Dodaj do ulubionych

wątek kąpielowy

25.02.02, 08:09
jak ktoś (z różnych przyczyn) nie zdążył rano wziąć przysznica, to tu ma
okazję;))
Obserwuj wątek
    • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:25
      czesc Fuego.... znowu mnie zaskoczylas ;))))) pozytywnie ofkos ;))))))
      • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:26
        A Wy mnie zaskakujecie in minus...co to za porządki na forum, co??Impreza jakaś
        wczoraj była i wszyscy leżą jeszcze odłogiem, czy co?;)))
        • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:28
          ja Cie dopiero moge zaskoczyc.... odbierz sobie maila ;))))))
          • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:29
            nie mogę...piszę właśnie...
            A Ty sobie odebrałeś?
            • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:30
              wlasnie odebralem.... ;))))))))))) dzieki ;))))))
              duuuuuzy calus Ci sie nalezy ;)******
              • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:31
                wiem...jestem wspaniała i genialna, prawda???No...mów, że tak;))))
                • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:32
                  prawda, prawda.... nie mogę Ci zaprzeczyć... ;))))))
                  • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:33
                    eh...i z własnej, nieprzymuszonej woli to powiedziałeś, prawda?;))
                    • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:34
                      jasne!!!!! i miałem to powiedziec wczesniej, ale ubieglas mnie ;)))))
                      • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:35
                        ...kobiecą intuicję też mam;))))
                        • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:36
                          też???? a co masz jeszcze? ;)))
                          • tato! Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:38
                            Kłaniam uprzejmie.
                            Rozdajecie prysznice? Klawo, pryszniców ci u mnie dostatek, ale i ten
                            przyjmiemy jako wróżbę zwycięstwa nad brudami świata tego (i komunikacji
                            miejskiej).
                            • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:39
                              czesc Tatku ;))) a rowerem nie byloby szybciej? ;)))
                              • tato! Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:49
                                rigel napisał(a):

> czesc Tatku ;))) a rowerem nie byloby szybciej? ;)))

Szybciej może i tak, ale po drodze mam kilka wiadkuktów, wszystkie chyba tylko
                                pod górę (zjazd jest niezauważalny), więc do pracy musiałbym jeździć z
                                prysznicem...
                                • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:49
                                  hm... mozesz zalatwic sobie karnet w lazni Fuego ;)))
                            • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:40
                              nie...łaźnię publiczną otwieram...na kolejne pytanie odpowiadam-nie, nie jest
                              koedukacyjna;))))
                              • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:49
                                Gość portalu: fuego napisał(a):

> nie...łaźnię publiczną otwieram...na kolejne pytanie odpowiadam-nie, nie jest
                                > koedukacyjna;))))

znaczy sie... panie na prawo, panowie na lewo? ;)
                                • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:53
                                  no...tak właśnie... dla pań wszelkie wygody i luksusy, dla panów...asceza;)))
                                  • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:54
                                    asceza???? czy to znaczy, ze tylko zimna woda???
                                    • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:55
                                      ...i szare mydło;))))
                                      • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:56
                                        ... i pewnie mokre reczniki? ;)
                                        • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:58
                                          ręczniki???Jakie ręczniki?;)
                                          • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:02
                                            fakt, ten kawalek szarej materii trudno nazwac recznikiem, nawet chusteczka do
                                            nosa jest większa... ;))
                                            • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 09:05
                                              Rigel...to nie jest ręcznik!!!To kawałek szarego papieru toaletowego...ktoś to
                                              musiał z ubikacji przyciągnąć...;)))
                                              • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:05
                                                skąd???????? ładne porzadki tu macie w tj lazni... ;( bleeeeeee ;))))
                                                • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 09:07
                                                  no wiesz...wolałabym, żeby się ludzie nie załatwiali do basenu;))))))
                                                  • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:08
                                                    przestan Fuego !!!!!!
                                                    kawe pije wlasnie i przegryzam goździkami... ;))))
                                                  • fuego Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:13
                                                    goździkami???Aha...nie pytam o nic...
                                                    Ja jeszcze nie jadłąm sniadania...może masz cos dobrego do jedzenia, co?
                          • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:39
                            jeszcze mnóstwo zalet mam, ale wrodzona skromność nie pozwala mi ich
                            wymienić...;))
                            Poza tym serwer mógłby nie wysłąć takiego długiego postu;)))
                            • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:42
                              zawsze mozesz wyslac mailem, albo wymien tylko wady... przeciez tych masz duzo
                              mniej, prawda? :))
                              • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:44
                                tych nie mam wcale, Rigel;))))
                                • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:48
                                  masz przynajmniej jedna, o ktorej wiem... ha! ;)))))
                                  fakt, malutka ona jest.... ale jest! ;))))))
                                  • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:51
                                    nie przypominam sobie, wiesz...jakoś mi wyleciało z głowy;)))
                                    • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:51
                                      przeciez na forum nie bede wymienial Twoich wad... ups... jednej wady ;)))
                                      • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:54
                                        Rigel...zaczynam tracic panowanie nad sobą...;))
                                        • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 08:55
                                          dlaczego???? Fuego, prosze, panuj nad soba :))))
                                          • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 08:59
                                            kiedy mnie wytrącasz z równowagi...;)))
                                            • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:00
                                              no widzisz... więcej gimnastyki i bedziesz mogla łatwiej utrzymywac
                                              równowagę ;))))
                                              • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 09:02
                                                A Ty chodzisz 2x w tygodniu na wuef że się tak mądrujesz???;))))
                                                • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:03
                                                  jasne!!!! ipo tym wuefie jest bardziej zmeczony niz Ty,.... ;))))
                                                  • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 09:05
                                                    Tak???A jaką dyscyplinę uprawiasz?
                                                  • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:07
                                                    wszystkie..... :))))
                                                    ogólnie jestem wyćwiczony ;))))
                                                  • fuego Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:12
                                                    w siedzeniu przed kompem szczególnie...;)))
    • gagatek3 Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:06
      z masażem?
      • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 09:07
        za dodatkową opłatą;)))
        • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:08
          a kto masuje????
          • aniela_ Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:09
            ktos z masarni
            • rigel Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:10
              och... Aniela... ;)))))
            • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 09:10
              pierwsze pytanie powinno brzmieć: Ile to będzie kosztowało...;))
          • gagatek3 Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:09
            fuego czy masz doskonale zreczne paluszki?
            • Gość: fuego Re: wątek kąpielowy IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 09:11
              ...do stukania doskonałe...;)))
              Czym powodowany jesteś, zadając to pytanie?;)
              • gagatek3 Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:16
                juz nic. skoro od stukania, znaczy masz twarde opuszki słodkich paluszkow , a
                wiec straciły na delikatności , trudno .
                • aniela_ Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:18
                  na kształt i podobieństwo klawiszy
                  • gagatek3 Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:19
                    a jakie twoje paluszeta sa mio gattino ?
                    • fuego Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:22
                      wypraszam sobie...:(
                      specjalne poduszeczki mam na klawiszach...żeby nie bolało;)))))
                      • aniela_ Re: wątek kąpielowy 25.02.02, 09:36
                        rzadko uzywam komputera. z uwagi na wypielegnowane paznokcie.
    • nanta!!! do Fuego :)) 25.02.02, 09:40
      Fuego,
      odpisze, obiecuje, teraz zarznieta jestem.
      jak dlugo bedziesz na necie?
      • gagatek3 Re: do Fuego :)) 25.02.02, 09:42
        mamma mia, kto cie zarznał?!?!
      • fuego Re: do Fuego :)) 25.02.02, 09:42
        do 11...tak sądzę. A potem to może ok. 14-tej...na 5 minut wpadnę.
        I się nie zarzynaj...usiądx spokojnie, kawę wypij...;)))
        trzymaj sie
        • nanta!!! Fuego:) 25.02.02, 10:47
          zarznelam sie calkowicie
          zajrzyj do poczty :))
          • the_ladybird Re: Fuego:) 25.02.02, 10:50
            Sama się zarżnęłaś?! Kobiety... Kto je zrozumie?
            • Gość: fuego Re: Fuego:) IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 10:51
              dla mnie sie chyba nie zarżnęłaś, nie??Przecież wiesz, że ze mną żadnego
              romansu nie bedzie;))
              • nanta!!! Re: Fuego:) 25.02.02, 11:10
                zarznelam sie sama, nie bylo odwaznego, zeby mnie wyreczyc....

Fuego, romans? a jestes gumowa lalka? wtedy moze sie zastanowie..;)
                • fuego Re: Fuego:) 25.02.02, 11:12
                  nie, chyba nie jestem...;))))
                  ewentualnie, gdyby tego...no...wiesz...gdybyś wiesz co...ale ja niestety
                  nie;))))))
                • the_ladybird Re: Fuego:) 25.02.02, 11:15
                  Ale po co? Taka moda? Dekoracyjne blizny masz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka