!! IP: *.static.wiline.com 07.12.07, 19:19 wyglada to naprawde swietnie!!! Dobre "oko" do robienia zdjec!!! pozdrawiam z San Francisco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartei Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.flashnet.pl 07.12.07, 19:44 pierwsza akcja z filmiku jest niesamowita. Holie Golie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schlesier Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: 195.116.238.* 07.12.07, 20:23 Zaiste, cudotwórca... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusk Wonders To wszystko zasluga Tuska IP: *.nwrknj.east.verizon.net 07.12.07, 20:24 Od kiedy zostal Premierem przecietny Boruc broni jak w transie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiago Tuska, Gazeta Wyborcza 2 lata temu beatyfikowała IP: 222.143.24.* 07.12.07, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COVA(L) Re: To wszystko zasluga Tuska-Cudotwórcy IP: *.2a.pl 07.12.07, 22:43 To prawda, że od kiedy Tusk został premierem, namaszczonym przez TVN,Wybiórczą, Polityke, onet, TOK fm i inne "wiarygodne" media dzieją się dziwne rzeczy (vide cwaniaczek Ćwiąkalski, pocałowanie Putina w tyłek, obecną min.Ewe Kopacz która zadłużyła gminę oraz kierowany przez siebie ZOZ na 3,5 mln zł i wiele, wiele innych żenujący spraw). Jednak co do Boruca to się nie zgodze. To nie jest przeciętny bramkarz. Bez mega promocji jest wart dziś ok. 10mln funtów. Gwarantuje Ci że z jego umiejętnościami i charyzmą zajdzie naprawde daleko. Przeanalizuj występy "czołowych" bramkarzy świata, ich interwencje i ich wpadki, ich postawę na murawie i poza nią, ich cene odstępnego i możliwości rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek [...] IP: *.crowley.pl 08.12.07, 08:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kolejny "młody wykształcony" wyborca PO pokazał IP: *.icm.edu.pl 08.12.07, 10:45 jak wygląda język intelektualisty :D Gość portalu: Felek napisał(a): > Idąc twoim marnym tokiem myślenia i wieśniacką prowokacją zapytam: ile > kilometrów ch.ja trzeba pociągnąć żeby mieć takie usta jak Ty ??? Pedalski > napletku kaczki to że nie masz mózgu i jesteś pisiorowatym kaczoobciągaczem nie > daje Ci prawa do wypowiadania się. Kaczki i wiesniaki głosu nie mają....Jedź do > torunia oddaj całe oszczędności swojemu mentorowi Tadziowi i wal się na ryj byl > e > skutecznie bys nie musił już zaśmiecać naszgo kraju śmieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: kolejny "młody wykształcony" wyborca PO pokaz IP: *.crowley.pl 08.12.07, 11:01 Odezwał się buahahha. Najpierw dowiedz się co to znaczy słowo intelektualista a potem pisz. Raczej powinienes użyć słowa kultura słowa. Nie ma to jak próba błyskotliwej odpowiedzi na poziomie berka kucanego. Zabłysnął dzielny bezmózgi echo Pisuar. Po czym poznac wyborce PIS?? Nie myśli i nie mówi od tego ma Jarka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do adwokata Re: kolejny "młody wykształcony" wyborca PO pokaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 15:14 sjp.pwn.pl/lista.php?co=intelektualista jak chcesz kogoś baranku pouczać to najpierw zacznij od siebie. przeanalizuj cioto wpis człowieka którego bronisz! wyzywając innych od idiotów, wieśniaków i bezmózgowców, praktycznie sam się nazwał intelektualistą. najwyraźniej czytanie ze zrozumieniem sprawia ci wielki problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 22:18 "papież bramki"? nie qmam o co chodzi komentatorowi :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vao Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.hvc.res.rr.com 08.12.07, 00:55 Bo slaby jestes. Chodzi o to ze w Celtiku uwazaja Borsuka za swietego, z paru powodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dtu, Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.ntlworld.ie 08.12.07, 02:08 Na początku? A na końcu to nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 04:29 z tego co widać nie jest zły ten boruc jeżeli chcą za niego zapłacić 8 mln funtów s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.centertel.pl 08.12.07, 08:45 Gość portalu: dtu, napisał(a): > Na początku? A na końcu to nie? no wlasnie! ta ostatnia interwencja tez jest niezla! Taki gruby a tak szybko sie podniosl ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laforteresse Bramkarz bramkarzowi nierówny IP: *.bac.pppool.de 08.12.07, 09:24 Tymczasem: Kaczka, that poor little darling, jęła miotać oskarżeniami o "irracjonalność". Zależy, co i kogo ma na myśli. Niech się w każdym razie nie ośmiesza, bo sama sobie zaszkodzi. Zgadza się, że są też inne priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil.bałwanque Z czuba jest gorsze ob BBC IP: *.ver.airbites.pl 08.12.07, 11:19 Na ile krytykujecie ludzi/schematy mediow bo moglyby byc lepsze wy umielibyscie usprawnienie wdrozyc (takie ktore jest poza Polska) ale z oczywistych powodow nie jestescie władni a na ile chcecie byc lepsi od ludzi/schematow mediow - nie przeszkadza mi kogos zainspirowac ale glab polski zwykle gniewa sie ze to nie on kogos zainspirowal i robi to co ktos bo inaczej jest bez sensu w danym momencie zmian obyczajowych - niektorzy robia to co ludzie na filmach a inni nie zauwazaja ze nie przedstawiajac wszystkich wydarzen sie nie klamie (plus mozliwosci animacji, opoznienia sygnalu w stosunku do wydarzen 'tak na wszelki wypadek'). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszkovi Re: Z czuba jest gorsze ob BBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 13:17 Ja tam nie kminie o co w tym chodzilo...A tak btw to nie zauwazacie ludzie ze dyskusja PiS:PO w tekscie o Borucu to przegiecie tzw paly? A co do komentarza powyzej- glosowalem na PO, uwazam sie za 'wyksztalconego' wiec prosze nie porownywac mnie do tekstow jakiegos...specyficznego czlowieka A Boruc Jest Wielki...ale to Zuraw pogra z Becksem-moze nie w Man U albo Realu ale liczy sie fakt;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifat.moherowy Aroganckie miernoty się zbiesiły w internecie IP: *.ver.airbites.pl 08.12.07, 18:23 Mnie nie przeszkadza ze opowiadajacy o polityce udają ze kibicuja Liverpoolowi - ja tez moge udawac ze kibicuje frustratom politycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Gruby Mc Boruc aliac Swiety Hamburger IP: 62.88.171.* 08.12.07, 14:37 grubas niesamowity, powinin schudnac, bo jak na razie nadrabia cielskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Boruc limerick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 16:14 Skoro taki święty to i pomniki cza stawiać ai wiersze onim pisać . Oto piękny pean na cześć idola: Jestem Artur Boruc świetny bramkarz z Polski, broniłem tam kiedyś w barwach pewnej wioski. Teraz wyjechałem na szkockie stadiony, co by w Glasgow wzmocnić potęgę obrony. Świetny miałem sezon i mistrzem zostałem, poprosił mnie Leon no więc przyjechałem. Tyś najlepszy w bramce Leon mi powiada, zatrzymasz Azerów Ormianom też biada. Aż tu jakiś Azer już w minucie piątej ośmiesza obrońcę i pana Golonkę. Dobrze że w ataku samych mistrzów mamy, łatwo więc Azerom trzy bramki strzelamy. Jest już mecz z Armenią i dla nich rzut wolny, Artur mur ustawił i stoi spokojny. A tu Hamlet jakiś do piłki się skrada, kopie precyzyjnie ta w okienko wpada. Już ją prawie miałem Artur rzekł zdziwiony, gdybym tylko nie był taki obciążony. Byłem kiedyś szczupły i zwinniejszy troszkę, lecz lubię Mc Donalds i hamburgery z sosem. Lubię też skrzydełka i duże zestawy dlatego nie mogę odbić się z murawy. Ale już sie biorę powoli za siebie i będę głodował o wodzie i chlebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nine_inch_snail Artur Boruc - świętszy od papieża IP: *.manc.cable.ntl.com 09.12.07, 14:25 Jaki ***** cud? Ze mu pilka prosto w rece wpadla? On nawet nie mial zamiaru tego bronic, wiec o czym my tu mowimy? Przecietny bramkarz z rownie przecietnej druzyny, nad ktorego "ponadnaturalnymi" umiejetnosciami zachwycaja sie JEDYNIE polskie gazety. Obudzcie sie! Gdyby nie Benfica, to by wasz Boruc dalej tylko na tym wypiz**wie bronil... Odpowiedz Link Zgłoś