Dodaj do ulubionych

praca praca praca

IP: *.acn.waw.pl 11.07.01, 18:25
sidzę w pracy już trzeci rok - bez urlopu, mam własną działalność i po prostu
nie mogę znaleźć DOBREGO momentu na wypoczynek dłuższy niż dwa dni, moim
przebojem lata są wypady nad morze na weekend co oznacza że jadąc do Sopotu w
sobotę rano (w piątek wieczorem nie daję rady) stoję w korku 2-3 godziny, na
plaży zasypiam na kilka godzin odużona morskim powietrzem i chlapnięta ledwo co
bryzą, pochłaniam stosy smażonych flądr - uwielbiam i już jestem spowrotem na
trasie do W-wy. Jakieś rady, sugestie, słowa otuchy???
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: praca praca praca IP: *.msais.com 11.07.01, 19:18
      sprzedaj dzialanosc, zatrudnij managera, zostaw wszystko sekretarce, otworz nowe biuro blizej morza, zrob licensje
      pilota i zakup samolot, LOT tez lata do Gdanska..... krotko mowiac przestan sobie myslec ze swiat bez ciebie sie
      zawali w ciagu dnia. w pewnych wypadkach, pracowitosc szkodzi zdrowiu.
      milych wakacjii

Gość portalu: monika napisał(a):

&#62 sidzę w pracy już trzeci rok - bez urlopu, mam własną działalność i po prostu
      &#62 nie mogę znaleźć DOBREGO momentu na wypoczynek dłuższy niż dwa dni, moim
      &#62 przebojem lata są wypady nad morze na weekend co oznacza że jadąc do Sopotu w
      &#62 sobotę rano (w piątek wieczorem nie daję rady) stoję w korku 2-3 godziny, na
      &#62 plaży zasypiam na kilka godzin odużona morskim powietrzem i chlapnięta ledwo co
      &#62
      &#62 bryzą, pochłaniam stosy smażonych flądr - uwielbiam i już jestem spowrotem na
      &#62 trasie do W-wy. Jakieś rady, sugestie, słowa otuchy???

• Gość: super Re: praca praca praca IP: *.gazeta.pl 11.07.01, 20:17

zgadzam sie z poprzednikiem
        nie ma ludzi niezastapionych, jedz na wakacje
        ps
        a Ty w ogole masz z kim jechac?
        • Gość: monika Re: praca praca praca IP: *.acn.waw.pl 12.07.01, 19:06
          hej, pewnie że mam bo jestem mężata i dzieciata - dzieci są małe więc sidzą w
          domu z nianią a mąż jeszcze bardziej zapracowany i tu jest pies pogrzebany
          (pies jaki pies - w jakim to było kabarecie, Starszych Panów?) pzdr
          • Gość: Robert Re: praca praca praca IP: *.braun.de 12.07.01, 19:52
            Skecz Michnikowskiego i Dudka. Super Sprawa. Definitywnie musisz zmienic swoje zycie i to juz
          • Gość: Kika Re: praca praca praca IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 21:13
            Kobieto pożyj trochę wreszcie. A dzieci-myślisz, że nie wolałyby być trochę z
            mamą a nie z nianią? Życie ci ucieka!
            Pozdrawiam.
            Kika
            • Gość: monika Re: praca praca praca IP: *.acn.waw.pl 13.07.01, 19:18
              powiedz mi moja droga kika czy ty masz swoje brzdące czy masz receptę na bycie:
              SUPER MAMA
              SUPER HIPER BUSIENESSWOMAN
              SUPER HIPER EXTRA ŻONA i
              SUPER HIPER EXTRA I W OGÓLE KOBITKA (o ile jesteś kobitką kika) pa
              • Gość: Kika Re: praca praca praca do Moniki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.07.01, 17:14

&#62 powiedz mi moja droga kika czy ty masz swoje brzdące czy masz receptę na bycie:
                &#62 SUPER MAMA
                &#62 SUPER HIPER BUSIENESSWOMAN
                &#62 SUPER HIPER EXTRA ŻONA i
                &#62 SUPER HIPER EXTRA I W OGÓLE KOBITKA (o ile jesteś kobitką kika) pa

Jestem kobitką i mam własne brzdące i wcale nie staram się być we wszystkim
                super. Jedyne o co się staram to żebyśmy czasem byli ze sobą razem (choć raz w
                tygodniu) i żeby było wesoło. Na businesswoman się nie nadaję. A co do bycia żoną
                to musiałabyś zapytać mojego misiaczka, ale chyba nie narzeka. Pozdrawiam.
                Kika
    • Gość: mychał Re: praca praca praca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 15:03
      bardzo mi przykro ale nie umiesz sobie zorganizować pracy i czasu.
      tyle :)
      • Gość: monika Re: praca praca praca IP: *.acn.waw.pl 13.07.01, 19:16
        hej hej hej ale się rozbrykałeś ja nie umiem zorganizować sobie pracy???!!!
        przecież ja to robię za 5 innych osób a w dodatku od trzech lat jak już
        wspomniałam i nie będę powtarzacTYLKO dzięki dobrej organizacji pracy utrzymuję
        się na rynku i to całkiem nieźle, moj drogi (ależ się zdenerwowałam) pa
        • Gość: so Re: praca praca praca IP: *.inetia.pl 14.07.01, 15:32
          widzisz, siedzisz "na swoim" i jak piszesz "jestes na rynku" to znaczy ze
          bussines Ci sie kreci, OK, a jest sobota, ja siedze w pracy, ale nie na swoim,
          tylko na czyims. Moi szefowie tak sobie zorganizowali, ze sami siedza na
          wakacjach, dobrali takich ludzi co moga na nich liczyc, placa im wcale
          niewasko, tylko moja rodzina obija sie w Zakopanem na wczasach, a ja co?
          Zapieprzam jak glupi od rana, skoncze na wieczor, dobrze ze jak cos zajadam
          (jest 15.30, wlasnie wzialem sie za sniadanie) to lukne w internet, zawsze sie
          mozna rozerwac. Jutro (niedziela) tez musze tu zajrzec, moze po poludnie wpadne
          na jakis basen, jesli zdaze. Znajdz sobie ludzi, niech za Ciebie robia. Ludzi
          nie zastapionych nie ma nigdy nie bedzie. Trzymaj sie i nie musisz zasuwac nad
          morze na weekend, blizej juz nie masz gdzie?
          • Gość: monika Re: praca praca praca IP: *.acn.waw.pl 17.07.01, 16:06
            dzięki za dobrą radę zle ja pracowników zmieniałam już kilka razy i wiem że nie
            ma takich na których można polegać całkowicie i zostawić im dorobek całej
            swojej harówki (tak to się pisze?) pzdr
    • Gość: mreck Re: praca praca praca IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.07.01, 13:13
      Jesteś z warszawy? Uwazaj na E-7. Zwolnij. Bo nigdy nie wyjedziesz na wakcje.

&#62 sidzę w pracy już trzeci rok - bez urlopu, mam własną działalność i po prostu
      &#62 przebojem lata są wypady nad morze na weekend co oznacza że jadąc do Sopotu w
      &#62 sobotę rano (w piątek wieczorem nie daję rady) stoję w korku 2-3 godziny, na
      &#62 plaży zasypiam na kilka godzin odużona morskim powietrzem i chlapnięta ledwo co
      &#62
      &#62 bryzą, pochłaniam stosy smażonych flądr - uwielbiam i już jestem spowrotem na

• Gość: Nigers Re: praca praca praca IP: *.eds.de 17.07.01, 16:09

&#62

Monika od zainwestowania 10tys. ????

• Gość: monika Re: praca praca praca IP: *.acn.waw.pl 17.07.01, 16:18
        ale mnie nakryłeś Nigers i co ja teraz zrobię wiesz już o mnie wszystko .....
        ha ha ha
        • Gość: Nigers Re: praca praca praca IP: *.eds.de 18.07.01, 12:03

&#62 ale mnie nakryłeś Nigers i co ja teraz zrobię wiesz już o mnie wszystko .....
          &#62 ha ha ha

Zawsze jest jakas alternatywa, trzeba to przemyslec!

• Gość: Nigers Re: praca praca praca IP: *.eds.de 18.07.01, 13:13

&#62 ale mnie nakryłeś Nigers i co ja teraz zrobię wiesz już o mnie wszystko .....
          &#62 ha ha ha

Znowu jestes zapracowana? Moze znajdziesz chwieczke na male gadu gadu?

• Gość: monika Re: praca praca praca IP: *.acn.waw.pl 18.07.01, 14:38
            jestem!!! czekam na odzew
            • Gość: Nigers Re: praca praca praca IP: *.eds.de 18.07.01, 15:33

&#62 jestem!!! czekam na odzew

Znowu znikasz!

• Gość: monika Re: praca praca praca IP: *.acn.waw.pl 18.07.01, 15:36
                OK Nigers, skupmy sie na jednym tzn na jednym wątku - może to będzie ten moj
                Tomek?
                • Gość: Nigers Re: praca praca praca IP: *.eds.de 18.07.01, 15:42

&#62 OK Nigers, skupmy sie na jednym tzn na jednym wątku - może to będzie ten moj
                  &#62 Tomek?

Mysle, ze tak!
                • Gość: nigers Re: praca praca praca IP: *.eds.de 19.07.01, 09:10
                  Monika blagam odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: monika Re: praca praca praca IP: *.acn.waw.pl 19.07.01, 15:17
                    Nigersik a może Black man ( czytałam już twoją historyjkę o nadaniu ci ksywki)
                    jestem jestem jestem ale CIEBIE nie ma - i co my z tym fantem zrobimy każesz mi
                    czekać do pponiedziałku pozdrawiasz mnie przez iwkę i bt ale to dla mnie za
                    mało ... nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku nie wiem nie wiem... pa
                    • Gość: Nigers Re: praca praca praca IP: *.eds.de 23.07.01, 06:57

&#62 Nigersik a może Black man ( czytałam już twoją historyjkę o nadaniu ci ksywki)
                      &#62 jestem jestem jestem ale CIEBIE nie ma - i co my z tym fantem zrobimy każesz mi
                      &#62
                      &#62 czekać do pponiedziałku pozdrawiasz mnie przez iwkę i bt ale to dla mnie za
                      &#62 mało ... nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku nie wiem nie wiem... pa

Ty tez lubisz podgladac lobuziaro. Odezwij sie!
    • Gość: ;''dadki'' nie zartuj... IP: 192.168.1.* / *.venco.com.pl 19.07.01, 15:32
      slowa otuchy?!! masz prace chyba niezla jestes na swoim na pewno niezla kasa
      pewnie super autko stac Cie na wyjazd na jeden dzien taki kawal drogi
      pozazdroscic mozna!
      a Ty oczekujesz wspolczucia?! nie rozsmieszaj mnie
      • Gość: monika Re: nie zartuj... IP: *.acn.waw.pl 19.07.01, 15:39
        starałam się nie rozśmieszyć (tym razem ) nikogo i wierz mi to nie jest takie
        obłudne gadanie typu och, mam kupę kasy co ja mam z nią zrobić jestem taka
        nieszczęśliwa - ja chciałam tylko przez to powiedziedzieć że jak juz się ma tę
        pracę to pochłania ona tak bardzo i wymaga tylu poświęcej że czasami się nie
        daje rady - TO MIAŁ NA MYŚLI AUTOR i więcej nie zamierzam sie z tego tłumaczyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka