28.02.02, 16:12
...jak można wydłubać sernik spomiędzy klawiszy w klawiaturze???
Na magnes to chyba nie pójdzie, nie?
Obserwuj wątek
    • ellen Re: JAK? 28.02.02, 16:15
      Mniam, mniam, jak ja lubię świeże wątki.
      A próbowałaś wytworzyć wokół klawiatury próżnię? Uniosą się wówczas same.
      • fuego Re: JAK? 28.02.02, 16:15
        a może jak spleśnieją, to same wyjdą;))
        • gagatek3 Re: JAK? 28.02.02, 16:17
          kupie Ci nowa klawiature :)
          • ellen Re: JAK? 28.02.02, 16:18
            Gagatek a skąd Ty masz tyle forsy? Anieli okulary, fuego klawiaturę? Nie boisz
            się, że tu wtyki z fiskusa siedzą?
          • Gość: fuego Re: JAK? IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 16:18
            nie lecę na pieniądzę;)))
            • gagatek3 Re: JAK? 28.02.02, 16:20
              nie oferuje Ci pieniedzy, tylko nowa klawiature, a to roznica :)
              • fuego Re: JAK? 28.02.02, 16:24
                w ostateczności na nową, zgrabną klawiaturke moge polecieć;)))
                • Gość: fuego Re: JAK? IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 16:25
                  no to lecę;))))
                  pa pa całuski 102
            • aniela_ Re: JAK? 28.02.02, 16:21
              ja lecę na pieniadze (rzucam to juz na odchodnym)
              • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 16:25
                pamietam ze kiedys, gdy odwrocilem klawiaturke do gory nogami to wypadlo z niej
                kilka ziaren slonecznika, rodzynki i kilka innych ciekawych rzeczy:)
                • Gość: fuego Re: JAK? IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 16:27
                  A wiesz, że to nawet całkiem niezły pomysł...aż dziwne, że spod Twych palcy;))
                  pa
                • gagatek3 Re: JAK? 28.02.02, 16:27
                  Mlodziencze :)) duzo uczyc sie powinienes :))))
                  • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 16:33
                    gagatek czep sie kogos innego:)
                    narka Fuego
                    • ellen Re: JAK? 28.02.02, 16:41
                      On Ci chcial tym samym dzieciaczku dobrze platne korki zaoferowac. Skads musi
                      miec kase na dziewczyny.
                      • Gość: dzeciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 16:44
                        korki mi nie potrzebne:) a co do kasy... patrzac na niego stweirdzam, ze duzo
                        jej bedzie potrzebowal
                        • Gość: aneila Re: JAK? IP: *.ci.uw.edu.pl 28.02.02, 17:04
                          łapy precz od gagatka ;)
                          • Gość: fuego Re: JAK? IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 17:26
                            cze.to ja znowu...powiedzcie, jak bardzo się cieszycie na mój widok...;))
                            • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:30
                              bardzo:)
                              • Gość: fuego Re: JAK? IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 17:33
                                wiesz, że na czacie interiandka jest dziewczyna o nicku "Napalona_TBG"...może
                                skorzystasz;)))
                                • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:34
                                  nie lapie dziewczyn w necie:) a nie ma jakiegos macho_lodz?:)
                                  • fuego Re: JAK? 28.02.02, 17:35
                                    nie wiem...nie przeglądałąm...ale jest jakiś dzieciak chyba...
                                    • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:37
                                      glupiutka jestes:)
                                      wlasciwie to szkoda, ze nie bedziesz pisala... ale nie to nie:) zyl sobie nie
                                      podetne. ja uciekam - na trening ide. pa, pa
                                      • fuego Re: JAK? 28.02.02, 17:39
                                        ale z Ciebie małpa...jestes potworem nad potworami...ot co!!!
                                        • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:40
                                          ja malpa? a kto tu pisal o 'resetowaniu nasze przyjazni'? no kto? przykro mi
                                          sie zrobilo... Ty jestes podla
                                          • fuego Re: JAK? 28.02.02, 17:42
                                            kochanie...czyś ty oszalał???Przeciez ja uczuciem do Ciebie pałam, a Ty
                                            tak...za grosz poczucia humoru...
                                            • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:43
                                              poczucie humoru mam, ale Ty to powaznie Kocie pisalas. a uczuciem Ty do mnie
                                              palasz, ale nienawisci chyba:)
                                              • fuego Re: JAK? 28.02.02, 17:44
                                                no wiesz...najpierw do mnie potworze mówisz, o innych nie wspomne, a potem się
                                                obrażasz, jak się rewanżuję...pieknym za nadobne odpłacam
                                                • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:46
                                                  ja Ci juz mowilem, ze jak Potworem Cie nazywam, to z uczuciem to robie.
                                                  • fuego Re: JAK? 28.02.02, 17:47
                                                    i vice wersa...
                                                    sie nie obrażaj, bo chłopaki nie płaczą...masz być szorstki, nie zapominaj;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:48
                                                    jak chcesz to moge Cie przelozyc przez kolano i dac Ci klapsa:)
                                                  • fuego Re: JAK? 28.02.02, 17:49
                                                    no wiesz...na forum takie zabawy??;))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: JAK? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:51
                                                    malo ludzi jest wiec mozna:)))
                                                    ja juz naprawde musze uciekac - musze sie na kims wyzyc, bo strasznie wkurzony
                                                    jestem.
                                                    pa, pa Slonce!
                                                  • fuego Re: JAK? 28.02.02, 17:53
                                                    pa...ćwicz muskuły, mój najdroższy;)))
      • ignatz Re: JAK? 01.03.02, 22:13
        Obawiam sie, ze w prozni sie nie uniosa. Pomylilas proznie z tzw.
        mikrograwitacja, czyli szczatkowym ciazeniem wystepujacym na orbicie.
    • nanta!!! Fuego ;) 01.03.02, 13:11
      jesli chodzi o okruszki w klawiaturze... to wystarczy nie jesc i nie pic! w czasie
      stukania ;))

gdzie jestes tak wogole co? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka