aniela 14.04.05, 11:25 wczoraj na stacji metra przykulam uwage do plakatu Miasta latalacych sztyletow. pomyslalam, ze to musi byc to (aha skad u mnie wrazenie, ze wszyscy poaz mna dawno o tym wiedzieli?) a. odkrywca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Misiania 14.04.05, 11:28 hyhyhy no jakbyś temperówkę w ręku miała - natychmiast zaostrzyłaś mi apetyt na ponowną konsumpcję tego dzieła :))) kolega poszedł następnego dnia, uprzedzony, co go czeka i sprecyzował wątek wiewiórki. otóż wisiała ona przywiązana przednimi łapkami do trzonka miecza zwisającego z gałęzi, i tak "się pyrgała po tym mieczu" Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Misiania 14.04.05, 11:31 aha z tym ze ten plakat i te nominacje za zdjecia za scenariusze wygladaly smiertelnie powaznie. na tej stacji. gdybys nie poswiecila kagankiem w zyciu bymnie zdecydowala poswiecic sobotniego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Misiania IP: 82.112.197.* 14.04.05, 11:39 ktos ma tytul oryginalu albo sznurek od wizualizacji Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Misiania 14.04.05, 11:52 albo www.sonypictures.com/classics/syndication/trailers/houseofflyingdaggers/H ouseOfFlyingDaggersRev_300.mov (nie wiem, czy się wklei cała linka) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Misiania 14.04.05, 11:43 abo twórcy nie wiedzieli, że kręcą komedię. myśmy to dopiero odkryli, oglądając. a zdjęcia uczciwie przyznaję - piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Misiania 14.04.05, 11:59 We wczorajszej gazecie był artykuł o reżyserze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Misiania 14.04.05, 12:21 czy to byla satura tez? o czym nie wiedzieli autorzy artykulu? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Misiania 14.04.05, 12:31 a propos artykulow, wciaz robie prasowke: Od poniedziałku Białoruskie Koleje Żelazne dzielą pasażerów według płci: kobiety i mężczyźni mogą podróżować w oddzielnych przedziałach. Według "Wremja Nowostiej", nowa usługa została wprowadzona na prośbę pań, które skarżyły się na uciążliwości, wynikające z podróżowania w męskim towarzystwie. Ich główne zarzuty wobec panów - to śmierdzące skarpetki, zapach cebuli i poalkoholowy chuch. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Misiania 14.04.05, 12:39 W Polsce to nie przejdzie bo kieszonkowcy straciliby zrodlo utrzymania, powodujac powzane problemy socjalne. Jedna decyzja odciac od torebek? Te rezimy autorytarne to straszne som, nieludzkie. Z dla od ludzkich spraw. A rzuc linke, poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Misiania 14.04.05, 12:42 a to mi zapodal jeden taki karzelek, co mi podrzuca do pasnika co smakowitsze kaski. odarte z linek one sa niestety. ps pokazal mi to w kontekscie podrozujacych sprzedawcow cebuli Bo skad niby mialby sie tam taki zapach brac, twierdzi) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Misiania 14.04.05, 12:42 Sama zobacz serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34791,2650901.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Misiania 14.04.05, 12:43 o rany takie dlugie a ja nie moge czytac z powodu migreny i szczypania oczu. mozesz mi w tzrech slowach zrecencwac te recencje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Misiania 14.04.05, 12:52 reżyser wielkim artystą ("jest" się nie zmieściło, ze względu na zastosowane przez Ciebie trzywyrazowe kryterium) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Misiania 14.04.05, 13:03 aha, i po co tyle sie rozpisywac. ide dac odpoczac oczom przed telewizorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Misiania 15.04.05, 08:47 brzemienny to watek, tlusty jako 7 tlustych lat, i chinski sobie zainstalowalam, wogole chinszczyzna znowu trendy jest! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Misiania 15.04.05, 09:24 hyyh sa pierwsze owoce. polska chinszczyzna to wietnamszczyzna. ale z oczu im tak samo patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś