nioszka 17.01.12, 14:46 Jak to jest, że Baloo nie ma, to nikt nie pitoli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Ejże! 17.01.12, 15:18 Ekhm. taka np. ja zauważyłam, że z ciurem nie ma co walczyć, trzeba mu się poddać, to sam ustąpi. kiedy to uzna za stosowne. nienawidzę ciura i akceptuję go jednocześnie. ot, zboczenie chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ejże! 17.01.12, 16:08 To cos pokrewnego do hasła "Alkohol twój wróg więc lej go w morde" Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ejże! 17.01.12, 15:47 Kwiatka jest chora , ale pracuję aby ją tu zwabić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Ejże! 18.01.12, 07:59 siedzą w kolejkach u lerzy. Duchem młodzi lecz ciała mdłe. Gazeta własnie otwiera kącik geriatryczny, może tam się wyniesli? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Ejże! 18.01.12, 08:13 O, taki ja to w kąciku geriatrycznym czułbym się na miejscu. Skoro Emusia na emgieera już się szykuje. Znaczy, pora wyprzągać ... -- - Pacz, Mariolka : Ełropejski Program Tempus fugit oferuje stypędia dla wiecznej młodzieży, rzucił Leon polerując sztuczną szczękę. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ejże! 18.01.12, 08:23 Zauważ że Emusia tak warunkowo sie odrzegała od kolegnych generacji. Po prostu byś awansował z wujka na dziadka Baloo. Więc nie wyprzęgaj tylko wio a piosenka z Czterdziestolatka jest zawsze aktualna Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Ejże! 18.01.12, 08:30 Młodzieżą duchową pozostanę li i jedynie. Zastanawiam się jeszcze nad kryzysem czterdziestolatka w bonusie , czy nie wybrać takiej dodatkowej opcji ? On, znaczy ten kryzys miewa swoje dobre strony podobno. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ejże! 18.01.12, 08:44 Na koncercie Ryczących Dwudziestek padła ze sceny taka kwestia "Przed zakrętem jest fajnie , po zakręcie też nieżle. Ale ten zakręt ... " Dla ścisłości cały zespól ma juz zakręt za sobą Odpowiedz Link Zgłoś