Dodaj do ulubionych

Polska kandydatem do organizacji ME siatkarzy w...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:02
cieżko będzie, raczej nie wierzę, że będzie nam przyznana organizacja imprezy
tej rangi ... ale byłoby fajnie jednak gdyby się okazało, że dane nam to
będzie ... wtedy przebdowa naszej reprezentacji zyskałaby nowej motywacji ...
mam nadzieje, że bez Stasia G. tylko z Prieloznym lub Grzeskiem Wagnerem.
Obserwuj wątek
    • Gość: zero krótka pamięc przedpałskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:20
      tak jak zapomniał zapłacic za alkocho; wypity z hotelowego barku w ankarze tak
      zapomniał dodał kto aplikował o tę imprezę! gratuluję klasy!
      • bazyliszek4 problemy z alkoholem 29.09.04, 02:09
        Gość portalu: zero napisał(a):

> tak jak zapomniał zapłacic za alkocho; wypity z hotelowego barku w ankarze
        tak
        > zapomniał dodał kto aplikował o tę imprezę! gratuluję klasy!

problemy z alkoholem to masz chyba ty kolego, biorąc pod uwagę bełkot, którym
        nas uraczyłeś...
        niektórym jak widać ciężko się pogodzić z odejściem tego skurw... Biesiady.
    • Gość: a ja czekam i czek nie patrz w lustro bazyliszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 06:46
      po pierwsze gębę nieuczciwą w nim zobaczysz a na dodatek zdechniesz jak na
      legendarnego potwora przystało
      • Gość: marian Re: nie patrz w lustro bazyliszku IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:08
        cóż to zqa chamstwo, czyżby jakiś działacz sportowy wypowiadał sie na forum?
      • bazyliszek4 Re: 30.09.04, 00:58
        przyzwoitość nakazywałaby pisać pod jednym nickiem, a nie wymyslać różne i
        udawać tłum wielbicieli złodzieja Biesiady. teraz jedyne co ci pozostało to
        siedzieć przed kompem i pluć na wszystkich, którzy "nie z prezesem". to musi
        być pocieszny widok...
        jeśli jednak już musisz to pozstań przy nicku "zero". świetnie do Ciebie pasuje.
    • Gość: znowu ja wzrok bazyliszka a jad żmiji?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 07:30
      ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka