aniela_ 08.05.02, 11:16 po maturze? bo nei wiem czy dojrzaly jest czy jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellen Re: czy dzieciak 08.05.02, 11:24 I tak nie będzie można się opierać na jego wrażeniach, mogą być mylące. Poczekajmy na werdykt komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 11:26 aha cierpliwie pykając fajeczkę poczekajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 11:28 i gladzac sie po dluuugich siwych brodach... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: czy dzieciak 08.05.02, 11:32 aż mech i paprocie porosną nasze nogi. Dzieciak przyjdzie to nas odkopie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 11:42 aha liscik od tekili w skrzynce wymacałam. mile to ze o mnie pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: czy dzieciak 08.05.02, 12:01 Gdybyś też coś innego wymacała to się ustosunkuj bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: czy dzieciak 08.05.02, 12:15 Zapomniałam, żeś Ty z kreską. Sprawdź za czas jakiś! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 12:30 aha jakas aniela bnedzie czytac cudza korespondencje Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 12:32 odeslalam. golab pocztowy musi juz siedziec na parapecie Twojego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 12:33 matura nie sprawi ze dzieciak bedzie dojrzaly. jutro zaczynam pierwszy dzien - polski sie znaczy zreszta Wam, drogi panie, moge przyciac co najwyzej jezyki, a nie korzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 12:40 aha dzieciak nie madz taka madrala, synek :) oddychaj przeponą i stosuj techniki relaksacyjne i sie nie denerwuj. ani nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 12:41 he, he. nie ma tak dobrze. Was bede denerwowal zawsze. bo wlasnie to jest swietna technika relaksacyjna;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 12:46 aha uwazam ze z ksiazkami bardziej Ci do twarzy niz z pogrzebaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 12:55 dzieciakowi jest do twarzy dokladnie we wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 13:38 czy w to watpisz?:) trzymasz kciuki? bo ja sie tak strasznie boje, ze zaraz chyba umre Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czy dzieciak 08.05.02, 13:46 ja i watpliowsci??? alez skad?!;) pojdziesz, inaczej Cie za Twoje wlasne uszy zaciagne, maskotki mi potrzeba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 13:53 Dzieciak, co się martwisz. Jak nie zdasz matury, to kariera polityka stoi przed tobą otworem. Najpierw mozesz zostać radnym, potem posłem, ministrem, moze nawet prezydentem. Nakręcą film o tobie w holywood. Kupisz sobie dom z basenem. Zrobisz kupę przekrętów na miliony złotych. I zawsze będziesz szeroko się usmiechał mówiąc, ze opozycja atakuje cie tylko ze względów politycznych. A jak zdasz, to zapewne nic nie dajace studia na Uniwerku i potem dłuższy okres bezrobocia, potem pensyjka 1000 zł za nic nie wnoszącą prace i kierownik despota. Potem emeryturka, którą ktoś ci miał wpłacac na konto, ale z przyczyn obiektywnych zapomniał. Potem zupki u Kuronia lub Klaudiusza. Ciepły nocleg w kanałach. Sam wiesz co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:01 za uszy mnie ciagnac chcesz? Nianiu! Ty taka niedobra dla mnie jestes hi, hi buziaki Roro: poglaskac po glowce? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: I co dalej maturzysto ? 08.05.02, 14:08 he,he gagatek...A wiesz ,że już myślałam ,że aniela zostawiła Cię w zastaw jako swoją przegraną w sopockim kasynie;) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: I co dalej maturzysto ? 08.05.02, 14:10 mam nadzieję, że dla Ciebie to miła niespodzianka ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: I co dalej maturzysto ? 08.05.02, 14:14 tak - nawet mi przy tej odpowiedzi powieka nie drgnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: I co dalej maturzysto ? 08.05.02, 14:17 to dobrze, znaczy, ze masz w organizmie odpowiednią zawartość magnezu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: I co dalej maturzysto ? 08.05.02, 14:25 całkiem nie potrzebnie, kawa jest niezwykle zdrowa ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: I co dalej maturzysto ? 08.05.02, 14:30 no nie wiem,pita z umiarem może tak..ale jak komuś umiaru brakuje?;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:10 za uszy zaciagne i skopie Ci posladki, jesli zajdzie taka potrzeba;)) gdybys mial watpliwosci, to sa nowe i SPRAWDZONE!!! metody wychowawcze;)) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:31 Nianiu! czyli Twoje metody wychowawcze to: buziak, buziak, kopniak w dupe?:) Gagatku! pozniej to (jesli bozia da, a niech tylko sprobuje nie dac) wydzial nauk ekonomicznych UW Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:33 No tak. To masz zawód w kieszeni. Zawsze mozna jakimś prezesem zostać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:34 watpie. przegladam cv prezesow i kandydatow na. malo kto jest ekonomistą. wielu za to to zapaleni zeglarze. ze podpowiem Ci dzieciaku bezineresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:36 jestem zapalonym zeglarzem. zegluje po internecie 15 godzin na dobe:) jakims prezesem? na poczatek moze byc. wybredny nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:43 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > jestem zapalonym zeglarzem. zegluje po internecie 15 godzin na dobe:) > > jakims prezesem? na poczatek moze byc. wybredny nie jestem:) Prezes to taki ktoś, kto dziś jest, a jutro może go nie być, to jedyna wada tego zawodu, a poza tym same zalety. Jest luzakiem, ma kupę szmalu i pełno kart kredytowych w porfelu. Sam nie pracuje, bo prezes nie pracuje tylko myśli, a od pracy ma ludzi. Generalnie życ nie umierać ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:45 to juz wiem co moj ojciec robi w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:47 A wiec rodzinna tradycje chcesz uszanowć. Pochwalam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:51 rodzinne tradycje uszanuje ja i moja siostra - przyszla studentka SGH. rodzinny kartel bedzie rzadzil:) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:37 Zapewne patrzyłaś na ostatni pukt CV : hobby ;-) Co u Ciebie Anielino? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:48 aha ostatni ale najwiekszy. jesli dodac do tego gry strategiczne i inne ambitne zainteresowania panow prezesow. u mnie slonce :) a Ty znow przepadles bez wiesci i wrociles zeby pozyczyc na piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:51 ja czy ode mnie? czy przywiozłas znad morza "bozię w muszelkach" własnie się nad tym zastanawiałem na wątku o pamiątkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:55 Ty nene znad morza przywiozlam glownie opalenizne złotą jak tombak :) i kawalek debetu na pamiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: czy dzieciak 08.05.02, 14:58 Ciekawe, czyż tak już robiłem? A chociaż oddawałem? Czy piegi na Twym szlachetnym ciele się już pojawiły? Kobieta bez piegów jest jak niebo bez gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 15:11 aha tak wlasnie wygladam. jak niebo bez gwiazd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: czy dzieciak 08.05.02, 15:20 no coż jakoś to zniosę, Carina, chociaż niszczysz w ten sposób moje marzenia o Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 15:23 moglabym ewentualnie namalowac je flamastrem. zeby nie burzyc ideałow i zeby fortepiany nie siegaly bruku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: czy dzieciak 08.05.02, 15:24 zgadzam sie, ale takim niezmywalnym poproszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 15:27 takim odblaskowym ? zebym swiecila przykladem ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 15:30 nene piegi mialyby swiecic. przykladem. mialyby to byc piegi wzorcowe. taki paradygmat dla innych opalajacych sie. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: czy dzieciak 08.05.02, 15:33 Mia Carissima, zostań lepiej sobą, nie maluj niczego, niech już tak zostanie jak jest, chociaż przeboleć braku piegów nie mogę :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: czy dzieciak 08.05.02, 15:39 coz nie mozna miec wszystkiego. mam tyle innych zalet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: czy dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:59 gry strategiczne? w szegolnosci heroes of might and magic, czesci od pierwszej do czwartej. po to wlasnie sluzy prezesom ich osobisty laptop:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Dzieciak 08.05.02, 14:51 od obcalowywania masz kogos innego:) ja jestem od wychowywania, a ze narowiste dziecko jestes to i metody takie jak nalezy;) niania nowoczesna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:57 calowania nigdy za duzo!:) ja jestem spokojnym bachorkiem, wiec nie rozumiem o co ten Twoj krzyczek:) czy wiesz ze kolo 30 czerwca idziemy na gin z tonikiem? tzn. Ty, Fuego i ja? swietowac moje dostanie sie na studia of korz:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzieciak 08.05.02, 14:59 hehe, calowania nie za wiele, nawet jesli caluje taka staruszka jak ja?;) spokojny bachorek to moze i byles, jako embrion;)) nie pamietam zeby mnie ktos zapraszal, ale skoro Ty stawiasz to ja jestem jak najbardziej za;)) a gdzie to bedzie? w wawie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 15:05 w wawie, a gdzie niby? calowac to ja sie lubie ze wszystkimi pseudo kobietkami:) Ja stawiam? nie przypominam sobie, zebym cos takiego mowil... Fuego sie wrobi i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzieciak 08.05.02, 15:11 a gdzie bedziesz nocowal? wiesz, u mnie nie ma miejsca...;) jesli chodzi o "pseudokobiete" to na pamiatke po tym pocalunku cos Ci zostawie... moja sztuczna szczeke;))) Juz widze jak sie F. cieszy, juz to widze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 15:14 kolega ma mieszkanie. i kolezanka tez:) sztuczna szczeka? wiesz Nianiu, ja jestem esteta, wiec nie obrzydzaj mi, prosze, calowania sie z Toba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzieciak 08.05.02, 15:21 ufff, to dobrze, juz myslalam ze pod mostem, a tego pewnie bym nie zniosla, mietkie serce mam to pewnie przygarnelabym Cie na noc;) na Ciebie sztuczna szczeka zadzialala?, a na innych nie chce! dlaczego?;) ps. ladna ta szczeka, nowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 15:23 a wszystkie zabki ma? moze sie skusze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 15:25 ja zawsze wyobrazalem sobie Ciebie jako miss polonie, i widze ze duzo sie nie pomylilem;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzieciak 08.05.02, 15:29 ba!! teraz sie jeszcze opalilam wiec wygladam jak miss polonia ze stadionu plus niebieskie cienie pod oczami, namalowane!!:)) obowiazkowo do tego opadajace rajstopy, zatrzymuja sie w okolicach kostek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 15:33 Nianiu! nie rozpraszaj mnie przed matura hi, hi. ponetna to Ty jestes;) a zielona bluzke z napisem techno to Ty masz? uciekam juz. buziaki Nianiu. tylko nie gryz, bo ta szczeka jeszcze Ci sie przyda:)) Aha! i trzymaj kciuki. MOCNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzieciak 08.05.02, 15:36 potrzymam, potrzymam :)) cmoki jak smoki, pa. Odpowiedz Link Zgłoś