Gość: ANTYFOLGZDOJCZ IP: *.lublin.mm.pl 31.08.09, 19:52 GDANSZCZA POCALUJ NAS GDYNIAN W DUPE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaszeba Po "Nitku" do kłębka IP: *.lublin.mm.pl 31.08.09, 19:54 wy TA W GDANSKU ZIEJECIE NIENAWISCIA DO WSZYSTKIEGO CO NASZE GDYNSKIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Zwartkruis Mam pytanie IP: *.inetaccess.pl 31.08.09, 20:11 Gdzie można kupić koszulkę z napisem: Nitek,jesteśmy z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:28 W meczu o którym piszecie grało jeszcze dwóch innych zawodników... Manuszewski( obecnie Lechia) i Łobodziński (obecnie Wisła)... ale o nich cichuteńko cichosza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon Re: Mam pytanie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.08.09, 20:56 Jaki klub taka ikona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gik Re: Mam pytanie IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 31.08.09, 21:04 Zdecydowanie chodzi o mecz RKS Radomsko z Zagłębiem Lubin.W Radomsku sponsorem był wtedy T Dąbrowski "TED". Teraz jest jednym ze sponsorów KSZO Ostrowiec Świętokrzyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BH Żenuła IP: *.ggb.pg.gda.pl 01.09.09, 08:26 "z całą pewnością przypuszczać" - chyba "nietentego", tzn. oksymoron. A z tym Nitkiem to kicha, ale poczekajmy na zarzuty. Jestem z Gdańska, ale wkurza mnie, jak ludzie z całej Polski kojarzą mój region z korupcją. Odpowiedz Link Zgłoś