Dodaj do ulubionych

CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:)))

30.04.02, 09:36
Nie wiem czy powiadomiłeś innych forumowiczów, że w niektórych kręgach
uchodzisz za całkiem niezłego pokerzystę...
Obserwuj wątek
    • iw1 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:38
      tak, Chris ma pewnie twarz wytrawnego pokerzysty ;)))
      • mikrotubul6 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:39
        Szczególnie jak blefuje:)))
        • iw1 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:42
          nie zapominajmy o tym, że jednym z ulubionych jego zagrań jest wyciąganie kart
          z rękawa :)
        • the_ladybird Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:43
          A dlaczego Was jest sześć? Czy to ma jakieś znaczenie? Układacie się jakoś
          specjalnie? regularnie? z przesunięciem? I czy Was widać?
          • iw1 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:44
            6, żeby było co tasować - przynajmniej taka jest moja teoria
            • the_ladybird Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:45
              Tja, ale według mojej najlepszej wiedzy, mikrotubule to włókienka białkowe.
              Jakże je tasować?
              • iw1 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:46
                jak ich nie tasować? ;))
            • chris_45 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:47
              Ha ! - gdybyście wiedzieli kto to jest mikrotubul, to by Was zatkało !
              Witaj mikro..., jak tam, wszystko dobrze ? bo ja ciężko pracuję ! :))))
              • the_ladybird Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:48
                Nie wiemy przecież, dlatego się dopytujemy. Nick mnie zaintrygował niebywale
                przecież. Nie widać?
              • Gość: kiciaf Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 09:49
                Mogę być zatkana - no kto to jest ?

:))) Uśmiecham sie przymilnie.
    • mikrotubul6 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:50
      hi hi hi! Oj zatkaloby...:)))Ja leniuchuję i czekam z utęsknieniem na
      popołudnie:)A Ty rozumiem ze nie dasz sie namówić na miłą grę w karcioszki?
      No tak...pewnie jesteś bardzo zajęty...
      • mikrotubul6 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:52
        Oj tak! Musze przyznać (bez fałszywej skromności), że mój nick jest naprawdę
        piękny!
        • chris_45 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:53
          Co tu w ogóle robisz ?!
          chyba niezłe zamieszanie... :)))))
        • chris_46 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:56
          Kto tu się pode mnie podszywa, do jasnej
          • the_ladybird Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:57
            Nie mieszaj. Mikrotubul, czy Ty masz coś wspólnego z tym, co sugeruje Twój nick?
    • iw1 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:57
      mikro, a którego z chrisów zapraszasz na partyjkę pokerka? tego na wpół
      zlicytowanego? i czy to poker rozbierany? ;))
      • chris_45 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:59
        Po raz ostatni proszę chris_46 o niemieszanie !
        roro - opuść szlaban !
        • chris_45 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 10:00
          Tubulek, czy wy tam (gdzie jesteś)naprawdę nie macie nic do roboty ? ;)))
    • mikrotubul6 Re: CHRIS! ZAPRASZAM NA POKERKA:))) 30.04.02, 09:59
      Rozbierany to raczej nie...byłoby troche głupio...:)))
      A co ja tu robię? Oczywiście WIELKIE ZAMIESZANIE:)
      • chris_46 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:06
        hej bracie, w ten sposób staram się nakłonic cie na małą transakcję.
        Reflektujesz????
        • chris_45 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:07
          kradzież nicka, choćby tylko ze zmienioną cyfrą, nie nastraja mnie pozytywnie..
          • chris_46 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:09
            chris_45 napisał(a):

> kradzież nicka, choćby tylko ze zmienioną cyfrą, nie nastraja mnie pozytywnie..

Ależ ja chcę ci go odstąpić. Pisałeś kiedyś, że myślisz nad powiększeniem o 1
            swojego numerka.
            • the_ladybird Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:12
              Cicho tu! Idźcie się kłócić gdzieś indziej!

Kim jest Mikrotubul?
              • mikrotubul6 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:14
                Przecież sam napisałeś wyczerpującą definicję:)
                • the_ladybird Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:15
                  aś, aś.

I jakbyś był taki mały, tobyś nie miał siły klawisza nacisnąć :)
              • Gość: roro Re: Co z tym pokerkiem? IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 30.04.02, 10:14

Kto rozdaje?
              • chris_45 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:15
                Kim jest mikrotubul6 ?!
                Możecie zgadywać, wolno wykonać jedną próbę.
                Kto zgadnie, dostanie ode mnie pocztą potwierdzenie. Zgoda ?

roro, już dawno zrezygnowałem ze zmiany nicka, nie będę się rozmieniał na
                drobne...
                • chris_45 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:16
                  Hej, mikro....
                  Ladybird jest kobietą, ale skąd masz o tym wiedzieć... ;)))
                • basia! Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:19
                  twoim znajomym jak mniemam,ale czy moim?
                  • Gość: mikrotub Re: Czterdziesty piąty IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 30.04.02, 10:24
                    Mikro to kolejne wcielenie chrisa_45
                    • the_ladybird Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:26
                      oj Roro, Roro.

Chris, na jedno pytanie bez podpowiedzi to ja się nie zgadzam.
                      • chris_45 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:28
                        Wykorzystaj swoją szansę, może trafisz...
                        Podpowiedzi nie będzie.. :)
                        Przy okazji kawał :

Św. Mikołaj pojechał do Etiopii. Patrzy na gromadkę dzieci i pyta, dlaczego
                        mają takie dziwne brzuszki.- bo one nic nie jadły - odpowiada opiekunka.
                        * Oo.? nie jadły??!!! To nie dostaną prezentów...
                        • the_ladybird Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:32
                          Oczu mi tu nie mydlić proszę kawałami z bardzo długą brodą.

Podpowiedź być musi. Nawet dzieci sobie podpowiadają :)
                          • chris_45 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:35
                            bez podpowiedzi, ostatni raz to mówię ;))

strzelasz czy nie ?
                            • the_ladybird Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:36
                              A schowałeś się za drzewo? Bo jak spudłuję to rykoszet może zrobić krzywdę... :)
                          • mikrotubul6 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:36
                            Bardzo przepraszam Ladybird, ale źle przeczytałam Twój nick - myślałam, że
                            jesteś Labiryntem:)))
                            A tak poza tym (jak można było zresztą wywnioskować z końcówek jakich tu
                            użyłam) ja również jestem płci pięknej:)
                            • chris_45 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:38
                              CO TU JESZCZE ROBISZ ?!
                            • the_ladybird Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:42
                              Nie użyłaś końcówek. Prześledziłam to dokładnie...

A czy mówi Ci coś skrót PCR?
                        • mikrotubul6 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:38
                          Tak więc Drogi Chrisie!
                          "Tu gdzie jestem" zupełnie nie ma nic do roboty i wogóle nie wiem po co nas tu
                          trzymają skoro i tak im samym nie chce się nic robić, więc z tej okazji
                          straszliwie przynudzają.
                          • chris_45 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:43
                            Lepiej uważaj.... na siebie... ;))))
                            ale numer zrobiłaś z tym wejściem na plażę...
                            • chris_45 Re: Czterdziesty piąty 30.04.02, 10:47
                              Tubul... na pierwszej stronie w "Najciekawszych dyskusjach" jest
                              temat o radach dla świeżego kierowcy.. poczytaj sobie.... ;)))))
                              • roro_ A może zagramy w statki? 30.04.02, 11:12
                                C7
                                • chris_45 Re: A może zagramy w szachy ? 30.04.02, 11:13
                                  e2 : e4
                                  • e.silver Re: Kim jest... 30.04.02, 11:17
                                    Po przeczytaniu wątku stwierdzam, że mam pewną koncepcję kim, jest to
                                    tajemnicze włókienko. :)) Ciekawe na ile słuszną...
                                    • roro_ Może w brydża? 30.04.02, 11:25
                                      pas
                                      • chris_45 Re: Może jednak w pokera ? 30.04.02, 11:29
                                        przebiłem
                                    • chris_45 Re: Kim jest... 30.04.02, 11:27
                                      strzelaj, masz jedną możliwość...
                                      nie potwierdzę ani nie zaprzeczę...
                                      jak zgadniesz, to Ci listonosz powie ;))
                                      • e.silver Re: Kim jest... 30.04.02, 11:36
                                        Twoja córka?
                                        • chris_45 Re: Kim jest... 30.04.02, 11:42
                                          ktoś jeszcze spóbuje ?! hihihi
                                          • roro_ Re: Kim jest... 30.04.02, 11:45
                                            Twoja kochanka (żona).

Chriss, a może jednak pytania pomocnicze. Z możliwymi odpowiedziami TAK/NIE
                                            • chris_45 Re: Kim jest... 30.04.02, 11:46
                                              już wykorzystałeś swoją szansę, roro, zachowaj się jak mężczyzna...
                                          • rigel Re: Kim jest... 30.04.02, 11:46
                                            zgaduję: córka !
                                          • emperor rosyjska ruletka....... 30.04.02, 11:47
                                            tyk..tyk..tyk..tyk..tyk..tyk......jeb!!!!! (kulka w glowie)

sorry gosciu, tym razem szczescia nie miales:)))))

ktos jeszcze sprobuje ?!

chris_45 napisał(a):

> ktoś jeszcze spóbuje ?! hihihi

• chris_45 Re: rosyjska ruletka....... 30.04.02, 11:50
                                              tylko tyle możliwości możecie wymyślić ? co jest ? ;)))))
                                              • the_ladybird Re: rosyjska ruletka....... 30.04.02, 12:33
                                                zaraz zaraz, ustalmy coś. Czy zgadujemy, kim jest Mikrotubul czy zgadujemy kim
                                                Mikrotubul jest dla Chrisa? Chris...?
                                                • chris_45 Re: rosyjska ruletka....... 30.04.02, 12:36
                                                  każdy może próbować, jak chce...
                                                  ale już mało czasu, niedługo wychodzę... ;)
                                                  • the_ladybird Re: rosyjska ruletka....... 30.04.02, 12:37
                                                    dobra, poczekam, jak wrócisz.
                                                    Tacy jak Ty...
                                                  • mikrotubul6 Re: rosyjska ruletka....... 30.04.02, 14:41
                                                    Matki, żony i kochanki...:))
                                                    Swoja drogą to bardzo przepraszam, że tak uciekłam bez pożegnania, ale serwer
                                                    był nieubłagany. Do usłyszenia po długim weekendzie...
                                                    I pamiętajcie : I'LL BE BACK!
                                                  • the_ladybird Re: rosyjska ruletka....... 06.05.02, 09:02
                                                    To fajnie. Może uda się Ciebie sprowokować, zidentyfikować tudzież omamić. :)
                                                  • Gość: kiciaf Re: rosyjska ruletka....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 20:44
                                                    potrzebę poczytania huishu na plaży ujawniam.
                                                    Może kto napisze?
                                                  • mikrotubul6 Re: rosyjska ruletka....... 06.05.02, 20:48
                                                    Witam wszystkich po majówce! Jak tam nastroje? Czyżbym się przesłyszała, czy
                                                    ktoś tu wyrażał chęć omamienia mnie?:)
                                                  • Gość: kiciaf Re: rosyjska ruletka....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 20:57
                                                    to nie ja - ale tym niemniej ktoś ty pytam? Czy ja cię znam pod innym imieniem?
                                                    A może to już mania prześladowcza? Uspokuj mnie proszę..
                                                  • mikrotubul6 Re: rosyjska ruletka....... 06.05.02, 21:21
                                                    Imion noszę wiele, ale bądź spokojny, tu występuję tylko pod jednym, tak więc
                                                    żadna mania prześladowcza Ci nie grozi.
                                                  • chris_45 Re: rosyjska ruletka....... 07.05.02, 07:58
                                                    Oj, Mikrotubulu szósty...Kiciaf to też kobieta, znowu pudło....
                                                  • the_ladybird Re: rosyjska ruletka....... 07.05.02, 11:26
                                                    Mikrotubulu szósty? A dlaczego nie Mikrotubul sześć? Moim zdaniem to poszóstna
                                                    osobowość się ujawnia...
                                                  • iw1 Re: rosyjska ruletka....... 07.05.02, 11:53
                                                    eee tam, poker... dlaczego nie zagrać w wojnę? ;)
                                                  • mikrotubul6 Re: rosyjska ruletka....... 07.05.02, 19:51
                                                    No cóż Chris...Plaża duża, ciężko się od razu wszystkiego nauczyć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka