Dodaj do ulubionych

DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ PRACY PO URLOPIE

IP: *.limes.com.pl 20.08.01, 12:02
DZISIAJ JESTEM PIERWSZY DZIEŃ W PRZCY PO URLOPIE. WCZORAJ JESZCZE SZALAŁEM NA
MAZURACH, A DZIŚ W ROBOCIE. TO HORROR POWINIEN BYĆ, USTAWOWO ZAGWARANTOWANY,
OKRES DOSTOSOWAWCZY.
Obserwuj wątek
    • Gość: hela Re: DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ PRACY PO URLOPIE IP: *.*.*.* 20.08.01, 12:54
      zgadzam sie z toba. Ja dzisiaj tez pierwszy raz ... no po urlopie. Jestem tak
      zmeczona, ze chyba wezme nastepny. Zmien ksywke, bo nie ma sie jak do ciebie
      pieszczotliwie zwracac.
    • Gość: Dorota Re: DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ PRACY PO URLOPIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 20:42
      Witaj w klubie. Dobrze że ten dzień już sie kończy
    • Gość: kat Re: DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ PRACY PO URLOPIE IP: 195.205.213.* 21.08.01, 07:51
      witam biedulki, dziś jużjesteście drugi dzień po urlopie także do roboty, ale
      juuuuuuuuuuuż!!!!!!!!
      • rigel Re: DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ PRACY PO URLOPIE 21.08.01, 07:52
        kat, jak prawdziwy kat z nikim sie nie piesci, ale popieram - do roboty, tylko
        od czasu do czasu wpadnijcie na forum ;-))
        • Gość: o. Re: DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ PRACY PO URLOPIE IP: 195.205.213.* 21.08.01, 07:53
          Tak ja Ty to robisz, co?????? Od czasu do czasu - tak co minutkę......... A
          Ojczyna pada......
          • rigel Re: DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ PRACY PO URLOPIE 21.08.01, 08:07
            czas to rzecz wzgledna, wiec moge co minutke, ale to niedlugo sie zmieni, bo
            bede musial ratowac Ojczyzne
            • Gość: o. Re: DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ PRACY PO URLOPIE IP: 195.205.213.* 21.08.01, 08:11
              uuuuuuuuu, kolega na wojenkę się wybiera, czy ratować budżet?
              • rigel Re: DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ PRACY PO URLOPIE 21.08.01, 08:13
                swoj budzet! zrodelko zaczyna wysychac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka