rayoff 08.02.02, 14:07 Rekordzistów. Proszę się wpisywać poniżej i podawać rekordy z opisem sposobu ich osiągnięcia wraz z nazwą dyscypliny. Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 14:22 polamane klawiatury a ile? wiem, ze zolte ludy nie nadazaja z produkcja ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: SZUKAM 08.02.02, 14:29 Właśnie obu Pań się spodziewałem jako pierwszych :) A może jeszcze jakieś rekordy, no przecież wiem, że macie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SZUKAM 08.02.02, 14:30 hehe nieno. nanta i ja w jednym worku znów. tfu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 14:36 no tak, teraz juz wiem, dlaczego tu tak niewygodnie.. to te skrzydla..;) fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: SZUKAM 08.02.02, 14:29 Fuego podobno policzyla Mongolow i ich konie i teraz kazdy Mongol ma konia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: SZUKAM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:33 rekord w ilosci ocen jednego dnia: 4 piatki i czworka - biorac pod uwage ze mialem wtedy 4 lekcje to calkiem niezle. (ale sie pochwalilem co? ale to tylko taki jednorazowy wybryk byl:)) rekord w siedzeniu przed kompem: 24 godziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 14:41 no dobra, przyznam sie.... maczalam palce w zwiekszeniu liczby osob wykonczonych psychicznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: SZUKAM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:44 Ty Nianiu kogos wykonczylas psychicznie? nie wierze - taka mila mloda dama...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 14:46 ciekawe jak Ci to przez palce przeszlo...szczegolnie ta mloda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: SZUKAM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:48 potrafie klamac bez mrugniecia oka i bez drzenia palcow:) mama mnie tego nauczyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 14:49 Rayoff, do czego pijesz? ;)) Dzieciak, nawet klamac nie umiesz...;) co z Ciebie wyrosnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: SZUKAM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:52 oj Nianiu, Nianiu... nie dobijaj mnie dzis bo mam straaasznego dola:( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 14:53 dola? chodz, utule, zaloze Ci malego nelsonika na szyjke i postaram nie zadusic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: SZUKAM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:56 juz ide Nianiu. przynajmniej Ty starasz sie mnie pocieszyc... boli! zostaw moja szyje! gdzie wbijasz te zeby:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 14:59 poczekaj..no czego sie tak rwiesz....jeszcze nie slyszalam pekniecia kregow.. cholera... przestan sie krecic bo nie moge trafic w zyle...;) wiedzialam ze powinnam zafundowac sobie szczeke na stale te ruchome sa takie zawodne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: SZUKAM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 15:01 juz sie tak rozsypalas Nantusiu ze nawet sztuczna szczeke masz?:) wiesz co?wstalem rano i uswiadomilem sobie ze sie nie dostane na studia na UW:( ani na Politechnike. no i mam takiego dola od rana chli, chlip Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: SZUKAM 08.02.02, 15:04 Zawsze się gdzieś dostaniesz! Na przykład do 6 pułku zmechanizowanego w Rabce. Nie martw się, w wojsku jest pełno takich jak Ty! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: SZUKAM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 15:05 albo do oddzialu saperow - z moim szczesciem szybko skoncze sluzbe dla ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: SZUKAM 08.02.02, 15:13 Może spróbuj się do kuchni załapać, może jakoś odratują? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: SZUKAM 08.02.02, 15:02 Najczęściej do lustra. Wiesz jak jest... ;)))) > Rayoff, > do czego pijesz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 15:12 Dzieciak skad ta pewnosc z tymi studiami co? aha jestem starsza niz na to polskie prawo pozwala wiec sie nie dziw ze sie sypie ;) Rayoff, moze to do lustra czas zmienic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: SZUKAM 08.02.02, 15:18 rayoff napisał(a): > Coś Ty, tylko lustro mnie rozumie... ;) I jakie inteligentne towarzystwo masz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: SZUKAM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 15:18 Nanta! tak po prostu sie obudzilem i stwierdzilem ze nie mam szans... Ray! Dzieki czlowieku! Ty to potrafisz pocieszac:) ja spadam. ide sobie strzelic w leb, albo cos... pa, pa caluski (dla Nanty nie dla Raya:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: SZUKAM 08.02.02, 15:26 zostaw chociaz namiar na Ideał, szkoda, żeby się zmarnował... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 15:21 no i z lustrem dzielic sie nie trzeba ;) same plusy... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: SZUKAM 08.02.02, 15:25 nanta!!! napisał(a): > no i z lustrem dzielic sie nie trzeba ;) > same plusy... A wręcz przeciwnie - lustro jest jak Jezus - mnoży.... Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: SZUKAM 08.02.02, 15:27 No same plusy, sami widzicie, kto mnie zrozumie jak nie moje lustereczko! Dzieciak, ja tak z powołania ludziom pomagam, nie ma za co! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 15:39 Rayoff minus jest taki ze lusterko nie postawi nastepnym razem..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: SZUKAM 08.02.02, 15:43 Aha, ale jaka pewność, że nie-lusterko postawi?! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SZUKAM 08.02.02, 15:46 bo gdyby nie-lusterko nie postawilo to nastepnym razem malo tego ze by sie nie napilo to jeszcze dostalo by w miche ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: SZUKAM 08.02.02, 15:56 Ale co by wypiło to by wypiło. Ja znam parę takich nie-lusterek co w miche wliczają w poczet rachunku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: SZUKAM 11.02.02, 08:05 no ale przynajmniej picie z lustrem ma jedna zalete: każdy płaci za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś