Dodaj do ulubionych

Chłop potęgą jest i chłopski rozum ma

01.03.24, 12:37
Czy ten wpis łamie regulamin, czy chodziło o wyrobienie dziennej normy kasowania wpisów i wątków?

Rolnicy z uwagą przeanalizowali mapę i dostrzegli, że ukraińskie zboże przyjeżdża do Polski z Litwy. Jak to możliwe? Chytra Ukraina przemyca zboże na Litwę przez Białoruś żeby polskich chłopów zrobić w konia. Ale polski chłop jest nie w ciemię bity i chłopski rozum ma. Należy koniecznie zablokować Bałtyk, bo on też jest w zmowie z Ukraińcami.
Obserwuj wątek
    • prze.nick Re: Chłop potęgą jest i chłopski rozum ma 01.03.24, 13:47
      Na Forum Kraj tną ostatnio bardziej niż kiedykolwiek. Na Forum Świat jest to samo.
      Wygaszają forum jak Donald TVP.
      • negativum Re: Chłop potęgą jest i chłopski rozum ma 01.03.24, 15:39
        prze.nick napisał:

> Na Forum Kraj tną ostatnio bardziej niż kiedykolwiek. Na Forum Świat jest to sa
        > mo.
        > Wygaszają forum jak Donald TVP.

Snajper tak już ma. UE już praktycznie wygasił syndyk jeden.
        • prze.nick Re: Chłop potęgą jest i chłopski rozum ma 01.03.24, 15:44
          wyobraź sobie, że anonimowy admin wykrywacz-kłamców na Forum Świat jest jeszcze większym rzeźnikiem
          wygadał się, że ma dostęp do adresów skąd przychodzą posty i że czyta to forum (rozwścieczyła go moja uwaga o chemtrailsach)
          • negativum Re: Chłop potęgą jest i chłopski rozum ma 01.03.24, 16:05
            prze.nick napisał:

> wyobraź sobie, że anonimowy admin wykrywacz-kłamców na Forum Świat jest jeszcze
            > większym rzeźnikiem
            > wygadał się, że ma dostęp do adresów skąd przychodzą posty i że czyta to forum
            > (rozwścieczyła go moja uwaga o chemtrailsach)

Dziś udało mi się obejrzeć
            www.youtube.com/watch?v=RuDdgaahcA4
            Udało mi się kliknąć na ów link nim snajper go wyciął.
            Dlatego założyłem to forum, tu nikt nikogo nie tnie, nawet na żądanie o wycięcie. Jedyne co zdarzyło się sporadycznie to wycięcie spamu.
            • oby.watel Re: Chłop potęgą jest i chłopski rozum ma 01.03.24, 16:21
              negativum napisał:

> Dziś udało mi się obejrzeć
              > www.youtube.com/watch?v=RuDdgaahcA4
              > Udało mi się kliknąć na ów link nim snajper go wyciął.
              > Dlatego założyłem to forum, tu nikt nikogo nie tnie, nawet na żądanie o wycięci
              > e. Jedyne co zdarzyło się sporadycznie to wycięcie spamu.

Dwa tuzy obok siebie — tuz dziennikarstwa i tuz polityki. Streścisz własnymi słowami tę niewątpliwie pasjonującą rozmowę, bo mnie szkoda czasu na oglądanie.
          • negativum Stała się tragedia 01.03.24, 16:20
            prze.nick napisał:

> wyobraź sobie, że anonimowy admin wykrywacz-kłamców na Forum Świat jest jeszcze
            > większym rzeźnikiem
            > wygadał się, że ma dostęp do adresów skąd przychodzą posty i że czyta to forum
            > (rozwścieczyła go moja uwaga o chemtrailsach)

Tu widać nie ma cenzorów.

Agora zapodaje

"Szczecin. Auto wjechało w grupę ludzi. 12 osób ciężko rannych

"Z dotychczasowych informacji wynika, że rozpędzone auto wjechało w grupę ludzi przechodzących przez przejście dla pieszych i uciekło z miejsca zdarzenia, w dalszym ciągu uderzyło w cztery kolejne samochody"

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,30756008,szczecin-12-osob-potraconych-przez-samochod-sprawca-zbiegl.html#s=amtp_pnHP_breaking
            • oby.watel Re: Stała się tragedia 01.03.24, 16:24
              negativum napisał:

> "Z dotychczasowych informacji wynika, że rozpędzone auto wjechało w grupę ludzi
              > przechodzących przez przejście dla pieszych[b] i uciekło z miejsca zdarzenia[/
              > b], w dalszym ciągu uderzyło w cztery kolejne samochody"
              >
              > href="wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,30756008,szczecin-12-osob-potraconych-przez-samochod-sprawca-zbiegl.html

To wszystko mój drogi blednie wobec tragicznego w skutkach dla Ukrainy braku araku. Dziś zrobiłem zapasy. Lepiej na zimne dmuchać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka