Dodaj do ulubionych

wątek powitalny

22.02.02, 08:51
witam i o zdrowie pytam

jakie dziś ciekawe tematy poruszymy ?
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 08:52
      moze poobmawiamy nieobecnych? nei mogą się bronić co jest chyba na rękę.
      • chris_45 Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:14
        kogo pierwszego ?
        • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:16
          mozna alfabetycznie, nikogo nie wyróżniająć żeby nikt sie zdyskryminowany nie
          poczuł.
          • chris_45 Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:21
            a może wszystkich naraz ?
            • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:23
              aha zeby sie zaczkali
    • basia! Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:26
      Czy ja się już witałam? hyp..hyp... skąd ta czkawka;)
    • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:33
      hehe, umilkliśmy natychmiast po Twoim wejsciu. ale nie powinno dac Ci to do
      myslenia ;)
      • chris_45 Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:36
        nic a nic.. ;)
        • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:37
          właściwie żadnych nie powinnas nabrac podejrzen w związku z tym że literka b
          jak basia prawie pierwsza w alfabecie jest
      • basia! Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:38
        no tak..jakiś pypeć na jezyku mi wyskoczył ..hyp..hyp.. dajcie szklankę wody
    • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:38
      Witam Panie, Witam Pana :)
      • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:45
        ciao gagatek
        • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:49
          Buon Giorno Bellina, come va?
          • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:53
            Ty gagatek mów ja się będę usmiechac. Ty płać ja będę pić ;)
            • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 09:56
              a spijaj nawet za darmochę parole italiane z moich ust, mia cara
              • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:00
                zapal świece i drinki z parasoleczkami przynieś. nastrój do słuchania zrob
                • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:06
                  Nie pada, wiec parasolek nie będzie, jest il vino da Bardolino znad Lago di
                  Garda,carissima cała resztę przygotuj sama,
                  aha i nastaw dyktafon, bo nie lubię sie powtarzać ;))))
                  • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:15
                    nene dyktafon to przeżytek. złotymi zgłoskami w pamieci wyryje słowa którymi
                    przemawiasz.
                    ps. czy masz opalony tors słoncem poludniowowloskim?
                    • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:19
                      chwalic mojej postury nie bede, opalenizny, ani ognistego spojrzenia rowniez,
                      niech twoja wyobraznia sama harce zacznie wyczyniac, bylas kiedys w slonecznej
                      Italii?
                      • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:23
                        nene nie pamietam żebym byla. wyobrazam sobie tamtejszych mlodziencow jako
                        paula newmana lat temu kilkadziesiąt z torsem opalonym. i nie wyprowadzaj mie z
                        bledu :)
                        • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:26
                          nie robie tego, z bardzo prostej przyczyny, nie mylisz sie wcale, a wcale,
                          kiedys cie tam zabiorę, abys przekonala sie o tym sama, mia bella
                          • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:29
                            o tak tak własnie. skladaj mi cacanki przetykane włoskimi czułosciami :) aha i
                            jeszcze kupuj mi drobne upominki za wielkie pieniadze. dewizy rzecz jasna.
                            • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:31
                              a co ja z tego miec bede?
                              • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:36
                                nei jestes chyba interesowny jak jakiś cudzoziemiec z polnocy ??
                                • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:41
                                  No cóż Unia Europejska stawia pewne wymagania ;))) Mia cara, l'vita e
                                  difficile, molto hehehe :)))
                                  • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:43
                                    nene z lodowatą rudą i piegowatą północą unifikowac się nie bedziemy chyba ?
                                    nie tak to sobie wyobrażałam...
                                    • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:46
                                      oooooo mio gattino, tu no capisci, o ile się orientuje to chyba nie mowisz o
                                      krajach własciwych.. ale to nic nie mecz swej pieknej glowki polityka, skup sie
                                      na tworzeniu atmosfery :)))
                                      Baciiiii
                                      • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 10:49
                                        nene nie męcze. polityka powinna być nielegalna uważam. a językiem urzędowym
                                        winien być włoski, jeśli pytana jestem o opinię.
                                        czarne chmury nad nami złowrogą atmosferę robią
                                        • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:02
                                          nie boj nic cara, zaraz kumpla Ketlinga to zawołam :))
                                          • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:04
                                            nene ketling to skądinąd raczej :) a chmury przeminą z wiatrem, jak uczy
                                            literatura :))
                                            • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:06
                                              nie pałętał się Ketling pod tymi czarnymi chmurami? dziwne, głowę bym dał, ze
                                              tak
                                              • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:28
                                                aha z pułkownikiem dowgirdem musiales go pomulic ;)
                                                • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:34
                                                  no cara, Dowgird i Ketling tam byli i jeszcze ten jednen, ten no,,, eeee...
                                                  • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:36
                                                    wolodyjowski vel łomnicki ?
                                                  • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:38
                                                    to inna bajka,
                                                    chociaz wygladaja tak samo ;)
                                                  • mreck Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:39
                                                    jakie piękne słowo aśćka wymyśliłaś pomulić. piękne. co znaczy???
                                                  • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:41
                                                    to jasne, pomulic to pomulic, najlepiej patykiem
                                                  • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:41
                                                    ketling choc z połnocy nie mial ani jednego piega, zauwazyles ?
                                                  • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:41
                                                    mreck.. nie dośc że czyhasz na potkniecia moje rzadkie to jeszcze sam
                                                    płetwonogę podstawiasz.
                                                  • gagatek3 Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:42
                                                    przeciez to byl aktor , mia cara
                                                  • mreck Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:46
                                                    nie czy(c)ham na potknięcia tylko dawno zapomianym obyczajem proszę o definicję
                                                    słowa pomulić. osobliwie polubiłem to słowo i czuję, że mógłbym się z nim
                                                    zaprzyjaźnić.
                                                  • aniela_ Re: wątek powitalny 22.02.02, 11:49
                                                    gagatek: nie burz mi wyobrazenia mojego o ketlingu

mreck: nie wiem czy jaden strzyknąć czy dłon wypielęgnowaną do ucałowania
                                                    podać. pokaż co chowasz za plecami i czy nie jest to wykopany świezo topór.
                                                  • chris_45 Re: wątek powitalny 22.02.02, 12:14
                                                    wodoruję...
                                                  • chris_45 Re: wątek powitalny 22.02.02, 12:58
                                                    i heluję
                                                  • chris_45 Re: wątek powitalny 22.02.02, 14:08
                                                    i jeszcze raz !
                                                  • chris_45 Re: wątek powitalny 22.02.02, 14:43
                                                    wodorek !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka