Gość: Jolka IP: *.elk.mm.pl 06.10.08, 20:41 ahh Ten Mariusz :******* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jupp Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: *.flashnet.pl 06.10.08, 22:28 Czekamy na Ciebie Mariusz. Zdrowego w pełni! Wtedy grasz tak, ze dech zapiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pls Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 11:41 zdrowia życzę przede wszystkim a potem zdrowego potomka:) myslę,że z Valascą szybko się zgracie, on kazdemu co innego wystawia cięzko doczekać się tej Ligii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: *.dolsat.pl 07.10.08, 12:21 panie mariuszu,jesem rodowitym belchatowianinem,mam 60 lat,i znam siatkówke od podszewki.jest pan gwiazdorem tej dyscypliny sportowej.jestem bardzo szczęsliwy jak widze pana na parkiecie,niech pan dba o swoje zdrówko i niech pan wali asy serwisowe w każdym meczu,zycze panu i pana rodzinie wszystkiego najlepszego,zycze panu i panskiej małzonce urodziwego syna,który pójdzie w slady taty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kis Re: Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 12:41 przemadrzaly facet nie dorosl aby grac w kadrze.te jego fochy sa nie do zniesienia. Kuba Jarosz moze go godnie zastapic i koniec tematu wlazly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupp Re: Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: *.flashnet.pl 07.10.08, 19:30 Nie gwiazdorzy tylko bez ogródek wali to co myśli. I dobrze. Niech nie obrażają jego - to on się nie będzie odgryzał i koniec. Do Kuby Jarosza nic nie mam ,jest naprawdę dobry, będzie pewnie jeszcze lepszy - jednak brak mu tzw. iskry Bożej, którą Wlazły ma. A ta iskra jest nie do wytrenowania. Albo się ją ma, albo nie. Czekam na Plus Ligę, Ligę Mistrzów i reprezentację, żeby podelektować się piękną grą Wlazłego. A ci psioczący jak przyjdzie co do czego to pierwsi będą ściskać kciuki, żeby Mariusz wznosił się na wyżyny - te sportowe w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAGA Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: 87.116.246.* 07.10.08, 17:07 WLAZŁY jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kis Re: Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:47 natychmiast potrzebny jest zastepca Wlazlego.Jarosz jak na rzaie jest.Jesli sie rozwinie bedzie naszym dobrym atakujacym w Kadrze.I moze skoncza sie ataki Wlazlego na Lozano bezkarne wywiady. Bedzie gral Jarosz jesli Wlazly bedzie zmeczony do Kadry.Gryzie go koszukla z orlem.To won z Kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 13:38 gdzie Jaroszowi do Wlazłego? Młody może nieźle się zapowiadać ale Wlazłym nie zostanie niestety, z takim potencjałem trzeba się urodzić, jak ktoś wspomniał ja to bym wolała,żeby Kurek grał na ataku a Jarosz na przyjęciu, do tych pozycji mają lepsze parametry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika (kcM) Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: 195.116.27.* 13.10.08, 16:23 mariusz wlazly jest najlepszy w calej druzynie i zawsze tak bedzie bo jak cos czasem sie nie uda to i tak pokaze na co go stac i za to go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ares Mariusz Wlazły: Trudno mnie trafić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 16:14 może i nie psuje ale nie zagrywa z pełną mocą i nie punktuje zagrywką Odpowiedz Link Zgłoś