Dodaj do ulubionych

Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy?

17.07.02, 22:42
Dociekam od czasu jakiegoś.

Albo czy jest kwas pomarańczowy?
A jad parówkowy?
A gaz keczupowy?
A kit osi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nochall Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? IP: *.ipartners.pl 17.07.02, 22:47
      Czy kwasna mina to mina, ktora wybycha kwasem siarkowym?
      • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 17.07.02, 22:53
        aha, albo czy prażone migdały to końcowe stadium zapalenia migdałków?
    • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 00:11
      Aha!
      Mam też ambicje wynaleźć kwas pomidorowy i przecier mrówkowy.
      • pani-i-toto Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 00:20
        dociekasz i chcesz wynaleźć. Ok. Ale po co?
        • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 00:59
          Znaczy mam z tym walczyć?
          • pani-i-toto Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:08
            mhm. Jak z uciążliwą wysypką drogi oxycorcie.
            • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:12
              No dobrze. Ale po co?
              • pani-i-toto Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:25
                autorytet duchowy milionów radzi:
                Oczyść umysł z wszelkich pytań.
                Jaki to autorytet (Jezus Chrystus, Karol Marks, Martin Luther King)?
                Odpowiedz prawidłowo, a wygrasz

LUTOWNICĘ
                • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:32
                  Ja mam oczyścić?
                  A nie mogłabyś oczyścic najpierw swojego umysłu?
                  A ta lutownica, to transformatorowa jest czy kolba zwykła?
                  O rety, czy ja dalej pytam?
                  • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:33
                    Aha. Dużo mam czasu na odpowiedź?
                    • pani-i-toto Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:42
                      LUTOWNICA wirtualna jest nagrodą przechodnią. Służy do tego aby przylutować,
                      gdy zniecierpliwią Cię forowe trolle i inne namoły.

Zawsze ma się dokładnie tyle czasu ile potrzeba.

Mój umysł... To beznadziejne. Ja sobie odpuściłam. Ale Ty się nie daj.
                      • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:49
                        A nie byłabyś skłonna odpuścić i mnie, tak jak sobie samej odpuściłaś?
                        I czy Ty mnie przypadkiem nie podrywasz, bo mnie tak wodzisz lutownicą na
                        pokuszenie?

Wracając do pytania. Czy ten autorytet to przypadkiem nie Mistrz Yoda?
                        • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:50
                          P.S.
                          Dlaczego jeszcze nie śpisz?
                          Walczysz może ze snem?
                          • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:52
                            Ach. Zapomniałbym!
                            Czy jesteś może ruda?
                            (kolega z wojska pyta)
                            • oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:58
                              (zaraz, zaraz... może ja namolny jestem?)
                              • pani-i-toto wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:08
                                Nie jestem ruda.
                                Nie mogę odpowiedzieć na resztę Twoich pytań.
                                Natomiast jedno Ci zadam.
                                Nie podrywam, a czy powinnam, a jeśli tak to dlaczego?
                                Tymczasem dobranoc.
                                • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:26
                                  Nie możesz czy nie chcesz?
                                  To bardzo dobre pytanie! Niestety nie mogę na nie odpowiedzieć... Czy mam mówić
                                  dlaczego?
                                  A teraz oczyść swój umysł z pytań i chodźmy spać. Czy Ty chrapiesz?

P.S.
                                  Powinnaś! No bo dlaczegóż by nie?
                                  • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:34
                                    EJ! ŚPISZ?
                                    • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:37
                                      Śpisz czy nie? Bo jak tak, to powiedz, czy mam Cię nie budzić.
                                      • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:38
                                        śpi.
                                        • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:39
                                          A może udaje?
                                          • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:42
                                            Jednak śpi.
                                            • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:45
                                              Aaaa! Więc wygrałem tę lutownicę. Znaczy odgadłem?
                                              • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:00
                                                hyhy...
                                                (czerpię fundamentalną, bezpretensjonalną i niczym niezmąconą radość z
                                                posiadania nowej zabawki)
                                                • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:03
                                                  Teraz usunę Pani-i-toto kurzajki...
                                                  • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:15
                                                    Wykonam też zabawny tatuaż na lewej łopatce. Humorystyczny taki.
                                                    Może jakiś bawarski motyw?
                                                    Jodłująca para Bawarczyków w miętowym chruśniaku. Tradycyjne stroje...
                                                    A wokół las frankoński. I zarys Neuschwanstein.
                                                    Lubię Bawarskie motywy.
                                                  • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:20
                                                    Eee!
                                                    Do diabła! Nie wyszło...
                                                  • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:25
                                                    Psiakrew! Cały akcent humorystyczny prysł.
                                                    No nic...
                                                    Zwiększę moc i spróbuję wyretuszować. A jeśli nie, to przerobi się na coś
                                                    tradycyjnego. Może jeleń na rykowisku?
                                                    Bawarczyk nawet przypomina jelenia. Z boku... Trochę. (z twarzy podobny
                                                    zupełnie do nikogo jest)
                                                  • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:28
                                                    fuuuuj.
                                                    Ale się nadymiło
                                                  • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:31
                                                    Pójdę już może, (przecież nie będę do siebie gadał)
                                                  • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:42
                                                    Idę, bo będzie na mnie jeszcze.
                                                  • oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:45
                                                    Łopatkę profilaktycznie zakopię w piachu dla niepoznaki.
    • baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 04:27
      Oxy, potknąłem sie o wystający z piasku trzonek saperki...
      i przejmuję dymiącą jeszcze lutownicę.

Ale poprzestanę na gustownym podpisie z zakrętasem. Ooo tak.
      • rigel Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 08:00
        :))))))))))

LUDZIE!!! macie na sumieniu moje potłuczone kończyny po upadku z krzesła na
        skutek przeczytania tego hurtem :)))
    • basia! Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 08:42
      oxy,odłuż już tą lutownicę...później się pobawisz.bawarkę miętową Ci
      przyniosłam :)
      • maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 08:53
        musi wypić koniecznie, ciężką miał noc...biedaczek :)
        • baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 08:57
          Cos Ty, Maga ... wiesz, jaka fajna mial zabawe ? Sprawdzilem, wiec wiem ...
          Masz, trzymaj, teraz Ty cos narysuj.
          Tylko trzymaj z daleka od kubka z kawa, bo rozcienczacz nie skladal sie li i
          jedynie z wody ...
          ;o)
          • maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:04
            ja lubię rysować słonie tyłem, ale lutownicą ogonek mi chyba nie wyjdzie...e spróbuję, eee...
            • baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:07
              Maga, powiedzial Ci juz ktos, ze ladnie wygladasz, gdy tak w skupieniu
              wysuwasz koniuszek jezyka ?

;oD
              • maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:10
                jestes pierwszy :-) tym bardziej zapamiętam

uff, obawy były płonne - ogonek jak marzenie :)
                • mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:11
                  Zaraz, GDZIE Wy to rysujecie? ;-)
                  • baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:15
                    MMPM, przeczytaj watek, to zobaczysz, ha ha ha !!!

Maga : pamietaj tylko, zelutownice trzyma sie ZAZWYCZAJ za raczke, a nie jak
                    dlugopis ! Zapomnialem Cie uprzedzic ...sorry.

:oD

zaniepokojonyponiewczasie B.
                    • mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:19
                      Chyba nie na wciąż śpiącej Pani?

Kiedy się już obudzi, to mnie tu nigdy nie było i nic o tej sprawie nie wiem...
                      • baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:22
                        Akurat. Slady zostaly. Ale nie jestes sam, nie martw sie ...
                        ;oD
                        • basia! Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:27
                          skoro do tej pory się nie obudziła,to...już się chyba nie obudzi ...

b.mająca alibi(wprost przeciwnie do innych;)
                      • maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:23
                        M. zawsze NA CIELE :-))

Baloo wiem, ze za rączkę, bo lutowałam kiedys kabelek jeden z drugim i się nauczyłam :-))
                        • mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:28
                          Ach tak, kozła ofiarnego ze mnie chcecie zrobić?
                          A nawet się nie pobawiłem... ;-)
                          • baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:31
                            Maga : mocno go lutowalas ? Bardzo plakal ?

MMPM : ale byles przy tym i nas nie powstrzymales ! Wyczulem nawet pewna
                            aprobate w Twoim zachowaniu ... ;oD
                            • mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:36
                              I jak zwykle na końcu to ja jestem wszystkiemu winien... ;-)
                            • maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:37
                              nie płakał tylko się nadtopił nieco, ale za to jak trzyma :))
                              aha i na lekcjach ZPT zrobiłam wizytówkę z wylutowanym pięknie nazwiskiem :-))

M. milczące przyzwolenie jest gorsze od uczestnictwa :)
                              • mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:42
                                maga34 napisała:

> M. milczące przyzwolenie jest gorsze od uczestnictwa :)

Swiadkiem koronnym się stanę! I wszystkich Was zadenuncjuję! :-)
                            • misiania Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:37
                              Ha, ha, ha, ha, ha! Ha, ha! Wpadam teraz tylko od czasu do czasu, czytam wątki ą mas i zaprawdę
                              powiadam wam, ocierając łzy zachwytu, żadna Wielka (tfu) Redakcja nie złamie ducha plaży. Oxycortowi
                              uroczyście wręczam kłębek cyny, żeby nie przerywał działalności.
                              • tiresias Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:56
                                Oxycort na wypryski!!!
                                niech żyje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka