Gość: dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:10 Stawaj do kumite! Od 15 minut na Ciebie czekam! o 14 mialas byc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:12 a co?? Ka.. sztanowowłosa ma dzisiaj zajety dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego cykorze! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:13 juz Cie nie denerwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego cykorze! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:15 tak sie tylko pytalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego cykorze! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:17 ciesze sie Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:25 Jak kocha to poczeka ;)))) wracam z wuefu...rany!!!Ale dostałam wycisk...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:25 to moze teraz w ramach relaksu napisalabys jakiegos maila do mnie, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego cykorze! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:26 moze troche schudniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:27 Juz piszę, już chudnę...zrobię dla Was wszystko...;)) A póki co jem sobie deser BoboVita ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:29 Ależ proszę bardzo...jabłka, banany i płatki owsiane...pasuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:30 moze byc - tak serio to ja lubie taka papke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:32 No...w domu mam kaszkę bananową...pychota ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:33 a jadlas kiedys ryz z bananami? wyglada jak bloto ale smakuje swietnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:34 Nie miałam okazji...gdzie to się kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:36 to sie Slonce robi samemu. Kupujesz ryz w torebkach i gotujesz. Z bananow robisz miazge dodajesz do ryzu i jesz. Tylko sie nie patrz na to bo dostaniesz odruchow wymiotnych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:38 E, to ja tak nie mogę...jedzenie musi mnie zachęcać, żebym je chciała;)))) Od biedy mozna to przybrać sałatą, nie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:42 nie rób sobie ze mnie żartów;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:44 gdziez bym smial ksiezniczko hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:44 marnie skończysz, wierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:48 nigdy Ci nie ufalem - klamiesz ciagle:) chcesz tosta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:49 z arszenikiem jest?? To nie, chyba podziekuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:50 A poza tym co Ty sobie wyobrażasz/Dla tosta mnie zostawiasz???phi :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:52 przestan Wampirze! Nie zostawiam Cie! Juz jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:54 Ale myslisz tylko o toście, który stygnie na talerzu obok;((( Wybieraj-albo tost, albo ja;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 14:54 nie powiem co wybralem, bo sie obrazisz:) zreszta tostow juz nie ma - wszystko pochlonolem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:58 nie jesteś nawet w stanie zrezygnować z jedzenia dla mnie???Obrażam się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:01 pa...nie wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:03 nie wroce - skoro mnie odrzucasz to ja tez sie obrazam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:04 Ty mnie zostawiłeś dla tosta...wiesz, jak ja się czuję???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:06 Gość portalu: fuego napisał(a): > Ty mnie zostawiłeś dla tosta...wiesz, jak ja się czuję???;)) jak marmoladka? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:07 A jak się czuje marmoladka Rigel...hm? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:11 Gość portalu: fuego napisał(a): > A jak się czuje marmoladka Rigel...hm? tak jak ja przez ostatnie kilka dni :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:13 marmoladka jest słodka, pyszna i pachnie owocami...Ty raczej ostatnio byłeś zgniłym jabłkiem;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:15 mialem na mysli marmoladke wycisnieta z paczka na przyklad :((( ale Twoje porownanie mnie do jablka tez mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:19 Jeszcze się tak chyba nie czułam (jak marmoladka z pączka)...ale z tego wszystkiego zachciało mi się jeść...powstrzymam jednak żądze;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:06 przeciez nie chcialas! A czujesz sie glodna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:08 Czuje sie porzucona...dla tosta... Jak niski jest mój upadek...;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:09 osiagnelas dno? nie martw sie - dno to tez jakis poziom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:10 aha jestem na dnie...ale zaraz zaraz...co to za stukanie???...aha!!to Dzieciak puka od spodu;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:12 Fuego! Krotka lekcja: spod jest na dole - ja pukam od gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:14 no przecież mówię-myslałam, że sięgnęłam dna, a tu się okazało, że jest ktos niżej...takie drugie dno, kumasz?????;))))) I po co w ogóle pukasz, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:19 a ta dalej nic nie rozumie... Fuego kochanie! Ja juz nie moge byc nizej niz Ty. Ja sie nawet z Toba zrownac nie moge. W osiaganiu dna przeroslas nawet mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:20 phi...mailuj do mnie świnio Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:22 sobie skrzynke sprawdz a potem krzycz.l.. co za phi znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:24 nie wydzieraj się, tylko poszperaj w tej skrzynce swojej...phi Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Fuego cykorze! 15.02.02, 15:27 phi... tez mi cos. wielki wysilek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego cykorze! IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:29 dla niektórych wielki, jak widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:29 na jaki zdres się dzisiaj do Ciebie pisze??? Dziecior...co to jest kumite, czy jakoś tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Rigel... 15.02.02, 14:30 kumite to po japonsku walka... to jak? bijesz sie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:33 siły zbieram...od rana zjadłam pół kanapki i teraz to...poczekasz z tą bitwą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:36 No, ja myslę...spróbowałbyś się sprzeciwić...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 14:52 do mnie mozesz pisac na oba.... nie wiesz jak sie to robi??? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:53 O, świnio...zapłacisz mi za to;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 14:55 Gość portalu: fuego napisał(a): > O, świnio...zapłacisz mi za to;)) ja Ciebie tez uwielbiam... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 14:57 jakie "też"...co za "też"????Czy ja mówiłam cokolwiek o uwielbianiu Ciebie? (przynajmniej dzisiaj;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 14:58 Gość portalu: fuego napisał(a): > Czy ja mówiłam cokolwiek o uwielbianiu Ciebie? mam to Płomyczku na pismie ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:01 jak cos mowie... hm... kobiecie, to nie klamie, NIGDY ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:04 masz całusa... :)****... tylko się nie smuć, proszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:06 Ja miałabym się zmucić przez Ciebie???Niedoczekanie Twoje;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:07 nie dopuszcze nigdy, zebys smucila sie przeze mnie, wieeesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:09 A możesz sobie nie dopuszczać...jak będzie mi się chciało smucic, to się będę smucić...nie zabronisz mi;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:10 Gość portalu: fuego napisał(a): > A możesz sobie nie dopuszczać...jak będzie mi się chciało smucic, to się będę > smucić...nie zabronisz mi;)))))))))))))))))) nie zabronie, ale bede robil wszystko, zebys nie byla smutna.... chcesz? zlamie reke Dzieciakowi... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:12 hi hi, ale będzie ubaw;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:13 widzisz... taka drobnostka, a już widzę usmiech na Twojej buzi ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:16 No właśnie-usmiech tylko...a chciałabym chichotać...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 15:17 chyba chcialas powiedziec "chichrac sie"??? moge Cie troche polaskotac... w piety... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:23 O, nie, z łaskotkami ode mnie wara!!!Bo to sie może źle skończyć...dla Ciebie, dla mnie i dla kompa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:28 mi?Już i tak martwa jestem :((((((((Przez Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Rigel... 15.02.02, 15:29 to do Rigla bylo! Przeze mnie? Znowu wszystko ja zrobilem co? Choc to Cie pocaluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:32 i bardzo dobrze...odsuń sie ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Rigel... 15.02.02, 15:37 no to ide. pa! jak Ci przejdzie to napisz maila. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel... IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:38 to idź. Miałes tu byc do wieczora...ale kto by sie przejmował, nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 18:09 to bedziesz mial powtorke z rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 15.02.02, 18:49 hehehe... nie strasz Dzieciaku... nie takich jak Ty sie nie balem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 22:58 wiesz co? a ja lubie jak ktos mnie tak nie docenia. Tak jak Ty to robisz. 18 lat - co on moze zrobic, nie? A potem lubie patrzec na zdziwione oczka takich niedowiarkow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 13:35 sluchaj Rigel! Ty pierwszy zaczales z tekstami 'zlamie mu reke'. Ja tylko mowie ze takich tekstow nie lubie, a poza tym sie nie boje. z doswiadczenia wiem ze wiekszosc ludzi przecenia swoje mozliwosci. a ja mimo tych swoich 18 lat taki slabiutki nie jestem. tez z doswiadczenia to wiem. peace & love. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 16.02.02, 14:31 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > z doswiadczenia wiem ze wiekszosc ludzi przecenia swoje mozliwosci. z wlasnego?? > a ja mimo tych swoich 18 lat taki slabiutki nie jestem. tez z doswiadczenia to wiem. o, widzisz... i tu sie roznimy... inteligencja ponad silą - spryt ponad muskułami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 15:01 to sobie pogonaj inteligencja jakiegos karka w dresie. masz racje - roznimy sie: ja lacze w sobie trzy pozyteczne cechy: inteligencje, spryt i sile. ja jestem czlowiekiem idealnym. Tobie tej ostatniej cechy brakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 16.02.02, 15:30 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > masz racje - roznimy sie: ja lacze w sobie trzy pozyteczne cechy: inteligencje, > spryt i sile. ktos Ci o tym powiedzial, czy wiesz to sam od siebie?? > ja jestem czlowiekiem idealnym. nie jestes! sam stwierdziles ze panna K. jest idealem, wiec nie mozesz byc rowniez Ty..,ze nie wspomne o Twoje Siostrzyczce ;)) ktora tez jest idealem... cos za duzo tych idealow w Tarnobrzegu... aha... i jeszczez czegos Ci brakuje... skromnosci ;)) duuuza buzka dla panny K. i panny A. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rigel... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 16:04 od panny K. to sie panie K. odczep:) Bo do obrony panny K. NIGDY nie zuzywam sprytu i inteligencji:) a skromnosci mi brakuje - to fakt. I co z tego? once again: peace & love KONIEC! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel... 16.02.02, 16:22 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > od panny K. to sie panie K. odczep:) Bo do obrony panny K. NIGDY nie zuzywam > sprytu i inteligencji:) a co? brakuje? > KONIEC! jak MNIE się znudzi .. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Do obydwu 16.02.02, 16:33 Chłopcy, kłócicie się jak małe dzieci w piaskownicy... Podajcie sobie rączki na zgodę, co? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak do Sreberka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 20:16 Sreberko - nie wtracaj sie w nasze klotnie:) My (przynajmniej ja) lubie sie klocic:) Rigel - inteligencji to brakuje Tobie. Przykro mi - natura nie jest sprawiedliwa. Jednym daje (Ja) innych pomija (Ty). Mi juz sie nudzi - to ostatni post... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel poddaje sie 17.02.02, 18:59 Dzieciak! Twoj argument w stylu "jestes glupi" powalil mnie na kolana. mozesz przyjac, ze mnie znokautowales... ja nie jestem w stanie ocenic Twojej inteligencji, bo nawet nie wiem, czy sam wymyslasz te posty i sam je wklepujesz z klawiatury, ale jezeli twierdzisz, ze jestes inteligentny, to musze uwierzyc. mam tylko nadzieje, ze nie jestes odosobniony w tej opinii i jest jeszcze ktos obiektywny, kto mysli podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel do Dzieciaka 17.02.02, 19:02 aha... gdzies wyczytalem, ze ludzie inteligentni sie nie nudza, bo zawsze potrafia sobie znalezc zajecie ... to tylko tak na marginesie... bo jestes inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: do Dzieciaka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:58 Rigel wiesz co? Ja Cie mimo wszystko bardzo lubie, ale zrobiles sie taki wkurwiajacy ze az nie do wytrzymania. Ciezkie chwile przezywasz? Aha! Nie musisz juz odpisywac, bo mi sie nie chce Twoich postow czytac - nudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Dzieciaka 17.02.02, 22:03 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > Aha! Nie musisz juz odpisywac, bo mi sie nie chce Twoich postow czytac - > nudzisz. to po co czytasz???? Odpowiedz Link Zgłoś