Dodaj do ulubionych

Barcelona - Szachtar 1:0. Kolejne trofeum Barce...

IP: *.acn.waw.pl 29.08.09, 00:04
I jakos zaden redaktor wyborczej nie pisze o kibolach odpalajacych race co
uniemozliwilo wielu prawdziwym kibicom pilki przed telewizorami obejrzenie w
dobrej jakosci koncowki meczu

gdyby to byl final PP to juz byscie pisali ze kibole Legii odpalili race

i co glupio wam teraz Barcelona na superpucharze europy w Monaco odpala race w
tak uwielbianej przez was anglii sie leja i jakos nic o tym nie slychac

i co glupio wma teraz??
Obserwuj wątek
    • Gość: Aiden Barcelona - Szachtar 1:0. Kolejne trofeum Barce... IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.09, 00:06
      wezcie zacznijcie ogladac mecze z ktorych zdajecie relacje
      • Gość: gość Barca Barca Barca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 00:07
        :)
    • wirone IbraKatastrofa 29.08.09, 00:36
      Mam nadzieję, że się ogarnie i wkomponuje w zespół, bo póki co wypadł moooocno
      niemrawo, czasem irytująco. Najgorsze co zrobił to parcie na chama w kontrze
      2na2 gdy mógł wypuścić Messiego, a się kiwał i przewracał :/
      • Gość: ketonal Re: IbraKatastrofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 01:28
        oni tylko piszą o kibolach jak się zamówi taki artykuł, a tutaj?
      • jarekzgl Re: IbraKatastrofa 29.08.09, 07:46
        No nie powiem ze interes stulecia Barcelona zrobiła wymieniajac Eto za tego gwiazdorka. Ja jako fan Interu jestem zadowolony ze stanu rzeczy :)
      • Gość: Pio Re: IbraKatastrofa IP: *.toya.net.pl 29.08.09, 09:33
        W tym meczu tak. W Super Pucharze Hiszpanii Ibra grał zaje*iście.
        Powiem tyle, Ibra się wkomponuje szybciej niż myślisz. Pamiętaj jak
        karierę zaczynał Eto'o :P.
        • Gość: Kibic Eto'o zaczynal akurat dobrze IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 09:38
          Konczyl zle. Stracil cala swoja dynamike, a bez niej jest tylko przecietnym napastnikiem.
          Natomiast do tej pory nie jestem w stanie pojac czemu Barcelona poskapila tych paru milionow na Ville, ktory jest 3 razy lepszy niz Ibra i Eto'o razem wzieci. Myslalem, ze to ciecie wydatkow, ale od tego czasu zdazyla zaplacic kilkadziesiat milionow za kolejnych graczy.
    • Gość: A jak nasi? Barcelona szanuje kondycję, bo... IP: *.ists.pl 29.08.09, 03:46
      Ma mecze co 2 dni.

Ale gdy przyspieszyła w drugiej części dogrywki, to wystarczyło.

Dużo mogą się od Barcelony uczyć Piłkarze Lecha. Żaden Piłkarz Barcelony nie
      miał skurczy, żaden nie miał problemów z oddechem, po wybiciu piłki przez
      przeciwników ta nieomylnie trafiała do piłkarzy mistrza Hiszpanii.

Porównajmy to z tym, co widzieliśmy w meczu Lecha z Brugge. Polskie drużyny są
      o lata świetlne od Szachtara a co tam mówić o Barcelonie.
    • Gość: B. Barcelona - Szachtar 1:0. Kolejne trofeum Barce... IP: *.chello.pl 29.08.09, 09:45
      Mam nadzieję, że red. Szadkowski napiętnuje barcelońskie kibolstwo odpalające
      race podczas meczu?
      • Gość: ja Re: Barcelona - Szachtar 1:0. Kolejne trofeum Bar IP: *.aster.pl 29.08.09, 10:20
        nie rozumiem co się czepiacie tych rac. To że kibole są w innych krajach nie
        wyznacza normy. Redaktorzy piętnują kibolskie zachowania w Polsce bo mieszkamy w
        Polsce. Co mnie obchodzą starcia kiboli w Anglii albo race w Monaco? Jeśli będę
        szedł na mecz to zrobie to w Polsce i wolałbym nie dostać wyrwanym krzesełkiem
        • Gość: Ktoś Re: Barcelona - Szachtar 1:0. Kolejne trofeum Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 11:46
          Chodzi oto, że u nas te race uznaje sie, jakby one w statystykach
          zabiły więcej niż AIDS i głód, i pochłonęły więcej szkód niż dwa
          wielkie tsunami. Podczas gdy, kibice z 'Zachodu' jakoś też odpalają
          race i nic się nie dzieje.
    • Gość: MiNi Barcelona - Szachtar 1:0. Kolejne trofeum Barce... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 29.08.09, 10:49
      Brawo Barcelona. Trochę mecz trudny, ale nie zapominajmy że oni na sierpień
      nie szykują szczytu formy. Byli lepsi, dominowali i wygrali zasłużenie, choć
      nieporadność i samolubstwo Ibry wkurzało.
      Nie zapominajmy że w tym okresie ubiegłego sezonu Barca (choć bez Messiego)
      pozwoliła się raz ograć drużynie gorszej niż amatorzy z Levadii (no oczywiście
      mecz był bez stawki, ale zawsze), reprezentującej jedną z najgorszych lig w
      Europie... Ergo - Barca w całkiem dobrej formie jak na tą część sezonu.
    • Gość: matt bez jaj, jaki honor? mniej patosu prosze!! IP: *.acn.waw.pl 29.08.09, 10:57
      czy Barca grała z trampkarzami czy z Szachtarem, zdobywcą Pucharu UEFA,
      drużyną naszpikowaną reprezantami krajów, której sponsorem jest jeden z
      najbogatszych ludzi w Europie?

Barca i Szachtar grały jak równy z równym - niech redaktor przestanie pitolić
      o honorze, bo przegrać ze zdobywcą P. UEFA to nawet dla Barcy żadna ujma.
      zdarzały się większe wpadki w lidze i jakoś nikt nie płakał
    • Gość: tom Barcelona - Szachtar 1:0. Kolejne trofeum Barce... IP: *.centertel.pl 29.08.09, 12:26
      Walka messi kontra srna jaka to była kategoria musza?Messi powinien
      dostać czerwoną.ibrahimovic ale to był transfer narazie gra cienko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka