Dodaj do ulubionych

Cantoro: Chciałem grać dla Polski

IP: *.forweb.pl 11.03.08, 10:48
Jaś Fasola też pewnie by chciał
Obserwuj wątek
    • Gość: andre . IP: *.chello.pl 11.03.08, 10:53
      Mauro jest super
    • Gość: CZART ne ppadajmy w szaleństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 10:56
      jak tak sie zastanowić to dlaczego nie nazwać dzisiejszego meczu
      ligowców polskich( + Krzynówek , ale on miał grać w Wiśle) z
      ligowcami czekajacymi na obywatelstwo ?
    • markus.kembi Cantoro: Chciałem grać dla Polski 11.03.08, 10:56
      No właśnie - pan Cantoro miał grać w reprezentacji Polski, a tej wiosny widziałem go w 2 meczach i aż oczy bolały patrzeć na taką grę.

A co do pana Rogera - gdyby zrobić ranking najlepszych piłkarzy Orange Ekstraklasy za rundę jesienną bieżącego sezonu, nie zmieściłby się w pierwszej dziesiątce. Nawet najwięksi fani tego zawodnika muszą przyznać, że nie zasługuje on na miano największej gwiazdy polskiej ligi i nie można w nim przedstawiać go jako potencjalnego zbawcy polskiej reprezentacji narodowej, a wypowiedzi w stylu "bez Rogera nie wyjdziemy z grupy" są śmieszne i godne pożałowania.
      • Gość: Ania Kocyba Re: Cantoro: Chciałem grać dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 11:04
        Etam ranking. Liczy się to co z zawodnika potrafi wykrzesać trener, stawiając go
        w odpowiednim momencie na odpowiedniej pozycji. No i oczywiście, na co stać
        samego zawodnika w danej sytuacji. Piszesz o wypowiedziach śmiesznych i godnych
        pożałowania, a sam zdaje się jesteś klasykiem tego nurtu.
    • Gość: hakon666 Czarne złoto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 11:04
      Dicksona Choto ja bym najbardziej chciał w kadrze, - on jest gwiazdą naszej
      kiepskiej ligi. Ale on już od dawna gra dla swoich wiec o czym ja w ogóle
      pisze... :9
    • Gość: dzul Cantoro: Chciałem grać dla Polski IP: *.184-82-b.business.telecomitalia.it 11.03.08, 11:07
      Szlag mnie trafi. Otworzylem wywiad z Cantoro w nadziei, ze przeczytam cos co
      nie dotyczy Legii i Rogera. I co? I 2/3 pytan zadanych przez dziennikarzy GW
      oczywiscie dotyczylo Rogera?
      Za chwile sie okaze, ze w wywiadzie z Doda pierwsze pytanie bedzie brzmiec: "Czy
      zaspiewalabys hymn Polski na Euro 2008 dla Rogera?"
      Czy naprawde nie ma innych tematow dotyczacych pilki noznej?
      • Gość: hegemon® niespuśćsię ze złości od myciakibli na uchodzstwie IP: *.aster.pl 11.03.08, 11:27
        przeszoruj podloge i jeszcze raz wez sie za kibel
        • Gość: dzul Re: niespuśćsię ze złości od myciakibli na uchodz IP: *.184-82-b.business.telecomitalia.it 11.03.08, 11:53
          Widzisz, w tym pieknym kraju nawet kible sa podlaczone do internetu.
    • Gość: crotalus Cantoro: Chciałem grać dla Polski IP: 198.178.236.* 11.03.08, 11:28
      Leo ma chyba już postępującą demencję... Może jeszcze Edi, Vukovic,
      Choto, Hermes? Kto mówił, że w Polsce jest tyle talentów jeszcze nie
      tak dawno?
      • Gość: mort Re: Cantoro: Chciałem grać dla Polski IP: *.ds.pg.gda.pl 11.03.08, 11:40
        spokojnie oni nie sa z legii wiec nie bedzie takiej promocji
        • Gość: mort dobra blad IP: *.ds.pg.gda.pl 11.03.08, 11:41
          sa z legii :) ale choto juz chyba gral w tej swojej
    • wirone NIE dla Rogera! 11.03.08, 11:47
      roger.wirone.info/
    • matrek Fajny gosc. 11.03.08, 11:53
      Inteligentny i elokwentny, nie jak wiekszosc bucow-polskich pilkarzy, ktorym
      ukonczenie szkoly zawodowej nie dalo (bo i nie moglo) niczego wiecej oprocz
      umiejetnosci bycia napuszonym bucem.
    • Gość: Mercy Cantoro: Chciałem grać dla Polski IP: 195.205.114.* 11.03.08, 13:58
      Zastanawiałem sie kiedys jaka jest przyczyna do tego ze polska jako kraj plasuje
      sie tak daleko wsrod krajow uni .Lata komuny zgadza sie ale co jeszcze ?i
      doszedłem do wniosku ze glowna przyczyna takiej sytuacji jest wasza nasza
      mentalnosc tak mentalnosc polakow ludzi zakompleksionych ludzi ktorzy nie
      dopuszczaja innosci np (naturalizacja obcokrajowcow) podczas gdy trwa proces
      globalizacji ludzi zmieniaja miejsca zamieszkania czlowiek z afryki zyje w
      europie europejczyk zyje w afryce i co w tym zlego przeciez swiat nalezy do
      czlowieka i jakie ma znaczenie gdzie on mieszka czy polacy pracujacy w angli to
      zdrajcy narodowi bo czcieli zapewnic sobie godne warynki .
      • Gość: crotalus Re: Cantoro: Chciałem grać dla Polski IP: *.aster.pl 11.03.08, 14:11
        Niestety, za przeproszeniem, globalizacja wyprała Ci mózg... Co
        proces globalizacji ma wspólnego z reprezentacją narodową? Sama
        nazwa "narodowa" wskazuje na to, co to są za rozgrywki. Może w imię
        globalizacji i jakiejś fałszywej poprawności zmienimy tę nazwę? Na
        przykład "reprezentacja narodowa + paru przyjezdnych". Nic w tym
        złego, że Afrykanie żyją w Europie i na odwrót, ale co to ma
        wspólnego z reprezentacjami? Przywoływanie Klozego, Podolskiego,
        Zidana i zastępów czarnych Francuzów jest absurdem.
        • Gość: lol Re: Cantoro: Chciałem grać dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 14:47
          Dokładnie tak jak wyżej :).

Panowie redaktorzy i inni co się wypisują, oraz szanowny Leo nie wie, że były
          kolonie francuskie? Holenderskie? Brytyjskie?

Poza tym ludzie grający dla Niemców, Francuzów, etc. mają obywatelstwo które im
          się należało po długim pobycie w tym kraju, a nie tak jak Leo chce na jeden
          raz... A jak się nie sprawdzi? Będzie miał obywatelstwo dużo wcześniej niż inni
          co się o nie ubiegają mimo, wielu lat siedzenia tutaj. Trochę nie fair nieprawdaż?

A globalizacja nie ma nic wspólnego z reprezentacją, skąd taki pomysł w ogóle? :D

Nie mam nic do tego by murzynki podnosiły poziom w naszej marnej polskiej lidze,
          ale od reprezentacji wara. Niech zasłuży jak inni na obywatelstwo. Niech nauczy
          się chociaż trochę polskiego, kultury, czegokolwiek byś mógł go Polakiem nazwać.
    • Gość: kosma Cantoro: Chciałem grać dla Polski IP: *.171.101.2.crowley.pl 11.03.08, 14:01
      niezapominajmy o jeszcze jednym obywatelstwie pana Cantoro - oprucz
      tego iz jest argentyńczykiem jest i brazylijczykiem, więc....
      • Gość: jsjs Re: Cantoro: Chciałem grać dla Polski IP: *.chello.pl 11.03.08, 15:06
        nie jest brazylijczykiem ma obywatelstwo wloskie!Jest najlepszy z
        obcokrajowcow w lidze(poza Cleberem) i szkoda ze nei zagra w
        Polsce...
    • Gość: no Hernani, czyli następny w kolejce IP: *.forweb.pl 11.03.08, 14:16
      sport.wp.pl/kat,1728,title,-Hernani-chce-do-polskiej-kadry,wid,9743348,wiadomosc.html?rfbawp=1205241309.840&ticaid=1582f
    • forblog Gdzie opcja "żaden" w ankiecie ? 11.03.08, 14:46
      j.w
    • Gość: amikowiec cantoro to milicjant a nie policjant IP: *.icpnet.pl 11.03.08, 16:07
      wiec bez sensu o tym pisałeś
    • vega01 Cantoro: Chciałem grać dla Polski 11.03.08, 16:15
      szkoda szkoda bo Cantoro to nie piłkarz to wielki piłkarz co prawa jego forma
      systematycznie z uwagi na wiek spada ale mimo to żałuje ze choć jednego meczu
      dla nas nie zagrał On w odróżnieniu od Rogera na to zasłużył takie moje zdanie
      :) Zawsze na boisku zostawia serce to tez jest ważne.
    • bekkouche Cantoro: Chciałem grać dla Polski 11.03.08, 17:10
      Mauro Cantoro brzmi podejrzanie inteligentnie w swoich wypowiedziach. Nie żebym
      wątpił w jego umysłowe zdolności, ale jakoś mam w głowie półtępe wypociny innych
      piłkarzy z polskiej ligi.
      Roger nie powinien na dziś nawet kandydatem na reprezentanta Polski...Może za 3
      lata, jak nauczy się robic żurek:), ale wtedy wolałbym chyba żeby pozostał przy
      tym żurku niż grał dla PL...
      Legia to stara kur.wa, Legia je.bana jest...
      Legie trzeba pier.dolić, Legie CWKS...
      I wszyscy razem:
      Centralne Wojkowe K.urwisko Sportowe 3x!!!
    • Gość: keerk Cantoro to miły facet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 14:32
      mimo że gra dla Wisły ]:->
    • Gość: knanaansynChama Antysemici krytykuj jp2.kaczorów ,pzpn IP: *.dynamic-dialup.coretel.net 13.03.08, 03:28
      Do tego także nie lubia, izakowicza, pieronka, KUL-u, sejmu, rządu-nierządu
      pasożydniczego sejmiku, pastyjnych struktur, towarzyskiego (po halucynach)
      mojżesza, księdza-rabina MIchała Hellera i renaty no i chamolików
      (chamo-katolików). Aj waj Gezerat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka