rigel 08.07.02, 11:27 a mnie się to wcale nie podoba... przyzwyczaiłem się do "starego" i już. i nie mówcie mi, że się czepiam, bo to wiem sam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: nowe forum 08.07.02, 11:28 aha nowe forum przypomina mi nowe szaty cesarza. w tym sensie ze nie widze anonsowanych zmian. czy powinnoi mi to dac do myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: nowe forum 08.07.02, 11:29 mnie się też nie podoba, bo nie widać czy juz czytałam jakąs wiadomosć czy nie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: nowe forum 08.07.02, 11:29 starsi ludzie tak mają, że się łatwo przyzwyczajają i nie chcą zmian... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nowe forum 08.07.02, 11:33 chris_45 napisał(a): > starsi ludzie tak mają, że się łatwo przyzwyczajają i nie chcą zmian... :) a Ty smarkaczu co sie wtrącasz, gdy strasi dyskutują o powaznych sprawach? zadanie odrobiłes? kurze starte? smieci wyniesione? no.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cchris_45 Re: nowe forum IP: *.pekao.com.pl 08.07.02, 11:37 jak się tu znowu zalogować na tym "nowym forum " Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nowe forum 08.07.02, 11:38 Gość portalu: cchris_45 napisał(a): > jak się tu znowu zalogować na tym "nowym forum " no widzisz, dziecko... zaloguj sie normalnie, a potem wejdź na "nowe" (tfu!) forum i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anton! Re: nowe forum IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.07.02, 11:33 ja tez jestem za starym - lepsze kolory.choc nowe ma tez wiele udogodnien!np prywatne forum i moje ulubione. pozyjemy, zobaczymy, pewnie sie przyzwyczaimy. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: nowe forum 08.07.02, 11:40 czy prywatne forum to coś dobrego ? to jak ja się wtrącę w rozmowę kiedy będę chciał to właśnie było najlepsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: nowe forum 08.07.02, 11:43 strasznie blade to forum - nie opalone.... kolorkow mi brakuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nowe forum 08.07.02, 11:43 chris_45 napisał(a): > czy prywatne forum to coś dobrego ? > to jak ja się wtrącę w rozmowę kiedy będę chciał > to właśnie było najlepsze !!! hm.... do mojego wątku ZAWSZE będziesz mógł wejść, bo znalazłem się na mojej liście.... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: nowe forum 08.07.02, 11:44 a jak się taką listę robi ? i co teraz z biednymi, co mimochodem przez plażę przechodzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: nowe forum 08.07.02, 11:43 nie podoba mi się, nie chcę się przyzwyczajać. Dzień dobry wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: nowe forum 08.07.02, 11:45 Rigel - już robisz listę i będziesz zakładał prywatne wątki ? jaki Ty jesteś nowoczesny ! ...i dziękuję ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: nowe forum IP: 213.77.14.* 08.07.02, 11:58 1. z tą prywatnościa to ma być chyba tak, że jeśli ja będe chciał sobie z rana popitolić w towarzystwi takiej dajmy na to Anieli albo Tekili, to one dostaną ode mnie zaproszenie, a np. Biedrona (przykładowo) już na ten watek nie wejdzie choby chciała. Jak nie zablokuje wstępu na wątek, to każdy - nowy tfu! też - będzie mógł wejśc i mi zarzucić, że pitole i nudno na forum... 2. Kolorki zmieniają, ale tego, żeby nie wylogowywało to nie potrafią zrobić :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: nowe forum 08.07.02, 11:59 Eeeeeeee tam. Trzeba mieć mnisią cierpliwość, żeby doczekać się, aż się otworzy wątek i w ogóle. Błe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: nowe forum IP: 213.77.14.* 08.07.02, 11:59 1. z tą prywatnościa to ma być chyba tak, że jeśli ja będe chciał sobie z rana popitolić w towarzystwi takiej dajmy na to Anieli albo Tekili, to one dostaną ode mnie zaproszenie, a np. Biedrona (przykładowo) już na ten watek nie wejdzie choby chciała. Jak nie zablokuje wstępu na wątek, to każdy - nowy tfu! też - będzie mógł wejśc i mi zarzucić, że pitole i nudno na forum... 2. Kolorki zmieniają, ale tego, żeby nie wylogowywało to nie potrafią zrobić :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anton! Re: nowe forum IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.07.02, 11:50 dobra jest sama mozliwosc prywatnosci.a nie od dzis wiadomo ze prawdziwi plazowicze ukrywac sie nei chca wiec z tej dogodnosci korzystac nie beda... nowe forum ejst lepsze bo ma wiele nowinek technicznych ale wizualnie ejst gorsze jakeis takei jak plaza nad Morzem Bialym... paps. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: nowe forum 08.07.02, 12:04 a ja próbuję tam wywalczyć, żeby nicki były z dużej litery Anieli na złość. Nie będzie już miała wymówki !!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: nowe forum 08.07.02, 12:18 jest taki wątek na którym można zgłaszać uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: nowe forum 08.07.02, 12:25 he he myslisz, ze ktos to bedzie czytal? Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: nowe forum 08.07.02, 12:30 Jak w tym forum wejść na pocztę? Od rana probuje i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: nowe forum 08.07.02, 12:31 roro_ napisał(a): > Jak w tym forum wejść na pocztę? > Od rana probuje i nic. Juz za piatym razem sie udaje. :o((( Zyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: nowe forum 08.07.02, 12:34 Gość portalu: anton! napisał(a): > nowe forum ejst lepsze bo ma wiele nowinek technicznych ale wizualnie ejst > gorsze jakeis takei jak plaza nad Morzem Bialym... > Powtorze slowa anton!a , bo pelne sa madrosci. i jeszcze raz dodam, nie widac, co bylo czytane a co - nie. i jeszcze : ze mi sie to nie podoba. O! Zmieszany w uczuciach Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: nowe forum 08.07.02, 12:36 i moze mi sie tylko wydaje ale chyba duuuuzo wolniejsze to nowe forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nowe forum 08.07.02, 12:37 i po staremu rozłacza i nie chce właczyć... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: nowe forum 08.07.02, 13:55 widac ale slabo - z niebieskiego robi sie fioletowe...tylko ulubiony watek tez w tym kolorze!ja bym dodal zieleni i piasku i fal!moze cos z tych tapet...? timit(stary anton) Odpowiedz Link Zgłoś