Gość: Ninka Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 17:18 Bardzo prosto. recepta jest w serialu Słoneczny Patrol. Wystarczy być super laską z pięknymi, długimi włosami, oczy duże, biodra, nogi długie bardzo, szybko biegać bez zadyszki, super pływać, spowodować jakoś żeby być jedyną dziewczyną na basenie/plaży, no i usmiechać się, słuchać , uratować z paszczy rekina Jego matkę. I już jest twój. Dopisz jeśli czegoś zapomniałam, szybko, bo jutro jadę nad jeziora !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezor Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 19:33 i nie mow ze tak podtrywsz ratownikow???? ale ja mysle zeby nas poderwac sa prostsze sposoby wystarczt....wasz zniewalajace spojzenie no i odpowiedni stroj np. sexowne bikini w kwiatoszki w kolorach lata :))) moze nie wszyscy sa tak prosci jak ja ale..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.king.ac.uk 15.07.01, 21:08 Ty ratownik - wez Ty sie najpierw za slownik ortograficzny a dopiero potem za bikini w kwiatuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aketepa Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 21:18 hi hi hi. Po co ratownik, jeżeli jest tylu przystojniejszych i inteligentniejszych facetów do poderwania!? Lepiej samotnego myśliciela poprosić o zrobienia zdjęcia, a potem zaprosić na soczek do pobliskiego baru. Buziaki chłopaki- to na was działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezor Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 21:53 ja nie jestem ratownikiem hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.king.ac.uk 15.07.01, 21:57 to co piszesz 'nas poderwac' jesli temat jest Jak poderwac ratownika? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 22:26 mowilem o nas facetach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.chello.pl 18.07.01, 00:42 Gość portalu: Rezor napisał(a): > i nie mow ze tak podtrywsz ratownikow???? ale ja mysle zeby nas poderwac sa > prostsze sposoby wystarczt....wasz zniewalajace spojzenie no i odpowiedni stroj > > np. sexowne bikini w kwiatoszki w kolorach lata :))) moze nie wszyscy sa tak > prosci jak ja ale..... a czemu w kwiatuszki? moze byc w jabluszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.ipartners.pl 20.07.01, 12:48 Na "złoty deszcz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tresor Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.ipartners.pl 17.07.01, 09:45 To zależy gdzie chcesz poderwać tego ratownika. Jeżeli w Polsce to wystarczy, że będziesz sex-owna. Ale w innych krajach zazwyczaj jest inna mentalność facetów, więc poza tym potrzebne Ci będą dodatkowe atuty - najlepiej pytaj tubylek. Albo udawaj, że się topisz - to na pewno zawsze zadziała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moly Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 17.07.01, 10:25 Tyle ze finalnie mozna sie utopic,... hi hi czy oni sa tego warci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.chello.pl 18.07.01, 00:40 wystarczy skaleczyc sie w paluszek ("niechcacy") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: Jak poderwać ratownika? IP: 195.216.121.* 18.07.01, 00:44 A może odrazu się utopić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Jak poderwać ratownika? IP: *.latnet.lv 18.07.01, 09:40 Najlepiej spiningiem. Dobry woblerek np. rapala. Odleglos rzutu 20 m. Zylka 0.50. Twarda szczytowka. Kolowrotek lozyskowany. No i podbierak kochani, podbierak. PS. Pamietajcie o kartach wedkarskich. Odpowiedz Link Zgłoś