e.silver 29.12.04, 12:29 dla tych co pracuja nad pekabe i dla tych co chwilowo nie :) nlp.fi.muni.cz/~xsvobod4/amanita/samorost/intro.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: Chwilka relaksu 29.12.04, 14:56 Grałem w to kiedyś ale aż mię ciarki przechodziły chwilami. A jeszcze jak człowiek z lufki pociągnie to już w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver A pamiętasz... 29.12.04, 15:17 tą gierkę z latajacą planetką? Za skarby świata nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywało, a przeszukiwanie FnP jakoś nie daje efektu :( Namierzyłam tylko Crimson Room, którym też się kiedyś bawiliśmy. (dla przypomnienia www.2flashgames.com/f/f-617.htm ) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A pamiętasz... 29.12.04, 16:36 Jest tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=10819811&a=11038418 fajne to bylo A slowo bateria mnie naprowadzilo Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: A pamiętasz... 29.12.04, 16:56 ja szukałam wedle 'pokoju' :) Ale już nie wiem, jak szukać planetki :( Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver ZNALAZŁAM :)))))) 29.12.04, 17:01 po haśle 'kolejność' :) kurde, sama założyłam wątek z ta gierką, znaczy musiałam ja namierzyć gdzieś indziej. Boshh co za skleroza :(( www.eyezmaze.com/grow/v3/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ZNALAZŁAM :)))))) 29.12.04, 17:21 Ciekawe czy ktos nowy teraz utknie w tych grach, a moze maja juz cos nowego na tych serwerach. Ja w kazdym razie ostatnio zarywam noce nad Falloutem. Tak sie relaksuje. Jak B. sie rodzila to siedzialem nad Incubation. Jak ten swiat sie rozwija :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: ZNALAZŁAM :)))))) 29.12.04, 17:29 Ja póki co nie zarywam nocy :) śpimy śliczniutko więc ja też się podporządkowywuję :) Natomiast mam takie przeczucie, że to nie potrwa jednak długo i jak tylko wrócę do pracy to spanie się skończy, bo trzeba będzie nadrabiać brak mamy w czasie dnia :( Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ZNALAZŁAM :)))))) 29.12.04, 22:36 a może by tak wreszcie cos dla tych, którzy lubia rozrywki bardziej intelektualne ;-) www.tetris1d.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: ZNALAZŁAM :)))))) 30.12.04, 14:00 czy chodzi o to, kto ma więcej cierpliwości do oglądania, czy więcej kasy na rachunek za prąd jeśli sie uprze pobijać rekordy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ZNALAZŁAM :)))))) 30.12.04, 16:17 :)) Tam napewno jest dialer na 700 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ZNALAZŁAM :)))))) 30.12.04, 20:45 jaka cierpliwość ?? jaka kasa ?? Chodzi o umiejętność logicznego myslenia przy jednoczesnym sprycie i zwinności łani :D Odpowiedz Link Zgłoś