Dodaj do ulubionych

IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 13:30
RIGEL JEST W ZMOWIE Z MOIM KOMPEM .STOP. TA WREDNA MASZYNA (KOMP, NIE RIGEL)
NIE CHCE OTWIERAĆ OKIEN "ODPOWIEDZ NA LIST'', ANI "ODPOWIEDZ CYTUJĄC" .STOP. I
JESZCZE BEZCZELNIE MI PISZE, ŻE WSZYSTKO "GOTOWE".STOP.NIE MOGE ODPIERAC ATAKÓW
RIGLA.STOP.POMOCY!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • rigel Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.01, 20:13
      znam ten bol, to samo mialem, wy prowadzicie ofensywe przeciwko mnie, Mreck
      osaczony, a ja nawet nowego watku nie moge zalozyc ;-((((

teraz ja jestem, a was nie ma i nie bedzie tez ratunku.

przyjmij moja pomocna dlon, co? ;-))))))
      • Gość: mreck Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:57
        niuch, niuch, niuch - poszli sobie, może ogladaja Bick brotheerra second
        ediction?
        • Gość: fuego Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 08:52
          Gość portalu: mreck napisał(a):

> niuch, niuch, niuch - poszli sobie, może ogladaja Bick brotheerra second
          > ediction?

I TY BYS SIE ZTAKIMI ZADAWAŁ, MRECK?TOŻ SAM SOBIE ŚWIADECTWO WYSTAWIASZ...

• Gość: fuego Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 08:51
        rigel napisał(a):

> znam ten bol, to samo mialem, wy prowadzicie ofensywe przeciwko mnie, Mreck
        > osaczony, a ja nawet nowego watku nie moge zalozyc ;-((((
        >
        > teraz ja jestem, a was nie ma i nie bedzie tez ratunku.
        >
        > przyjmij moja pomocna dlon, co? ;-))))))

RIGEL, ZNOWU COŚ KNUJESZ POD OSŁONĄ GRZECZNOŚCI?CZY MOŻE TA POMOCNA DŁOŃ TO TAK
        NA SERIO? BO JAKOS SIE TAK W TYM WSZYSTKIM POGUBIŁAM-KOMU WIERZYĆ, KOMU NIE...
        POZDRAWIAM GORĄCO, BARDZO GORĄCO, BO ZIMNO JAK-ZA PRZEPROSZENIEM-CHOLERA

• rigel Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 08:58
          Gość portalu: fuego napisał(a):

> RIGEL, ZNOWU COŚ KNUJESZ POD OSŁONĄ GRZECZNOŚCI?CZY MOŻE TA POMOCNA DŁOŃ TO TAK
          > NA SERIO? BO JAKOS SIE TAK W TYM WSZYSTKIM POGUBIŁAM-KOMU WIERZYĆ, KOMU NIE...
          > POZDRAWIAM GORĄCO, BARDZO GORĄCO, BO ZIMNO JAK-ZA PRZEPROSZENIEM-CHOLERA

człowiek sie stara, a tu mu zarzucaja jakies niecne zamiary. nie wystarczy jak
          jeden z drugim napadaja na naszego hm, kolege Mrecka? mamy sie klocic miedzy
          soba?

• Gość: fuego Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 09:02
            rigel napisał(a):

> człowiek sie stara, a tu mu zarzucaja jakies niecne zamiary. nie wystarczy jak
            > jeden z drugim napadaja na naszego hm, kolege Mrecka? mamy sie klocic miedzy
            > soba?

JA WIEM, ŻE TY PRAWY CZŁOWIEK JESTEŚ, RIGEL. CHCIAŁAM CIE TYLKO TROSZKĘ
            PODRAŻNIĆ, BO JESTES JESZCZE PIĘKNIEJSZY, GDY SIĘ ZŁOŚCISZ :)

• rigel Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 09:05

> CHCIAŁAM CIE TYLKO TROSZKĘ PODRAŻNIĆ, BO JESTES JESZCZE PIĘKNIEJSZY, GDY SIĘ
              ZŁOŚCISZ :)

nieszczęsna, nie wiesz co czynisz! Jak ja sie zloszcze, to jestem okropny !!!!
              • Gość: fuego Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 09:07
                rigel napisał(a):

> nieszczęsna, nie wiesz co czynisz! Jak ja sie zloszcze, to jestem okropny !!!!

A JEDNAK UROCZY...

NO, NO, ZACZYNA SIE ROBIC GORĄCO...ROZKRĘCAJ SIE RIGEL, ROZKRĘCAJ! :)

• rigel Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 09:10
                  jestescie prowokatorki, a ja sie nie dam sprowokowac. tym bardziej, ze chyba
                  zostalem sam przeciwko tfu.. koalicji ;-)))
                  • Gość: fuego Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 09:13
                    rigel napisał(a):

> jestescie prowokatorki, a ja sie nie dam sprowokowac. tym bardziej, ze chyba
                    > zostalem sam przeciwko tfu.. koalicji ;-)))

NO WIESZ, RIGEL, FAJNA TA KOALICJA JEST PRZECIEŻ...I WSZYSCY WIEDZĄ, ŻE TO TYLKO
                    Z SYMPATII.NO PRZYZNAJ, ŻE TO CAŁKIEM MIŁE TAK SIE CZSEM PODROCZYĆ...NOOOOOOOO,
                    PRZYZNAJ MÓWIĘ!!!

• Gość: aniela Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 09:16
                      czy ja słyszałam słowo koalicja? zwabiła mnie łatwa sława i pieniądze :)
                      • Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 09:27
                        Gość portalu: aniela napisał(a):

> czy ja słyszałam słowo koalicja? zwabiła mnie łatwa sława i pieniądze :)

no, u Nas to się można wybić, nie ma co...Ale musisz zrezygnować z koalicji anty-
                        mreck, bo My(tzn, ja i Iwa100) się brzydzimy podobnymi wystąpieniami...
                        Fotele prezesów zajęte,ale znajdziemy Ci coś na odpowiednim poziomie, nie martw
                        się

• rigel Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 09:16

> NO PRZYZNAJ, ŻE TO CAŁKIEM MIŁE TAK SIE CZSEM PODROCZYĆ...NOOOOOOOO,

dobra przyznaję, ale pisz troche ciszej ;-)))) klawisz Ci sie zaciął, nacisnij
                      ten caps-lock jeszcze raz ;-))))

• Gość: fuego Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 09:23
                        rigel napisał(a):

> dobra przyznaję, ale pisz troche ciszej ;-)))) klawisz Ci sie zaciął, nacisnij
                        > ten caps-lock jeszcze raz ;-))))

aha, i znowu zaczynasz...ale zobacz, dzisiaj Ci (czy tu też mam zrezygnować z
                        dużej litery???) ulegam
                        • Gość: rigel Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.77.14.* 05.09.01, 10:04
                          przeciez jak mówisz to i tak nie wiem, czy uzywasz dużej litery, nie obrażę się
                          jak napiszesz "ci" z malej literki.
                          a poza tym, moj agencki nos mowi mi, ze cos za latwo mi poszlo i wyczuwam tu
                          jakis malutki spisek ;-)))))
                          • Gość: fuego Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 10:09
                            Gość portalu: rigel napisał(a):

> przeciez jak mówisz to i tak nie wiem, czy uzywasz dużej litery, nie obrażę się
                            >
                            > jak napiszesz "ci" z malej literki.
                            > a poza tym, moj agencki nos mowi mi, ze cos za latwo mi poszlo i wyczuwam tu
                            > jakis malutki spisek ;-)))))

I właśnie o to chodzi! Tak to wszystko urządzić, żebyś zabrnął w te wątpliwości,
                            żebyś zaczął być przewrażliwiony, opętany wręcz myślą o czającym sie wszędzie
                            spisku..a potem juz tylko palcem wystarczy popchnąć, a stoczysz sie jak kulka po
                            równi pochyłej...;)

• rigel Re: IWA, RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 10:11
                              spokojna glowa, dam sobie rade ze spiskami, nie takie rzeczy juz przezylem ;-)))
    • rigel Re: RATUNKU! 05.09.01, 10:08
      Czy Wy tez tak macie, ze ciagle was wyrzuca z forum?
      • Gość: fuego Re: RATUNKU! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 10:10
        rigel napisał(a):

> Czy Wy tez tak macie, ze ciagle was wyrzuca z forum?

no, ja tak mam. Ciągle mi pisze, że serwer niedostępny, albo "error 5000 cośtam"
        i się tylko człowiek denerwuje z rana

• Gość: mreck Re: RATUNKU! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 05.09.01, 10:12
        mnie nie wyrzuca, mnie nie wpuszcza. Roro? enigna?
        może aniela sprzedaje bilety a my jesteśmy na gapę?
        • rigel Re: RATUNKU! 05.09.01, 10:13
          Gość portalu: mreck napisał(a):

> mnie nie wyrzuca, mnie nie wpuszcza. Roro? enigna?
          nie pisz nawet tego na takim porzadnym watku!!!!

> może aniela sprzedaje bilety a my jesteśmy na gapę?
          z TAKIMI plecami to kto wie ? ;-))))
    • rigel Re: RATUNKU! 05.09.01, 10:09
      Czy Wy tez tak macie, ze ciagle was wyrzuca z forum?
      • Gość: aniela Re: RATUNKU! IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 10:11
        kto na to nie zasłużył tego nie wyrzuca :)))
        • rigel Re: RATUNKU! 05.09.01, 10:12
          Gość portalu: aniela napisał(a):

> kto na to nie zasłużył tego nie wyrzuca :)))

jak sie ma TAKI serwer, to moze i nie wyrzuca ;-)))))
          • Gość: aniela Re: RATUNKU! IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 10:15
            pospolity szary server. ani piekny ani madry. jeden z milionow innych szarych
            zwyklych serverów.
            • rigel Re: RATUNKU! 05.09.01, 10:17
              czyli normanie, jak na porzadnego tajnego agenta przystalo ;-)))
              • Gość: aniela Re: RATUNKU! IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 10:22
                aha jak szary maly agencik, jeden z milionow tajnych agentow błąkających sie po
                forum :)
                • rigel Re: RATUNKU! 05.09.01, 10:29
                  dokładnie taki, widziałaś go???
                  • Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 10:37
                    To ja Ci proponuję ciepłą posadkę, może nawet w zarządzie, a Ty mi takie numery
                    odwalasz? Tak, tak, o wpuszczanie na forum mi chodzi...Nie mogłam pisac przez
                    dibre 20 minut!!!
                    Ale tak naprawdę, to właśnie takich ludzi nam trzeba-twardych, zdecydowanych,
                    nieugiętych!!!brawo, aniela, brawo!!!I jeszcze ten maskujący nick!Genialne...
                    :)
                    • Gość: nanta witam IP: 19.150.112.* 05.09.01, 10:44
                      a czy ja jako super zdecydowana tez sie moge dolaczyc?
                      mnie tez serwer nie chce wpuszczac...
                      • rigel Re: witam 05.09.01, 10:47
                        Gość portalu: nanta napisał(a):

> a czy ja jako super zdecydowana tez sie moge dolaczyc?
                        > mnie tez serwer nie chce wpuszczac...

mozesz sie dolaczyc, tylko zalezy jak bardzo jestes zdecydowana ;-)))) i
                        ewentualnie na co, bo tu juz roznie bywalo... ten tego ... i jakies krzaczki
                        Mreck posadzil ...
                      • Gość: aniela Re: witam IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 10:47
                        widziałam tajnosa agentosa ale uszedł mi w tłumie
                        • Gość: nanta Re: witam IP: 19.150.112.* 05.09.01, 10:50
                          jestem zdecydowana na wiele :)
                          a te krzaczki to po co ? :)))
                          • rigel Re: witam 05.09.01, 10:52

> jestem zdecydowana na wiele :)
                            zobaczymy, zobaczymy ;-)))))

> a te krzaczki to po co ? :)))
                            Mreck zasadził, tez nie bardzo wiem po co, bo nie zechciał wyjasnić ;-))))
                            pewnie ma jakies swoje plany wzgledem tych krzaczkow ;-))))
                            • Gość: nanta Re: witam IP: 19.150.112.* 05.09.01, 10:56
                              koalicji to ja nie lubie,
                              to co sie na forum ostatnio dzialo jedynie mnie
                              utwierdza w moim przekonaniu

a co mamy zobaczyc?? ja nie bede nic pokazywac;))
                              moze mreck sam nie wie po co te krzaczki??
                              • rigel Re: witam 05.09.01, 11:05

> koalicji to ja nie lubie,
                                i za to Cie lubie ;-)))

> a co mamy zobaczyc?? ja nie bede nic pokazywac;))
                                to znaczy, ze nie jestes zdecydowana ;-))))))))

> moze mreck sam nie wie po co te krzaczki??
                                on wie, mam nadzieje, ale nie chce sie wytlumaczyc ...

• Gość: nanta Re: witam IP: 19.150.112.* 05.09.01, 11:10
                                  rigel napisał(a):

> to znaczy, ze nie jestes zdecydowana ;-))))))))

jestem, jestem, tylko musze wiedziec jak gleboka jest ta
                                  woda, co mam do niej skakac, bo ja plywac nie umiem ;)))

• rigel Re: witam 05.09.01, 11:16

> jestem, jestem, tylko musze wiedziec jak gleboka jest ta
                                    > woda, co mam do niej skakac, bo ja plywac nie umiem ;)))

jesli chodzi o Mrecka, to nie jest to woda, tylko bajorko. Zadne umiejetnosci
                                    plywania Ci nie pomoga ;-))))

• Gość: nanta Re: witam IP: 19.150.112.* 05.09.01, 11:20
                                      czy w tym bajorku musza siedziec wszyscy?
                                      moze ja poleze sobie na brzegu i popatrze?
                                      poopalam sie troche, pokibicuje wszystkim? :)
                                      NB. widze, ze MRECK to osoba kultowa.
                                      • rigel Re: witam 05.09.01, 11:27

> moze ja poleze sobie na brzegu i popatrze?

mozesz polezec kolo mnie? ;-)))

• Gość: anka Re: do Rigla IP: *.autointernet.pl 05.09.01, 11:29
                                          Rigel a O., już zapomniałeś o niej ? ;))))))))
                                          • rigel Re: do Rigla 05.09.01, 11:31
                                            Gość portalu: anka napisał(a):

> Rigel a O., już zapomniałeś o niej ? ;))))))))

nieeeee, nie moge sie wrecz doczekac jej powrotu, jeszcze 2 tygodnie
                                            • Gość: nanta ????? IP: 19.150.112.* 05.09.01, 11:45
                                              nie ma chyba powodow przypuszczac,
                                              ze ktos o kims zapomnial???? :D
                                              moge polezec kolo Ciebie, no problem
                                              brzegu wystarczy dla wszystkich ;))
                      • Gość: fuego Re: witam IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 10:52

> a czy ja jako super zdecydowana tez sie moge dolaczyc?
                        > mnie tez serwer nie chce wpuszczac...

To nie serwer, to aniela, ale o tym cicho sza...
                        Jasne, dołączaj, dołączaj...tylko jeszcze muszę sobie przypomnieć, po co ta
                        koalicja była...a zresztą nieważne, ważne, że pieniądze płyną do kasy i wspinamy
                        sie po szczeblach kariery
                        :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka