Gość: je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:20 Politechnika jest beznadziejna...Niby się wzmocnili, a grają gorzej niż w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: topek Jastrzębski Węgiel rozbił Politechnikę IP: *.pools.arcor-ip.net 19.01.07, 18:26 2 set to masakra :) Przy stanie 20:24 Kadziu wszedl na zagrywke i wyciagnal na 26:24. Jastrzebie ma super ekipe. Gratulacje z Belchatowa topek -> jak zawsze pozdrawiajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Jastrzębski Węgiel rozbił Politechnikę IP: 195.245.213.* 19.01.07, 18:45 panie autorze, politechnika przegrała jeszcze z chemikiem w bydgoszczy. i to był debiut skorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk ;-) Jastrzębski Węgiel rozbił Politechnikę IP: 212.118.245.* 19.01.07, 19:17 Nie wydaje mi sie zeby sie wzmocnili. To znaczy moze sie delikatnie wzmocnili ale w tle wielka piatka zrobila konkretne zakupy i jest duzo mocniejsza. Poza tym wydaje mi sie ze nikogo nie bawi siata w Wawie. Dlatego tak troche na sile trzymaja ta druzyne. Takie miasta jak Gorzow, Bielsko, Nysa, Sosnowiec (miasta z tradycja w siatce z ostanich lat) zyja siatka, a w Wawie mala kogo to bawi jak jest tyle innych druzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Jastrzębski Węgiel rozbił Politechnikę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:35 bawi, bawi. tylko, ze ja akurat kibicuje weglowi. (a jednak troche przykro bylo patrzec jak ziomkow bija. zwlaszcza, ze chlopcy z wegla mieli taki totalny, horyzontalny luzik...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Jastrzębski Węgiel rozbił Politechnikę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:14 Gość portalu: analityk ;-) napisał(a): > Nie wydaje mi sie zeby sie wzmocnili. > > To znaczy moze sie delikatnie wzmocnili ale w tle wielka piatka zrobila > konkretne zakupy i jest duzo mocniejsza. eeee, jakie tam zakupy? Węgiel n.p. "kupił" tylko rozgrywacza z Bułgarii (który dziś nie grał, bo grał Bednaruk, były rozgrywający m.in. Politechniki nomen omen) oraz Murka - dziś grał, ale w zeszłym roku na tej pozycji grał Konstantinow, (czyli w najlepszym wypadku można mówić o równowadze, bo na pewno nie o wzmocnieniu) no i Yudina, który ma 19 lat i który ofertę Politechniki czy kogokolwiek z PLS by zapewne przyjął. Dalej: Skra ma nowy środek, ale ubył Winiar, przybył Gruszka, który cienko znowu przędzie, AZS Olsztyn ma Amerykanina na libero, czyli oni faktycznie się wzmocnili, ale tylko na jednej pozycji, bo Gruszka, który ubył w zeszłym roku grał dennie, Częstochowa - wymieniła trenera i Amerykanina na innego. No i to całe wzmocnienia - tymczasem Politechnika kupiła rutyniarza PLS na rozegranie i rezerwowego reprezentacji Niemiec z Olsztyna, czyli wydawać by się mogło, że wzmocniła się znacznie i zresztą przed sezonem typowana była do minimum piątego miejsca, a tu lipa. A prawdopodobnie piąte miejsce w tym roku zapewnia udział w pucharach europejskich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara znajoma Jastrzębski Węgiel rozbił Politechnikę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:09 pozdrowienia dla Michała Kamińskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś