Gość: fuego IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 15:39 aniela...nie konserwuj mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: Nie chcę byc paprykarzem szczecińskim!!!! 01.03.02, 15:39 aha dla DObra Sprawy zamknij oczy i zacisnij zęby. tak robią w eton ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Nie chcę byc paprykarzem szczecińskim!!!! IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 15:41 czy to będzie poswięcenie na miarę wzięcia zywcem do nieba??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Nie chcę byc paprykarzem szczecińskim!!!! 01.03.02, 15:47 nene zupelnie na inna miarę szyte. na miarę puszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Nie chcę byc paprykarzem szczecińskim!!!! 01.03.02, 15:55 to się nie zgodze jednak...zaczyna mi się chyba klaustrofobia;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: .... szczecińskim!!!! ??? 01.03.02, 16:38 Tak się zastanawiam, dlaczego akurat szczecińskim??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: .... szczecińskim!!!! ??? IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 16:41 aniela uważa, że jestem za mało konserwatywna...trzeba mnie zakonserwowac jak, nie przymierzając, paprykarz szczeciński;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: .... szczecińskim!!!! ??? 01.03.02, 16:43 no dobra, to wiem, ale czemu akurat SZCZECIŃSKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: .... szczecińskim!!!! ??? IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 16:45 a jest inny jakiś? Choc, po chwili zastanowienia, wrocławskim, katowickim, ani łódzkim nawet tez jakos bym nie chciała być;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: .... szczecińskim!!!! ??? 01.03.02, 16:49 Wcale Ci się nie dziwię w sumie. Żadna przyjemność. No dobra, w kwestii geografii się więcej nie dopytuję. Pomyślę raczej o kulinarnych aspektach... pora sprzyjająca popołudniowemu posiłkowi trwa jeszcze.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: .... szczecińskim!!!! ??? IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 16:51 właśnie we mnie wcisnięto chińskie żarcie...rozpiąć guzik w spodniach musiałam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: .... szczecińskim!!!! ??? 01.03.02, 16:54 Bleee...chińskie żarcie kojarzy mi się li i jedynie z lichą knajpą dwa większe miasta dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: .... szczecińskim!!!! ??? 01.03.02, 16:55 no...żarcie było w gustownym plastikowym opakowaniu...ale sos słodko-kwaśny niezły był Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: .... szczecińskim!!!! ??? 01.03.02, 16:56 Sreberko...ja juz musze uciekać... pozdrawiam Cie zajrzyj do skrzynki pa Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: .... szczecińskim!!!! ??? 01.03.02, 16:56 opowiadaj głodnej, opowiadaj... :))) Odpowiedz Link Zgłoś