nioszka 06.08.04, 10:50 som w tiwi, emtiwi konkretnie. Wiedzieliście??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 12:26 Jeszcze bardzo ładne aranżacje znanych pbrzebojów by Max Raabe. Polecam. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: happytreefriends 06.08.04, 12:29 sojke w bok mi wsadzasz to butko, ox, wez przestan, ale jusz! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 12:34 Ależ Hans... Palec Ci daję do wsadzenia kontrolnie w ranę moją (niech stracę, rękę Ci ofiaruję całą) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: happytreefriends 06.08.04, 12:39 szarpana cięta czy kłuta? rękę łaskawie przyjmuję na pamiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 12:57 Dźgana. Czemu uparcie nie wchodzisz do budki. Nie chcesz? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: happytreefriends 06.08.04, 12:59 może nie może??? abo nie umi, tak jak jo... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 13:10 Aha, myślę, że umiem uczyć. Jakiej używasz podglądarki? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: happytreefriends 06.08.04, 13:02 nie mogie, albowiem komp moj ma kaganiec i jest na smyczy, ktora nie ja czymam, niestety. Generalnie ma zakaz odwiedzania budek, jakichkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 13:08 Aha, bana masz? :) Odwiedzałaś w pracy zakazane rewiry? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: happytreefriends 06.08.04, 13:20 ja? bana? peliizzz za kogo mnie bierzesz?! ;-) to z definicji tak jest. nie i juz. a jak cza z powodu ciurowego to dajo, ale sciemnic sie nie da, cwane so, te one. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 13:22 Aha, próbka tfurczości Palastorchester&Max Raabe tu: www.palastorchester.de Szukaj w dziale sound files, na płytach "Super Hits" ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 13:39 Posiadam: Around The World (Dance Rmx) Blue (Da Ba Dee) King Of Bongo Lucky Mambo No 5 (funf) Miss California Oops...I Dit It Again Sex Bomb Super Trouper Uptown Girl We Are The Champions You're My Angel You're My Mate :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: happytreefriends 06.08.04, 13:44 Oxy, bedziesz jutro w okolicach forumowych lub gg? Dzis chyba nici z nauki:-( Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 13:53 Aha, nieprzygotowanie zgłaszasz? Niestety. Nieczynny jestem przez weekend. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: happytreefriends 06.08.04, 13:55 aha miej mnie za usprawiedliwioną, ciur nade mną :-( Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 13:58 Daj jakiś umówiony znak sygnał, jak będziesz go miała tuż za sobą :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: happytreefriends 06.08.04, 14:00 yhy mrygne okiem dwa razy i znacząco zachrząkam może?? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 14:12 Aha, i zakręć młynka kciukami na podołku, ja będę się kreował na wiercipiętę. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 14:32 aha, nowiuśki, tegoletni. Po nim mnie poznasz właśnie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: happytreefriends 06.08.04, 14:38 aha no to spokojna już jestem zupełnie. Aleale co z szalem białym moherowym i resztą dotychczasowego imidżu?? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 14:45 Masz na myśli cylinder, wypomadowane wąsy i motorower? Yyyy, oddałem do pralni. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: happytreefriends 06.08.04, 14:49 z instrukcją by prać osobno mam nadzieję? Monokl zdaje się jeszcze był... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 15:03 Aha, jest. Ale mogę się zamienić na trampki... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 13:50 A z happy tree friends nastepujące epizody: Chip Off The Ole' Block Crazy Antics Havin' A Ball Helping Helps Hide And Seek House Warming Nuttin' But The Tooth Nuttin' Wrong With Candy Pitchin' Impossible Pop Corn Video Spin Fun Knowing You Stayin' Alive Treasure These Idol Moments Water You Wading For Wheelin' And Dealin' Whose Line Is It Anyway a także: A Kringle Feast Boo Do You Think You Are Eye Candy Eyes Cold Lemonade Flippin' Burgers Frosty Kringle Get Whale Soon Happy Trails Happy Trails Part 2 It's A Snap Kringle Bells Kringle Karoling Kringle Presents Meat Me For Lunch Mime And Mime Again Off The Hook Oh Kringle Tree Rink Hijinks Sing-A-Long Snip Snip Hooray Snow What Spare me Sweet Ride This Is Your Knife Tongue Twister You're Baking Me Crazy ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 13:55 Aha, (a czy o extras'ach wspominałem już?) :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: happytreefriends 06.08.04, 14:04 Jednak nie, zatem: Character Interview Banjo Frenzy (historczny odcinek z cyklu - pierwowzory bohaterów) Buddhist Monkey Episode (z innej beczki, ale ta sama ekipa) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: happytreefriends 06.08.04, 14:07 czyje sie nak na gieldzie hobbystycznej w 'Plomyczku' Odpowiedz Link Zgłoś