ignatz 11.02.10, 19:14 Jakiś czas temu mówiłem że wyjeżdżam i jeśli wrócę to się pochwalę zdjęciami. Nie? Nawet jeśli nie, to i tak się pochwalę :-) O tutaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Coś tam chyba obiecałem 12.02.10, 12:10 dużo ludzi kupuje aparaty fotograficzne. w kolegi przypadku był to zakup słuszny i trafiony. imho. ps. czy zamieszki i niepokoje społeczne w Iranie należy łączyć z w/w wizytą? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Coś tam chyba obiecałem 12.02.10, 13:11 Dziękuję. A co do zamieszek, to bez komentarza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Coś tam chyba obiecałem 12.02.10, 19:55 to na 222 to chyba metasekwoja jest. tak tylko piszę, gdybyś chciał uzupełniać opisy. mnie np. interesuje co to jest to złociste, co jest zaraz po tym ładnym, gdzieś w pierwszej pięćdziesiątce zdjęć. hehe. podziwiam głód przygód, który sprawił, że odwiedziłeś tak egzotyczny turystycznie kraj. na pewno można tam spotkać ludzi serdecznych i życzliwych. jednakowoż przyznaję, że relacja fotograficzna w zupełności mi wystarczy :))) M. wygodnicka i leniwa Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Coś tam chyba obiecałem 12.02.10, 21:48 Mówisz o tym? To sfotografowany pod światło półprzeźroczysty kamień, z którego wykonane są rozety ze zdjęca nr 70 A co do 222, myślałem że to cedr. Heh. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Coś tam chyba obiecałem 12.02.10, 21:52 A, i to nie głód przygód tylko przypadek. Trochę mu pomogłem, ale nie za bardzo. Po prostu pojechaliśmy tam gdzie ludzie nie chcą jeździć, a Korea Północna była za daleko :-) I to prawda, ludzie są serdeczni aż do bólu. Pod koniec marca znowu się wybieram, co prawda nie na tak długo (w Iranie byłem 4 tygodnie) i nie tak daleko, ale też w ciekawe (moim zdaniem) miejsce. Też dam linkie do zdjęć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Coś tam chyba obiecałem 13.02.10, 15:20 właśnie o to złociste mi chodziło. piękne. metasekwoja rosła w ogródku u koleżanki i wyglądała niby normalnie, a jednak było w niej coś prehistorycznego, dinozaurowatego. dlatego ją zapamiętałam. wujek Gugiel ma fotki gałązek metasekwoi i wyglądają podobnie to tej gałązki na twoim zdjęciu. ludzie są ogólnie sympatyczni, tak sobie myślę. ale może polityków (w tym polityków religijnych) powinno się trzymać w klatkach? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Coś tam chyba obiecałem 13.02.10, 17:14 ...spotkali się biskup polowy, imam polowy i rabin polowy. taki dowcip pamiętałem, ale zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Coś tam chyba obiecałem 13.02.10, 18:26 i wszyyyyyscy w panterkach. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: Coś tam chyba obiecałem 14.02.10, 14:24 zdjątka na walentyny jak sie masz! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Coś tam chyba obiecałem 16.02.10, 09:48 Bo na Koreę to Wojtek czeka aż ja uzbiorę kasę i jedziemy razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Coś tam chyba obiecałem 16.02.10, 14:00 Na takim wątku to wypada się pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Coś tam chyba obiecałem 17.02.10, 09:50 bardzo przemawiajace wszytko Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Coś tam chyba obiecałem 17.02.10, 10:57 Szkoda tylko że Ignatz się załamał z podpisami od połowy zdjęć. zupełnie inny świat Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Coś tam chyba obiecałem 17.02.10, 21:16 Staram się jak mogę, ale momentami po prostu wymiękam, jest tego troszkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Coś tam chyba obiecałem 17.02.10, 22:48 Mniej więcej wiem jak to jest . Sam mam górę zdjęć,odbitek i skanów na płytach. I cały czas obiecuję że zacznę je jakoś porządkować i podpisywać. I nic .. złośliwie nie chce się samo zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Coś tam chyba obiecałem 23.02.10, 21:44 No! Wszystkie zdjęcia opisane! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Coś tam chyba obiecałem 24.02.10, 10:48 Naprawde świetne zdjecia. Najbardziej podobały mi sie te lustrzane mozajki. Jeśli tam kiedyś wpada promien słonca to pewnie prześwietla na wylot wszyskich obecnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Coś tam chyba obiecałem 11.03.10, 11:44 Pooglądałam i zachwycona jestem. Naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś