Dodaj do ulubionych

Jak poderwać ratownika?

IP: *.pai.net.pl 15.07.01, 13:22
Obserwuj wątek
    • Gość: Ninka Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 17:18
      Bardzo prosto. recepta jest w serialu Słoneczny Patrol. Wystarczy być super
      laską z pięknymi, długimi włosami, oczy duże, biodra, nogi długie bardzo,
      szybko biegać bez zadyszki, super pływać, spowodować jakoś żeby być jedyną
      dziewczyną na basenie/plaży, no i usmiechać się, słuchać , uratować z paszczy
      rekina Jego matkę. I już jest twój. Dopisz jeśli czegoś zapomniałam, szybko, bo
      jutro jadę nad jeziora !!!!
      • Gość: Rezor Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 19:33
        i nie mow ze tak podtrywsz ratownikow???? ale ja mysle zeby nas poderwac sa
        prostsze sposoby wystarczt....wasz zniewalajace spojzenie no i odpowiedni stroj
        np. sexowne bikini w kwiatoszki w kolorach lata :))) moze nie wszyscy sa tak
        prosci jak ja ale.....
        • Gość: fajny Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.king.ac.uk 15.07.01, 21:08
          Ty ratownik - wez Ty sie najpierw za slownik ortograficzny a dopiero potem za
          bikini w kwiatuszki...
          • Gość: aketepa Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 21:18
            hi hi hi. Po co ratownik, jeżeli jest tylu przystojniejszych i
            inteligentniejszych facetów do poderwania!? Lepiej samotnego myśliciela
            poprosić o zrobienia zdjęcia, a potem zaprosić na soczek do pobliskiego baru.
            Buziaki chłopaki- to na was działa!!!
            • Gość: Rezor Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 21:53
              ja nie jestem ratownikiem hihi
              • Gość: fajny Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.king.ac.uk 15.07.01, 21:57
                to co piszesz 'nas poderwac' jesli temat jest Jak poderwac ratownika? ;-)
                • Gość: ppp Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 22:26
                  mowilem o nas facetach
        • Gość: vamp Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.chello.pl 18.07.01, 00:42
          Gość portalu: Rezor napisał(a):

&#62 i nie mow ze tak podtrywsz ratownikow???? ale ja mysle zeby nas poderwac sa
          &#62 prostsze sposoby wystarczt....wasz zniewalajace spojzenie no i odpowiedni stroj
          &#62
          &#62 np. sexowne bikini w kwiatoszki w kolorach lata :))) moze nie wszyscy sa tak
          &#62 prosci jak ja ale.....

a czemu w kwiatuszki? moze byc w jabluszka?
      • Gość: pikuś Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.ipartners.pl 20.07.01, 12:48
        Na "złoty deszcz"
    • Gość: tresor Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.ipartners.pl 17.07.01, 09:45
      To zależy gdzie chcesz poderwać tego ratownika. Jeżeli w Polsce to wystarczy,
      że będziesz sex-owna. Ale w innych krajach zazwyczaj jest inna mentalność
      facetów, więc poza tym potrzebne Ci będą dodatkowe atuty - najlepiej pytaj
      tubylek.
      Albo udawaj, że się topisz - to na pewno zawsze zadziała!!!
      • Gość: moly Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 17.07.01, 10:25
        Tyle ze finalnie mozna sie utopic,... hi hi
        czy oni sa tego warci?
    • Gość: vamp Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.chello.pl 18.07.01, 00:40
      wystarczy skaleczyc sie w paluszek ("niechcacy")
    • Gość: All Re: Jak poderwać ratownika? IP: 195.216.121.* 18.07.01, 00:44
      A może odrazu się utopić?
      • Gość: Micho Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.latnet.lv 18.07.01, 09:40
        Najlepiej spiningiem. Dobry woblerek np. rapala. Odleglos rzutu 20 m. Zylka
        0.50. Twarda szczytowka.
        Kolowrotek lozyskowany. No i podbierak kochani, podbierak.

PS. Pamietajcie o kartach wedkarskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka