tato1966 27.01.05, 14:16 Jakby co, to od piątku do niedzieli w stolycy trwać będą WARSZAWSKIE SPOTKANIA Z RYGĄ. Miedzy innymi w Królikarni. I tyle. Najsampierwej do Varny, potem do Rygi. Taka jest moja koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Do Rygi... 27.01.05, 14:28 alacego dobrze? żeby wareckie pawie miały lepszy poślizg? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Do Rygi... 27.01.05, 21:50 Velu jums patikami pavadit laiku Riga Znajomość łotewskiego to w dzisiejszych czasach podstawa :D Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Do Rygi... 29.01.05, 15:01 A tak przy okazji, to chciałabym podziękować za porcję fot z Białki T., którą mi dziś dostarczył podejrzanie sympatyczny listonosz (zaglądał do środka, czy co ?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Do Rygi... 01.02.05, 21:51 w wieku on jest trudnym do okreslenia, taki ni młody, ni stary. Ale pierans ty sie za niego nie bierz, bo on żonę ma ;) I żeby nie było wątpliwości, to miałam na myśli, że do koperty zaglądał, a nie do mnie do domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Do Rygi... 01.02.05, 21:58 > I żeby nie było wątpliwości, to miałam > > na myśli, że do koperty zaglądał, a nie do mnie do domu ;) O boszsz... Ja to jestem kurde zboczony... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś