Dodaj do ulubionych

klub Sopot Trefl

11.12.11, 21:09
Jestem kibicem siatkówki i nie przeszkadzały mi ranne mecze reprezentacji.Hura nasi górą!
Ale wkurza mnie Trefl mało że duża kasa tego klubu to niemal same cudzoziemki, nie nabijajmy, , im kasy,cieszę się że ostatnio przegrały 3 sety i cały mecz.Trzymamy na Muszyniankę
czy Bielsko to są dziewczyny na medal! Tak egzotyczny zespół jak Trefl nic dziwnego,że przegrywa, trzeba mieć serce do polskiej siatkówki, nie tylko pieniądze sie liczą, tak panowie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ekonomista grosik Re: klub Sopot Trefl IP: *.kwidzyn.mm.pl 18.12.11, 18:12
      - proszę zauważyć, że dobre nasze zawodniczki grają w dobrych klubach: Włoch, Francji, czy Turcji i nie widzę nic złego w tym, że w Atomie grają cudzoziemki.
      Sport musi być konkurencyjny zwłaszcza dla zawodniczek, inaczej gnuśnieją, a poziom spotkań spada, jak to kiedyś było z Muszyną, teraz grają tam Holenderki, Serbka i Muszyna króluje na naszym i europejskim siatkarskim rynku.
      A co do słabej gry Atomowych dziewczyn z Sopotu, one dopiero się zgrywają i proszę dać im szansę - ja im dałem ...
      • opty2 Re: klub Sopot Trefl 19.12.11, 21:11
        chyba lepiej, że powstał porządny klub, który płaci,
        niż słabizna ledwo wiążąca koniec z końcem, od którego nie można wyegzekwować zapłaty,
        a że grają cudzoziemki?
        co zrobić jak cała reprezentacja gra w Muszynie,
        przecież nie można wziąć samych juniorek,
        poza tym poziom sportowy Polek się poprawia
        ostatnio Maja Tokarska "wygryzła" Fernandez i całkiem nieźle się zaprezentowała :)

ma razie Atom nie jest do końca zgrany, więc trudno coś wyrokować,
        trzeba kilku sezonów, żeby zobaczyć "myśl szkoleniową" he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka