Dodaj do ulubionych

Zoran Gajić chce trenować siatkarzy

IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:32
TYrenerem powinien zostać Biesiada.
Obserwuj wątek
    • Gość: siatkarz Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: *.238.72.121.adsl.inetia.pl 10.12.04, 20:36
      Nie wiem co powiedziec.... NIesamowite. Wreszcie nasza reprezentacja moze cos
      osiagnac. Najlepsza wiadomosc dnia!!!
      • Gość: jinx Re: zajebioza IP: 128.95.25.* 10.12.04, 20:47
        tylko zeby "wydzial szkolenia" sie zgodzil i zaakceptowal. kase powinni znalezc
        i jazda do Pekinu.
        • djbunio Re: zajebioza 10.12.04, 20:51
          Skoro chce, powinien dostac. Sprobowac nie zaszkodzi.
          • Gość: Angol To Janasa juz nie będzie ? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.12.04, 21:06
            ;)))
    • Gość: ... najsmieszniejsze IP: *.acn.waw.pl 10.12.04, 20:54
      jak wypowiadal sie dzis gosciu z pzs-u w wiadomosciach, ze ostateczna decyzje
      podejmie zarzad oraz ktostam ktostam, ze musza sie przyjrzec wszystkim
      kandydatom, bla bla..
      kandydat jest juz tylko jeden, ale tak naprawde to dopiero ONI go wybiora,
      dzialacze rzadza, nie ma co..

z drugiej strony rozumiem, co mial powiedziec..
    • Gość: majrix Ale było by wspaniale... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 10.12.04, 20:59
      Mam nadzieję tylko że decydenci z PZPS tym razem nie dadzą d...py.
    • Gość: nobo kompleksy polskich siatkarzy IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 10.12.04, 21:20
      Gajic ma wyleczyc nasze "gwiazdki" z komplesow, by mogli w koncu wygrac troche
      wiecej setow z mocniejszymi. Smiac mi sie chce jak mowia o nich - zawodowcy. To
      wieczni juniorzy! Watpie czy uklad: trener bez kompleksow - zawodnicy z
      komplekasmi sprawdzi sie, ale warto go sprobowac bo jak dotad wszystko zawiodlo ;-)
      • Gość: bart Re: kompleksy polskich siatkarzy IP: *.dialup.iol.cz 10.12.04, 21:33
        tak naprawde, to zeby nie powtorzyla sie sytuacja z koszykowka
        ze zwiazek wybiera kogos "niewiadomoco" "niewiadomojak" ale
        wiadomo czemu
    • Gość: trejo Re: Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: *.rzeszow.mm.pl 10.12.04, 22:00
      Brac goscia jesli to mozliwe.Niby co mamy do stracenia? Jest potwierdzone
      doswiadczeniem,ze facet ten majac dwoch Grbiciov a reszta to koszulki
      doprowadzil srednia Jugoslawie do stanu ekstraklasy swiatowej.Ale czy u nas
      jest siatkarska osobowosc na miare Vladimira Grbicia?Mimo wszystko swieza
      zagraniczna krew moze sie przydac.
      • Gość: Milinkovic Re: Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: 80.72.38.* 10.12.04, 22:26
        No jest jeszcze chyba najlepszy z nich: Milinkovic. A u nas? Wiecznie młode
        talenty po trzydziestce niebawem ;-). Nic się nie zmieni w tym kraju póki w
        szkołach nie pojawią się trenerzy niekoniecznie tak dobrzy jak Gajić,ale tacy
        którzy nie pozwolą kończyć pod budką z piwem dzieciakom którzy juz teraz lepsi
        są od Gruszki i Murka razem wziętych a sale gimnastyczne nie będą twierdzami z
        panią sprzątaczką na czele.
    • Gość: siatkarz Re: Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:11
      Trzeba pamiętać,że sukces Gajica był wsparty charyzmatycznym Vlado.Czy Grbic
      też przyjedzie do Polski,żeby tym cieniasom wytłumaczyć jak trzeba walczyć i o
      co chodzi?Zwłaszcza rudej Gumie.Trzeba wziąśc na wstrzymanie bo nowy prezes to
      nowicjiusz.Musie mieć czas,żeby się wdrozyć i rozszywrować kto z jego zaplecza
      gra w drugą stronę.Może dwa lata/No i trzeba miec sponsora.Może Plus się
      zlituje?
    • Gość: bvg Pisał o tym w komentarzu koleś z ruskim IP i IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 10.12.04, 23:48
      byłem pewien, że wie co mówi. Jakiś polski siatkarz w Rosji pewnie.
      • Gość: observator Re: Pisał o tym w komentarzu koleś z ruskim IP i IP: *.comcor-tv.ru 15.12.04, 07:39
        tylko kibic.
        ma sie te wyczucie.
    • Gość: polip Oczywiście, coś tam nie wyjdzie z tego...jak to IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 10.12.04, 23:55
      u nas.
    • Gość: ja nawet błędy trzeba przepisać?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 07:24
      chyba , że robicie to za friko to zrozumiem inaczej należy przynajmniej błędy
      poprawić!
    • Gość: głupku lepsi są popok i popliskie więcej wychlec umieją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 07:27
      a Gajic w Rosji przywyknąć musiał
      • Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 11:20
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: blue To dlaczego ja wiem że znó zatrudnią Polaka???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:21
      szlag człowieka trafia jak to czyta,bo jak zwykle zatrudnią polaka i taki
      będzie finał całej sprawy.A co będzie dalej to wiadomo,za rok znów bedą szukać
      następcy.
    • Gość: vb Re: Zoran Gajić chce trenować siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:02
      niech Gajiić zostanie trenerem i wypie.. z kadry pseudogwiazdorów co im się
      nie chce grać i nie mają żadnych ambicji, a uśmiechaja się po porzegranym meczu.
      popieram prezesa PZPS
    • Gość: ja a jednak przepełski kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:39
      jakby nie liczyc nijak nie wychodzi na owych okrzyczanych 20 kandydatów!
    • Gość: wsydź sie rafciu! stec przeszedł do podziemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:41
      od dziś używa ksywy "sec" bylo tyle gówna narobic żeby aż nazwiska swojego się
      wstydzić! chociaz lepeij późno niź wcale!
    • Gość: popo Oferta Gościniaka jest nie do przebicia IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 11.12.04, 17:03
      Zgodził się trenować reprezentację za roczny zapas gumy do żucia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka