vampi_r 24.03.04, 18:00 Tu zbieram podpisy pod petycją. I przechadzam się z czapką, by zebrać na odszkodowanie za 2 lata aresztu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Wolność dla Wieczerzaka 24.03.04, 18:06 hehe stary dobry Wampir :)) gdybym Cie nie znala z tylko jednej jesiennej strony uznalabym ze chcesz sie wzbogacic na cudzym areszcie. nie sadzisz chyba ze komuklwiek z wylegujacych sie na sloncu zechce sie pazurem kiwnac w kierunku Twojej prowokacji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Wolność dla Wieczerzaka 24.03.04, 19:25 To nie prowokacja. To biznes. Ale dziękuje za twój głos poparcia. Jest nas dwoje. Będą dwa miliony !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wolność dla Wieczerzaka 25.03.04, 09:21 a kim jest ten człowiek, że tyle hałasu robicie, bo ja go w ogóle nie kojarzę ? Ani troszkę. Oświećcie mnie, to może i ja się przyłączę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Wolność dla Wieczerzaka 25.03.04, 10:08 nie warto się przyłączać... nie warto nawet wiedzieć kto zacz... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Wolność dla Wieczerzaka 25.03.04, 13:02 Jak nie warto, jak warto? Choćby dla tych jego ukradzinych milionów juz warto. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Wolność dla Wieczerzaka 25.03.04, 13:33 liczsz, że się z Tobą nimi podzieli??? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Wolność dla Wieczerzaka 25.03.04, 15:05 A jak myślisz czemu zbieram podpisy pod petycją o jego uwolnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Wolność dla Wieczerzaka 25.03.04, 15:21 taki stary, a taki goopi... Odpowiedz Link Zgłoś