Gość: STOREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:38 Kur.. dzialacze prosza, towarzyszu nie odchodz!! pierdziele, co za klika! wakacji nie bedzie, biedactwo..szkoda tylko ze nie powiedzial ktorego roku!!!!! oslizla glizda!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzul Czerwiec 2028 IP: *.cust-adsl.tiscali.it 11.04.08, 09:39 Rozmowa z Michalem Listkiewiczem, prezesem PZPN. RED: Czy rozwaza Pan rezygnacje z funkcji? ML: Mysle, ze moj czas dobiega konca. Ciesze sie, ze koncowka mojej kadencji uplynela pod znakiem sukcesow takich jak remis naszej reprezentacji z Moldawia w eliminacjach MS niepelnosprawncyh, przejscie mistrza Polski przez pierwsza runde prekwalifikacyjna pucharu Intertoto i wyrownana choc niestety przegrana walka w drugiej rundzie z Czyngisem Bakuszew, siodma druzyna silnej ligi Azrebejdzanu. Nalezy tez w wspomniec o twardej walce z korupcja dzieki ktorej w ostatnich pieciu latach wykrylismy np., ze Izolator Boguchwala wreczyl przed meczem druzynie przeciwnej worek cukierkow. Konsekwencje jak pamietamy byly surowe - publiczna nagana dla prezesa i zawodnikow. RED: Podobno delegaci chcieli by jednak na najblizszym zjezdzie PZPN przeglosowac dla Pana dozywotnia prezesure. Czy zgodzilby sie Pan na to? ML: Uwazam, ze musze ustapic miejsca mlodszym, zdolnym dzialaczom, jak chocby 75-letni byly prezes Znicza Pruszkow. Na najblizszym zjezdzie na jesieni podam sie wiec do dymisji. Jesli jednak wola zjazdu bedzie bym kontunuowal misje, to wykazalbym sie brakiem odpowiedzialnosci wobec losow polskiej pilki gdybym odmowil..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loco Re: Czerwiec 2028 IP: 148.81.175.* 11.04.08, 09:48 A fe.... Oby twój proroczy wywiad nie doszedł do skutku w 2028 roku a już w wakacje 2027 jak zapowiada Listkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Listkiewicz odejdzie latem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:41 nie wierzę.deklarował już że nie będzie kandydował,że nie będzie go w polskiej piłce,potem zmieniał dane słowo.człowiek bez honoru i notoryczny obłudnik.nie odejdzie a rak dalej będzie toczył polską piłke.potem będzie płakał że agresja skupia się na nim.bedzie dalej robił z siebie ofiarę nienawiści.a czy ona jest niesłuszna i przypadkowa? nie wierzę.gdybym napluł mu w twarz to ze swoim szelmowskim uśmiechem poiedziałby: deszcz pada.bez honoru i bez wstydu jest pan panie listkiewicz.dobrze że masz pan układy za granicą to ci ludzie szantażują cały nasz kraj żebyś miał pan tylko swoją posade,do której dawno temu się przyspawałeś.nie wierzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
util Goowno mnie obchodzą takie deklaracje. 11.04.08, 10:42 Co miesiąc mówi co innego, co pół roku ogłasza swoje odejście by za kolejne dwa miesiące wykręcać się sianem - w żadne słowo mu nie wierzę, wszystkie teksty radzę puszczać mimo uszu, bo ten czowiek jest wyjątkowo niewiarygodny. Słowo Listiewicza nic nie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Naleza ci sie wakacje w pierdlu... IP: *.ericsson.net 11.04.08, 09:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: Naleza ci sie wakacje w pierdlu... IP: *.icpnet.pl 11.04.08, 10:03 Każdy dzień pobytu Listkiewicza na obecnym stanowisku to hańba dla kibiców,Polski i całego sportowego świata. Czy naprawdę nie ma siły na tego pana. Prosimy o przyspieszenie działań sądu i prokuratury. Odebranie ewentualne Euro 2012 może nastąpić głównie za sprawą Listkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cierpliwy Re: Naleza ci sie wakacje w pierdlu...i słusznie IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 12:17 www.sport.pl/sport/1,69628,2607142.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loco Listkiewicz odejdzie latem IP: 148.81.175.* 11.04.08, 09:50 Mam nadzieję, że nasze wnuki to zobaczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Listkiewicz odejdzie latem IP: *.chello.pl 11.04.08, 10:13 HAHAHAHA zobaczycie w sierpniu powie ze w grudniu w grudniu ze w styczniu itd. robi tak juz chyba 10 lat , trzeba byc naiwnym albo glupim zeby wierzyc w to co mowi ten pajac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Listkiewicz odejdzie latem IP: *.bredband.comhem.se 11.04.08, 10:42 Zlodziej i oszust nigdy dobrowolnie nigdy nic nie odda,takiemu trzeba to odebrac sila,wiec ni lodzmy sie ze czlowiek ktory pograzyl polska pilke w gownie sam poda sie do dymisji. Dla niego i zarzadu powinnismy przygotowac XXXL taczke aby wszyscy sie tam zmiescili z Listkiem wlacznie i zostali wywiezieni tam gdzie oni sami pograzyli polska pilke,mianowicie do kanalizacj i wrzucic ich tam i zmieszac z gownem. On chce przeciez jeszcze przeczekac Euro 2008.Ewentualny sukces Polakow jakim bedzie awans z grupy,troszke uspi na jakis czas dazenia do jego rezygnacje z prezesury PZPNu. Przeciez ten facet ma "prywatny klucz do sejfu i gor zlota" i ani mu sie sni oddac go komus innemu. Reszta dziadow z gornej polki mysli juz o wspanialych wakacjach w Austri i Szwajcari gdzie w supereksluzywnych hotelach z super darmowym zarciem zakrapianym super darmowym alkoholem FIFA beda wypoczywali za wklad jaki wlozyli w polska pilke. Pogonic tych sukins.... tam gdzie pieprz rosnie, a nie wakacji dla nich,przeciez to parodia.Jezus Maria,czy naprawde niema tu w kraju nikogo kto powie stop tym zlodziejom ? Nie rozumiem tez jak takiemu zlodziejowi (Listkowi) mozna powierzyc wysokie stanowisko w organizacji do Euro 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 drobna korekta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 12:02 nie wiem czy to mieszanie ich z goovnem jest takie konieczne. i tak nie bedzie widac różnicy. to tak jak mieszac wode z wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s i s Re: Listkiewicz odejdzie latem IP: *.integral-tech.pl 11.04.08, 10:34 Nie odejdzie chyba ze go zamkna w wiezieniu - zbyt duza kasa mu ucieka co miesiac a jako czlowiek z nacji potrafiacej robic z niczego kase nie moze sobie na to pozwolic. Lepszym rozwiazaniem jest znalezienie Panu Listkiewiczowi posady we wladzach sportowych za granica. Po tym mozna sie zabrac za oczyszczanie PZPN'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biernaś Listkiewicz odejdzie latem IP: *.centertel.pl 11.04.08, 10:38 Odejdzie...?prędzej Józef Stalin wstanie z grobu...mnie już ten cieć denerwuj żaden z niego mężczyzna...?a dlaczego? warjant a)nie ma tego co powinien mieć prawidziwy mężczyzna; warjant b)kryje swoje ciemne machloiki, i tych kolesiów cwaniaków z PKS-u; jeszcze warjant c)plotka głosi że przywódca leśnych stworków (ludków) ma powiązania z kosmitami tak tak z kosmitami...Moje dogłębne analizy potwierdzają te 3 warianty...A wygląda to następująco: podesłali nam kolesia kosmici, kolesia bez jaj, żeby rozpieprzył polską piłkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s i s Re: Listkiewicz odejdzie latem IP: *.integral-tech.pl 11.04.08, 10:56 Jest jeszcze jeden pomysl. Trzeba zatrudnic Macierewicza - rozwalil WSI to i da sobie rade z PZPN'em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loko Re: Listkiewicz odejdzie latem IP: 148.81.175.* 11.04.08, 11:02 Tam było tylko 3000 przestępcó to dał radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos Listkiewicz odejdzie latem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 11:17 Listkieiwcz ty glisto obślizła szkoda ci wakacji.Wynacha ze Związku bo wywiozą cię na taczkach prosto pod celę,/Tam będziesz miał wakacje pod palmami z towarzystwem z górnej półki-pasuje/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Listkiewicz odejdzie latem IP: *.chello.pl 11.04.08, 11:19 Oto świetny przykład człowieka ba "mężczyzny" bez honoru... brak słów panie pseudo prezesie. Ciekawe co nosi w spodniach to cos, bo facetem nie mozna go okreslic skoro brak mu elementarnych sech charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młot na gupich Przykład człowieka, który nie zna wstydu... IP: *.aster.pl 11.04.08, 11:28 Bo o honorze, to już dawno tu nie rozmawiamy. Nasze piłkarstwo to dno i 80 metrów mułu. A jeden Benhaaker jest jak wisienka na g...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 wakacji szkoda?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 11:56 naprawdę z każdym czytanym artykułem coraz bardziej spada mi kopara. za każdym razem włosy mi stają dęba na głowie i myślę sobie ze bardziej bezczelnym to sie nie da być. i proszę, nasz kochany prezio z każdą wypowiedzią przebija sam siebie. niewiarygodne to jest. Powinien dostać jakiś medal czy coś, nie wiem Puchar Bezczela 2008? chociaż jemu to sie należy i za poprzednie lata tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan club PZPN Listkiewicz odejdzie latem IP: *.chello.pl 11.04.08, 11:57 ODEJDZIE JAK DWIE NIEDZIELE ZEJDĄ SIĘ W KUPĘ !!! hłe hłe ON SIĘ TRZYMA STOŁKA JAK CHŁOP ZIEMII. LUDZIE MAJĄ SWÓJ HONOR. NIEDOTYCZY KARIEROWICZÓW Z PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty Listkiewicz odejdzie latem IP: *.man.poznan.pl 11.04.08, 11:58 Nie odejdzie. Zostanie dla dobra polskiej piłki nożnej. Bo wiele osób będzie go przekonywać, że najlepiej przysłuży się polskiej piłce zostając na stanowisku i walcząc z korupcją od wewnątrz. Co za podły s....syn :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnord Listkiewicz odejdzie latem IP: *.polkomtel.com.pl 11.04.08, 12:09 ja mu mimo wszystko nie zazdroszczę wstawania rano i patrzenia w lusterko na takie żałosne zero - chyba, że a) jest kompletnym idiotą b) nie posiada umiejętności rozpoznowanie b. silnych bodźców płynących z zewnątrz jego super- hiper-ultra umysłu z mega-napompowanym ego c) to nie człowiek jest to ANDROID ! Osobiście wybieram c) bo nie chce mi się wierzyć, że człowiek może być tak podłym, żałosnym i beznadziejnym śmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cierpliwy Poczytajcie co mówil Listkiewicz w 2005r. IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 12:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=21803206&a=21803206 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cierpliwy O Listkiweiczu cd. IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 12:16 www.sport.pl/sport/1,69628,2607142.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Listkiewicz odejdzie latem_poczytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 12:18 www.sport.pl/sport/1,69628,2607142.html Odpowiedz Link Zgłoś
condor Uwaga ! Wysoka nagroda ! 11.04.08, 12:55 Bardzo cenne trofeum dla tego śmiałka który odrąbie ryj Listkiewicza od koryta. Będzie nią złota siekiera. Zapraszam wszystkich chętnych do podejmowania prób ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eldricht Listkiewicz odejdzie latem IP: 80.51.132.* 11.04.08, 13:22 Czy tego rodzaju obietnic już parę razy nie słyszeliśmy? Pewien dział matematyki zawiera przepis pozwalający na określenie funkcji (tkz. funkcji tworzącej) na podstawie znanych wartości. Przyjęcie założenia, że zapowiadany termin ustąpienia Pana Prezesa zależy od pory roku i zastosowanie w/w przepisu pozwoliłoby określić jaki termin ustąpienia zapowie Pan Prezes jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba... Listkiewicz odejdzie latem IP: *.centertel.pl 11.04.08, 14:45 Jest taki sobie kmiotek i smrodzi polskiej piłce, udając że o niczym nie wiedział, niby kur...ślepy...Dzisiaj czytałem wywiad z tym dziadem w którym powiedział że jest zapracowany, za granicą dużo działa i o niczym nie wiedział...To ja się pytam po cholere nam taki prezes który nic kur... nie wie...Poza tym w szkole mi zawsze mówili że dobry prezes, kierownik, szef, to taki który umie otoczyć się odpowiednimi ludzmi, zatem można samemu przemyśleć sytuację w jakiej jest przywódca leśnych ludków i co tak naprawde się dla niego liczy...jednak najbardziej mnie wkurza jak udziela wywiad w telewizji "my z Michaelem" wtedy to już mnie kur... szlak trafia!!! Odpowiedz Link Zgłoś