Dodaj do ulubionych

lista nieobecnosci

07.07.04, 22:15
Ignatz i Tato
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: lista nieobecnosci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.07.04, 22:31
      dolacze do nich za godzin niewiele.
      • Gość: aniela Re: lista nieobecnosci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 22:39
        Ty pojdziesz gora
        • brezly Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 22:50
          Aha, leze na dnie, czyli w najgłebszym mozliwym zanurzeniu. Wyłaczyłem nawet
          sonar i ogłosiłem sie urlopowym. Możecie rzucac głąby bebinowe i tak sie nie
          wynurze przez parenaście dni. Stwierdziłem że przeciekam w czesci dziobowej i
          dalsze młocenie wód wzburzonego PKB najwyżej postraszy plankton, o.
          Do za pare dni zatem.
          • aniela Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 22:51
            okrytnie sobie z nas zartujesz raczej
            • brezly Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 22:59
              Zadne zarty. Stery głebokości mi siadły. Czuje sie splycony. I miotany ruchami
              plywowi.
              • aniela Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:00
                znaczy do dna daleko jeszcze
                • brezly Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:02
                  Na dno to ide urlopowac. Moze zobacze tasmanskiego rekina głebinowego tego z
                  reklam. Albo babcie Emusi, jak to bedzie w jakim fjordzie.
                  • aniela Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:08
                    aha to nielojalne chodzic na urlopy, zamiast pod reke na plaze
                    • brezly Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:10
                      Sieminależy jak psu micha. Będe plazował po nocach, jak potwór z laguny.
                      No, kobranoc.
                      • aniela Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:15
                        bede Ci swiecic oczyma. zebys trafial
    • emusia Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 22:49
      o juz sie skonczyło?
      obgadywaliscie mnie?
      • aniela Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 22:51
        aha powinnas miec uszy malinowe :) wlasciwie o akzdym chyba zle slowo jakies
        padlo.
        • emusia Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 22:55
          aha pypec mi sie na jezyku zrobil
          a coscie mowili konkretnie? wlasnymi slowami opowiedz.
          • aniela Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 22:58
            aha niestety obowiazuje mnie tajemnica spowiedzi
            • emusia Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 22:59
              zakonnicy w przebraniu mozesz powiedziec.
              • aniela Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:02
                w co sie przebralas?
                • emusia Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:03
                  trzymajmy sie jednego tematu.
                  co zatem mowiliscie?
                  • aniela Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:08
                    ale na jaki temat
                    • emusia Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:12
                      na temat rudych plazowiczek.
                      • aniela Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:16
                        aha mozemy dokonczyc te rozmowe jutro? gdyz sen mnie zmog znienacka :)
                        • emusia Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:19
                          moze jutro spotkam bardziej wygaanego plazowicza tu.
                          • oxycort Re: lista nieobecnosci 07.07.04, 23:59
                            Aha, myślisz Emuśka, że obmalowali nas fachowo w okolicy krocza?
                            ~~
                            ox
                            • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 00:07
                              ciiiiszej, rodzice nie spio jeszcze.

(nawiasem, to twoje o zamiast ą to sie robi bardziej zarazliwe niz aha)

ale mysle ze radosnie obmalowali. i na pewno nie zengaly sie tak ladnie jak
                              my :)
                              • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 00:15
                                Aha, zapożyczyłem onegdaj od Tirego tak, iż stało się mojo nawyczko nie wiem
                                kiedy nawet.
                                No przecież, że nie tak ładnie! Aleale, nie pokazuj tego zdjęcia przypadkiem
                                nikomusieńku teraz. Cza nagonkie przeczekać pedofilsko :)
                                ~~
                                ox
                                • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 00:33
                                  znczy sie mam wydrukowac w ilosciach hurtowych i zrzucac z samolotu?
                                  • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 00:48
                                    Aha, Ty się naprawdę chcesz ze mną pożegnać... :)
                                    ~~
                                    ox
                                    • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 00:51
                                      mogłabym cięodwiedzać w takim np. więziezieniu. codziennie. i na zakończenie
                                      takiej wizyta żegnac się. przez kraty. jak w filmach.
                                      • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:03
                                        Anene, kratki to w TV na TCM ino. Teraz so szybki i telefon zamiast krat,
                                        (przez który takiemunp. Maurerowi nie chce się z nikim gadać). Aha, se nie
                                        zdajesz sprawy jakie niehigieniczne so te szybki i ten telefon...
                                        ~~
                                        ox
                                        • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:07
                                          o. a skąd ty taki obcykany w tym?

ide zabki umyc. jak wroxce to sie pozegnamy. bede miec piekny swiezy oddech
                                          (colgate herbal, ahoj panie bobrze).

a ten, jak nazywala sie ta kobita co jej usta na stronie glownej gazety w ekhem
                                          niemy zachwyt cie wprawily? sprawdzic cos potzrebuje :-)
                                          • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:20
                                            no, zompki umyłam i w koszulke nocna sie przyodzialam (czy to nie zbyt
                                            kuszace?).
                                            to moge juz mowic dobranoc, zeganajac sie przy tym radosnie. bo jutro znow
                                            bedzie dzien i nowe powitania i zegnania....

to tego. dobranoc :-*
                                            • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:33
                                              Ojej... :)
                                              Cium :-*
                                              ~~
                                              ox
                                          • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:30
                                            Aha, byłem sfego czasu maoisto-masohisto, internisto-onanisto oraz organisto-
                                            satanisto (z tym, że krótko). Takie tam... grzechy młodości :)

Jesteś już śfierzutka i z wypolerowano paszczęko? :)

Aha chodzi Ci o SJ może?
                                            Umiesz może tak śpiewać do kogoś przy pomocy karaoke jak ona? (mrrrrrr na
                                            wdechu)
                                            ~~
                                            ox
                                            • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:36
                                              oragnisto-satanisto? (nagły błysk zainteresowania w oczach emu)

swierzutka jak ten bóbr. ahoj.

S to od imeinia a J to od nazwiska? a to sie nie zgadza.
                                              • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:42
                                                aha, teraz np., ambitne plany mam coby zostać rencisto-hedonisto :)

cium, cium czuwaj!

A co się nie zgadza konkretnie? No mufże...
                                                ~~
                                                ox
                                                • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:45
                                                  eeee (błysk zainteroswania cieco opadł. jak poranne mgły)

joł men :-)

a bo mnie od jakiegos czasu przęsladuje w tv, gazecie i innycnh massmediach
                                                  kobieta o incjałach JS. i sie bałam ze to ta, a ona odsyc gupiutka jest. prafie
                                                  jak moja kolezanka z klasy ktora nie wiedziala ze slonce opala. ale chyba juz
                                                  opowiadalam o tym.
                                                  • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:50
                                                    O?

A!

Y?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 01:54
                                                    nie opowiadalam?

moja kumpele pieknie slionce zyfe na niebie opalilo. przyszla z ta brozowo-
                                                    złoto opalenizno do szkoly w poniedzialek i dopadła ja gosia. gosia spytala sie
                                                    gdziez to asia sie tak opalila? w jakim solarium konkretnie. asia odpowiedziala
                                                    ze sie nie solariowala. gosia spyytalam jakim wiec samoopalaczem asia sie
                                                    posmarowala. asia powiedziala ze sie nie samoopalaczowała. gosia spyatala wiec
                                                    jak to tz asia sie opalila. asia odrzekła iz na słoncu. gosie stakało a potem
                                                    prawie wykrzykneła 'to słonce opala???'
                                                    koniec opowiesc, the end, teraz masz sie turlac ze smiechu :-)
                                                  • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 02:06
                                                    a teraz chyba juz na powaznie spac ide.

nie ma to jak podwojne pozegnania w jedna noc :-)
                                                    moze mi sie uda jeszcze tzreci raz?

papa, duze CIUM :-*
                                                  • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 02:13
                                                    Aha, ja się jeszcze poopalam. :)
                                                    Cium *-:
                                                    ~~
                                                    ox
    • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 02:45
      Aha, otworzę Wam budkie, na wypadek, gdybyście poczebowali wysłać jakieś
      materiały sprawozdawczo-ałdjowizualne pilne z ostatniego widzenia fspulnego
      Waszego.
      ~~
      ox
      • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 10:54
        Z konieczności zamykam budkę. Jeśli do tej pory nic nie wpłynełło, to dugi raz
        nie będę się prosił aż do piątku.
        ~~
        ox
        • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 10:57
          pewnie odsypiaja.
          • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 11:41
            A nie sądzisz, że śpio już cokolwiek za dugo? Czas by im zmontować pobudkie,
            uważam.
            ~~
            ox
            • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 12:11
              znazy sie masz na mysli budzenie pocaunkami (ja plazowiczow, ty plazowiczki)
              czy tez raczej wiadro zimnej wody? morskiej?
              • aniela Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 12:33
                aha zeznam Wam, ze kiedy wychodzilam wszyscy jeszcze nad stolem byli
                • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 12:37
                  moze apapu im dac? i kefiru?
                  • aniela Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 12:39
                    wez ich pod prysznic. zimny (noco? umyjcie tez swoje mysli, jesli sa brudne)
                    • emusia Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 12:44
                      e tam, czsyte sa, zeby nie powiedziec dziewicze.
                      • fdj Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 12:51
                        Ale za to nieuczesane.
                        No rozczochrane, no.
                        • fdj Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 12:52
                          Albo kosmate nawet.
                          • oxycort Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 13:11
                            Anene, taki ja natenprzykład tupecik przepisowo przyklepany pod furażerko mam.
                            ~~
                            ox
                            • pierans Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 13:29
                              siateczko pokryte dla zabezpieczenia?
                            • fdj Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 14:16
                              Aha, ale Ci różki wystają pod niego, no!
    • pierans Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 13:28
      Faktycznie ich nie było - komisyjnie stwierdzono ;-(
      • misiania Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 16:42
        kwa kwa :)))))))))))))))))
        • pierans Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 17:24
          i jak? bosko mam nadzieje?
          teraz mozesz sie wyspac ;-)
          • piotr_c Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 18:04
            Witam wszystkich, i od razy zegnam. Czas odpoczac , czuje sie jak kot po
            wyjsciu z pralki po dzisiejszym dniu. Naprawde dobrze ze troche pospalem, Baloo
            i Pierans wybaczcie ze was opuscilem . Ale jako bagaz reczny bylbym troche
            nieporeczny.

• tato1966 Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 18:30
              Kłaniam.
              I zmiłowania się dopraszam - kretyńskie urlopowe zastępstwo mi wypadło na drugie
              wczorajsze zmiane akurat. A że w Varnie dzień wcześniej byłem, to mi nie praca w
              głowie wczoraj była, oj, nie praca....
              • aniela Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 18:32
                aha to ja moze sobie kamieniem porzucam niezobowiazujaco.
                • tato1966 Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 18:47
                  Pod warunkiem, żeś bez grzechu...
                  • aniela Re: lista nieobecnosci 08.07.04, 18:53
                    bylam ktora bylam.

aureola mi spuchla. czy ma ktos acetonu łyk?
    • ignatz Re: lista nieobecnosci 15.07.04, 23:34
      Czy to jakaś zorganizowania akcja która dopiero teraz zauwazyłem? :-)
      • aniela Re: lista nieobecnosci 16.07.04, 16:28
        aha udajesz moze greka?
        • pieranka Re: lista nieobecnosci 16.07.04, 16:57
          raczej siedmiu braci spiacych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka