Dodaj do ulubionych

FORUMOWA IMPREZA

IP: 195.205.213.* 28.08.01, 14:48
Ludy forumowe, słuchajta no, na jakimś wątku padł taki pomysł, że kiedyś (?)
można by zorganizować forumową impreze, przy pifku (dla zachęty dla chłopaków),
blisko bagienka (dla mrecka). No, szczegóły do obgadania. No to co? Istnieje
takie zapotrzebowanie, czy boicie się ujawnić oblicza?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Królik Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 14:51
      Mnie tam się ten pomysł podoba.
    • Gość: fuego Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.man.lodz.pl 28.08.01, 14:59
      A panie też zaproszone?
      Bo ja reflektuję...tylko czy nie za młoda jestem...
      ;-)
    • pejsik Re: FORUMOWA IMPREZA 28.08.01, 15:23
      Gość portalu: o. napisał(a):

> Ludy forumowe, słuchajta no, na jakimś wątku padł taki pomysł, że kiedyś (?)
      > można by zorganizować forumową impreze, przy pifku (dla zachęty dla chłopaków),
      >
      > blisko bagienka (dla mrecka). No, szczegóły do obgadania. No to co? Istnieje
      > takie zapotrzebowanie, czy boicie się ujawnić oblicza?!

No jak nie, jak tak!
    • Gość: magdi Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 12.44.230.* 28.08.01, 15:30
      mogę się spotkać
    • w_kulik Re: FORUMOWA IMPREZA 28.08.01, 16:02
      Jestem za, a nawet przeciw. Pytania są dwa: gdzie? i kiedy?
      • Gość: Jerzol Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 157.25.119.* 28.08.01, 16:06
        Najpierw trzeba ustalić miasto.
        Moim zdaniem najlepsza będzie Warszawa.
        • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 28.08.01, 16:13
          Oczywiście, że Warszawa, bo jeśli nie to gdzie ????
        • Gość: Kinga Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 193.227.223.* 28.08.01, 16:19
          taaa, Wawa będzie ok, przyjdę i przyprowadzę znajomych...
          • Gość: fuego Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.man.lodz.pl 28.08.01, 16:19
            A czas?
    • rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 28.08.01, 16:20
      ja tam sie nie boje ;-)))spotkanie moze byc gdziekolwiek, byle sie wszyscy
      zmiescili ;-)))))
      • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 18:17
        słuchajcie no, a nie byłoby miło spotkać się nad morzem? Mreck na 100% mnie
        poprze........
        No dobra, od biedy w-wa też może być, ale wtedy na WAS spada część
        organizacyjna. Termin proponuję na za miesiąc (bo teraz wyjeżdżam buuuuuu) -
        macie czas to obgadać, a mamusia jak przyjedzie, to sprawdzi, OK?!
        • rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 28.08.01, 20:40
          nad morzem moze byc, w koncu jest kawalek plazy do wykorzystania, ale ja ani
          mysle taplac sie w bajorze Mrecka, jesli wiesz co mam na mysli ;-)))))
    • w_kulik Re: FORUMOWA IMPREZA 28.08.01, 18:47
      Fajnie będzie jak przyjdzie półtorej tysiąca osób. Chciałbym zobaczyć te dzikie
      cyberhordy, każdy z kuflem w dłoni. Cudo.
    • Gość: P-likan Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 20:31
      Piszę się, a jakże, w wawie możemy opanować na wieczór ogródki piwne nad
      Wisłą,albo np. stadion Syreny (ze wskazaniem na to drugie)
    • Gość: i Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.chello.be 28.08.01, 20:36
      moze na tej "imprezce" pojawi sie fotograf GW, a zdjecie pojawi sie w wydaniu
      swiatecznym z podpisem "najaktywniejsi forumowicze" i malymi literkami "nie
      zatrudniac!", bedzie co do CV dopiac ;)))))
      • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 08:53
        nie bój nic, tak się przebierzemy, że nikt nas nie pozna.....
        • Gość: i Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.unknown.uunet.be 29.08.01, 09:42
          ojej o. to jak my sie wszyscy poznamy????
          • Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 09:55
            Gość portalu: i napisał(a):

> ojej o. to jak my sie wszyscy poznamy????

aaaaaaaa, tu sie pochowaliście? W-wa nad Wisłą jest ok, ale może coś w pobliżu w-
            wy? Musimy wąchać tą Wisłę? Chyba nie boicie się problemów komunikacyjnych? :-)
            • Gość: i Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.unknown.uunet.be 29.08.01, 10:04
              ja nie nic a nic (sie nie boje)
            • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 10:04
              zamiast pisać a może tu, a może tam, podałbyś konkretne miejsce i już....

A to że sięnie poznamy? Cóż, to będzie urokliwe spotkanko. ("Mreck, a myślałam,
              że Ty łysy jesteś" itp itd)
              • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 10:17
                Proponuję najbliższą sobotę 01.09.2001
                Przy moście Gdańskim w ogródku piwnym o godz 13.
                Należy mieć przypiętą kartkę do ubrania z napisanym wyraźnie
                forumowym pseudonimem.
                No i gotowe.
                Kto będzie napewno ?
                • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 10:24
                  chris litościiiiiiiii, najszybciej za trzy tygodnie!
              • Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 10:19

> zamiast pisać a może tu, a może tam, podałbyś konkretne miejsce i już....
                >
                > A to że sięnie poznamy? Cóż, to będzie urokliwe spotkanko. ("Mreck, a myślałam,
                >
                > że Ty łysy jesteś" itp itd)

Zegrze, Serock, Jachranka, i to wszystko nad zalewem. Czy ktoś się boi swojego
                wyglądu? Ja wcale, proszę bardzo, mogę się opisać: stary, z wyglądu jeszcze
                starszy niz naprawdę, bardzo łysawy, braki w uzębieniu, brzuch obwisły. Teraz
                możne mnie rozpoznać na ulicy. A jeszcze wzrost: ok 165 cm.
                pzdr

• Gość: jmt Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 10:21
                  a w serialu taki przystojny, moja żona za tobą szaleje ;-)
                  • Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 10:25
                    Gość portalu: jmt napisał(a):

> a w serialu taki przystojny, moja żona za tobą szaleje ;-)

ale weź pod uwagę, że wojna się skończyła 56 lat temu
                    • Gość: jmt Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 10:27
                      to juz tyle lat? mnie ciagle sie wydaje ze dopiero wczoraj zdalem na magazyn
                      czolg 102
                  • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 10:26
                    No to jeszcze raz....

Proponuję najbliższą sobotę 01.09.2001
                    Przy moście Gdańskim w ogródku piwnym o godz 13.
                    Należy mieć przypiętą kartkę do ubrania z napisanym wyraźnie
                    forumowym pseudonimem.
                    No i gotowe.
                    Kto będzie napewno ?

• Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 10:28
                      chris_45 napisał(a):

> No to jeszcze raz....
                      >
                      > Proponuję najbliższą sobotę 01.09.2001
                      > Przy moście Gdańskim w ogródku piwnym o godz 13.
                      > Należy mieć przypiętą kartkę do ubrania z napisanym wyraźnie
                      > forumowym pseudonimem.
                      > No i gotowe.
                      > Kto będzie napewno ?
                      >

Ale dlaczego na mojej dzielnicy?

• rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 10:31
                        Gość portalu: kloss napisał(a):

> Ale dlaczego na mojej dzielnicy?

co, boisz sie, ze po tym spotakniu dzielnicy juz nie bedzie????

• Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 10:37
                          rigel napisał(a):

> Gość portalu: kloss napisał(a):
                          >
                          > > Ale dlaczego na mojej dzielnicy?
                          >
                          > co, boisz sie, ze po tym spotakniu dzielnicy juz nie bedzie????
                          >

dzielnica to zawsze będzie, ale jak nad ranem zaczniemy zdobywać cytadelę?
                      • Gość: mreck Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 29.08.01, 10:36
                        Warszawa? niezłe bagienko, tylko data coś jakby nierealistyczna. I ten tego,
                        która duszyczka zechce przenocować takiego starego mrecka jak ja?
                        • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 10:42
                          słuchaj no bagienny potworze, my z tego samego mokradła byśmy jechali, może by
                          się jako spiknąć? Co do terminu, to też pisałam, że nieralny......
                • rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 10:30
                  Kloss, miales opisac siebie, a nie mnie
                  • Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 10:36
                    rigel napisał(a):

> Kloss, miales opisac siebie, a nie mnie

cholera, mam bliźniaka.......
                  • Gość: lolik Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 10:38
                    ale z was to naprawdę przystojne chłopaki, będzie na czym oko zawiesić
                    • rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 10:44
                      bo my jestesmy najprzystojniejsi na forum,gdzie takiemu Mreckowi do nas ;-)))))
                    • Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 10:45
                      Gość portalu: lolik napisał(a):

> ale z was to naprawdę przystojne chłopaki, będzie na czym oko zawiesić

tylko po kolei, po kolei, nie róbcie tłoku

• rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 10:46
                        Kloss, to ten w mundurze, dziewczyny, ja to jestem ten drugi przystojniak
                        • Gość: anka Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.ptf.com.pl 29.08.01, 10:52
                          bruner ????? :)))
                          • Gość: mreck Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 29.08.01, 10:56
                            to wykopcie dla mnie dołek, dwa na dwa i jak głęboko się da, i zalejcie go wodą
                            ze dwa dni wcześniej żeby blotko dobrze prześmiardło.
                            I tak sie wszyscy spotkamy i mnie. ;)))
                        • Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 10:54
                          rigel napisał(a):

> Kloss, to ten w mundurze, dziewczyny, ja to jestem ten drugi przystojniak
                          każdy powinien mieć oznaczenie "forum" a kto jest kim to nalezy odgadnąć, tak się
                          powinna zacząć dobra impreza :-) ja wystąpię w cywilu, już dawno jest po
                          wojnie....

• rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 10:56
                            Gość portalu: kloss napisał(a):
                            > już dawno jest po wojnie....

wojenka dopiero przed nami ;-))))))

• Gość: anka Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.ptf.com.pl 29.08.01, 10:57
                              impreza Rigel...:))))) nie ten wątek :))))
                          • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 10:58
                            Może być 08.09.2001 ???
                            I tak nie wierzę, żeby ktoś spoza W-wy przyjechał...
                            • Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 11:01
                              chris_45 napisał(a):

> Może być 08.09.2001 ???
                              > I tak nie wierzę, żeby ktoś spoza W-wy przyjechał...
                              co do mnie, to druga połowa września, wcześniej nie ma mnie w kraju :-) chcecie
                              się upijać bezemnie???

• Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 11:30
                                no brawo, brawo!!!! stanęło na 22-gim?
                            • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 11:01
                              kruca bomba, Ty mnie nie denerwuj chris!!! 22.09 to najwcześniejszy termin, od
                              jakiego możemy rozpocząc negocjacje!!!!!!! I stawiasz mi pifko (z sokiem he
                              he), bo nie jestem ze stolicy, a będę.......
                            • rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 11:02
                              chris_45 napisał(a):

> Może być 08.09.2001 ???
                              > I tak nie wierzę, żeby ktoś spoza W-wy przyjechał...

Mreck, nie moze byc!!! O. nie bedzie trzy tygodnie, postow nie czytasz, czy co?
                              • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 11:06
                                O. jeśli byś naprawdę przyjechała, to nie tylko piwko ale i nocleg....
                                Kto jeszcze może 22.09.2001 ???
                                • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 11:17
                                  nocleg zapisuję w testamencie mruczkowi, ja mam wyrko w W-wie......
                                  • Gość: rigel Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 213.77.14.* 29.08.01, 11:20
                                    ciekawe co zrobicie ze mna?
                                    • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 11:29
                                      sorki rondelek, ale to wyrko to wąziutkie jest.........
                                      • rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 11:41

> sorki rondelek, ale to wyrko to wąziutkie jest.........

nie wiem co mialas na mysli, pytanie nie bylo do Ciebie ;-))))
                                  • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 11:21
                                    Jak to mój nocleg przekazujesz ???
                                    Ale widzę że chociaż jest szansa że będziesz.
                                    Więcej poważnych zgłoszeń na razie nie widzę...
                                    • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 11:24
                                      Ty jesteś bankowiec to napiszę inaczej - ta transakcja (znaczy się mój
                                      przyjazd) charakteryzuje się baaardzo wysoką rentownościa....... a jaka stopa
                                      zwrotu, ho ho!!!
                                      • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 11:32
                                        To jest możliwe że niektórzy będą zwracać...
                                        Jak impreza to impreza...
                                        • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 11:35
                                          eeeeeeee, a feeee
                                          to ja idę do teatru. Z roro, bo on dawno nie był......
                                          • Gość: mreck Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 29.08.01, 11:39
                                            tyle nas sie tu umawia, że chyba zmiescimy sie na tym wyrku z o.
                                      • Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 11:38

> Ty jesteś bankowiec to napiszę inaczej - ta transakcja (znaczy się mój
                                        > przyjazd) charakteryzuje się baaardzo wysoką rentownościa....... a jaka stopa
                                        > zwrotu, ho ho!!!

o. nie żartuj, jaka rentowność, mieszkasz gdzieś na wybrzeżu? Widzę że ukuwa się
                                        termin w granicach 22.09, przyklejam się, myślę że kilka osób mogę przekimać, ale
                                        czy upieracie się na samą w-wę? Bo ja nieśmiało proponuję okolice, a piwsko pod
                                        mostem czy nad Wisłą, przecież to jest obok Wisłostrady, ciężarówy i takie inne,
                                        aż huczy jak jeżdżą
                                        • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 11:41
                                          a może tak - umawiamy się o którejś tam w charakterystycznym miejscu typu
                                          dworzec (żeby komunikacja była pod ręką) i jedziemy gdzie nam się będzie
                                          chciało?
                                          Mam prośbę, omówmy to wszystko dziś - będziemy wiedzieli na czym stoimy i będę
                                          mogła ze spokojną główką jechać na..........
                                          • Gość: mreck Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 29.08.01, 11:45
                                            a ja mam taka propozycję:
                                            niech ktoś, najlepiej o. bo najśmielsza, załozy nowy wątek, pt: lista
                                            impezowiczów na 22 IX 2001 z uprzejma prośbą, żeby nie wypisywać na nim glupot,
                                            tylko zgłaszać akces.
                                            mi sie tu jakaś przrwa techniczna szykuje.
                                            może mnie chwilke nie być, ale upowazniam o. do wpisania mnie na tą listę.
                              • Gość: mreck Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 29.08.01, 11:11
                                O. to nie jest argument. Jak zechcę o. zobaczyć to wiem gdzie. Tylko czy o.na
                                zechce?
                                po też 22 pasuje. I zastanówcie sie Warszawiacy na powaznie kto nas przyjeznych
                                przenocuje, nie koniecznie za darmo i nie koniecznie komfortowo, ale tak
                                żebysmy nie musieli sie szukać i załatwiać jakieś kwitu.
                                1 września nie pasuje, bo za szybko w kalendarzu.
                                Miejscowym pasi, bo szybko i jak sie impreska nie uda to sie zmyją po
                                angielsku, i zlądują w rodzonym wyrku, włączą kompa i poserfują na forum areny
                                czy gdzieś tam.
    • Gość: Behemod Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 193.0.74.* 29.08.01, 11:43
      Witajcie.Za namowa chrisa melduje sie po przerwie na posterunku.Jestem jak
      najbardziej za imprezka,ale najlepiej w pazdzierniku.No i moge kogos ugoscic:))
      (jesi odbedzie sie w Wawie).
      • Gość: kloss Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.inetia.pl 29.08.01, 11:46
        Gość portalu: Behemod napisał(a):

> Witajcie.Za namowa chrisa melduje sie po przerwie na posterunku.Jestem jak
        > najbardziej za imprezka,ale najlepiej w pazdzierniku.No i moge kogos ugoscic:))
        > (jesi odbedzie sie w Wawie).
        termin się przesuwa...... może jednak przywitanie jesieni?

• Gość: mreck Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 29.08.01, 11:47
          wsio ryba byle w łykend (sobota?)
      • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 11:46
        Nareszcie Behemod...
        Ale daj spokój z październikiem bo jak tak
        dalej pójdzie to w tym roku się nie wyrobimy...
    • Gość: Behemod Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 193.0.74.* 29.08.01, 12:01
      Wiec co z tym terminem?
      • Gość: mreck Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 29.08.01, 12:04
        mi pasuje: 8, 22, 29 wrzesień i na razie wszystkie soboty paździenika.
        • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 12:06
          O. co z tą listą obecności ?
    • Gość: Behemod Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 193.0.74.* 29.08.01, 12:11
      Przychylam sie do 29 wrzesnia.
      • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 12:13
        za późno - już jest lista na 22.IX
        Musiałbyś mieć zwolnienie lekarskie...
        • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 12:18
          nie ściemniajta, tylko wpisujta się na listę, bo ta promocja trwa tylko
          dziś!!!!!!!!
          • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 12:22
            Jeśli ktoś nam znany się nie wpisze na listę,
            to niech chociaż przedstawi poważny powód nieobecności...
            • Gość: Behemod Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 193.0.74.* 29.08.01, 12:26
              Co to znaczy"ktos nam znany"?
              • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 12:28
                każdy forumowicz znany nam ...innym forumowiczom
          • Gość: ana Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.69.* 29.08.01, 12:29
            Ludziska! A co powiedza na te imprezke Wasze zony/mezowie/kochanki etc.Czyz maja do was az
            takie zaufanie?Oj, taka impreza moze byc baaaardzo niebezpieczna!!!!!!!!
    • Gość: o. Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.213.* 29.08.01, 12:30
      czy mam rozumieć, że będę jedyną niewiastą w tym gronie????????
      Przecież te chłopy mnie żywcem pożrą!!!!!!
      • Gość: ana Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 195.205.69.* 29.08.01, 12:37
        O.-nie panikuj! Niejedna kobita chcialaby byc na Twoim miejscu! Ale co z facetami?
    • w_kulik Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 12:47
      KRUCAFIX!
      WYSTARCZY, ZE SIE NA 5 MINUT ODWROCE, A JUZ WBIJAJA MI NOZ W PLECY!!1
      22 IX to akurat srodek moich tygodniowych wakacji. LITOSCI!!!
      • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 12:51
        za późno...lista imprezowiczów w toku...
        • inka2001 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 12:56
          co prawda obiecałam sobie na forum często nie zaglądać - bo wciąga, ale dla
          imprezy zrobię wyjątek ;-)
          • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 29.08.01, 13:00
            ale musisz się zgłosić do wątku "Lista imprezowiczów..."
            • robert_c Re: FORUMOWA IMPREZA 05.02.02, 18:23
              I pomyśleć, że kiedyś było tu tak fajnie.

Gdzie podziali się ci ludzie: chris_45, w_kulik, Królik, ana, inka, o. ?

Bo jak ja tu przyszedłem, to FnP opanowane jest przez garstkę forumowiczów,
              którzy tylko się kłócą, wyzywają i prowadzą wojenki.
              • ignatz Re: FORUMOWA IMPREZA 05.02.02, 18:37
                ja wiem, gdzie jest w_kulik - przeciez podobno to ja jestem kulik!
                • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 05.02.02, 18:58
                  Robercie_c co prawda to prawda...żyję, ale co to za życie...
                  drzewiej to dopiero bywało...impreza...była wspaniała !
                  • mreck Re: FORUMOWA IMPREZA 05.02.02, 21:16
                    petów mi do bagienka nawrzucali, puszek po koli. O tempora o mores. Dobrze
                    ciebie czytać chris. :))
                    • w_kulik Re: FORUMOWA IMPREZA 05.02.02, 21:48
                      Bywam czasami, ale sie nie odzywam. Co se bede nerwy strzepil, nie?
                      Ignatz, ty kornixie - ja ci sie popodszywam pode mnie!
                      • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 09:28
                        śmiesznie i z rozrzewnieniem czyta się posty z sierpnia 2001 roku
                        witam szanownego mrecka
                        • Gość: roro Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 217.8.191.* 06.02.02, 10:02
                          Wszystko pięknie, tylko (z tego co pamiętam), na umowioną forumową imprezę i
                          tak przyszła garstka ludzi (chyba 6), a na początku chętnych było ze 20
                          forumowiczów. Ot słomiany zapał.

Ale fajnie jest zobaczyć dawno nie widzianych forumowiczów (mreck, nie o tobie
                          mowię).
                          • piotr_c Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 10:16
                            Przez moment miałem nadzieje że znowu sie cos rozkręca, a potem popatrzyłem na
                            daty. Ale moze jednak zrobimy powtórke ?
                            • mreck Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 10:22
                              możemy zrobić.
                              • Gość: roro Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 217.8.191.* 06.02.02, 10:34
                                I tak znow nikt nie przyjdzie.
                                • Gość: roro Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 217.8.191.* 06.02.02, 10:37
                                  A jesli nawet, to roro i mreck będą przez cały czas sie kłócić, pójdą w ruch
                                  stoły i naczynie, wszyscy wrócą z podbitymi oczami.
                                  No to róbmy tą imprezę !!!
                                  • basia! Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 10:42
                                    Gość portalu: roro napisał(a):

> A jesli nawet, to roro i mreck będą przez cały czas sie kłócić, pójdą w ruch
                                    > stoły i naczynie, wszyscy wrócą z podbitymi oczami.
                                    > No to róbmy tą imprezę !!!

To może zróbmy tą imprezę na plaży , bez stołów.
                                    • piotr_c Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 11:27
                                      Jeśli by udało sie dograć wszystko na koniec marca to może było by tak ciepło
                                      aby zrobić spotkanie pod chmurka. Czemu nie? Beczka piwa + 200 plastikowych
                                      kubeczków (dla bezpieczeństwa można też wziąć noże i widelce z plastiku :> )
                                      składkowe jedzonko i zabawa do rana.
                                      • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 11:36
                                        Piotrze, a może weźmiemy parę pstrągów ? ;)
                                        • piotr_c Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 12:05
                                          Najlepiej weźmy wedki jak nikt nie przyjdzie to przynajmniej sobie połowimy i
                                          pogawędzimy na spokojnie
                                          • nanta!!! Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 12:08
                                            nie zapomnijcie o kamizelkach i dwoch aparatch fotograficznych ;))

eh chlopaki, marzy Wam sie co? :)
                                            • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 12:16
                                              Piotr - jak tam Twój aparat ?
                                              Nanta - zatańczymy przytulanego ?
                                              • nanta!!! Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 12:17
                                                pomarzyc zawsze mozna..;)
                                                • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 12:23
                                                  długo już marzysz ? ;)
                                                  • Gość: nanta!!! Re: FORUMOWA IMPREZA IP: 19.150.112.* 06.02.02, 12:35
                                                    juz dawno przestalam.;)
                                              • piotr_c Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 12:38
                                                Od czasu naszej imprezy mam juz nowy aparat (Minolte) A kamerę tez bym wziął
                                                tylko żeby mi jej nikt nie utopił w piwie jak ostatnim razem aparat :)
                                                • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 12:42
                                                  sprzęt masz, a więc do roboty
                                                  organizuj, bo ja już stary jestem,
                                                  należy mi się już pomału numer 46
                                                  • ignatz Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 12:52
                                                    Ja tez bym chetnie przyszedl i sie pobawil. Czy ja w poprzednim wcieleniu tez
                                                    bylem? Nie doczytalem.
                                                  • chris_45 Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 13:03
                                                    dobre, dobre...
                                                    Behemod, Pablos, Piotr_c czy może Chris_45 ? - więcej menów nie było
                                                  • piotr_c Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 13:29
                                                    Poprzednio były hasła aby zrobic impreze bardziej w centrum. Moze Fuego miałaby
                                                    jakis dobry punkt na spotkanie pod dachem lub pod chmurką ?
                                                  • Gość: fuego Re: FORUMOWA IMPREZA IP: *.man.lodz.pl 06.02.02, 14:22
                                                    No, w Łodzi jest czysto i pieknie...kolorowo...nie wolno pic piwa na ulicy, bo
                                                    spisują...ale może znalazłby sie jakis skrawek polany...
                                                    Choć pewnie i tak Ci ze "stolycy" by marudzili...

Ignatz, ja Cie osobiście zapraszam. Mogłabym Cie nawet osobiście
                                                    przytulić ;))))))
                                                  • ignatz Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 14:34
                                                    Kurcze, natychmiast wsiadam w najblizszy pociag! Ej, ludzie, szybko robic te
                                                    impreze! Nie moge sie doczekac.
                                                  • fuego Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 14:36
                                                    he he, no właśnie.
                                                    Aha, co z tą moją imprezą w Sheratonie????Bo jeszcze nie dostałam
                                                    zaproszenia...;)))
                                                  • rigel Re: FORUMOWA IMPREZA 06.02.02, 14:36
                                                    jedz, jedz... akurat zdazysz posprzatac ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka