hansi 06.09.01, 06:10 no i gdzie się podziało całe towarzycho? Jeszcze w porannych papuciach? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
traper_k Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 06:51 całe życie wiecznie drugi... ja już nie śpię :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 06:57 traper_k napisał(a): > całe życie wiecznie drugi... ja już nie śpię :) no staraj się, staraj juz i tak wyprzedziłeś rigla (rigela?) Odpowiedz Link Zgłoś
traper_k Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 07:07 Czy to już jest wielki sukces? A może wyprzedzić rigla (rigiela) może każdy, pierwszy z brzegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.09.01, 07:11 Cze! Rigel (rigela) jeszcze śpi. a wyprzedziś go jest bardzo latwo. wystarczy załozyć wątek dnia poprzedniego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 07:13 Gość portalu: mreck napisał(a): > Cze! > Rigel (rigela) jeszcze śpi. a wyprzedziś go jest bardzo latwo. wystarczy > załozyć wątek dnia poprzedniego. :) witaj mreck, jak tam błony między palcami? Wiesz że jestesmy na liście do przeniesienia na łono Abrahama? Wolę jednak łono Abrahamicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 07:11 traper_k napisał(a): > Czy to już jest wielki sukces? A może wyprzedzić rigla (rigiela) może każdy, > pierwszy z brzegu? ooo niewątpliwy sukces, do niedawna to rigel był dyżurnym budzikiem :-) ale od wczoraj stołki i zydelki przejmuje frakcja młodych (pampersów?) starzy jeszcze mają fotele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.09.01, 07:16 czy słyszałeś hansi o ujadaniu tego kundelka co ro ciebie i rigla(rigela) utopiłby w ł.h2o? dla mnie zostało tylko 11 miejsce, to jakby mnie w ogóle nie było. Nie powiem nika tej zanej osoby bo wolałbym na forum powiedzieć np: dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 07:22 zdegradował cie na ostatnie miejsce, poza tabelą, opuszczasz się mreck, oj nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.09.01, 07:24 daję szansę, między innymi znanej blondynce. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 07:41 czesc stare wiarusy jak widze, juz jestem na straconej pozycji, ale mam nadzieje, ze to sie wkrotce zmieni ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 19.150.112.* 06.09.01, 07:45 o witam serdecznie, "starzy" juz wstali, kostki nie lamia?? ;)) moze jakas kawka, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
traper_k Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 07:47 kaweczka jest wskazana polecam duuużą czarną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 19.150.112.* 06.09.01, 07:48 a nie, nie moge czarnej, ze wzgledu na mlody wiek wskazana jest duza ilosc mleczka, ktorego NIENAWIDZE ... Odpowiedz Link Zgłoś
traper_k Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 07:50 co ma młody wiek związanego z mlekiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 19.150.112.* 06.09.01, 08:01 traper_k napisał(a): > co ma młody wiek związanego z mlekiem?? cholera, serwer mnie wywalil, nie chce mi sie spac, buuuuu jak to co ma wspolnego???? wiadome jest, ze dzieci forumowe powinny pic duzo mleka, chociaz ja bylabym duzo szczesliwsza dostajac butelke z ... grolszem albo hajnekenem, hm ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
traper_k Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 08:05 no tak piweczkiem tez nie gardzę... ale kawa rano musi być i już! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 08:05 Gość portalu: nanta napisał(a): > cholera, serwer mnie wywalil, nie chce mi sie spac, buuuuu mlodzi nie moga miec wszystkiego od razu, najpierw musza sie nauczyc obslugiwania serwera ;-)))))) > chociaz ja bylabym duzo szczesliwsza dostajac butelke z ... grolszem albo hajnekenem, hm ;))) wlasnie, mlodziez moze sobie pic mleko, starsi marza o czyms innym ... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 19.150.112.* 06.09.01, 08:09 mlodziez potrafi wiele rzeczy, o ktorych Wam, o Starzy, sie nawet nie snilo ;))) a pifko tez lubimy i jak troche dacie, to kto wie..... moze Wam odpuscimy?.... na troche ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 08:12 qrka, wyjdź człowieku z pokoju na chwilę i już pampersy opanowały forum, i jeszcze się o piffo upominają, a smoczki wygotowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 19.150.112.* 06.09.01, 08:19 kto mi wyciagnal wtyczke z kompa???? no kto? niech sie przyzna, pampersy byly wczorja, dzisiaj juz sa prawie "srednia grupa" i miejcie sie na bacznosci, wczoraj drapnelismy fotel Rigela, he ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 08:21 rigel nie odda fotela, ja też, chłe, chłe Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 08:21 zeby nie wygladalo, ze jestem nastawiony ugodowo w stosunku do tzw. "mlodych", ale mysle, Hansi i Mreck!, ze moze jednak troche im popuscimy, bo jak sie bardzo upra gotowi wziasc wszystko i nam zostanie faktycznie tylko piwko ... w realu ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.09.01, 08:25 racja rigel, powiedzcie im żeby nie piły mleka na pusty żołądek;-) ps. postuję i postuję, a tu ani jeden post nie jest odnotowany na wątku, mosze ja szeplenie i wychodzi że poszczę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: *.*.*.* 06.09.01, 08:26 Panienki tez juz wstaly. Witajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: *.*.*.* 06.09.01, 08:31 Do kogo to ooooooooooo ? I w jakiej tonacji? Bo nie wiem czy sie cieszyc czy zloscic, a le wolalabym sie cieszyc, bo "zlosc pieknosci szkodzi." Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 08:33 Gość portalu: hela napisał(a): > Do kogo to ooooooooooo ? I w jakiej tonacji? Bo nie wiem czy sie cieszyc czy > zloscic, a le wolalabym sie cieszyc, bo "zlosc pieknosci szkodzi." zatkało mnie na twój widok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.09.01, 08:34 jak jesteś ta hela co myslę to tobie nie zaszkodzi... ta cholerna wieloznaczność, no znów będzie że jestem zlosliwe stare bydle, hela ty jak sie zlościsz to jesteś jeszcze piekniejsza. o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 19.150.112.* 06.09.01, 08:39 Rigel, masz u mnie wielkiego plusa za te pozytywne nastawienie. Dam Ci posiedziec na Twoim fotelu, ale na moich kolankach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 08:36 Gość portalu: hela napisał(a): > a le wolalabym sie cieszyc, bo "zlosc pieknosci szkodzi." może Tobie nie zaszkodzi ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck rigel co tobie IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.09.01, 08:39 mi nie zaszkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: rigel co tobie IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.09.01, 08:44 hela a gdzie ześ to bywała? adres masz rzeczywiście niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: rigel co tobie IP: 19.150.112.* 06.09.01, 08:47 no prosze, niektorym to juz sie nie tylko imiona, ale i plcie zmieniaja czy to w zaleznosci od faz ksiezyca? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: rigel co tobie 06.09.01, 08:49 Gość portalu: nanta napisał(a): > no prosze, niektorym to juz sie nie tylko imiona, ale i plcie zmieniaja > czy to w zaleznosci od faz ksiezyca? nie, to z powodu pojawienia sie zorzy polarnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: ???? IP: *.*.*.* 06.09.01, 08:51 No, co robimy podmianke ? Maly tranwestytyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi Re: ???? IP: *.*.*.* 06.09.01, 08:54 "Gdybym mogla byc mezczyzna jeden dzien... Bylabym ... Supermenem - tyle o kobietach wiem .." Robi sie mala zadyma i kipisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: ???? IP: 19.150.112.* 06.09.01, 08:56 Gość portalu: hansi napisał(a): > Robi sie mala zadyma i kipisz. hansi, to moze wieksza zadyme, zeby chlopakom zakrecic w glowach? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ???? 06.09.01, 08:57 Gość portalu: hansi napisał(a): > "Gdybym mogla byc mezczyzna jeden dzien... Bylabym ... Supermenem - tyle o > kobietach wiem .." > Robi sie mala zadyma i kipisz. co to za nowy hansi? Najpierw mnie ktoś wygryzł z klossa, teraz znowu? Znajdź sobie innego nicka, adres cię zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: list gonczy IP: *.*.*.* 06.09.01, 08:56 Gdzie jest Traper - no gdzie ?!?? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: uwaga forumowicze, jakis nowy hansi, znowu nędzna podróba 06.09.01, 08:59 ale przynajmniej pod moje nicki najwięcej osób sie podszywa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
traper_k Re: list gonczy 06.09.01, 09:02 tu jestem, nie widze swego zdjęcia na liście (bez niego jest nieważny), zgłaszam sie dobrowolnie (proszę nie stosowac środków przymusu bezpośredniego) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do hansiego IP: *.*.*.* 06.09.01, 09:04 Hansi cos taki nerwowy. Po prostu robimy mala kolomyje, aby wam chlopakom zawrocic w glowach. Teraz mozesz pisac jako panienka i okazac swoje najciemniejsze i naskrytsze ego. I tak juz nikt nie moze sie polapac who jest who. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: do hansiego IP: *.*.*.* 06.09.01, 09:08 No dobra wszyscy juz sie pobudzili, otrzezwili wiec wracamy do swoich ksywek. Lece do innego watku. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: do hansiego IP: 19.150.112.* 06.09.01, 09:11 nie ma co sie nerwic, tylko ujawnic te swoja ''druga twarz'' ;))) luz na plazy obowiazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: *.*.*.* 06.09.01, 08:42 O,ile wiem MaRECzKu to zawsze bylam tylko jedna i niepowtarzalna, bo kto ma taki adres jak ja ? A ty Hansiku dopiero sie zdziwisz jak mnie naprawde zobaczysz, a na pewno ci sie przysnie, bo czary i magia to dla mnie bulka z maslem. Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami 06.09.01, 08:47 Gość portalu: hela napisał(a): > O,ile wiem MaRECzKu to zawsze bylam tylko jedna i niepowtarzalna, bo kto ma > taki adres jak ja ? A ty Hansiku dopiero sie zdziwisz jak mnie naprawde > zobaczysz, a na pewno ci sie przysnie, bo czary i magia to dla mnie bulka z > maslem. na wszelki wypadek juz się dziwię, tylko nie zamieniaj mnie w ropuchę, tylko odmłodź mnie o jakieś 80 lat, bo mnie juz w krzyżu strzyka ze starści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: *.uk.ihost.com 06.09.01, 11:08 Wiem cos o tych naaajmłodszych forumowiczach. Mam 21 miesięczną córeczkę która dzień zaczyna też o 6 jak hansi za to z okrzykiem "Mleczko dać !!" Jak kiedyś dobierze się do klawiatury to przegada wszystkich na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: wstaaaaaaaawać, co jest z wami IP: 195.205.13.* 06.09.01, 09:30 ciiiiiszej tam! Niektorych szczypie glowa po wczorajszym wypoczywaniu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: mlodzi blokuja dostep do forum 06.09.01, 09:34 nie wiem, jak wy, ale ja mam cholernie trudny dostep do forum ;-(((( i tylko dlatego jestem taki ustępliwy (boje sie o swoj fotel) ;-))) jak sie zmieni dostep na latwiejszy, to ja wam jeszcze pokaze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: mlodzi blokuja dostep do forum 06.09.01, 09:35 rigel napisał(a): > nie wiem, jak wy, ale ja mam cholernie trudny dostep do forum ;-(((( > i tylko dlatego jestem taki ustępliwy (boje sie o swoj fotel) ;-))) > jak sie zmieni dostep na latwiejszy, to ja wam jeszcze pokaze !!!! pampersy urządzaja desant na forum, wezma starych do niewoli, zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: mlodzi blokuja dostep do forum IP: 19.150.112.* 06.09.01, 09:40 a co mysleliscie? ostrzegalam, wylaczenie serwera i koniec spiewki... tylko za dobrze mi to poszlo i sama mam problemy, ale jeszcze sie odkuje.... a co chcecie nam pokazac?chetie popatrze...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: mlodzi blokuja dostep do forum IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 09:40 gdzie dwóch śię bije tam ze średnim stażem korzystają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: mlodzi blokuja dostep do forum IP: *.*.*.* 06.09.01, 09:45 A myslalam, ze to ja oglupialam i przestalam umiec obslugiwac kompa. A to maszyna jest zlosliwa - moze sie zarazila od niektorych (rodz. meskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: do "starych" IP: 213.77.14.* 06.09.01, 10:00 czy zauwazyliscie, ze ci "mlodzi" nie dosc, ze blokuja dostep do forum, to jeszcze tacy zlosliwi i pyskaci sie zrobili? ciekawe, czy tacy juz sa, czy moze juz nauczyli sie tego na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: do IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:04 moze oni wcale nie sa tacy mlodzi, tylko sie podszywaja? sa za bardzo wyszczekani i za dobrze obeznani w wylaczaniu serwerow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do 06.09.01, 10:06 Gość portalu: jmt napisał(a): > moze oni wcale nie sa tacy mlodzi, tylko sie podszywaja? > sa za bardzo wyszczekani i za dobrze obeznani w wylaczaniu serwerow > ;-) znaczy sie, agentura!!! obcy wywiad i te pe ... wszystko jasne ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: do IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:17 podejrzliwosc to moj znak - trzeba byc czujnym - swiatowy spisek ciagle dziala i ma sie coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do 06.09.01, 10:11 Gość portalu: john doe napisał(a): > moze po prostu sa lepsiejsi chyba bardziej agenturalni ... ;-))) lepszejszy to jest Hansi i Mreck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 10:15 skąd u Ciebie taka "nadpodejrzliwość"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 10:11 tylko bez "może" prosimy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do 06.09.01, 10:13 Gość portalu: aldonka napisał(a): > tylko bez "może" prosimy ;))) prosimy??? myslalem, ze ci "nowi" nie znaja tego slowa, prosze, prosze, zaczynaja mieknac ! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 10:17 to tylko dobre wychowanie, nie wyobrażaj sobie za dużo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: do IP: 195.205.13.* 06.09.01, 10:17 oj weterani powoli zaczynaja sie orientowac o co chodzi (z niby mlodoscia, doswiadczeniem, agencja itp) trzeba troche posciemniac...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: do IP: 195.205.69.* 06.09.01, 10:27 cos mi sie zdaje ze letni chca grac 1 skrzypce-wnet zawiaza nowa koalicje.... Te umizgi to podstep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: dzień dobry pampersy i staruchy! IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:18 Witam wszystkich seeeeeeeeeeeeeeeeeerdecznie i posyłam stado buziaków...do każdego powinien dotrzeć choc jeden Nanta, jak się czujesz na swoim nowym stanowisku? Ps. Jutro wyjeżdżam...chlip, chlip...chlip....chlip,chlip, chlip...łeeeeeeeeeeeeeeeeee...chyba sobie na koniec jakiś wątek założe, bo dopiero za tydzień sie znów usłyszymy...Choć pewnie są i tacy, co się cieszą...bardzo mi miło, że sprawiam im taką przyjemność :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dzień dobry pampersy i staruchy! 06.09.01, 10:21 a Ty jestes pampers czy starucha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: dzień dobry pampersy i staruchy! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:24 rigel napisał(a): > a Ty jestes pampers czy starucha? no wlasnie, po ktorej ty fuego stoisz stronie - wczorajsza twoja dwulicowosc to okropienstwo - chyba oddam te calusy i bluze ps a z ta zona to zartowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do jmt IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:28 Gość portalu: jmt napisał(a): > rigel napisał(a): > > > a Ty jestes pampers czy starucha? > > no wlasnie, po ktorej ty fuego stoisz stronie - wczorajsza twoja dwulicowosc to > > okropienstwo - chyba oddam te calusy i bluze > ps a z ta zona to zartowalem Jka juz wspomnialam,staż na forum już jako-taki mam, ale w świecie realnym to jestem pierwszej młodości, witalna, energiczna, jędrna nawet jeszcze i sprężysta. A z tą żoną to co to niby miało być, hę?Ja do ciebie z buziakami, a Ty mi z żoną wyskakujesz...nieładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: dzień dobry pampersy i staruchy! IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:25 rigel napisał(a): > a Ty jestes pampers czy starucha? no ja to już chyba stara...tak wirtualnie ma sie rozumieć, bo w real`u to młoda i świeża jestem :) Rigel, widziałeś, jak mężnie broniłam wczoraj twojego siedziska? Liczę chociaż na uścisk dłoni :) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: dzień dobry pampersy i staruchy! 06.09.01, 10:29 znowu przegapiłem? był moment jak młodzi zdejmowali pampersy a nie załozyli majteczek? Rigel dlaczego mnie nie zawołałeś? ty też niedowidzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do mrecka IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:30 mreck napisał(a): > znowu przegapiłem? był moment jak młodzi zdejmowali pampersy a nie załozyli > majteczek? Rigel dlaczego mnie nie zawołałeś? ty też niedowidzisz? Rigel się boi ściągniętych majtek :) i tych, co ściągają też Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: do mrecka 06.09.01, 10:33 fu ego! ty ciebie też uciska gumka od majtek? Wyrzuć z pamięci "odpowiedz cytujac" co sie będziesz podpierać cytatami. nie stać cię na "swoje"? wiesz to sie żle czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do mrecka IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:35 mreck napisał(a): > fu ego! > ty ciebie też uciska gumka od majtek? > Wyrzuć z pamięci "odpowiedz cytujac" co sie będziesz podpierać cytatami. nie > stać cię na "swoje"? > wiesz to sie żle czyta. TAKĄ persone cytuje sie z przyjemnością, mrecku drogi...ale widzę, że wracasz do formy...pocieszające Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do mrecka 06.09.01, 10:38 Gość portalu: fuego napisał(a): > Rigel się boi ściągniętych majtek :) > i tych, co ściągają też spoko Mreck, nie boje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: dzień dobry pampersy i staruchy! IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 10:31 niech każdy sie opowie po jakiej stoi stronie może. żebyśmy jasnośc mieli w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: dzień dobry pampersy i staruchy! IP: 195.205.13.* 06.09.01, 10:34 a nie lepiej jak wszyscy beda mieli zagadke? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: dzień dobry pampersy i staruchy! IP: *.*.*.* 06.09.01, 10:34 Ja staje po stronie polnocnej. HAWK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: dzień dobry pampersy i staruchy! IP: 195.205.13.* 06.09.01, 10:35 uwazaj na mech ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 10:34 Gość portalu: fuego napisał(a): > Liczę chociaż na uścisk dłoni :) ależ oczywiście jestem wdzięczny, możesz liczyć nie tylko na uscisk dloni ale nawet na buziaki, hm... wirtualne, oczywiscie (ktos pewnie mnie za to zabije ;-() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:37 co, myślisz, że Mreck będzie zazdrosny? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 10:39 Gość portalu: fuego napisał(a): > co, myślisz, że Mreck będzie zazdrosny? nieeee, Mrecka tez sie nie boje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do mrecka IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:41 ale zgadzam się ztobą w sprawie odpowiadania, chciałam cię tylko troszkę roztegować...rozdrażnić znaczy:) Ja też lubię ład i porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: do anieli IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:38 przede wszystkim (parafrazujac m.) nie mam jasnosci w temacie anieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do jmt IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 10:39 aha aniele (parafrazując s.) nie są tym czym się wydają Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: w kwestii aniolow 06.09.01, 10:40 hmmmm, anioly sa takie .... nieludzkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: w kwestii aniolow IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:42 sa boskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: w kwestii aniolow IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 10:43 jmt wygląda mi na znawcę rzeczy:) mreck nie podkopuj dołków pode mną :)to Cie nie zaprowadzi ani do pieniędzy ani do sławy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: w kwestii aniolow 06.09.01, 10:45 jmt znawca? normalny podlizuch a Mreck slawe juz ma, pieniadze w tej sytuacji sa tylko kwestia czasu ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:46 aniela, Ty znowu swoje :)? Mało Ci jeszcze pieniędzy i sławy? Juz i tak na Ciebie "boska" wołają...a może ty chcesz królową calego portalu zostać, co? A nie tylko forum...ładnie , ładnie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do anieli 06.09.01, 10:47 Fuego tez sie podlizuje. chcesz sobie zalatwic rzadowa posadke? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: w kwestii aniolow 06.09.01, 10:45 a widział ktoś anioła ścierwojada? to niech sie przyjrzy. Hiena cmentarna a nie anioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: w kwestii aniolow i rigla IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:48 znawca to male slowo - rigel ty lepiej nie kadz tylko bierz przyklad ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: w kwestii aniolow i rigla 06.09.01, 10:49 ja nie kadze nikomu, przykladu tez brac nie bede ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:51 No wiesz, Rigel, fotel w zarządzie (forum) już nie wystarcza, a poza tym trzeba sie troszke podlizać, to może aniela nie będzie mnie juz wywalać, jak to robi ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wyjasniam 06.09.01, 10:53 zadnych ukladow z samozwancami, bez ich zgody tez wchodze na forum, co widac, slychac i .. czuc ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: a jeszcze wczoraj...Rigel, przyznaj sie IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:55 A kto wczoraj (czy przedwczoraj) jęczał, że go z forum wywala? Ja mam dobrą pamięc, Rigel :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a jeszcze wczoraj...Rigel, przyznaj sie 06.09.01, 10:57 owszem jeczalem, nawet jeszcze dzisiaj, ale sobie poradzilem, ha! i teraz zadna młódź mnie nie zatrzyma. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: a jeszcze wczoraj...Rigel, przyznaj sie IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:00 a aniela sie do "młódzi" nie zalicz już...i nie pokonasz jej swoim autorytetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: a jeszcze wczoraj...Rigel, przyznaj sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:01 to tu się w ogóle liczą jakieś autorytety??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: a jeszcze wczoraj...Rigel, przyznaj sie IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 11:02 w tym tygodniu moja noga tu postała dopiero :) nowo narodzona jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: aniela, żartujesz chyba? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:05 naaaaaaaaaaaaapraaaaaaaaaaaaawdę? No to co ty, kochaniutka przez ten czas zrobić mogłaś? Ludzieeeeeeeeeee!!!!Aniela nie ma żadnej władzy...teraz rozumiem tą słomę w butach...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 11:04 a Ty, ze tak sie zapytam po raz kolejny, to jestes pampers czy starucha? bo wyglada jakbys sie chciala kolegowac z jednymi i drugimi, a w obecnej sytuacji jest to niemozliwe ;-))))) musisz sie jasno okreslic, i bez mydlenia oczu, my weterani znamy sie na tym ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Rigla Re: do Fuego IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:07 za Tobą pójdę wszędzie...:)więc chyba starucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:07 Gość portalu: do Rigla napisał(a): > za Tobą pójdę wszędzie...:)więc chyba starucha... No i pomyliłam sie w temacie i w gościu...eh, Rigel... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 11:10 rozumiem, ze Ci sie raczki zatrzesly ;-)))) i lubie, jak ktos do mnie wzdycha ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:13 ja nie wzdycham, złotko...tylko zapewniasz mi znakomitą rozrywkę...i pięknie sie denerwujesz :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 06.09.01, 11:15 Gość portalu: fuego napisał(a): > zapewniasz mi znakomitą rozrywkę... zapewniam Cie, caala przyjemnosc po mojej stronie ;-))) a masz buziaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:17 wytaczasz armaty, Rigel?Pięknie, pięknie...ale ja jestem odporna na Twoje umizgi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:21 nie śmiem twierdzic inaczej...takiego faceta to każda by chciała...ależ jestem przewrotna, cos podobnego!!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 06.09.01, 11:22 Gość portalu: fuego napisał(a): > takiego faceta to każda by chciała... wlasnie! a dostanie tylko jedna ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:26 biedne dziecko...odmówię za nią dwie zdrowaśki, bo ona dla świata już stracona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 11:27 Gość portalu: fuego napisał(a): > biedne dziecko...odmówię za nią dwie zdrowaśki, bo ona dla świata już > stracona :))) dorzuc jeszcze jedna za mnie, bo ona nie bedzie miala tak zle ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:32 Rigel, Tobie to juz nawet zdrowaśki nie pomogą :))))))))))) Mam nadzieję, że szybciutko Cię ustawi (Twoja Kobieta, oczywiście) na właściwym miejscu!!Jesli jeszcze tego nie zrobiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: a jeszcze wczoraj...Rigel, przyznaj sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:00 nie ma to jak pozytywne myślenie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: a jeszcze wczoraj... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 11:01 jaka mlodz? oni nie wytrzymali tempa - juz ich nie ma (a moze schowali sie w tych krzakach co to je wczoraj mreckne vidmo przy piaskownicy zasialo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: a jeszcze wczoraj... IP: 195.205.13.* 06.09.01, 11:05 jak to nikogo nie ma? Sa tylko sie zaczaili. Atak nastapi z zaskoczenia ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: a jeszcze wczoraj... IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 11:09 uprzedzcie sygnałem dźwiękowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: tequila,...ostrzeżenie IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:09 tequila, wczorajszych ustaleń już nie pamiętasz???Znowu wojenka Ci w głowie?Bo jak sie rozzłoszczę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: tequila,...ostrzeżenie IP: 195.205.13.* 06.09.01, 11:15 jaka wojenka? Zaznaczam swoja obecnosc ale widze,ze niektorzy strasznie drazliwi. Proponuje troche luzu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: tequila,...ostrzeżenie IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:19 na większym luzie juz być nie mogę, bo zsunę sie z fotela, a wy hop! i juz po mnie :)))))))) PS. tequila, ja sobie tak żartuję tylko.Zresztą wiesz dobrze, jak bardzo Cie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego, co jest grane? 06.09.01, 11:21 a skad Ty masz fotel, czy to aby nie moj? bo cos mi sie niewygodnie ziedzi na tym niby moim. czuje tu grubszy przekret ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel, Ty @ IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:30 rigel napisał(a): > a skad Ty masz fotel, czy to aby nie moj? bo cos mi sie niewygodnie ziedzi na > tym niby moim. czuje tu grubszy przekret ;-))) No nie, Rigel, to już przesada!!Tak mężnie walczyłam wczoraj o nasze dwa fotele, a ty mi tutaj z czymś takim wyskakujesz...Nie mam do ciebie siły już Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, Ty @ 06.09.01, 11:31 Gość portalu: fuego napisał(a): > Nie mam do ciebie siły już to dopiero poczatek, az boje sie myslec co bedzie dalej ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel, słonko... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:34 Tak łatwo Ci ze mną nie pójdzie :)SZybko regeneruję siły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta mlodzi sa.... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 11:10 mlodzi sa, tylko ktos zrobil podkop, przegryzl kable (Rigel, czy to Ty z zemsty za ten fotel???) i nie mozemy sie dostac na forum walki....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: mlodzi sa.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:13 oczywiście, że są, tak szybko się nie poddamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: mlodzi sa.... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 11:14 i zaraz wybierzemy kolejny fotel... kto nastepny do oddania starego, wysluzonego fotelika ;))) w zamian sofa z pyfkiem i tv z meczami.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: mlodzi sa.... 06.09.01, 11:17 no, ciekawe kto odda swoj fotel bez walki? os. jak juz jestem pzry glosie, to wam sie tez kolorki na forum spieprzyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: mlodzi sa.... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:16 a mi się wszystkie literki zrobiły czarno-szare i jakies takie wyblakłe...to wasza robota, nanta, aldonka i tequilla?Oj, będzie was jeszcze bolało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: mlodzi sa.... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 11:17 Gość portalu: fuego napisał(a): > a mi się wszystkie literki zrobiły czarno-szare i jakies takie wyblakłe...to > wasza robota, nanta, aldonka i tequilla?Oj, będzie was jeszcze bolało u was to samo??? ja tez mam szaro na ekranie, co to jest??? zacmienie???? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: mlodzi sa.... 06.09.01, 11:18 Gość portalu: fuego napisał(a): > a mi się wszystkie literki zrobiły czarno-szare i jakies takie wyblakłe... a takie fajne byly, amerykanckie (bo niebieskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: zjednoczenie!!!koniecznie IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:25 a może i tutaj jesień zawitała...:( A nie, już wiem!!!Ci z zarządu zarządu chcą skończyc z plażą i będą to robić stopniowo, po kawałeczku wygaszać...Nie ma rady, trzeba sie zjednoczyć, pampersy!!I DO BOJU!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: mlodzi sa.... IP: 195.205.13.* 06.09.01, 11:27 od tych przepychanek wszscy doznali daltonizmu :))) Jednak czary dzialaja he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 10:54 chyba nie muszę odpowiadać prawda? tak nisko nie zdołam sie pochylić. Odpowiedz Link Zgłoś