Gość: kami IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 23:13 Czytajce co piszecie, bo wychodzą bzdury (najpierw kobieta ma 20 lat później odmłodzona ma 17) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pelele Re: Piłkarz Leeds aresztowany pod zarzutem gwałtu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 23:22 to raczej ty naucz się czytania ze zrozumieniem. przeczytaj jeszcze raz ten artykuł moze zauważysz jaką gafe walnałes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: kami IP: *.client.attbi.com 08.10.03, 01:45 kami ale gafe pierdyknales, podoba mi sie twoj tupet i przekonanie co do wlasnej sluznosci. pozdrawiam Gość portalu: kami napisał(a): > Czytajce co piszecie, bo wychodzą bzdury (najpierw kobieta ma 20 > lat później odmłodzona ma 17) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: jinx - masz racje mój błąd niedoczytałem że IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 18:44 chodzi o dwa różne zdarzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Ruchu Ciekawa wiadomosc, prosze o napisanie nam jak to sie w IP: *.ght.iadfw.net 08.10.03, 02:44 Ciekawa wiadomosc, prosze o napisanie nam jak to sie wszystko bedzie rozwijalo. Okazuje sie ze nie tylko polscy pilkarze mogo zrobic cos zlego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Piłkarz Leeds aresztowany pod zarzutem gwałtu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 07:50 Grał zbyt indywidualnie i trener posadził go na ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEDRO Re: Piłkarz Leeds aresztowany pod zarzutem gwałtu IP: *.crowley.pl 08.10.03, 11:29 Nauczcie się czytać Kami ma rację. Tak wogóle to ciekawe skąd się tam wziął zawodnik Leeds ?! Jeśli chodziłoby o byłego to Bowyer. Mecze w Londynie były następujące: Arsenalu z Newcastle, Chelsea z Aston Villa i Charltonu z FC Liverpool. Iskąd tutaj zawodnik Leeds ????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Piłkarz Leeds aresztowany pod zarzutem gwałtu IP: *.ala.um.es 08.10.03, 11:34 Gość portalu: PEDRO napisał(a): > Nauczcie się czytać Kami ma rację. Tak wogóle to ciekawe skąd > się tam wziął zawodnik Leeds ?! Jeśli chodziłoby o byłego to > Bowyer. Mecze w Londynie były następujące: Arsenalu z > Newcastle, Chelsea z Aston Villa i Charltonu z FC Liverpool. > Iskąd tutaj zawodnik Leeds ????!!!! Nastepny tluman!!Naucz sie czytac baranie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek PEDRO i Kamil mają kilkunastodniowe rozdwojenie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 16:10 jaźni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami No nie tylko ja nieuważnie czytam - KAMI nie KAMIL.... IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 18:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEDRO Re: Piłkarz Leeds aresztowany pod zarzutem gwałtu IP: *.crowley.pl 08.10.03, 17:56 ĆWOKI POCZYTAJCIE : Piłkarz Leeds United, którego tożsamości nie ujawniono, został we wtorek aresztowany pod zarzutem gwałtu na 20-letniej kobiecie. A DALEJ: Kilkanaście dni temu w pięciogwiazdkowym hotelu w Londynie piłkarze z Premier League zgwałcili 17-letnią dziewczynę. Poproszę o tłumacza jeśli coś źle z tego zrozumiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami No rzeczywiście niedoczytałem, zakładam worek pokutny IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 18:41 i idę (?) na kolanach do Częstochowy. Nie doczytałem że chodzi o dwa różne zdarzenia. No zdarza się. W necie jakoś czyta się bardziej "po łebkach" , np. taki Janek parę linijek niżej napisał o mnie Kamil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek No, No. Czytać umiem. Tylko pisać nie potrafię. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 19:50 Przepraszam Kamcię ( Kamcia ):)) Odpowiedz Link Zgłoś