Dodaj do ulubionych

Włochy - Lido di Spina

15.07.01, 15:16
Czy ktoś byłby tak dobry i opowiedział mi o swoim pobycie w tym
miejscu???????????
Wybieram sie tam z chłopakiem i bardzo jestem ciekawa jak wygląda.Chodzi mi tu
dokładnie o plaże, sklepy, puby, dyskoteki i ceny.Byłabym wdzięczna za zdjęcia.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Włochy - Lido di Spina IP: 10.129.221.* / *.acn.pl 15.07.01, 22:51
      bylam tam baaardzo dawno temu ale z tego co pamietam bylo sympatycznie.
      mieszkalam na campingu, wszystko co potrzeba bylo tam:
      baseny,sklepy,plaza,knajpy. Mysle ze gdybym pojechala tam teraz ze znajomymi (
      a bylam z tata) to bawilabym sie swietnie.
    • Gość: Bartek Re: Włochy - Lido di Spina IP: *.ltk.com.pl 16.07.01, 22:00
      Czesc! Ja tez bylem tam dosc dawno temu, ale podejrzewam ze niewiele sie
      zmienilo. Bylem tam na obozie, mieszkalismy na kempingu, w takim miejscu ze
      dookola w promieniu 2 kilometrow byli praktycznie tylko Polacy. W kazdym
      sklepie bylo widac Polakow, podobno czesto kradli. Wieczorami zas urzadzali
      najglosniejsze libacje alkoholowe, rezydent stwierdzil podobno ze w piciu wodki
      sa lepsi od Ruskich. Ale ogolnie spoko, do plazu blisko, masa pizzerii,
      restauracji, sklepow, jak dobrze pamietam byl chyba nawet basen, ale nikt z nas
      o tym nie zostal uprzedzony, wiec nie wzielismy czepkow, bez ktorych nie mozna
      bylo wejsc. W sumie fajne miejsce.
      • Gość: ... Re: Włochy - Lido di Spina IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 18.07.01, 15:00
        Tyle komarów co tam to nigdy nie widziałem. Gryzą, atakuja. Nic nie pomaga.
        Byłem tam 4 lata temu, ale kumpel wrócił tydzień temu i mówił że nic się nie
        zmieniło.
    • Gość: Izunia Re: Włochy - Lido di Spina IP: *.ziebice.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 09:56
      Też tam byłam i były komary. Ale sympatyczne miejsce, trochę dziura jak na mój
      gust, i w morzu leżą dziwne worki z piachem i jest na plaży pełno żyjątek.
      • Gość: ... Re: Włochy - Lido di Spina IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 20.07.01, 11:44
        Zapomniałem o plaży i czystości wody. SYF i BRUDNO!!! Gdyby nie ciekawi ludzie
        i basen na kempingu to zanudziłbym sie na smierc. Są lepsze miejsca. Lido Di
        Spina - NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka