brezly 06.01.04, 13:58 Horror. Mialem wrazenie ze cos jest nie tak z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Ale puchy 06.01.04, 14:04 ostali wyłacznie zapaleńcy i uzależnieni, resztę wymiotło.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ale puchy 06.01.04, 14:05 to nie wiesz, ze udalo mi sie rozdwoic rzeczywistosc? o tak, jednym gestem Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ale puchy 06.01.04, 14:20 To bylo, Frufruniu, mistrzowskie posuniecie. Dwa plynace rownolegle a czasem (ktorym?) w przeciwnych kierunkach czasy to je ono. Ale jak mialby funcjonowac system emerytalny w takiej rzeczywistosci gdzieby czas szedl do tylu. Albo stopy procentowe? Cele inflacyjne? 'Ciezkie czasy, jak rzekl zonierz Armii Czewronej w 1945 roku, znoszc z wiezy koscielnej zegar'. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ale puchy 06.01.04, 14:30 narazie cwicze na watkach, potem - ho ho, kto wie! zauwaz, ze maja idealnie ten sam punkt startowy, zaluje nawet, ze nie ma sekundnika Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ale puchy 06.01.04, 14:38 Czyli postepujesz dokladnie wobec wskazania madrosci z mojego komputra. Ze nie ma co szukac czasu, jak sie chce meic wiecej czasu trzeba go sobie stworzyc. Sluchaj a czy dwa czasy-watki moga toczyc spor o to ktory z nich jedynie sluszny? Ewentualnie moga sie pojawic watki schizmatyczne i krypto_te_drugie, takie podwatki kacerze. Forum o rozwidlajacych sie watkach, ktore na koniec okazuje sie wlasnym adminem, taka Nuworoman Internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ale puchy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.01.04, 14:42 a puchy to nie na Napojach ? na puchach Zasada zaczynal. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ale puchy 06.01.04, 14:45 nie zapominaj o meta-watkach rozwidlajacych, bo forum o forum juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale puchy 06.01.04, 14:39 na puchybel ciurowi zauważam w przelocie. aha! Brezly - gołębie dolatują - dzięki! jak mi się uda na dłużej wypchnąć ciura za drzwi, to się bardziej zsocjalizuję i utowarzyskuję, i będę częściej korzystała z gołębnika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ale puchy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.01.04, 14:44 wyglada ze sie wpycham przed Misianie. ale nie. po prostu z Marsa glos idzie dluzej. poczta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ale puchy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.01.04, 15:09 ka nie wiem. kaodsypiam wczorajsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ale puchy 07.01.04, 16:06 kaco kakanuk kanie kapikaszesz? katak kabakawikalikasmy kaw kapodkastakawokace Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale puchy 07.01.04, 16:13 o. zanadto wygięłam wypowiedź, jak widzę ;)) kanuk. canoek. kajak. kłódkak? Odpowiedz Link Zgłoś