Dodaj do ulubionych

poczatek tygodnia

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:04
wkrotce poczatek nowego tygodnia.....
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: poczatek tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:05
      celinka glinka
      • Gość: jmt Re: poczatek tygodnia IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:07
        cos sie wam pochrzanilo, jeszcze w tym cos sie zdarzy ciekawego (nic nie
        zapamietam z tego)
        ;-)
        • Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:09
          nic nam sie nie pochrzanilo, trzeba godnie sie przygotowac do nastepnego
          tygodnia pracy i wykorzystac weekend na mantry i medytacje
        • Gość: aniela Re: poczatek tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:09
          wszystko się może zdarzyć gdy głowa nie kojarzy :))
          co to za celinka? po co tu przyszła?
          • Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:10
            ja tu mala rzadze, to moj watek
            • Gość: aniela Re: poczatek tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:12
              aha chciałabyś. :) mam tu staż i poparcie społeczne :) i przyjaciela w osobie
              niejakiego mrecka.
              • Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:17
                kto to jest mreck? kto go zna i co on moze??? no i ten jmt???!!!!
            • Gość: jmt Re: poczatek tygodnia IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:12
              tu jest groznie, aniela, wychodzimy!
            • Gość: tequila Re: poczatek tygodnia IP: 195.205.13.* 07.09.01, 13:12
              uwazaj bo tu bardzo latwo zostac zdetronizowanym... wywala Cie jak nic i nawet
              nie zauwazysz :))))
              • Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:15
                eee tam,strachy na lachy
      • Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:07
        Aniela to kawal twardziela
    • Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:12
      a jak wiadomo, wszystko sie moze zdarzyc
      • Gość: jmt Re: poczatek tygodnia IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:14
        i zmiencie w koncu ten bezsensowny tytul watka, o przyszly tydzien lepiej sie
        martwic w poniedzialek o 8.00
        :-/
        • Gość: aniela Re: poczatek tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:16
          nie rozkazuj nam jmt:) aha celinka ogólną wzbudzasz dezaprobatę jak widzisz.
          trzymaj sie blisko mnie to tłumy Cie pokochaja.
        • Gość: tequila Re: poczatek dwudnika... IP: 195.205.13.* 07.09.01, 13:17
          teraz trzeba myslec jak odwlec nowy tydzien - zeby weekend trwal jak
          najdluzej.... zeby duzo przyjemnosci doznac.... zeby bylo milo.... szkoda,ze
          bez forum....
          • Gość: aniela Re: nie demontujmy cudzych tematów IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:18
            nawet jeśli ułożyła je nikomu nie znana celinka glinka
            • Gość: aniela Re: początek końca tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:23
              celinka masz nerkę sprzedać?
              • Gość: Celinka Re: początek końca tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:25
                mam jedna wymontowana w zapasie, ale ci nie sprzedam bo malo placisz, wole isc
                do Zygmusia, on ma kontakty w Hongkongu, a zoltki placa amerykansko za nerki
                bialasow
                • Gość: aniela Re: początek końca tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:27
                  jestem na wpół żółta. od żółtaczki mniue tak wzięło :)
                • Gość: tequila Re: początek końca tygodnia IP: 195.205.13.* 07.09.01, 13:27
                  co tak kolorami operujesz - nera to nera ...
              • Gość: aniela Re: początek końca tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:26
                jestes może antonim maciarewiczem?
                • Gość: Celinka Re: początek końca tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:29
                  przestan sie popisywac swoimi mozliwosciami dekonspiracyjmymi
                  • Gość: aniela Re: początek końca tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:31
                    celince mówie bez ogródek: won :)
                    • Gość: mreck Re: początek końca tygodnia IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 19:42
                      O widzę ze aniela odkryłas ciemna (mreckną) strone mocy. Uważaj!!! czepiasz sie
                      celinki niepotrzebnie. Dołączysz do forumowicza megapalanta. I wrzuca cię do
                      jeziora. i nie poprawiaj moich bł.ort.
                      pozatym co to za bajka o bzie i ogródku?
                      Ja znam bajke o nocy bzie i kapuście:
                      Noc bez dupy taka pusta.
                      z głebi bagienka, nawet nietoperze wyglądaja jak anioły. chyba mam zwidy.
            • Gość: Celinka Re: nie demontujmy cudzych tematów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:23
              te Aniela, zebys ty mnie przypadkiem nie poznala blizej, nie chce Cie straszyc,
              ale ty dziekuj Bogu Najwyzszemu, ze mnie nie znasz
              Bo ja cos nie cos o tobie slyszalam
              i mam to i owo w zanadrzu
        • Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:20
          w poniedzialek za pozno i na placz i zale
          teraz jest nasz czas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka