IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.04, 15:48
jak prawidłowo i bez zbędnego wysiłku (typu młotek, kamień, wiertarka)
otworzyć kokosa?
;)
Obserwuj wątek
    • baloo Re: kokos 16.02.04, 15:55
      Tak , jak orzech wloski. Bierzemy dwa orzechy w dlonie i mocno sciskamy.
      • misiania Re: kokos 16.02.04, 16:02
        yhy. chyba, że jesteśmy Jagienką, wtedy drugi niepotrzebny.
        • baloo Re: kokos 16.02.04, 16:07
          aha, i bez uzycia rak wtedy tez sie obejdzie.
          • misiania Re: kokos 16.02.04, 16:14
            yhy. a taki np. pies mego brata zwał się Kokos. leży teraz pod świerkiem, żeby
            Kokosa otworzyć wystarczy chyba tylko ziemię z wierzchu odgarnąć...
            • baloo Re: kokos 16.02.04, 16:19
              znaczy zalezy, jak dlugo Kokos lezy. Bo jesli naprawde dlugo, to latwiej go
              bedzie rozsypac. Otworzyc to najlatwiej mozna go bylo zaraz po zejsciu,
              najlepiej przed zlozeniem pod swierkiem.
              • misiania Re: kokos 16.02.04, 16:20
                w sensie, że tam teraz wiórki Kokosowe? ;)
                • baloo Re: kokos 16.02.04, 16:23
                  no to chyba rzeczywiscie bardzo dlugo lezal ;oD
          • baloo Re: kokos 16.02.04, 16:23
            A wracajac do orzechow, to otwieranie reczne lub jagienkowe poczatkujacy moga
            przecwiczyc na orzechach laskowych.

A kokosy, ze wzgledu na rozmiary, najlatwiej otworzyc duzym dziadem do
            orzechow. Ewentualnie - zebami lub miedzy drzwiami a futryna.
    • kwiat_paproci Re: kokos 16.02.04, 16:22
      zrzucić z X piętra, albo zaprosić Mariusza Pudzianowskiego
      • pierans Re: kokos 16.02.04, 17:18
        Kto to jest, na Jowisza, Mariusz Pudzianowski?!
        i tak Jagienki nie przebije
        • kicior99 Re: kokos 17.02.04, 11:10
          pierans napisała:

> Kto to jest, na Jowisza, Mariusz Pudzianowski?!
          > i tak Jagienki nie przebije

byly mistrz swiata tzw. strongmanow.
          • Gość: rem Re: kokos IP: *.zetosa.com.pl 17.02.04, 18:06
            tu była mowa o kokosie a nie o koksie ;)
    • oxycort Re: kokos 16.02.04, 20:36
      Aleale, skąd u Ciebie kokos o tej porze roku?
      Dalibóg, czyżby jaskółki afrykańskie powróciły?
      ~~
      ox
    • ignatz Re: kokos 17.02.04, 00:29
      A mie się kawał przypomniał, ale znany więc nie będe go opowiadał.

Aniu, a jaki masz kolor włosów? :)
      • baloo Re: kokos 17.02.04, 02:03
        aha, poniewaz Ania B jest osoba nowoprzybyla, uscislijmy moze, na wszelki
        wypadek, ze Ignatz NIE sugeruje, jakoby bys byla blondynkom. On naprawde
        chcialby wiedziec, jaki masz kolor wlosow i czy przypadkiem nie jestes ruda ;o)

Sorry Ignatz, ale incydent dyplomatyczny byl tuz tuz ;o)

To moze i ja przy okazji zadam pytanie, ktorego juz dawno nie zadawalem : a
        masz moze warkoczyki i opadajace na sandalki podkolanufki ?

;o)

B.
        • Gość: v2l Re: kokos IP: 213.255.126.* 17.02.04, 08:35
          Anie_mowilam , ze ucieknie?

• oxycort Re: kokos 17.02.04, 09:02
            Wróci. Nie miała jeszcze przyjemności ze mną :-)
            ~~
            ox
            • pierans Re: kokos 17.02.04, 09:23
              jak to milo popatrzec na was trzech w pelnej krasie powitalnej
              Ania, zaluj, ze cie tu nie ma!
              • baloo Re: kokos 17.02.04, 09:31
                Oxy : No wiesz, Ania jeszcze z nikim nie miala tu przyjemnosci. Na razie tylko
                rozmawialismy o orzechach ;o)

Pierans : Chcesz, to tez ukaze Ci sie w pelnej krasie powitalnej : Cze ;o)

B.

A teraz zmyk
                • tkanina.czy.dzianina Re: kokos 17.02.04, 12:04
                  Krzaki rulez ;-)
            • ignatz Re: kokos 17.02.04, 13:19
              Takie jak ona zawsze wracają ;-)
            • rigel Re: kokos 17.02.04, 14:11
              oxycort napisał:

> Wróci. Nie miała jeszcze przyjemności ze mną :-)

hehehe... z Tobą, Ox, to nikt nie miał przyjemności :)
              • magdal_l Re: kokos 17.02.04, 14:16
                o! przepraszam! ;)
                • rigel Re: kokos 17.02.04, 14:17
                  magdal_l napisała:

> o! przepraszam! ;)

nie szkodzi :)
                  • magdal_l Re: kokos 17.02.04, 14:18
                    jak Ty mało wiesz Rigelku.. ;)
                    • rigel Re: kokos 17.02.04, 14:23
                      magdal_l napisała:

> jak Ty mało wiesz Rigelku.. ;)

swoje wiem :))))
                      • magdal_l Re: kokos 17.02.04, 14:26
                        ale czy to wystarczy? :)
                        • Gość: Ania_B Re: kokos IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.04, 14:38
                          jestem.
                          włosy zdecydowanie brąz
                          a z oxycortem mam doczynienia dość często...
                          ;)))
                          • Gość: Ania_B Re: kokos IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.04, 14:38
                            do czynienia oczywiście....
                            • Gość: v2l Re: kokos IP: 213.255.126.* 17.02.04, 14:54
                              wsypala Cie bracie jak puch do poszwy, hyhy
                              • baloo Re: kokos 17.02.04, 15:33
                                Nieno lypa. Ania_Be napisala , ze miala do czynienia, ale nie napisala, czy
                                miala przyjemnosc ;o)

sie domagam uscislenia, sprostowania, potwierdzenia lub demencji (tfu, dementi)

--
                                B. z dementi prekoks
                                • Gość: Ania_B Re: kokos IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.04, 15:41
                                  a masz wątpliwości?
                                  ;)
                                  • baloo Re: kokos 17.02.04, 15:45
                                    No przecie gdybym nie mial, to bym nie gardlowal po proznicy ;o)

Mozesz sie przyznac, bo wiekszosc z nas miala juz przyjemnosc z Oxem ;o)
                                    • Gość: Ania_B Re: kokos IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.04, 15:52
                                      no to przecież wiecie.....
                                      ;)
                                      • pierans Re: kokos 17.02.04, 16:59
                                        tak, jak tak pomyslec, to Ox uszczesliwia duza licze osob
                                        ba! czasem jednoczesnie
                                        taki jest!
                                        • Gość: v2l Re: kokos IP: 213.255.126.* 18.02.04, 08:48
                                          taak? nic o tym nie wiem

zaprawde powiadam Ci , nim kogut zapieje....
                                          • tkanina.czy.dzianina Re: kokos 18.02.04, 10:00
                                            oj wiesz
                                            uszczesliwial cie przeciez ox w budce, nie?
                                            • Gość: v2l Re: kokos IP: 213.255.126.* 18.02.04, 10:02
                                              slabo , bo mnie takie grupowe uszczesliwianie to nie rajcuje! fcale
                                              • czarnajagoda Re: kokos 18.02.04, 10:12
                                                a to się mogłaś przecież umówić na sesję indywidualną...
                                                • Gość: v2l Re: kokos IP: 213.255.126.* 18.02.04, 10:15
                                                  teraz to ja mam szlaban;) na fszystko
                                              • mreck aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 10:16
                                                uszczęśliwianie trenować na jakiś mniejszych orzeszkach? np ignatza? ;)
                                                • czarnajagoda Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 10:19
                                                  o, Mreck, a Ty skąd wiesz jakie Ignatz ma orzeszki???
                                                  • mreck Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 10:22
                                                    myślisz że nie ma?
                                                  • czarnajagoda Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 10:23
                                                    znaczy ja nie twierdzę, że nie ma, tylko pytam skąd wiesz jakie ma...
                                                  • mreck Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 10:26
                                                    zadziwiajaca dociekliwość, w twoim wieku? ignatz, młody jest, więc i orzeszki
                                                    musi mieć nieduże czyż nie?
                                                  • czarnajagoda Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 10:31
                                                    znaczy nie wiem, czy sugerujesz że jestem za stara czy za młoda na taką
                                                    dociekliwość...
                                                    nie wiem też, czy istnieje jakakolwiek zależność weilkości orzeszków od wieku,
                                                    gdy pewien wiek się już osiągnie (a o ilie wiem Ignatz już jakiś czas temu wiek
                                                    rzeczony osiągnął)
                                                  • mreck Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 10:37
                                                    znaczy nie słyszałem , zeby miał jakieś kokosy... tia, chyba, że wydał wszystko
                                                    na rude...
                                                • ignatz Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 12:24
                                                  O, Mreck widzę uskutecznia projekcje? hyhy
                                                  • kwiat_paproci Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 12:35
                                                    ładny wątek ;-) Kontynuujcie.
                                                  • ignatz Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 12:37
                                                    a co, lubisz motyw orzeszków? ;-)
                                                  • kwiat_paproci Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 12:50
                                                    ignatz napisał:

> a co, lubisz motyw orzeszków? ;-)
                                                    nie, ale wątek zmierza w ciekawym kierunku :-)
                                                  • Gość: v2l Re: aniu_B czy mogłabyś IP: 213.255.126.* 18.02.04, 12:41
                                                    pozwolcie ze przyporzadkuje
                                                    ignatz ...orzeszki
                                                    mreck....?

ja? ja? ja rozpetalam 3-cia wojne swiatowa? wrzeszczala Mariola z balkonu
                                                  • ignatz Re: aniu_B czy mogłabyś 18.02.04, 12:44
                                                    Mreck - kokosy oczywiście. O ile nie ma większych.
                                                  • Gość: v2l Re: aniu_B czy mogłabyś IP: 213.255.126.* 18.02.04, 12:57
                                                    Chris ...kaliber (czy koliber) 45 chybba?
                                                    v.gdybalska
    • basia Re: kokos 18.02.04, 13:24
      wybieram inny zestaw pytań. może być banan?
      • piotr_c Re: kokos 25.02.04, 13:58
        Chcesz rozłupywać banana? Jak użyjesz zbyt dużej siły to bedziesz mieć
        marmoladke bananową.

Fajny wątek , szkoda że wyhamował

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka