Gość: Fan IP: *.eranet.pl 26.10.08, 20:43 Tak trzymaj Rysiek! Smuda to ignorant i prostak. CPWCŚ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szpieg Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji pra.. IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 21:13 Smudzie brak klasy. Widać to nie po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p IP: *.chello.pl 27.10.08, 21:45 Smuda to wiejski kmiot bez wykształcenia.Rski to fajne chłopaki Rysiu Tarasiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jary Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji pra.. IP: *.mas.airbites.pl 26.10.08, 21:15 Bardzo dobrze Rysiu nagadales tej oplutej,sepleniacej mendzie Smudzie! Rysiu jestesmy z Toba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matys Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji pra.. IP: *.eranet.pl 26.10.08, 21:32 Tarasiewicz w Boałymstoku pokazał że jest gburem,a w Poznaniu sam podburzał atmosfere chociażby tym,że zespół śląska wyszedł na 2 połowe meczu ponad 5 minutowym opóżnieniem i przez to było już nerwowo.Po prostu cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Kolego matys... IP: *.tktelekom.pl 27.10.08, 09:28 ...opanuj nerwy i pamiętaj: w świecie baranów należy być wilkiem... Pozdrowienia dla Poznania i Lubina z niemieckiego, faszystowskiego, hitlerowskiego, goebellsowskiego Breslau. Moim dziadkowie przyjachali z Brześcia nad Bugiem (nie mylić z Kargulami), ale ja jestem Niemcem!!! A może Ruskim? Sam już nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgh Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 10:54 Nie znasz go,więc nie pisz o nim cwaniaczek. Ma chłop swoją taktykę i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji pra.. IP: 80.50.234.* 26.10.08, 22:19 Tarasiewicz ma swoje 5 minut. Niech się nacieszy palant 1 pkt. Zobaczymy po 30 kolejce co jest wart. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p 26.10.08, 22:30 tarasiewiczowi merytorycznie jeszcze duzo do smudy brakuje ale w jednym juz go dawno przewyższa ,w nerwowych reakcjach ,nigdy nie jest usmiechniety tylko wiecznie nabzdyczony nerwowy i obrazony na cały swiat który uważa że się przeciwstawił przeciw niemu, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryz Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p IP: 62.244.146.* 27.10.08, 09:39 "nigdy nie jest usmiechniety", zapraszamy na Oporowską, wystarczy być raz żeby takich bzdur nie napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 10:51 A ty burku zacznij lepiej płakać i się modlić,bo twój idol Smuda nawet 5 minut mieć nie będzie. Znowu władze kuchenek dadzą mu ultimatum i za 2 kolejki wyleci z hukiem,a jeśli nawet to do 30 kolejki na pewno nie dotrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wara Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji pra.. IP: *.nat.tvk.wroc.pl 26.10.08, 23:32 Wara od Tarasia kundelki,sssmuda do piet mu nie dorasta! Ze pyra tu sie zali to jeszcze rozumiem ,ale ze bialorusini tu jeszcze placza to juz komedia jest uhuh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEJORZ Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p IP: *.izacom.pl 27.10.08, 08:43 Ale jak taki Niemiec jak ty się wypowiada tj.spoko proponuje lekarza.Co do trenerów prawda jest taka,że jeden i drugi zachowali się jak buraki ale nerwy ich poniosły i tyle.Chwalenie ich postawy świadczy po prostu o niskim ilorazie inteligancji ludzi wypowiadających swoją opinię na tym forum.Pozdrowienia dla normalnych kibiców z całej Polski precz z burakami co zaśmiecają tylko internet swoimi szowinistycznymi i idiotycznymi wypowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 11:00 To twoje wypowiedzi są szowinistyczne(o ile wiesz co to znaczy) skoro ciągle przeginasz z tymi Niemcami. Całkowicie zaprzeczasz sobie samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEJORZ Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p IP: *.izacom.pl 27.10.08, 11:59 Odpowiedziałem tylko na białorusinów w taki sam sposób jak kolega Nie mówiąc już o pyrach,bo to dla nas powód do dumy,że tak nas nazywacie mam nadzieje,że uraziłem kolege tak jak on kibiców z Białegostoku.Poza tym smutne,że ich tak nazywa jak większość Wrocławian pochodzi właśnie ze wschodu Polski albo z Niemiec mówię o pokoleniu wstecz oczywiście.Jeżeli Ciebie kolego uraziłem to przepraszam to odnosiło się tylko do tego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wara Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p IP: *.nat.tvk.wroc.pl 27.10.08, 21:02 Chciales mi ublizyc nazywajac mnie niemcem ?No to mnie rozbawiles napinaczu uhuh Napisalem bialorusini bo jak ich widze tak ich pisze, tak jak ty jestes dla mnie pyra a czy ci to ubliza czy nie to mnie nie interesuje.Bialorusini jezdza po Rysku od meczu w bialymstoku i za to maja u mnie zero szacunku.Pyrko,na konferencji prasowej byl tylko jeden burak i byl to franciszek sssmuda.Ryskowi moze conajwyzej buty nosic ten polanalfabeta.Nie odpisuj mi bo nie chce mi sie czytac tych pseudo inteligenckich wypocin ciasnego umyslowo mieszkanca poznania.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEJORZ Re: Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji p IP: *.izacom.pl 28.10.08, 10:53 Ciasny umysłowo to jesteś ty kolego jak lubisz się tak ponapinać i obrażać ludzi to wtedy leczysz wszystkie te swoje kompleksy buhaha CHULIGANIE INTERNETOWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Rysiu Tarasiewicz!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 00:32 To jest właśnie nasz Rysiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verty Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji pra.. IP: *.nat.tvk.wroc.pl 27.10.08, 02:04 Rysiu! Bądź trenerem Ślaska przez najbliższych 10 lat, niczym A.Wenger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Kłótnia Smudy i Tarasiewicza na konferencji pra.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.08, 07:37 Co tu powiedzieć: DWA BURAKI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bols Chwała Rysiowi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 09:23 Prawda jest taka że Smuda za lepszą ofertę finansową olałby Lecha z dnia na dzień , a Rysiu już nie raz udowodnił i zawsze to mówił że dla Śląska i ze Śląskiem mógłby pracowac zawsze,bo nie dla kasy to robi.CPWĆŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: Chwała Rysiowi! IP: *.tktelekom.pl 27.10.08, 09:31 ...szczera prawda, a Smudzie (o, ten to jest dopiero Niemiec, koledzy poznaniacy, gdzie nam równać się z nim, choć pod pachami mamy wytatuowane grupy krwi), Smudzie zajedno: Widzew, Legia, Wisła, Lech... Kasa, Francu, kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Chwała frankowi 27.10.08, 15:22 radze forumowym małolatom -przygłupom popatrzeć co zrobił i osiągnąl smuda jako trener a co ten cały tarasiewicz ,przepraszam osiągnął życiowy sukces, zremisował z lechem na wyjeżdzie w wielkim stylu czyli obrona częstochowy, he he!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Chwała frankowi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 21:02 A ja przypomne na to, jakimi składami dysponował Smuda w Widzewie czy w Wiśle? Wtedy to nawet moja mama by poprowadziła te zespoły do mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Chwała frankowi IP: *.chello.pl 27.10.08, 21:54 A moja tesciowa he,he. Rysiu Tarasiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Chwała frankowi 27.10.08, 23:11 skład w widzewie skompletował sam smuda przez kilka sezonów i na poczatku nie był to taki znany skład ,znany i ceniony zrobił sie póżniej dzieki własnie smudzie ,nawet taki citko nie był specjalnie znany w całej polsce a co dopiero mówić o boguszu siadaczce czy innych .podobnie w wiśle to smuda pierwszy skompletował tam ten rewelacyjny skład bo kasperczak przyszedł na gotowe ,tylko ze tam ci zawodnicy byli juz bardziej znani niz ci z widzewa .podobnie dziejej sie w lechu ,pół lecha gra juz w kadrze i nikt mi nie powie że smuda to nie jeden jezeli nie najlepszy trener z tak zwanym "nosem" w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś