Dodaj do ulubionych

Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.09, 14:38
napewno jest lepszy od krzynowka:P
Obserwuj wątek
    • Gość: subyello Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 11.08.09, 14:46
      Zgadzam sie ... gra w reprze Niemieckiej, chodz mlodziezowka to
      wyrosnie i bedzie spoko, bierzecie bo znow bedzieta zalowali.
      • Gość: wax Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s IP: *.echostar.pl 11.08.09, 14:56
        a potem na każdej pozycji bedzie grał "polak" z paszportem od 3miesiecy ? jeden
        Roger mógł być, teraz Obraniak, ale nie róbmy z Kadry chlewu z konkursem "która
        świnka ma ładniejszy ogonek".
        To jest KADRA POLSKI i nie chcę w niej takich zawodników (część z nich ma w d*
        ten kraj tylko chce sie wypromować), a z Polską łaczy ich to, że potrafią
        powiedzieć bigos, pirougi, dziekuuje, prosze, jaksiemasz? itd...
        Oczywiscie zawsze dopuszczam mozliwość gry takiego człowieka, ale niech nie
        będzie regułą, że akceptujemy wszystkich chętnych z dziadkiem polakiem w drzewie
        genealogicznym.
        Tu, nad Wisłą jest mnóstwo czysto słowiańskich chłopców chcących zostać naszymi
        bohaterami - zróbmy im do tego warunki, a nie szukajmy w obcych krajach
        ćwierć-polaków, w reszcie |Francuzów czy Niemców.
        • wirone Ogarnij się 11.08.09, 15:41
          Jak możesz porównywać sprawę Rogera do sprawy Obraniaka? Jednemu
          przyznano obywatelstwo, drugiemu jedynie potwierdzono, bo już je
          posiadał zgodnie z prawem krwi.

Z tego co wiem to Boenisch też ma polskie korzenie więc chyba jemu też wystarczy
          obywatelstwo potwierdzić. Co do takich piłkarzy nie mam żadnych przeciwwskazań.
          Kolejnym "Rogerom" mówię NIE!
          • Gość: parys Racja Polacy na obczyznie to prawdziwi Polacy a IP: *.superkabel.de 22.08.09, 18:12
            naturalizacja na Polaka nie powinna miec miejsca kadra tylko dla prawdziwych
            Polakow
            697952.w.interia.pl
        • Gość: yhwh Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 18:30
          wyluzuj, czystosłowiański przaśny smutasie
    • Gość: Sachi Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s IP: *.chello.pl 11.08.09, 15:06
      Krzynówek po prostu trzęsie dupą o swoją pozycje w kadrze i tyle :]

A tak w ogóle, artykuł jest z Super Expressu więc nie traktował bym go poważnie
      • Gość: ... Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s IP: 82.160.24.* 11.08.09, 21:52
        no Jacek troszke zyje za bardzo dniem dzisiejszym :)
        Boenish to jakby nie bylo mlody pilkarz i warto miec zaklepanego go na wszelki.
        badz co badz lepszy Boenish z nalepka : najslabsze ogniwo w Werderze niz jaki P
        Brozek w wisle :) z czym do ludzi sie pytam ?:)
        jakich przeciwnikow co tydzien ma Werder a jakich Wisla ?:)
    • Gość: bobo59 Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.net.stream.pl 11.08.09, 15:09
      Nie zgadzam się z poprzednikiem, jakoś inni nie mają z tym problemów np. Niemcy (Kuranyi (ur. w Brazylii), Gomez (Hiszpania ), Klose, Podolski, Trochowski (wiadomo) i wielu innych że o Francji czy Holandii nie wspomnę i należą do światowej czołówki. Nie jesteśmy Brazylią, Argentyną czy Hiszpanią, jak wygląda u nas szkolenie młodych piłkarzy widzimy po grze reprezentacji bez sukcesów przez ostatnie kilkanaście lat. Jeżeli czują się Polakami (to co innego niż Roger i Olisadebe) i chcą grać dla kraju swoich przodków (przecież nie mieli wpływu na to że ich dziadkowie wyjechali) to trzeba im dać szansę i ich wypróbować.
      • wirone Drobna różnica 11.08.09, 15:43
        Roger był w Polsce rok i dostał obywatelstwo, Niemcy których przywołujesz takiej
        sytuacji nie mieli. Tam piłkarze mieszkali w kraju latami -
        porównaj sobie.
        • Gość: bobo59 Re: Drobna różnica IP: *.net.stream.pl 11.08.09, 16:57
          No właśnie o tym piszę, Rogerom i Olisadebe mówię zdecydowane NIE, takim jak
          Obraniak mówię zdecydowane TAK.
          • wirone Hm, ok - mój błąd 11.08.09, 17:49
            Chyba ciut za szybko wzrokiem przeleciałem i źle odebrałem to co napisałeś. W
            takim razie wychodzi na to, że myślimy podobnie ;)
      • Gość: Cantona Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s IP: *.pools.arcor-ip.net 11.08.09, 18:28
        Gomez nie urodzil sie w Hiszpani, tylko w Riedlingen(Niemcy)
    • Gość: pavlo720 Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 15:20
      Nie wiem czy powinnismy zawracac sobie glowe Krzynowkiem.
    • Gość: Fan90 Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.itcomp.pl 11.08.09, 15:31
      Krzynówek po prostu boi się o miejsce w składzie bo obecni gra na pozycji
      lewego obrońcy na której gra tez Boenisch
    • Gość: danielpower Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 16:03
      już od kilku lat słysze tekst że nie mamy lewego obrońcy GANCARCZYK
      grał znakomicie na ukrainie wrócił do polski tylko po to by mieć
      szanse na reprezentacje TEN CHŁOPAK NAPRAWDE MA TALENT a przecierz
      jest jeszcze piotr brożek (nie lubie go bo gra w wiśle) ale wiadomo
      że do reprezentacji mógłby sie dostać
    • Gość: && Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.infocoig.pl 11.08.09, 16:06
      Boenisch jak na swój wiek umie już bardzo wiele, natomiast Krzynówek mimo
      ogromnego doświadczenia swoją grą na zgrupowaniu w RPA pokazał, że wybitnie
      nie wie na czym polega gra obronna. Ja jestem jak najbardziej za Sebastianem w
      reprezentacji. Pewnie, że lepszy byłby Kasmirski i do tego Acquafresca w
      ataku, ale to właśnie Boenisch jest jej najbliżej i trzeba zrobić wszystko,
      żeby dla nas grał, bo obecnie na lewą obronę nie mamy absolutnie nikogo.
      • Gość: kkk A Gancarczyk? Najlepszy lewy obrońca ligi ukraińsk IP: *.toya.net.pl 11.08.09, 20:19
        Gancarczyk - najlepszy lewy obrońca ligi ukraińskiej. Dziękuję za uwagę ;).
    • Gość: pepek Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.toya.net.pl 11.08.09, 16:06
      krzyzowek mierny pilkarzyna miele jezorem... sp... z kadry buraku albo naucz
      sie przyjmowac pilke..............
      • Gość: kibic Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s IP: *.tp.unicity.pl 11.08.09, 16:47
        Sam jesteś burak. Trochę szacunku dla Krzynówka by się należało bądź co bądź
        trochę dobrego dla kadry zrobił na przestrzeni lat. Jak strzelał wyrównującą
        bramkę na 2-2 w Lizbonie w kwalifikacjach do euro to pewnie byłeś pierwszy,
        który chciał go na rękach nosić. Jakie to typowo polskie zmieszać kogoś z błotem
        zapominając o jego wcześniejszych zasługach...
        • Gość: kkk Miał farta przy tym strzale i tyle. IP: *.toya.net.pl 11.08.09, 20:20
          To co zrobił bramkarz reprezentacji Portugalii wołało o pomstę do nieba ;).
    • sirseb Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy-gwiazdka sie.. 11.08.09, 16:16
      ...odezwala! ty sobie glowy tym nie zawracaj,jacku krzynowku, graj dobrze
      dla swojego H96.
      pzdr
    • Gość: marmolada Boenisch -to DREWNO IP: 89.108.221.* 11.08.09, 16:17
      Boenisch to jest kompletne DREWNO!!!!
      • Gość: Jojo Re: Boenisch -to DREWNO IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.09, 17:09
        jak te"drewno"wpakuje do siatki 2,jak Podolski,znowu bedziesz
        wyl :Zdrajca?????
    • Gość: Dyndalski Czuję wielki niesmak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 16:39
      gdy jeden "fachowiec" ocenia drugiego - tak samo piłkarze.
      Gdyby tak jeszcze Krzynówek w istocie osiągnął jakiś konkretny sukces jak np.
      Boniek (w Juventusie, reprezentacji), miałby prawo do ferowania takich opinii.
      Tymczasem Krzynówki zdarzy się czasem dobry mecz, aby w kolejnym grać
      fatalnie. Zresztą to większości polskich sportowców - brak stabilnej formy.
      Widziałem Boenischa w meczu pucharowym i jedno można powiedzieć - jest jak
      większość zawodników grających w zachodnich ligach dobrze przygotowany
      fizycznie. Tu trzeba oddać Krzynówkowi, że jeśli jest w formie, to też potrafi
      wytrzymać 90 minut na pełnych obrotach.
      Do niedawna sądziłem jak jeden z przedmówców, żeby dać szansę polskiej
      młodzieży, a bedą trawę gryźć, żeby się pokazać - niestety RPA pokazało, że są
      za ciency na reprezentację.
      Dlatego jeśli mamy dobrych piłkarzy za granicą, trzeba z nich korzystać - bo
      najwazniejsze jest to, aby trochę radości z tej polskiej pilki w końcu mieć...
    • Gość: Piotrek Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 16:43
      Krzynowek zaraz idzie na emeryturę, więc co ma się bać Boenisha?! hehe. POza
      tym Boenisch wykazuje 0 zainteresowanie Polską. Dajcie sobie spokój. Tylko
      gada nic poza tym. Obraniak chociaż się starał.
    • Gość: c4 Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 16:57
      Ta. Krzynówek się zna. To jego powinno się wywalić z kadry i dać szanse młodym.
    • Gość: R Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.08.09, 16:57
      Nawet najsłabsze ogniwo bardzo solidnego Werderu Brema, to poziom
      nieosiągalny do kopaczy z polskiej "ekstraklasy". Ale jak Boenisch
      sam nie chce grać w polskiej kadrze to bez łaski..
    • maderic Wisla i Legia potwierdzilala ze trzeba szukac 11.08.09, 17:09
      reprezentantow za granica.
    • Gość: Jojo Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.09, 17:10
      problem w tym ze pan wogole nic nie wie
    • Gość: 787 Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... IP: *.wifi-networks.pl 11.08.09, 17:18
      knurówek boi się o ostatnią pozycję w reprze na której mógłby od biedy jeszcze
      zagrać. boenisch ma w poprownaniu z wawrzyniakiem, krzynowkiem czy brozkiem
      przede wszystkim przewage wieku, dwa jest zawodnikiem grajacym regularnie w
      dobrym zachodnim klubie i jest w stanie zapewnic spokoj na lewej obronie
      niemalże na 10 lat, lewa strona boiska zawsze byla w polsce piętą
      achillesowa, wiec lepiej tego pilkarza brac, kasmirski to raczej nierealna
      opcja, ale jedyna lepsza na ten moment od b. nie ma szans na to by wyszkolic w
      najlbizszym czasie dobrego lewego obronce, no chyba ze sie nam przypadkiem
      anrodzi jakis samorodek typu kuba, wawrzyniak w kadrze nie powinien zagrac juz
      nigdy bo jest po pierwsze albo nieprofesjonalny(zakldama ze nei szpricowal się
      celowo) albo durny (tak jakby zawodowy kierowca nie wiedzial ze nie mozna
      prowadzic po pijaku)poza tym po dyskwalifikacji jeszcze troche czasu mu
      zejdzie zanim wroci do formy, nie wiadomo kto bedzie go chcial zatrudnic a
      poza tym wspomniany juz wiek. Kwestia tez ile wysmienitych meczow jarzyniaka
      pamiętacie? Krzynowek jest stary i na obornie nigdy dobrze nie grał i juz
      pewnie nie będzie, natomiast brozek chyba nigdy na miedzynarodowym poziomie
      nie zagrał a młodzianem tez nie jest. trzeba myslec pragmatycznie i odrzucic
      szowinizm i nacjonalistyczna histerie, bo b. nie chciał parę lat temu przyjść
      na kolanach do reprezentacji z białym orłem!
    • Gość: maks skoro tak mówi jacek "Wolfsburg jest cienki IP: *.piekary.net 11.08.09, 17:19
      i beze mnie spadnie do drugiej ligi :P" krzynówek to pewnie wie co
      gada hahahahahahahahahahahha
    • belotto Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... 11.08.09, 18:03
      Powołać Boenischa na jeden mecz i będzie spokój. Nawet jeśli by potem nie
      grał, to przynajmniej będzie w rezerwie na przyszłość.
    • astargoth Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... 11.08.09, 18:08
      bronie krzynowka.Od pieprzcie sie od niego . Poczekam az Obraniak pokaze ze
      zasluguje na kadre . Tego akurat nie wiem.Pozdro dla wsdzystkich fanow krzynowka
      • Gość: CoZaJęzyk Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 19:38
        Panie kolego - każdy ma prawo do swojej opinii, a kwestie w stylu "ZAMKNIJ SIĘ"
        to system totalitarny.
        Widzę, że u Ciebie każdy może mieć swoje zdanie, pod warunkiem, że jest takie
        samo jak twoje.
        Więcej kultury i tolerancji - pisząc takie chamskie teksty dopisujesz się do
        stylu twojego idola.
        A tak naprawdę - pewnie jakiś pismak znowu coś zmienił w autentycznej wypowiedzi
        Krzynka i wyszła z tego chryja.
        Krzynówek trochę przyczynił się do różnych sukcesów Polaków, ale o klasie
        zawodnika świadczą także wypowiedzi.
    • wanda12345 Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... 11.08.09, 18:21

To jest swinstwo panie Krzynowek. Takich opinii sie nie wyglasza.
      Nawet gdyby nie gral dla Polski to mozna i powinno sie pomoc mu w
      uzyskaniu polskiego obywatelstwa. Troche kultury, przyzwoitosci
      panie reprezentant. I zadnej polemiki! Przeprosic i tyle!
    • Gość: ble Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s IP: *.aster.pl 11.08.09, 18:56
      Co tam ten Krzynio wie... W końcu tylko 10 lat gra u Niemca...
    • Gość: Grigor Nie zawracajmy sobie głowy Krzynówkiem... IP: *.range86-134.btcentralplus.com 11.08.09, 19:59
      Panie Jacku, pański czas w reprezentacji dobiega końca... A w zasadzie to chyba już dobiegł, jakieś 1,5 roku temu...
    • nordyk83 Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać sob... 11.08.09, 21:14
      świnówkiem też sobie nie powinniśmy zawracać głowy chyba, że
      zamierza ktoś powspominać jego akcje sprzed lat
      • svatopluk Re: Krzynówek: Nie wiem czy powinniśmy zawracać s 12.08.09, 11:08
        polska prasa gra ciagle ta sama stara plyte.
        Boenisch powiedzial juz rok temu ze chce grac dla Niemiec i isc w
        slady innych Slazakow.
        latem zostal mistrzem europy z ta reprezentacja.
        i powolanie do reprezentacji seniorow to tylko kwestia czasu.

wiec temat zamkniety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka