Dodaj do ulubionych

Nazwa forum

04.04.05, 00:33
Wpadł mi do głowy pomysł taki jeden, żeby zmienić nazwe naszego forum. Już
przy zakładaniu kiedy trzeba było wpisać nazwe zastanawiałem się nad tym
przez jakiś czas i w końcu wpisałem coś nabardziej oczywistego jako
rozwiązanie tymczasowe. Myśle że można by to zmienić, ale chciałbym zapytać
Was o zdanie. Gdybyście mieli jakieś fajne pomysły to prosze o podzielnie się
nimi smile
Wymyśliłem coś z stylu: "Zootopia", albo "Zootopia-Forum o U2", też w sumie
średnio oryginalne wink
Jak nie wymyślimy nic fajnego, a to co ja wymyśle Wam się nie spodoba to
mozemy zostawić i taką nazwe jaka jest.

Ps.
Nie nazwiemy forum "Najlepsze Forum w Necie" big_grin
Raczej nie... ;D
Obserwuj wątek
    • kwiat_paproci Re: Nazwa forum 04.04.05, 07:39
      proponuję, żeby pójść w ślady forum Strawberry Fields i nazwać forum tytułem
      jakiejś piosenki, która jednoznacznie kojarzy się z U2 (albo tytułem płyty) i
      która wywołuje w ludziach same pozytywne skojarzenia big_grin
      Oczywiście, sama nie mam żadnych konkretów, ale to nic nowego wink
    • pwo Re: Nazwa forum 04.04.05, 08:07
      Jak ma być ciuś związanego z tytułem, to pierwsze co mi przychodzi do pustej
      głowy jest Achtung Baby
      I tyle
      • peternurek1 Re: Nazwa forum 04.04.05, 10:39
        Piosenka albo płyta, albo coś co się kojarzy z zespołem czy z tą piosenką czy
        płytą, czy jakoś tak wink Całkiem fajny pomysł, tylko co? smile

> Jak ma być ciuś związanego z tytułem, to pierwsze co mi przychodzi do pustej
        > głowy jest Achtung Baby
        > I tyle

Proponowałbym raczej nazwę określającą jakieś miejsce, chodzi mi o nazwe
        właśnie kojarzącą się z jakimś konkretnym miejscem, np. Strawbery Fields to
        ewidentnie truskawkowe pola. Idąc tym tropem zamiast Achtung Baby wolałbym
        raczej Zooropa, albo to co proponowałem wczesniej. Jakieś miejsce opisywane w
        jednej z piosenek, coś na kształt "Place called Vertigo", z tym że to raczej
        odpada, nie podoba mi się jako nazwa forum smile
        • aasiek Re: Nazwa forum 04.04.05, 12:25
          To może z innej beczki - "Drzewko Jozuego"?
    • mamusia_muminka Re: Nazwa forum 04.04.05, 14:26
      Jak już miejsce, to może raczej Zooropa? Albo Van Diemen's Land. Albo
      Heartland. Albo My (your, ale "my" ładniej brzmi smile Blue Room... Albo Red Hill
      Mining Town. Albo One Tree Hill. Albo Hawkmoon (to podobno takie miasteczko).
      Albo Zoo Station. Albo The Playboy Mansion (tjaaa... smile Albo City Of Blinding
      Lights. Zresztą. Musisz sam wymyśleć. Cudze pomysły nigdy nie podobają się tak
      bardzo jak własne, wiem z doświadczenia :]
    • ihopeyouwilllikeme Re: Nazwa forum 04.04.05, 14:32
      > Wymyśliłem coś z stylu: "Zootopia", albo "Zootopia-Forum o U2", też w sumie
      > średnio oryginalne wink

No te na pewno odpadają, bo tak się nazywa forum na U2.com smile) Bardzo mi się
      podobają propozycje Mamusi tj. coś w stylu Red Hill Mining Town albo Zoo
      Station... Stawiam na Zoo Station. Będzie naprawdę świetnie wyglądało smile Ale,
      oczywiście, czekamy na dalsze propozycje.
      • peternurek1 Re: Nazwa forum 04.04.05, 16:06
        ihopeyouwilllikeme napisał:

> Bardzo mi się
        > podobają propozycje Mamusi tj. coś w stylu Red Hill Mining Town albo Zoo
        > Station... Stawiam na Zoo Station. Będzie naprawdę świetnie wyglądało smile Ale,
        > oczywiście, czekamy na dalsze propozycje.

Mi też podoba się Zoo Station i jest to już jeden z faworytów smile
        Co do Red Hill Mining Town to może by skrócić do Red Hill? Red Hill Town...
        żeby ładniej wyglądało.
        Podoba mi się też bardzo, a nawet bardzuiej niż bardzo Heartland, brzmi jakoś
        przyjemniej niż Zoo Station. Wszyscy wszędzie nawiązują stylistyką na stronach,
        forach do okresu lat 90'tych i ostatnich albumów, fajnie byłoby wrócić do
        czegoś starszego. Zwłaszcza że Heartland to przepiękny utwór, ma niesamowity
        klimat, jest niesamowity , wspaniły i genialny - czego nie musze Wam chyba
        mówić...wink
        No i może fajnie wyglądać w nazwie forum.

> Cudze pomysły nigdy nie podobają się tak
        > bardzo jak własne, wiem z doświadczenia :]

Przyznam że też przeszło mi przez myśl Heartland, ale o nim zapomniałem, więc
        można powiedzieć że to własnie Twój pomysł przpadł mi do gustu bardzo smile
        Ale poczekajmy, może wymyślimy coś fajniejszego smile
        • tago_mago Re: Nazwa forum 04.04.05, 17:20
          A może "Bono Boys" (and Girls) wink?
          ---
          this could be the day
    • jam_niczek Re: Nazwa forum 04.04.05, 17:59
      Proponuję "cztery Irlandzkie Pedałki" wink tongue_out

A tak na serio, to podoba mi się pomysł "Red Hill Mining Town". Jestem za, a
      nawet przeciw smile
      • peternurek1 Re: Nazwa forum 04.04.05, 20:55
        jam_niczek napisała:

> Proponuję "cztery Irlandzkie Pedałki" wink tongue_out

Podpadasz, wiesz o tym? wink

> A tak na serio, to podoba mi się pomysł "Red Hill Mining Town". Jestem za, a
        > nawet przeciw smile

Napewno weźmieny to pod uwagę, jak narazie mam 3 nazwy które by mi jako tako
        pasowały: Zoo Station, Red Hill Mining Town (tudzież wariacje tejże nazwy) i
        Heartland. Skłaniam się ku tej ostaniej jednak najbardziej... smile)
        • kwiat_paproci Re: Nazwa forum 04.04.05, 21:13
          Jak też ja mogłam na to wpaść ?!?! wink Oczywiście jestem za Red hill mining
          town, bo każdy szanujący się fan U2 wie, że mam do tej piosenki ogromną
          słabość big_grin
          • kwiat_paproci Re: Nazwa forum 04.04.05, 21:17
            "nie wpaść" chciałam napisać wink
          • ktmajcher Re: Nazwa forum 05.04.05, 11:34
            można??
            dziękuję wink
            ja też jestem za Red hill... bo to powalający kawałek, ale Zoo Station jest z
            kolei bardziej rozpoznawalne
            mimo wszystko Red Hill (może właśnie w takim wariancie)
            • doolitle Re: Nazwa forum 05.04.05, 12:14
              to i ja sie wypowiem w tej niezwykle ciekawej sprawie. Otóż nazwa Zoo Station
              jest zdecydowanie najlepsza - kojarzy się z dynamiczną i wesoła piosenką,
              jednocześnie jest to znane miejsce w świecie rzeczywistym. Red hill mining town,
              moze byc niezrozumiałe dla ludzi, którzy nie zaprzedali duszy U2 aż po sam kres
              (choc piosenka, owszem jest wspaniała). Heartland brzmi, bez żadnej urazy,
              troche pretensjonalnie i egzaltowanie jak na nazwę forum.
              przychodzi mi do głowy jeszcze "Out of control" (ale to tez troche hermetyczne),
              "Zooropa", wszystkie nazwy co prawda już chyba gdzies widziałem ale nie trzeba
              byc za wszelka cene oryginalnym.
              • ihopeyouwilllikeme Re: Nazwa forum 05.04.05, 12:20
                Red hill mining town
                > ,
                > moze byc niezrozumiałe dla ludzi, którzy nie zaprzedali duszy U2 aż po sam
                kres
                > (choc piosenka, owszem jest wspaniała).

Nie rozumiem, czemu ? Przecież to tytuł utworu z najbardziej znanej płyty
                zespołu. Poza tym, nawet jeśli - tym lepiej smile
                • doolitle Re: Nazwa forum 05.04.05, 18:06
                  może faktycznie to tylko takie moje skojarzenie. Mi hasło zoo station od razu
                  kojarzy się z jadącym metrem zajeżdżającym do upstrzonej graffiti stacji metra,
                  gdzie wysiada się i idzie na jakąs berlińska impre (oczywiscie na żadnej
                  berlińskiej imprze nigdy nie byłem, takie wyobrażenie smile. ta nazwa jest też
                  jedną ze swego rodzaju ikon U2 (piosenka aż tak znana nie jest ale trasa zoo tv
                  i płyta zooropa to nazwy raczej znane i dzięki temu zoo station też jest w miarę
                  popularne), także każdy, kto wędrowałby po necie od razu wiedziałby o co chodzi.

Natomiast Red Hill Mining Town wg mnie już tak nośną nazwą nie jest. Owszem jest
                  to joshua tree ale musisz wziąć pod uwagę to, ze ludzie często słuchają muzykę
                  jakiegoś zespołu, nawet ja uwielbiają ale w ogóle nie kojarzą tytułów piosenek.
                  Znam bardzo dużo takich ludzi - owszem with or without you, one, sunday bloody
                  sunday i takie hity to kojarzą ale resztę to nie potrafią wymienić, mimo ze
                  potrafią cytować całe strofy utworów. Dam głowę ze włąśnie tego typu fani nie
                  skojarzą ze to piosenka U2. To w sumie zawsze jakoś ogranicza ilośc osób
                  dyskutujacych.

no ale oczywiscie it's up to you peter. albo ihope, nie jestem pewien kto tu
                  jest moderatorem smile sorry

A tak w ogóle to cześć smile już sie tu wpisywałem jakis czas temu ale nie witałem
                  nikogo. A wiec witam raz jeszcze
                  i pozdrawiam wszystkichsmile
                  • ihopeyouwilllikeme Re: Nazwa forum 06.04.05, 11:00
                    > może faktycznie to tylko takie moje skojarzenie. Mi hasło zoo station od razu
                    > kojarzy się z jadącym metrem zajeżdżającym do upstrzonej graffiti stacji
                    metra,
                    > gdzie wysiada się i idzie na jakąs berlińska impre (oczywiscie na żadnej
                    > berlińskiej imprze nigdy nie byłem, takie wyobrażenie smile. ta nazwa jest też
                    > jedną ze swego rodzaju ikon U2 (piosenka aż tak znana nie jest ale trasa zoo
                    tv
                    > i płyta zooropa to nazwy raczej znane i dzięki temu zoo station też jest w
                    miar
                    > ę
                    > popularne), także każdy, kto wędrowałby po necie od razu wiedziałby o co
                    chodzi
                    > .

No, tu bym jednak polemizował. Mimo, iż sam byłem zwolennikiem nazwy " Zoo
                    Station ", uważam, że " Red Hill " bardziej kojarzy się z U2. " Zoo Station "
                    może się przecież niezorientowanym równie dobrze kojarzyć np. z berlińskimi
                    narkomanami ( vide słynna książka " My, dzieci z Dworca Zoo " ), a Red Hill to
                    miasteczko nieistniejące, wymyślone przez Bono, tu nie ma miejsca na żadne inne
                    skojarzenie. Cieszę się z nowej nazwy.

> Natomiast Red Hill Mining Town wg mnie już tak nośną nazwą nie jest. Owszem
                    jes
                    > t
                    > to joshua tree ale musisz wziąć pod uwagę to, ze ludzie często słuchają muzykę
                    > jakiegoś zespołu, nawet ja uwielbiają ale w ogóle nie kojarzą tytułów
                    piosenek.

Sorry, ale to już jest ich problem smile Zresztą, skoro jest tak jak mówisz, to
                    równie dobrze mogą nie skojarzyć Zoo Station czy Zooropa. W takiej sytuacji
                    jest to wszystko jedno.

> no ale oczywiscie it's up to you peter. albo ihope, nie jestem pewien kto tu
                    > jest moderatorem smile sorry

Moderatorem jest Peter, i to on wszystko stworzył i wszystkim rządzi smile Ja
                    jestem adminem, i mogę tylko kasować posty.

> A tak w ogóle to cześć smile już sie tu wpisywałem jakis czas temu ale nie
                    witałem
                    > nikogo. A wiec witam raz jeszcze
                    > i pozdrawiam wszystkichsmile

Cześć i pozdrawiam, i zachęcam do aktywnego uczestnictwa smile)
                    • peternurek1 Re: Nazwa forum 06.04.05, 21:42
                      > Moderatorem jest Peter, i to on wszystko stworzył i wszystkim rządzi smile Ja
                      > jestem adminem, i mogę tylko kasować posty.

Ale to Ajhołp skłonił mnie do założenia tego forum, i sam by je założył gdyby
                      nie to że miał już inne forum a na gazecie można mieć tylko jedno smile

> > A tak w ogóle to cześć smile już sie tu wpisywałem jakis czas temu ale nie
                      > witałem
                      > > nikogo. A wiec witam raz jeszcze
                      > > i pozdrawiam wszystkichsmile

Witam i przepraszam że witam teraz, ale wczesniej Twój post jakoś mi umknął.
                      Rówież zapraszam do pisania smile
    • pwo Re: Nazwa forum 05.04.05, 12:02
      No dobra jeszcze raz ja
      będę upierdliwy, ale może Achtung Baby it's Zoo Station
      • mamusia_muminka Re: Nazwa forum 05.04.05, 13:09
        "Achtung Baby, it's Zoo Station", pasuje raczej na *opis* forum o nazwie "Zoo
        Station" smile A sama nazwa mnie też się podoba. Po pierwsze - Zoo Station to b.
        fajna piosenka, a po drugie - "station" to przecież stacja, miejsce, na którym
        mozna się zatrzymać. Forum, na którym można się zatrzymać, idąc tokiem
        skojarzeń ;] Fajnie się wszystko łączy.

Co do Red Hill Mining Town - ta nazwa też jest niezła, ale raczej w tej długiej
        formie, bo ma charakter. Samo Red Hill jest odrobinę... Mdłe? Robi się jakoś
        tak zwyczajnie...

(Buohoho... Jak nikt nie wymyśli nic lepszego, to może matką chrzestną
        zostanę wink
    • peternurek1 Próba podsumowania... 05.04.05, 16:01
      Moja propozycja Heartland odpadła, bo jest demokracja i Wy macie decydować smile
      Ale widzę że Zoo Station i Red Hill Mining Town cieszy się podobnym poparciem,
      nie wymyśliliśmy nic fajniejszego więc pozwole sobie sam wybrać z tych dwóch smile

Mam zamiar nazwać forum Red Hill Miming Town i jeśli do wieczora nie usłysze że
      jestem glupi, nie znam się, nazwa jest tragiczna etc. to ją zmienie na taką smile))
      • kwiat_paproci Re: Próba podsumowania... 05.04.05, 21:29
        peternurek1 napisał:
        > Mam zamiar nazwać forum Red Hill Mining Town i jeśli do wieczora nie usłysze
        >że jestem glupi, nie znam się, nazwa jest tragiczna etc. to ją zmienie na
        >taką smile)
        Mądrze gada, wódki mu dać big_grin A nawet jak usłyszysz, to możesz to przecież
        wyciąć, prawda ?? wink
        • ann.from.red.hill.mining.town Re: Próba podsumowania... 05.04.05, 21:42
          kwiat_paproci napisała:
          >Mądrze gada, wódki mu dać big_grin

Przecież chłopak niepełnoletni jest! Protestuję!
          • peternurek1 Re: Próba podsumowania... 05.04.05, 21:46
            > Przecież chłopak niepełnoletni jest! Protestuję!

Cicho siedź, wszystko zepsujesz tongue_out

No więc przekonany przez Kwiat Paproci big_grin postawięłm wprwadzić zmianę w życie w
            trybia natychmiastowym smile)
            • kwiat_paproci Re: Próba podsumowania... 05.04.05, 22:01
              peternurek1 napisał:
              > No więc przekonany przez Kwiat Paproci big_grin postawięłm wprwadzić zmianę w życie
              > w trybia natychmiastowym smile)

ma się tę siłę perswazji big_grinDD Muszę to gdzieś wykorzystać, może akwizytorem
              zostanę wink
            • peternurek1 Re: Próba podsumowania... 05.04.05, 22:02
              > No więc przekonany przez Kwiat Paproci big_grin postawięłm wprwadzić zmianę w życie
              > w trybia natychmiastowym smile)

Przy okazji robiąc sporo literówek wink
              • ann.from.red.hill.mining.town Re: Próba podsumowania... 05.04.05, 22:12
                Najważmiejsze, że wreszcie forum ma naprawdę ładną nazwę smile
              • kwiat_paproci Re: Próba podsumowania... 05.04.05, 22:13
                i wystarczyło tylko wspomnieć o wódce wink widać, że młody, bo mu szybko do głowy
                uderzyła (to mówi stara, zdegenerowana pijaczyna wink)
                • tago_mago Re: Próba podsumowania... 05.04.05, 22:49
                  ale się zdziwiłem. a jednak red hill... może być smile.
                  ---
                  this could be the day
      • pwo Re: Próba podsumowania... 06.04.05, 08:26
        buuuuuuuuu
        Red Hill Minnig Town to piosenka o kopalni między innymi jak pamiętacie. To co
        forum ma się kojarzyć z wyrobnikami czy jak? Bez sensu. Trzeba to zmienić w
        końcu jest demokracja, a ona w usankcjonowany sposób może urodzić każdą anarchię
        Chyba się oflaguję

Hehe, ale mi wyszło

Nie podoba mi sie
        • ihopeyouwilllikeme Re: Próba podsumowania... 06.04.05, 11:04
          > Red Hill Minnig Town to piosenka o kopalni między innymi jak pamiętacie. To co
          > forum ma się kojarzyć z wyrobnikami czy jak?

A jakbysmy nazwali Zoo Station, to by sie kojarzylo z narkomanami big_grinDD To tylko
          nazwa, bez przesady.
          • pwo Re: Próba podsumowania... 06.04.05, 13:44
            hahahahaha
            dobre
            ok to tylko nazwa, ale pozostane przy swoim
            wink
            • better.than.the.real.thing Re: Próba podsumowania... 06.04.05, 16:17
              No wiec popieram pwo. Jako piosenka- super, jako nazwa- hm...

Ja bylabym jednak za Heartland
              • peternurek1 Re: Próba podsumowania... 06.04.05, 19:01
                better.than.the.real.thing napisała:

> No wiec popieram pwo. Jako piosenka- super, jako nazwa- hm...
                >
                > Ja bylabym jednak za Heartland

A jednak ktoś mnie poparł smile Jeszcze mozemy zmienić, ale nie wiem czy naprawde
                jest sens. Red Hill Mining Town nie kojarzy mi się z wyrobiskami a z małym
                zapomnianym miasteczkiem gdzieś na pustyni, wsród jakichś skał o zachodzie
                słonca. To bardzo fajny klimat, pozatym ostatnio przeżywałem ponowną fascynacje
                albumem Johsua Tree i może stąd też podoba mi się ten pustynny klimat.
                Każda z tych trzech, Red Hill Mining Town , Zoo Station czy Heartland jest
                dobra.
                Proponuję w takim razie głosowanie, niech trwa do niedzielnego wieczoru, każdy
                wpisze się raz i poda odpowiadająca mu nazwe z tych trzech. Do tej pory
                zostanie taka jaka jest.
                A potem jak wybierzecie złą to i tak nie musze Was słuchac big_grinD
                • tago_mago Re: Próba podsumowania... 06.04.05, 21:29
                  Od pustynnych klimatów wolę raczej Mississippi.. Dlatego "Heartland".
                  ---
                  this could be the day
                  • better.than.the.real.thing Re: Próba podsumowania... 06.04.05, 22:09
                    Jak glosowanie to pamietaj o moim Heartland smile
                    • kwiat_paproci Re: Próba podsumowania... 06.04.05, 22:22
                      skoro demokracja, to mój głos liczy się potrójnie wink
                      • ihopeyouwilllikeme Re: Próba podsumowania... 07.04.05, 11:04
                        No więc obstaję jednak przy Zoo Station.
                        • pwo Re: Próba podsumowania... 07.04.05, 13:09
                          Pomyślałem o jeszcze jednej rzeczy. Tak tu sobie rozmawialiście o tym, ze tytuł
                          piosenki lub płyty może ni do końca być rozpoznawalny. I ja się z Wami zgadzam,
                          oczywiście. Stąd kolejna propozycja, która zaświtała mi w głowie. Ponieważ nazwa
                          ZOO STATION jest oczywiście najlepsza ( choć nie do końca rozpoznawalna ) to
                          może zastanowilibyśmy się nad nazwą U2 Station.
                          • mamusia_muminka Re: Próba podsumowania... 07.04.05, 15:32
                            Dlaczego? Taki drobny kamuflażyk nie szkodzi, będzie jakaś selekcja
                            użytkowników przynajmniej i żaden szalony fan Sary Connor nie zacznie się
                            udzielać po poznaniu jednego singla... Bo że to forum o U2 będą wiedzieć tylko
                            ci, którzy na prawdę tego słuchają XD (Mnie się i obecna, i Zoo Station podoba,
                            ale gdyby miała być zmiana, to jednak wolę Zoo Station od Heartland...)
                            • better.than.the.real.thing Re: Próba podsumowania... 07.04.05, 21:33
                              > Dlaczego? Taki drobny kamuflażyk nie szkodzi, będzie jakaś selekcja
                              > użytkowników przynajmniej i żaden szalony fan Sary Connor nie zacznie się
                              > udzielać po poznaniu jednego singla... Bo że to forum o U2 będą wiedzieć
                              tylko
                              > ci, którzy na prawdę tego słuchają

Zgadzam sie w calej rozciaglosci wink
                          • ihopeyouwilllikeme Re: Próba podsumowania... 07.04.05, 16:48
                            > może zastanowilibyśmy się nad nazwą U2 Station.

Odpada. Jest taka strona o U2 w internecie.
                • ann.from.red.hill.mining.town Re: Próba podsumowania... 07.04.05, 22:32
                  Oczywiście jestem za Red Hill Mining Town smile Jak zmienisz, to Cię Piotrek
                  uduszę tongue_out
    • peternurek1 fajna domena 07.04.05, 17:45
      Żeby było łatwiej rozdawać namiary na forum pomyslałem że potrzebny jest jakiś
      lepszy link, domena. Więc zarejestrowałem tą :
      redhillminingtown.glt.pl
      Jesli zmienimy nazwe forum zarejetruje inną, ale narazie niech bedzie taka smile
      No chyba że chcecie żeby zmienić, propozycje jak zwykle mile widziane.
      • ihopeyouwilllikeme Re: fajna domena 07.04.05, 17:51
        > Żeby było łatwiej rozdawać namiary na forum pomyslałem że potrzebny jest
        jakiś
        > lepszy link, domena. Więc zarejestrowałem tą :
        > redhillminingtown.glt.pl
        > Jesli zmienimy nazwe forum zarejetruje inną, ale narazie niech bedzie taka smile
        > No chyba że chcecie żeby zmienić, propozycje jak zwykle mile widziane.

Wow !!!! <klap, klap>
    • peternurek1 no to zostaje Red Hill :) 11.04.05, 18:00
      Większośc była jednak za Red Hill Mining Town, pozatym mi też nazwa bardzo się
      spodobała i już się do niej przyzwyczaiłem. Chyba nie jest tak że komuś się
      strasznie nie podoba? Mam nadzieję smile

Zarejestrowałem też taką domenę już wcześniej, mówiłem że może ją zmienie ale
      jednak nie ma potrzeby.
      redhillminingtown.glt.pl
      A i jeszcze jedno big_grin
      Wejdźcie na google, wpiszcie sobie "forum o u2" i zobaczcie co jest na
      pierwszym miejscu big_grin
      • pwo Re: no to zostaje Red Hill :(( 11.04.05, 20:34

> Wejdźcie na google, wpiszcie sobie "forum o u2" i zobaczcie co jest na
        > pierwszym miejscu big_grin
        >
        Pozostaje gratulować.
        A co do nazwy, to już zbieram materiał na flagi. Będę się flagował. Nie
        zostawiajmu Achtung Baby bez opieki i na pastwę innych, gorszych for.....
        forumów.......forów........fororów..... forumorów.....a nie wiem wybierzcie
        najlepsze sobie co ma pasować
      • kwiat_paproci Re: no to zostaje Red Hill :) 12.04.05, 07:36
        peternurek1 napisał:

> Większośc była jednak za Red Hill Mining Town, pozatym mi też nazwa bardzo
        się
        > spodobała i już się do niej przyzwyczaiłem. Chyba nie jest tak że komuś się
        > strasznie nie podoba? Mam nadzieję smile

Czyli nawet nie musiałam zakładać 20 nowych kont gazetowych i z każdego oddawać
        głosu, żeby ta nazwa została big_grinDD
      • ihopeyouwilllikeme Re: no to zostaje Red Hill :) 13.04.05, 10:43
        > Wejdźcie na google, wpiszcie sobie "forum o u2" i zobaczcie co jest na
        > pierwszym miejscu big_grin

Peter - jesteśmy wielcy ! smile))))) Trza to oblać big_grinbig_grinbig_grin
        • ann.from.red.hill.mining.town Re: no to zostaje Red Hill :) 13.04.05, 14:11
          Ponawiam protest: nie dopuszczać do demoralizacji nieletnich! A Ty chcesz z
          chłopakiem alkohol pić, ech... wink
          • kwiat_paproci Re: no to zostaje Red Hill :) 13.04.05, 22:13
            ze mną też chce - myślę, że należy go za to zamknąć w pace, albo przynajmniej
            dać mu bana big_grinDD
            • ann.from.red.hill.mining.town Re: no to zostaje Red Hill :) 14.04.05, 15:00
              Byłabym nawet skłonna nie protestować, ale to rażąca niesprawiedliwość: z
              Petrem, który jest nieletni, chcą pić, a ze mną nie (jakoś wszyscy
              przestrzegają prawa i ja nieletnia jestem, to pić nie będę) <beczy>
              • ihopeyouwilllikeme Re: no to zostaje Red Hill :) 15.04.05, 15:58
                > Byłabym nawet skłonna nie protestować, ale to rażąca niesprawiedliwość: z
                > Petrem, który jest nieletni, chcą pić, a ze mną nie (jakoś wszyscy
                > przestrzegają prawa i ja nieletnia jestem, to pić nie będę) <beczy>

Ależ co Ty w ogóle mówisz !! Kto nie chce ?? smile)) Już się gotujcie na
                przedkoncertową popijawę big_grinbig_grin A kto z nami nie wypije, wylatuje z tego
                forum big_grinbig_grin
                • peternurek1 Re: no to zostaje Red Hill :) 15.04.05, 18:38
                  > Już się gotujcie na
                  > przedkoncertową popijawę big_grinbig_grin A kto z nami nie wypije, wylatuje z tego
                  > forum big_grinbig_grin

Dobrze mówi !
                  • ann.from.red.hill.mining.town Re: no to zostaje Red Hill :) 15.04.05, 21:12
                    No wreszcie jakaś sprawiedliwość zapanowała na tym forum!

Tylko Ajhołp wiesz - z ta popijawa to bez przesady: to nie koncert Dark
                    Funeral, chce go przeżyć w miarę trzeźwa i świadoma big_grin
                    • kwiat_paproci Re: no to zostaje Red Hill :) 16.04.05, 09:56
                      to nie jest koncert Dark Funeral ?!?! Ale mnie oszukali wink
                    • ihopeyouwilllikeme Re: no to zostaje Red Hill :) 18.04.05, 14:10
                      > Tylko Ajhołp wiesz - z ta popijawa to bez przesady: to nie koncert Dark
                      > Funeral, chce go przeżyć w miarę trzeźwa i świadoma big_grin

Spoko, obudzimy Cię jak będą otwierać bramy big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka