Gość: xxx taaa IP: 82.139.47.* 06.10.08, 23:28 a może się to tyczyło tych matołów co są za Legią i zniszczyli Stare Miasto po którymś z meczów...? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec A co tu jest oburzajacego? 06.10.08, 23:38 Glodnemu zawsze chleb na mysli i jak sie chce przyczepic to powod sie znajdzie. Dobrze, ze rysunek nie byl abstrakcyjny bo obok tragedii Powstania obrazonoby sie za szkalowanie wszystkich najwiekszych wydarzen w historii Polski. Paranoicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Paranoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 00:13 Paranoja warszawska i paranoja poznańska... Smutne... Kibicuje Legii a Lechowi serdecznie gratuluje meczu z Austrią Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Zenada! przestaje jezdzic do W-wy 06.10.08, 23:46 Boje sie, ze jak pojade do W-wy i nie padne na twarz przed pomnikiem powstania to ktos mnie poda do sadu za obraze najwiekszego i najcudowniejszego w historii zrywu narodu. Przeginacie i z tym powstaniem i z intepretacja wszystkiego jako obraza. A to uczucia religijne ktos obraza, a to uczucia patriotyczne. Ja podam do sadu miklasa i wyborcza za obraze uczucia przyzwoitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuniM Jeszcze nie tak dawno... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 07.10.08, 00:26 ... na wielu forach gratulowałem Lechowi kibiców, dopingu, atmosfery na trybunach. Teraz stwierdzam, że to PYROWISKO to kupa gnoju i chamstwa. I to nie tylko obrzydliwy szmata obrażająca ludzi i moje miasto, to także chamskie zachowanie wobec bąka, to dominujące w obu ostatnich meczach śpiewy o strzelaniu kuvom gola. Wylazło jednak z Pyrlandii chamstwo. Szkoda. Płonne były nadzieje na poprawę kultury na stadionach, na obranie drogi która przecierać miał Lech. Na tej drodze okazali się być tacy sami chamscy dresiarze jak na Legii, Wiśle, Craovii czy Arce. Tylko ubrani w białe bluzeczki jak dzieciaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Re: Jeszcze nie tak dawno... IP: *.41.189.212.sub.mbb.three.co.uk 07.10.08, 00:40 Kolejny obiektywny z adresem ip z warszawki.Daj sobie siana koniokradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuniM Re: Jeszcze nie tak dawno... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 07.10.08, 02:14 Wal się robolu i wracaj do zmywaka... Jeżeli nie jesteś w stanie czytać z e zrozumieniem - trudno. Powtarzam: z Pyrlandii wylazło chamstwo - mimo zapowiedzi, mimo napinania się jaka to u nich kultura. Mnie boli, bo osobiście dość mam dominacji drechów na Łazienkowskiej w Warszawie, dość bydła i chamstwa na stadionie. Niestety ostatnie dwa mecze pokazały, że Pyry takie same chamy jak gdzie indziej. Założenie białych bluzeczek niczego nie zmienia... I nie chodzi o to, by na meczu piłkarskim pieśni o małym rycerzu nucić, lecz by troszeczkę szanować innych, a przez to także siebie samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Jeszcze nie tak dawno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 10:21 Jak można czytać bełkot ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Re: Jeszcze nie tak dawno... IP: *.41.217.238.sub.mbb.three.co.uk 07.10.08, 11:21 A to rozumie tylko ten owsozerca ze stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Cmoknij nas Mik_as. Zobaloło. I dobrze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 01:46 A jak ktoś tu widzi nawiązanie do powstania to ma coś z głową. Pozdroweinia warszawiaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 06:24 Powstanie Warszawskie nazywam głupotą Bo to była głupota i zwykła zbrodnia na narodzie polskim! Chore ambicje paru Ak-owskich wierchuszków doprowadziły do niepotrzebnej śmierci prawie 20 tys. bohaterskich powstańców i ok 200 tys. ludności cywilnej! O tym należy mówić, ale mówić prawdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś panorama zburzonej w-wy ???? haha IP: 81.219.116.* 07.10.08, 07:36 no tak szkoda, wynika że niemcy do końca nie zburzyli pałacu kultury i tego pięknęgo mostu "dumy stolicy" za czasów piskorskiego. ludzie popatrzcie jak to wszystko działa jedna gazeta napisze jakieś bzdury a inni już to chwytają nie zadając sobie minimalnego trudu spojrzenia na zdjęcie. dajcie już spokój powstańcom z warszawy i tak już ich tak wciągnęli do polityki w sposób tak chamski że zasługują na odrobine spokoju od strony 12 letnich kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.rev.masterkom.pl 07.10.08, 07:38 ...prezes legii warszawa uważa, że czyn kibiców Lecha Poznań oburza wszystkich Polaków - jeśli wszystkich to gdzie ja w takim razie jestem, skoro mnie nie oburza, a jestem Polakiem... tymczasem czyn partyzantów i całe powstanie moim zdaniem, to trudnowytłumaczalne szaleństwo, gdzie zniszczono miasto, jego mieszkańców zamordowano lub spacyfikowano.... cóż prostota myślenia i ułańska fantazja, to kompleks narodowy pogłębiany dodatkowo przez ludzi gloryfikujących absolutne klęski narodowe.... ludzi, którzy pięszczą sie klęską/mi a zapominają o jedynym udanym od a do z zwycięstwie jakim było powstanie wielkopolskie czy efekty jakie dały powstania śląskie... czy z racji tego że warszawa to warszawa mamy tylko rozpamiętywać i sycić sie martyrologią? czy to wątpliwy blask warszawy powoduje uzurpację związanych z nią ludzi-malkontentów do pogłębiania i eskalacji kompleksów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokoloko Noga to sport dla debili.Debil tu, debil tam...Cho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 07:49 dzi tylko o to, zeby policja trzymała to bydło za mordy, poza tym powinni mieć mozliwość regularnych walk z sobą na siekiery. Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 zdrowy rozsądek umarł czyli Cracovia w pasiakach 07.10.08, 11:29 Warszawski bomber terroryzujący miasto też naigrywał się z bombardowań Warszawy (albo Drezna - jak kto woli). Cracowia grając w pasiakach też nie jest poprawna politycznie. A mi wszystko kojarzy się z seksem więc widzę w tej awanturce straszny gwałt zadany kibicom Lecha :-) A może to był po prostu plakat pokazujący niechęć do Legii i zachęcający piłkarzy Lecha do zdemolowania obrony warszawskiej drużyny. Ale pewnie nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Poznania Fatalnie niesmaczne. Szczególnie wobec tego ilu IP: *.icpnet.pl 07.10.08, 13:06 normalnych ludzi na stadionie kibicuje i ilu to zaaprobowało. Z poznańskich kibiców jestem dumny, agresywnych palantów prawie nie ma, warszawski centralizm jest paskudztwem, którego nienawidzę w tym kraju. Ale ta flaga jest świństwem. Nie chciałbym zobaczyć na warszawskim stadionie flagi wojskowymi czołgami na Kaponierze albo pod 3 krzyżami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jednak Moim zdaniem niezły pomysł z tą flagą IP: *.netcorp.pl 07.10.08, 07:59 Po prostu Warszawiacy sami zniszczyli sobie Warszawę a teraz "kibice" Legii niszczą swój klub, kiedyś tam podpalili stadion, wywołują zamieszki jak na Litwie itd. itp., bardzo mocne porównanie. Wiadomo ludzie od powstania warszawskiego chcieli dobrze. Jednak czy w słuszność swoich racji nie wierzą też ci bandyci stadionowi? Chwila dla refleksji. A kto nie zrozumiał, niech mnie teraz miesza z błotem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von.g no nie wierze... IP: 131.207.227.* 07.10.08, 07:59 Legia obużona bo w tle były kontury zbużonej stolicy. Szkoda ,że nie okazało się ,że transparent był zrobiony ,z nieekologicznej farby ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud no lech przegioł :( IP: *.devs.futuro.pl 07.10.08, 08:10 Zawsze miałem kolejorzy za honorowych i przede wszystkim jako Polaków a tutaj spalona warszawa :( To niefajne i żenujące :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: 80.50.4.* 07.10.08, 08:10 Wszyscy wiedza jakich kibicow ma legia i co oznaczal ten transparent. To oni niszcza swoje miasto, czyzby prezes legi zapomnial jak zrownali z ziemia starowke, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: 57.66.197.* 07.10.08, 08:19 Fana zajebista, super sie przed kamerami prezentowała,ja tu żadnej obrazy nie widze, to jest poprostu parodia fany legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.gitd.gov.pl 07.10.08, 08:27 drugi raz z rzedu kibice lecha pokazali ze niczego nie szanuja to najwieksza obora w polskiej lidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq jak dla mnie cała warszawa mogłaby zniknąć IP: *.171.65.147.crowley.pl 07.10.08, 08:29 mnie się transparent podobał,nawet bardzo.Najchętniej zrobiłbym granicę koło Konina i się bujajcie warszawiaki sami,zobaczymy jakie to miasto zrobiłoby się ubogie.Wy pijawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Panie Miklas, a to Panu nie przeszkadza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 08:42 Panie Miklas, a nie przeszkadaza Panu jak kibice Legii wywieszaja ten transparent: kepno.net/foto/warszawskie1.jpg kepno.net/foto/warszawskie.jpg I kto tu szarga historię Powstania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Panie Miklas, a to Panu nie przeszkadza ? IP: 57.66.197.* 07.10.08, 08:53 Miklas to głupek, niech najpierw patrzy na swoich kibiców a dopiero potem na innych tortem go :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPO Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:07 A dlaczego w Poznaniu nie było powstania.... Bo Niemcy nie pozwolili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich kibi IP: 57.86.133.* 07.10.08, 09:23 Jestem kibicem Legii ale jak czytam, że ktoś może skojarzyć pałac kultury i nauki z Powstaniem Warszawskim to ja wymiękam.Bardziej podchodzi mi opinia o wyczynach "kibiców" Legii w Warszawie, Wilnie i Wiedniu. I ich miłości do Legii która objawia się brakiem dopingu dla swojej drużyny, albo dopingiem po zakończeniu meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer śmiech IP: 77.236.15.* 07.10.08, 09:34 prezes klubu którego kibice są znani ze swojego kulturalnego zachowania(ponad700 zatrzymanych po derbach) oraz szacunku dla miasta stołecznego (wyprawa na starówke 2 lata temu)chyba nie ma za grosz wyobraźni. Panie prezesie to taka przenośna pana klub ruinuje naszą kochana warszawke:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 76mar popieram kibiców Lecha IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.08, 09:55 Może trzeba założyć okulary? transparent przedstawia Warszawę rujnowaną kometami w barwach Legii i to w dodatku Warszawę współczesną. Jak komuś mosty z pylonami wydają się podobne do wojennej panoramy, to niech się przeniesie do Frisco - tam taki w latach 30-tych akurat stał. ITI z bufetową niszczą Legię i Wawkę (której nie znoszę) na każdym kroku. To nie prywatny folwark. Żeby nie było wątpliwości - jestem z Gdańska i kibicuję Lechii. Odpowiedz Link Zgłoś
beaude A was i tak pykali dyrygenci... 07.10.08, 10:00 wylosujcie sobie ten milan i dostańcie 0:9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emrre smiechu warte! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 10:01 na boisku nie potrafili z Lechem wygrac, wiec postanowili ngiac nieco historie wlasnego miasta i glosic, ze PKiN wybudowano przed wojna, w Powstaniu zburzono, a Jozef Stalin tylko go w darze odbudowal. zenuaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E(L)v Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: 195.242.183.* 07.10.08, 10:23 Uważam, iż transaparent wcale nie nawiązuje wprost do PW i cała ta awantura jest żałosnym nadużyciem. Niestety to przykre obserwować nadwrażliwą, emfatyczną reakcję p. Miklasa, reakcję właściwą kibiocom poznańskim, zdradzającym w swych śpiewach oraz na transparentach wieloletnie wrodzone poczucie niedowartościowania. Dajmy spokój temu transparentowi. A Lechowi gratujuję awansu - może w końcu, po czterdziestu latach od Wielkiego Górnika i Wielkiej Legii oraz po niemal trzydziestu latach od Wielkiego Widzewa Europa zwróci uwagę na fakt, że jest oto taki klub w Europie - Lech Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna A ignorancja nadaje sie tylko do obsmiania IP: 131.207.227.* 07.10.08, 10:36 j/w Odpowiedz Link Zgłoś