Dodaj do ulubionych

Z Czuba poleca na święta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 20:01
ed wood wymiata! gdzie sie podziali tacy rezyserzy heh...
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 20:27
      The D melodyjnoscia melodii, finezja tekstow, ogolnym wygladem poprostu miazdza wszystko i wszystkich.
    • Gość: qamma Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.gprs.plus.pl 10.04.09, 20:35
      moore wymiata. polecam "najgłupszego anioła"
    • Gość: Raven Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.aster.pl 10.04.09, 21:17
      jak Moore to tylko "Baranek", chociaż trzeba przyznac że brudna robota jest jego najyteligentiejsza powiescia
    • Gość: Raven Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.aster.pl 10.04.09, 21:17
      jak Moore to tylko "Baranek", chociaż trzeba przyznac że brudna robota jest jego najyteligentiejsza powiescia
    • Gość: polo_pk Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 21:21
      hehe, widzę tu prawdziwy "Tribute" dla Tenacius D
      He asked us: "Be you angels?"
      And we said, "Nay. We are but men."
      Rock!
    • Gość: polo_pk Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 21:22
      hehe, widzę tu prawdziwy "Tribute" dla Tenaciuos D
      He asked us: "Be you angels?"
      And we said, "Nay. We are but men."
      Rock!
    • b.oh Re: Z Czuba poleca na święta 10.04.09, 22:16
      @ Raven Jeśli "Brudna robota" jest jego najinteligentniejszą powieścią, to mogę się tylko cieszyć, że nie czytałem pozostałych ;)
    • toi.toi Re: Z Czuba poleca na święta 10.04.09, 22:25
      no, jezeli oceansize ma reszte tworczosci jak ich singiel to wam sie nie udalo zaskoczyc w tym tygodniu... zespol moze nie slaby, ale na pewno 'jeden z wielu', nie wyrozniajacy sie z tlumu podobnych. i to boli. a drugie co mnie boli, to to, ze sa jedna z gwiazd tegorocznego wegorzewa :/ no nic, mam tylko nadzieje, ze po przesluchaniu czegos wiecej, zmienie zdanie, bo przed wyjazdem na wegorzewo na pewno to zrobie, choc singiel mnie absolutnie nie przekonuje. wesolych :)
    • Gość: kicek Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.160.wp3.ptc.pl 11.04.09, 09:19
      Oceansize miażdży. Nie wiem jak koncert w Warszawie mógł kogoś nie przekonać, jedyny zarzut jaki do niego miałem to nieco przegięte nagłośnienie i brzęczenie w uszach przez cały tydzień.
    • seventim Re: Z Czuba poleca na święta 11.04.09, 09:21
      worldwebnewspapers.com/
    • Gość: gość Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 10:56
      Tacy reżyserzy jak Ed Wood nigdzie się nie podziali, bo ich nie było. Ed Wood to wymyślona postać - podpisywali się tak pod filmami różni reżyserzy, którzy nie byli zadowoleni ze swoich filmów, lekko mówiąc. A Tim Burton pomyślał... jak wyglądałby ten Ed Wood, gdyby na prawdę istniał?
    • Gość: Lady Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 10:58
      no tak, Tenacious D warte jest polecenia, zwłaszcza na święta ;)
      a Oceansize trafia w mój gust i chyba zapoznam się z ich twórczością :)
    • Gość: Ronni Re: Z Czuba poleca na święta IP: 195.116.179.* 11.04.09, 11:35
      Jack Black jest po prostu genialny :)
      Polecam Tenacious D !!
    • Gość: Gość Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.09, 13:37
      nie dosc, ze zczubakowianie maja bliskie mi poczucie humoru ( to wiedzialem), a tu jeszcze oceansize. zostancie moja zona
    • Gość: pit Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.04.09, 15:30
      łeee, nic mi nie poleciliście w tym tygodniu... większość znam...
    • Gość: siara Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.eurocom.olkusz.pl 11.04.09, 15:37
      Jack Black 'robiący' w slipkach Martina Sheena z "Czasu Apokalipsy" wymiata!
    • Gość: tassmo Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.greenlan.pl 11.04.09, 21:57
      jeśli chodzi o moora to polecam "Baranka" ... lepsza do "najglupszego aniola" ( chociaz "najglupszy aniol" i tak duzo lepszy od przecietnej ksiazki) a brudna robote mam w planach kupić:)
    • Gość: TeHaCjusz Re: Z Czuba poleca na święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.09, 00:56
      Tenacious D we reign!!
    • Gość: EC Re: Z Czuba poleca na święta IP: 87.204.83.* 12.04.09, 22:07
      "Ed Wood to wymyślona postać - podpisywali się tak pod filmami różni reżyserzy, którzy nie byli zadowoleni ze swoich filmów, lekko mówiąc?"

Co za bzdury?! Przecież to jak najbardziej autentyczna postać, nie wiem, skąd masz te informacje...

pl.wikipedia.org/wiki/Edward_Davis_Wood_Jr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka