Gość: mk IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:32 TYrenerem powinien zostać Biesiada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siatkarz Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: *.238.72.121.adsl.inetia.pl 10.12.04, 20:36 Nie wiem co powiedziec.... NIesamowite. Wreszcie nasza reprezentacja moze cos osiagnac. Najlepsza wiadomosc dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: zajebioza IP: 128.95.25.* 10.12.04, 20:47 tylko zeby "wydzial szkolenia" sie zgodzil i zaakceptowal. kase powinni znalezc i jazda do Pekinu. Odpowiedz Link Zgłoś
djbunio Re: zajebioza 10.12.04, 20:51 Skoro chce, powinien dostac. Sprobowac nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol To Janasa juz nie będzie ? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.12.04, 21:06 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... najsmieszniejsze IP: *.acn.waw.pl 10.12.04, 20:54 jak wypowiadal sie dzis gosciu z pzs-u w wiadomosciach, ze ostateczna decyzje podejmie zarzad oraz ktostam ktostam, ze musza sie przyjrzec wszystkim kandydatom, bla bla.. kandydat jest juz tylko jeden, ale tak naprawde to dopiero ONI go wybiora, dzialacze rzadza, nie ma co.. z drugiej strony rozumiem, co mial powiedziec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Ale było by wspaniale... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 10.12.04, 20:59 Mam nadzieję tylko że decydenci z PZPS tym razem nie dadzą d...py. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo kompleksy polskich siatkarzy IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 10.12.04, 21:20 Gajic ma wyleczyc nasze "gwiazdki" z komplesow, by mogli w koncu wygrac troche wiecej setow z mocniejszymi. Smiac mi sie chce jak mowia o nich - zawodowcy. To wieczni juniorzy! Watpie czy uklad: trener bez kompleksow - zawodnicy z komplekasmi sprawdzi sie, ale warto go sprobowac bo jak dotad wszystko zawiodlo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: kompleksy polskich siatkarzy IP: *.dialup.iol.cz 10.12.04, 21:33 tak naprawde, to zeby nie powtorzyla sie sytuacja z koszykowka ze zwiazek wybiera kogos "niewiadomoco" "niewiadomojak" ale wiadomo czemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: *.rzeszow.mm.pl 10.12.04, 22:00 Brac goscia jesli to mozliwe.Niby co mamy do stracenia? Jest potwierdzone doswiadczeniem,ze facet ten majac dwoch Grbiciov a reszta to koszulki doprowadzil srednia Jugoslawie do stanu ekstraklasy swiatowej.Ale czy u nas jest siatkarska osobowosc na miare Vladimira Grbicia?Mimo wszystko swieza zagraniczna krew moze sie przydac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milinkovic Re: Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: 80.72.38.* 10.12.04, 22:26 No jest jeszcze chyba najlepszy z nich: Milinkovic. A u nas? Wiecznie młode talenty po trzydziestce niebawem ;-). Nic się nie zmieni w tym kraju póki w szkołach nie pojawią się trenerzy niekoniecznie tak dobrzy jak Gajić,ale tacy którzy nie pozwolą kończyć pod budką z piwem dzieciakom którzy juz teraz lepsi są od Gruszki i Murka razem wziętych a sale gimnastyczne nie będą twierdzami z panią sprzątaczką na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:11 Trzeba pamiętać,że sukces Gajica był wsparty charyzmatycznym Vlado.Czy Grbic też przyjedzie do Polski,żeby tym cieniasom wytłumaczyć jak trzeba walczyć i o co chodzi?Zwłaszcza rudej Gumie.Trzeba wziąśc na wstrzymanie bo nowy prezes to nowicjiusz.Musie mieć czas,żeby się wdrozyć i rozszywrować kto z jego zaplecza gra w drugą stronę.Może dwa lata/No i trzeba miec sponsora.Może Plus się zlituje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvg Pisał o tym w komentarzu koleś z ruskim IP i IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 10.12.04, 23:48 byłem pewien, że wie co mówi. Jakiś polski siatkarz w Rosji pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Pisał o tym w komentarzu koleś z ruskim IP i IP: *.comcor-tv.ru 15.12.04, 07:39 tylko kibic. ma sie te wyczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polip Oczywiście, coś tam nie wyjdzie z tego...jak to IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 10.12.04, 23:55 u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nawet błędy trzeba przepisać?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 07:24 chyba , że robicie to za friko to zrozumiem inaczej należy przynajmniej błędy poprawić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupku lepsi są popok i popliskie więcej wychlec umieją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 07:27 a Gajic w Rosji przywyknąć musiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue To dlaczego ja wiem że znó zatrudnią Polaka???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:21 szlag człowieka trafia jak to czyta,bo jak zwykle zatrudnią polaka i taki będzie finał całej sprawy.A co będzie dalej to wiadomo,za rok znów bedą szukać następcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vb Re: Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:02 niech Gajiić zostanie trenerem i wypie.. z kadry pseudogwiazdorów co im się nie chce grać i nie mają żadnych ambicji, a uśmiechaja się po porzegranym meczu. popieram prezesa PZPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a jednak przepełski kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:39 jakby nie liczyc nijak nie wychodzi na owych okrzyczanych 20 kandydatów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsydź sie rafciu! stec przeszedł do podziemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:41 od dziś używa ksywy "sec" bylo tyle gówna narobic żeby aż nazwiska swojego się wstydzić! chociaz lepeij późno niź wcale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Oferta Gościniaka jest nie do przebicia IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 11.12.04, 17:03 Zgodził się trenować reprezentację za roczny zapas gumy do żucia. Odpowiedz Link Zgłoś