Gość: emalka IP: 2.4.STABLE* / 10.0.52.* 27.09.02, 22:17 bez zagumnego bedzie sie ciezko gralo nie mam nic do grzeska ale czasem wzrost jest potrzebny mimo wszystko wierze nasza reprezentacje musi byc dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazz Re: MŚ siatkarzy: Jak grać bez Zagumnego? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 23:16 Oby Zagumny nie był gwoździem do trumny naszej reprezentacji. Ja też liczę po cichu, że jednak w kryzysowej sytuacji (jak po pierwszym meczu z Argentyną na wyjeździe) Polacy staną na wyskości zadania. Inaczej szkoda zarywać te noce. Mimo wszystko trzymam kciuki. Powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek wina wagnera IP: *.media / 192.168.23.* 28.09.02, 09:14 trzecim wystawiajacym mogl byc stelmach-przynajmniej bylaby jakas alternatywa, ale wagner-gwiazdor stwierdzil,ze jezeli bedzie w kadrze stelmach to on rezygnuje no i mamy teraz efekty. rzadza ta kadra jak chca najpierw szczerbaniuk mowi ze nie pojedzie potem ten ciec, panie wspanaialy troche twrardej reki zabraklo mimo to chlopaki zycze wam sukcesu wracajcie z madalem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
python-skowronek Re: wina wagnera 28.09.02, 19:40 Ja w ogóle nie rozumiem jak można mówić "Jeżeli cośtam to nie jadę". Gra w reprezentacji to zaszczyt niezależnie, czy jest się pierwszym czy szóstym rozgrywającym. A Wagner wcale nie jest aż tak rewelacyjny. Bez Zagumnego będzie ciężko, ale przecież jego grę znają wszyscy przeciwnicy. Poza tym gra zbyt schematycznie i ma niespecjalną zagrywkę. Wagner jest trochę bardziej nieprzewidywalny, ale niezbyt zgrany z resztą... Moim zdaniem powinien pojechać na MŚ Stelmach. No ale to już musztarda po obiedzie. A czyja to wina? Po części Wagnera, który nie wie co to reprezentacja, a po części Waldemara Wspaniałego, który pozwala chłopakom na zbyt dużo! To on tu rządzi i jeśli kolega Wagner nie ma ochoty jechać to bez łaski. Niewiadomą jest dla mnie Lipiński, bo męską siatkówką interesuję się - można rzec - od wielkiego dzwona. Kibicuję żeńskiej drużynie Serii B I ligi z mojego miasta i głównie tym się zajmuję. Na MŚ czekam jednak z niecierpliwością i jako kibic liczę na... złoto. Nie mam innego wyjścia. Wszyscy nie mamy. Mam nadzieję, że pogadamy trochę na forum o wydarzeniach z Mistrzostw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska nie przesadzajmy IP: 80.48.253.* 28.09.02, 09:48 nie przesadzajmy, Wagner nie jest idiota i gra w siatke wystarczajaca dlugo zeby umiec dostosowac sie do roznych zawodnikow. Po za tym Grzesiu jest na zgrupowaniu od poczatku sezonu. Przeciesz na treningach ktos musial im wystawiac, wiec na pewno to nie jest tak ze beda pierwszy raz dostawali pilki od Wagnera. A tak na marginesie przypominam sytuacje bodajze z meczu z Porugalia jak to Grzesiu paroma zagrywkami uratowal seta. Bardziej martwie sie tym jak sobie poradzi Lipa ... ale BEDZIE DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: MS´ siatkarzy: Jak grac´ bez Zagumnego? IP: *.goliat.makolab.pl 28.09.02, 13:44 Kochani, nie zalamujcie sie. Strasznie denerwuje mnie to wasze biadolenie. HI hiii Bierzcie przyklad z boskich pilkarzy. Trzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Stelmach - Wagner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 14:04 Czytałem na jakiejś stronie, że przeciwny powołaniu do kadry Andrzeja Stelmacha był Grzegorz Wagner. Czy ktoś wie cos o tym więcej? Z czego wynika konflikt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z 2. linii Szkoda wielka szkoda IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 14:43 Faktycznie, brak Zagumnego to spore osłabienie... co do Wagnera, to lubiłem gościa, ale jego ostatnie słowne przepychanki ze Stelmachem (któż wie, jak było naprawde) nie spodobały mi się-ich efektem jest brak drugiego klasowego rozgrywającego w kadrze...a jak wiadomo, jest to bardzo ważna pozycja:) mimo to życzę chłopakom wszystkiego najlepszego 3majcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: MŚ siatkarzy: Jak grać bez Zagumnego? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 15:33 bedzie dobrze!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś