Dodaj do ulubionych

Znudziła mi się samotność

IP: 195.94.212.* 08.08.01, 13:09
Zbyt długo już jestem bez przydziału i zaczyna mnie to denerwować. Jakby ktoś miał ochotę... na razie
pogadać... ;-) z 30-latką, która miewa dziwne pomysłyi i cięty język, ale raczej dobre serce i w ogóle...
niech pisze: dzidka@jasien.net
Obserwuj wątek
    • Gość: mreck Re: Znudziła mi się samotność IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 08.08.01, 15:00
      a chcesz się ze mną kolegować?
      • Gość: Dzidka Re: Znudziła mi się samotność IP: 195.94.212.* 08.08.01, 15:42
        Gość portalu: mreck napisał(a):

> a chcesz się ze mną kolegować?

A nie wiem, powiedz cos o sobie :-)))))))
        Dz
    • Gość: Mona Re: Znudziła mi się samotność IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 15:55
      Tez długo nie miałam przydziału, aż tu nagle niespodziewanie się trafił. Głowa
      do góry!!!
      • iwa100 Re: Znudziła mi się samotność 10.08.01, 16:08
        czasem mozna miec ten cholerny przydzial i czuc sie jeszcze bardziej samotnie niz bez przydzialu. I
        dopiero wtedy czujesz, ze znudzila Ci sie ta samotnosc.
        • Gość: Gaga Re: Znudziła mi się samotność IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 16:19
          iwa100 napisał(a):

> czasem mozna miec ten cholerny przydzial i czuc sie jeszcze bardziej samotnie n
          > iz bez przydzialu. I
          > dopiero wtedy czujesz, ze znudzila Ci sie ta samotnosc.

zgadzam się w 100%, czasem lepiej nie mieć przydziału...

• Gość: RNG8 Re: Znudziła mi się samotność IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 22:20
            Gość portalu: Gaga napisał(a):

> iwa100 napisał(a):
            >
            > > czasem mozna miec ten cholerny przydzial i czuc sie jeszcze bardziej samot
            > nie n
            > > iz bez przydzialu. I
            > > dopiero wtedy czujesz, ze znudzila Ci sie ta samotnosc.
            >
            > zgadzam się w 100%, czasem lepiej nie mieć przydziału...
            >

sorki ze sie wbijam w to babskie gadanie... ale przydzial by mi sie przydal...
            i to jak bardzo...

ktos chetny????? 21 lat i sarkazm we krwi... a poza tym duzo serca do
            zagospodarowania ;)
            • Gość: RNG8 Re: Znudziła mi się samotność IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 22:21
              zeby jasne bylo- ktoras chetna??? ;)
              • Gość: Dzidka Re: Znudziła mi się samotność IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:40
                A ile masz lat? :-))
                • Gość: RNG8 Re: Znudziła mi się samotność IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:34
                  no przeciez pisalem ze 21.

zapraszam na rng8@poczta.gazeta.pl
      • Gość: Rafał Re: Znudziła mi się samotność IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 20:31
        Wstąp na forum psychologia
    • Gość: Kukulka Re: Dlczego większość kobiet nosi rajstopy a nie pończochy??? IP: *.mtl.aei.ca 11.08.01, 04:45
      Ja nosze rajstopy zeby mi broda nie wisiala do kolan.
      Narazie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka