Dodaj do ulubionych

Fuego cykorze!

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:10
Stawaj do kumite! Od 15 minut na Ciebie czekam! o 14 mialas byc!!!
Obserwuj wątek
    • rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:12
      a co?? Ka.. sztanowowłosa ma dzisiaj zajety dzien?
      • Gość: dzieciak Re: Fuego cykorze! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:13
        juz Cie nie denerwuje?
        • rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:14
          Ty mnie? nie... a chcesz?
          • Gość: dzieciak Re: Fuego cykorze! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:15
            tak sie tylko pytalem...
            • rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:16
              pytac zawsze mozesz...
              • Gość: dzieciak Re: Fuego cykorze! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:17
                ciesze sie
                • fuego Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:25
                  Jak kocha to poczeka ;))))
                  wracam z wuefu...rany!!!Ale dostałam wycisk...;)))
                  • rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:25
                    to moze teraz w ramach relaksu napisalabys jakiegos maila do mnie, co? ;)
                  • Gość: dzieciak Re: Fuego cykorze! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:26
                    moze troche schudniesz:)
                    • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:27
                      Juz piszę, już chudnę...zrobię dla Was wszystko...;))
                      A póki co jem sobie deser BoboVita ;)
                      • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:28
                        daj troche:)
                        • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:29
                          Ależ proszę bardzo...jabłka, banany i płatki owsiane...pasuje???
                          • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:30
                            moze byc - tak serio to ja lubie taka papke:)
                            • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:32
                              No...w domu mam kaszkę bananową...pychota ;))
                              • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:33
                                a jadlas kiedys ryz z bananami? wyglada jak bloto ale smakuje swietnie:)
                                • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:34
                                  Nie miałam okazji...gdzie to się kupuje?
                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:36
                                    to sie Slonce robi samemu. Kupujesz ryz w torebkach i gotujesz. Z bananow
                                    robisz miazge dodajesz do ryzu i jesz. Tylko sie nie patrz na to bo dostaniesz
                                    odruchow wymiotnych:)))
                                    • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:38
                                      E, to ja tak nie mogę...jedzenie musi mnie zachęcać, żebym je chciała;))))
                                      Od biedy mozna to przybrać sałatą, nie?;))
                                      • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:40
                                        no t6o smacznego mistrzu kuchni:)
                                        • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:42
                                          nie rób sobie ze mnie żartów;))
                                          • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:44
                                            gdziez bym smial ksiezniczko hi, hi
                                            • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:44
                                              marnie skończysz, wierz mi
                                              • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:48
                                                nigdy Ci nie ufalem - klamiesz ciagle:) chcesz tosta?
                                                • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:49
                                                  z arszenikiem jest??
                                                  To nie, chyba podziekuję;)
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:50
                                                    A poza tym co Ty sobie wyobrażasz/Dla tosta mnie zostawiasz???phi :(
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:52
                                                    przestan Wampirze! Nie zostawiam Cie! Juz jestem:)
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:54
                                                    Ale myslisz tylko o toście, który stygnie na talerzu obok;(((
                                                    Wybieraj-albo tost, albo ja;))
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:54
                                                    nie powiem co wybralem, bo sie obrazisz:) zreszta tostow juz nie ma - wszystko
                                                    pochlonolem:)
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:58
                                                    nie jesteś nawet w stanie zrezygnować z jedzenia dla mnie???Obrażam się...
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:00
                                                    to nara
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:01
                                                    pa...nie wracaj
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:03
                                                    nie wroce - skoro mnie odrzucasz to ja tez sie obrazam
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:04
                                                    Ty mnie zostawiłeś dla tosta...wiesz, jak ja się czuję???;))
                                                  • rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:06
                                                    Gość portalu: fuego napisał(a):

> Ty mnie zostawiłeś dla tosta...wiesz, jak ja się czuję???;))

jak marmoladka? ;)))
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:07
                                                    A jak się czuje marmoladka Rigel...hm?
                                                  • rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:11

> A jak się czuje marmoladka Rigel...hm?

tak jak ja przez ostatnie kilka dni :(((
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:13
                                                    marmoladka jest słodka, pyszna i pachnie owocami...Ty raczej ostatnio byłeś
                                                    zgniłym jabłkiem;))))))))))))))
                                                  • rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:15
                                                    mialem na mysli marmoladke wycisnieta z paczka na przyklad :(((
                                                    ale Twoje porownanie mnie do jablka tez mi sie podoba
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:19
                                                    Jeszcze się tak chyba nie czułam (jak marmoladka z pączka)...ale z tego
                                                    wszystkiego zachciało mi się jeść...powstrzymam jednak żądze;)))))))))
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:06
                                                    przeciez nie chcialas! A czujesz sie glodna:)
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:08
                                                    Czuje sie porzucona...dla tosta...
                                                    Jak niski jest mój upadek...;)
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:09
                                                    osiagnelas dno? nie martw sie - dno to tez jakis poziom:)
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:10
                                                    aha jestem na dnie...ale zaraz zaraz...co to za stukanie???...aha!!to Dzieciak
                                                    puka od spodu;)))))
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:12
                                                    Fuego! Krotka lekcja: spod jest na dole - ja pukam od gory:)
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:14
                                                    no przecież mówię-myslałam, że sięgnęłam dna, a tu się okazało, że jest ktos
                                                    niżej...takie drugie dno, kumasz?????;)))))
                                                    I po co w ogóle pukasz, hę?
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:19
                                                    a ta dalej nic nie rozumie... Fuego kochanie! Ja juz nie moge byc nizej niz Ty.
                                                    Ja sie nawet z Toba zrownac nie moge. W osiaganiu dna przeroslas nawet mnie:)))
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:20
                                                    phi...mailuj do mnie świnio
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:22
                                                    sobie skrzynke sprawdz a potem krzycz.l.. co za phi znowu...
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:24
                                                    nie wydzieraj się, tylko poszperaj w tej skrzynce swojej...phi
                                                  • dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:27
                                                    phi... tez mi cos. wielki wysilek...
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:29
                                                    dla niektórych wielki, jak widzę
                      • Gość: fuego Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:29
                        na jaki zdres się dzisiaj do Ciebie pisze???

Dziecior...co to jest kumite, czy jakoś tak???
                        • dzieciak_ Re: Rigel... 15.02.02, 14:30
                          kumite to po japonsku walka... to jak? bijesz sie?:)
                          • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:33
                            siły zbieram...od rana zjadłam pół kanapki i teraz to...poczekasz z tą bitwą???
                            • dzieciak_ Re: Rigel... 15.02.02, 14:35
                              dla Ciebie wszystko krolewno:)
                              • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:36
                                No, ja myslę...spróbowałbyś się sprzeciwić...;))
                        • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 14:52
                          do mnie mozesz pisac na oba.... nie wiesz jak sie to robi??? ;)))))
                          • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:53
                            O, świnio...zapłacisz mi za to;))
                            • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 14:55

> O, świnio...zapłacisz mi za to;))

ja Ciebie tez uwielbiam... ;))))
                              • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:57
                                jakie "też"...co za "też"????Czy ja mówiłam cokolwiek o uwielbianiu Ciebie?
                                (przynajmniej dzisiaj;)))))
                                • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 14:58

> Czy ja mówiłam cokolwiek o uwielbianiu Ciebie?

mam to Płomyczku na pismie ;)))))))

• Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:00
                                    Kłamca kłamca...
                                    • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:01
                                      jak cos mowie... hm... kobiecie, to nie klamie, NIGDY ;))
                                      • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:02
                                        "hm"???phi...
                                        • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:04
                                          masz całusa... :)****... tylko się nie smuć, proszę :)))
                                          • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:06
                                            Ja miałabym się zmucić przez Ciebie???Niedoczekanie Twoje;)))))
                                            • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:07
                                              nie dopuszcze nigdy, zebys smucila sie przeze mnie, wieeesz ;)))
                                              • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:09
                                                A możesz sobie nie dopuszczać...jak będzie mi się chciało smucic, to się będę
                                                smucić...nie zabronisz mi;))))))))))))))))))
                                                • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:10

> A możesz sobie nie dopuszczać...jak będzie mi się chciało smucic, to się będę
                                                  > smucić...nie zabronisz mi;))))))))))))))))))

nie zabronie, ale bede robil wszystko, zebys nie byla smutna....
                                                  chcesz? zlamie reke Dzieciakowi... ;)))
                                                  • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:12
                                                    hi hi, ale będzie ubaw;))))
                                                  • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:13
                                                    widzisz... taka drobnostka, a już widzę usmiech na Twojej buzi ;)))))
                                                  • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:16
                                                    No właśnie-usmiech tylko...a chciałabym chichotać...;)))
                                                  • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:17
                                                    chyba chcialas powiedziec "chichrac sie"???
                                                    moge Cie troche polaskotac... w piety... ;)))))
                                                  • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:23
                                                    O, nie, z łaskotkami ode mnie wara!!!Bo to sie może źle skończyć...dla Ciebie,
                                                    dla mnie i dla kompa;)))
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel... 15.02.02, 15:25
                                                    a ja Tobie moge zlamac nos, chcesz?
                                                  • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:28
                                                    mi?Już i tak martwa jestem :((((((((Przez Ciebie
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel... 15.02.02, 15:29
                                                    to do Rigla bylo! Przeze mnie? Znowu wszystko ja zrobilem co? Choc to Cie
                                                    pocaluje:)
                                                  • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:30
                                                    nie chcę
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel... 15.02.02, 15:31
                                                    to nie...
                                                  • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:32
                                                    i bardzo dobrze...odsuń sie ode mnie
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel... 15.02.02, 15:37
                                                    no to ide. pa! jak Ci przejdzie to napisz maila.
                                                    pa!
                                                  • Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:38
                                                    to idź. Miałes tu byc do wieczora...ale kto by sie przejmował, nie?;)
                                                  • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 16:05
                                                    juz mialem zlamany ;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 18:09
                                                    to bedziesz mial powtorke z rozrywki
                                                  • rigel Re: Rigel... 15.02.02, 18:49
                                                    hehehe... nie strasz Dzieciaku... nie takich jak Ty sie nie balem ;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 22:58
                                                    wiesz co? a ja lubie jak ktos mnie tak nie docenia. Tak jak Ty to robisz. 18
                                                    lat - co on moze zrobic, nie? A potem lubie patrzec na zdziwione oczka takich
                                                    niedowiarkow...
                                                  • rigel Re: Rigel... 16.02.02, 11:32
                                                    a co Ty mi mozesz zrobić? he?
                                                  • Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 13:35
                                                    sluchaj Rigel! Ty pierwszy zaczales z tekstami 'zlamie mu reke'. Ja tylko mowie
                                                    ze takich tekstow nie lubie, a poza tym sie nie boje. z doswiadczenia wiem ze
                                                    wiekszosc ludzi przecenia swoje mozliwosci. a ja mimo tych swoich 18 lat taki
                                                    slabiutki nie jestem. tez z doswiadczenia to wiem.
                                                    peace & love.
                                                  • rigel Re: Rigel... 16.02.02, 14:31
                                                    Gość portalu: dzieciak napisał(a):

> z doswiadczenia wiem ze wiekszosc ludzi przecenia swoje mozliwosci.
                                                    z wlasnego??

> a ja mimo tych swoich 18 lat taki slabiutki nie jestem. tez z doswiadczenia to
                                                    wiem.
                                                    o, widzisz... i tu sie roznimy... inteligencja ponad silą - spryt ponad
                                                    muskułami ;)

• Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 15:01
                                                    to sobie pogonaj inteligencja jakiegos karka w dresie.
                                                    masz racje - roznimy sie: ja lacze w sobie trzy pozyteczne cechy: inteligencje,
                                                    spryt i sile. ja jestem czlowiekiem idealnym. Tobie tej ostatniej cechy
                                                    brakuje:)
                                                  • rigel Re: Rigel... 16.02.02, 15:30

> masz racje - roznimy sie: ja lacze w sobie trzy pozyteczne cechy: inteligencje,
                                                    > spryt i sile.
                                                    ktos Ci o tym powiedzial, czy wiesz to sam od siebie??

> ja jestem czlowiekiem idealnym.
                                                    nie jestes! sam stwierdziles ze panna K. jest idealem, wiec nie mozesz byc
                                                    rowniez Ty..,ze nie wspomne o Twoje Siostrzyczce ;)) ktora tez jest idealem...
                                                    cos za duzo tych idealow w Tarnobrzegu...
                                                    aha... i jeszczez czegos Ci brakuje... skromnosci ;))
                                                    duuuza buzka dla panny K. i panny A. !!

• Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 16:04
                                                    od panny K. to sie panie K. odczep:) Bo do obrony panny K. NIGDY nie zuzywam
                                                    sprytu i inteligencji:)
                                                    a skromnosci mi brakuje - to fakt. I co z tego?
                                                    once again:
                                                    peace & love
                                                    KONIEC!
                                                  • rigel Re: Rigel... 16.02.02, 16:22

> od panny K. to sie panie K. odczep:) Bo do obrony panny K. NIGDY nie zuzywam
                                                    > sprytu i inteligencji:)
                                                    a co? brakuje?

> KONIEC!
                                                    jak MNIE się znudzi .. ;)
                                                  • e.silver Do obydwu 16.02.02, 16:33
                                                    Chłopcy, kłócicie się jak małe dzieci w piaskownicy... Podajcie sobie rączki na
                                                    zgodę, co? ;))
                                                  • Gość: dzieciak do Sreberka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 20:16
                                                    Sreberko - nie wtracaj sie w nasze klotnie:) My (przynajmniej ja) lubie sie
                                                    klocic:)
                                                    Rigel - inteligencji to brakuje Tobie. Przykro mi - natura nie jest
                                                    sprawiedliwa. Jednym daje (Ja) innych pomija (Ty).
                                                    Mi juz sie nudzi - to ostatni post...
                                                  • rigel poddaje sie 17.02.02, 18:59
                                                    Dzieciak! Twoj argument w stylu "jestes glupi" powalil mnie na kolana.
                                                    mozesz przyjac, ze mnie znokautowales... ja nie jestem w stanie ocenic Twojej
                                                    inteligencji, bo nawet nie wiem, czy sam wymyslasz te posty i sam je wklepujesz
                                                    z klawiatury, ale jezeli twierdzisz, ze jestes inteligentny, to musze uwierzyc.
                                                    mam tylko nadzieje, ze nie jestes odosobniony w tej opinii i jest jeszcze ktos
                                                    obiektywny, kto mysli podobnie.
                                                  • rigel do Dzieciaka 17.02.02, 19:02
                                                    aha... gdzies wyczytalem, ze ludzie inteligentni sie nie nudza, bo zawsze
                                                    potrafia sobie znalezc zajecie ...

to tylko tak na marginesie... bo jestes inteligentny
                                                  • Gość: dzieciak Re: do Dzieciaka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:58
                                                    Rigel wiesz co? Ja Cie mimo wszystko bardzo lubie, ale zrobiles sie taki
                                                    wkurwiajacy ze az nie do wytrzymania. Ciezkie chwile przezywasz?
                                                    Aha! Nie musisz juz odpisywac, bo mi sie nie chce Twoich postow czytac -
                                                    nudzisz.
                                                  • rigel Re: do Dzieciaka 17.02.02, 22:03

> Aha! Nie musisz juz odpisywac, bo mi sie nie chce Twoich postow czytac -
                                                    > nudzisz.

to po co czytasz????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka