Gość: Celinka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:04 wkrotce poczatek nowego tygodnia..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: poczatek tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:05 celinka glinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: poczatek tygodnia IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:07 cos sie wam pochrzanilo, jeszcze w tym cos sie zdarzy ciekawego (nic nie zapamietam z tego) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:09 nic nam sie nie pochrzanilo, trzeba godnie sie przygotowac do nastepnego tygodnia pracy i wykorzystac weekend na mantry i medytacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: poczatek tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:09 wszystko się może zdarzyć gdy głowa nie kojarzy :)) co to za celinka? po co tu przyszła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:10 ja tu mala rzadze, to moj watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: poczatek tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:12 aha chciałabyś. :) mam tu staż i poparcie społeczne :) i przyjaciela w osobie niejakiego mrecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:17 kto to jest mreck? kto go zna i co on moze??? no i ten jmt???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: poczatek tygodnia IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:12 tu jest groznie, aniela, wychodzimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: poczatek tygodnia IP: 195.205.13.* 07.09.01, 13:12 uwazaj bo tu bardzo latwo zostac zdetronizowanym... wywala Cie jak nic i nawet nie zauwazysz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:15 eee tam,strachy na lachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:07 Aniela to kawal twardziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:12 a jak wiadomo, wszystko sie moze zdarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: poczatek tygodnia IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:14 i zmiencie w koncu ten bezsensowny tytul watka, o przyszly tydzien lepiej sie martwic w poniedzialek o 8.00 :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: poczatek tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:16 nie rozkazuj nam jmt:) aha celinka ogólną wzbudzasz dezaprobatę jak widzisz. trzymaj sie blisko mnie to tłumy Cie pokochaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: poczatek dwudnika... IP: 195.205.13.* 07.09.01, 13:17 teraz trzeba myslec jak odwlec nowy tydzien - zeby weekend trwal jak najdluzej.... zeby duzo przyjemnosci doznac.... zeby bylo milo.... szkoda,ze bez forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: nie demontujmy cudzych tematów IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:18 nawet jeśli ułożyła je nikomu nie znana celinka glinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: początek końca tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:23 celinka masz nerkę sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: początek końca tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:25 mam jedna wymontowana w zapasie, ale ci nie sprzedam bo malo placisz, wole isc do Zygmusia, on ma kontakty w Hongkongu, a zoltki placa amerykansko za nerki bialasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: początek końca tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:27 jestem na wpół żółta. od żółtaczki mniue tak wzięło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: początek końca tygodnia IP: 195.205.13.* 07.09.01, 13:27 co tak kolorami operujesz - nera to nera ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: początek końca tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:26 jestes może antonim maciarewiczem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: początek końca tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:29 przestan sie popisywac swoimi mozliwosciami dekonspiracyjmymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: początek końca tygodnia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 13:31 celince mówie bez ogródek: won :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: początek końca tygodnia IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 19:42 O widzę ze aniela odkryłas ciemna (mreckną) strone mocy. Uważaj!!! czepiasz sie celinki niepotrzebnie. Dołączysz do forumowicza megapalanta. I wrzuca cię do jeziora. i nie poprawiaj moich bł.ort. pozatym co to za bajka o bzie i ogródku? Ja znam bajke o nocy bzie i kapuście: Noc bez dupy taka pusta. z głebi bagienka, nawet nietoperze wyglądaja jak anioły. chyba mam zwidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: nie demontujmy cudzych tematów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:23 te Aniela, zebys ty mnie przypadkiem nie poznala blizej, nie chce Cie straszyc, ale ty dziekuj Bogu Najwyzszemu, ze mnie nie znasz Bo ja cos nie cos o tobie slyszalam i mam to i owo w zanadrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Re: poczatek tygodnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:20 w poniedzialek za pozno i na placz i zale teraz jest nasz czas Odpowiedz Link Zgłoś