oxycort 17.07.02, 22:42 Dociekam od czasu jakiegoś. Albo czy jest kwas pomarańczowy? A jad parówkowy? A gaz keczupowy? A kit osi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nochall Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? IP: *.ipartners.pl 17.07.02, 22:47 Czy kwasna mina to mina, ktora wybycha kwasem siarkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 17.07.02, 22:53 aha, albo czy prażone migdały to końcowe stadium zapalenia migdałków? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 00:11 Aha! Mam też ambicje wynaleźć kwas pomidorowy i przecier mrówkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-i-toto Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 00:20 dociekasz i chcesz wynaleźć. Ok. Ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 00:59 Znaczy mam z tym walczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
pani-i-toto Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:08 mhm. Jak z uciążliwą wysypką drogi oxycorcie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:12 No dobrze. Ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
pani-i-toto Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:25 autorytet duchowy milionów radzi: Oczyść umysł z wszelkich pytań. Jaki to autorytet (Jezus Chrystus, Karol Marks, Martin Luther King)? Odpowiedz prawidłowo, a wygrasz LUTOWNICĘ Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:32 Ja mam oczyścić? A nie mogłabyś oczyścic najpierw swojego umysłu? A ta lutownica, to transformatorowa jest czy kolba zwykła? O rety, czy ja dalej pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:33 Aha. Dużo mam czasu na odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
pani-i-toto Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:42 LUTOWNICA wirtualna jest nagrodą przechodnią. Służy do tego aby przylutować, gdy zniecierpliwią Cię forowe trolle i inne namoły. Zawsze ma się dokładnie tyle czasu ile potrzeba. Mój umysł... To beznadziejne. Ja sobie odpuściłam. Ale Ty się nie daj. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:49 A nie byłabyś skłonna odpuścić i mnie, tak jak sobie samej odpuściłaś? I czy Ty mnie przypadkiem nie podrywasz, bo mnie tak wodzisz lutownicą na pokuszenie? Wracając do pytania. Czy ten autorytet to przypadkiem nie Mistrz Yoda? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:50 P.S. Dlaczego jeszcze nie śpisz? Walczysz może ze snem? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:52 Ach. Zapomniałbym! Czy jesteś może ruda? (kolega z wojska pyta) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 01:58 (zaraz, zaraz... może ja namolny jestem?) Odpowiedz Link Zgłoś
pani-i-toto wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:08 Nie jestem ruda. Nie mogę odpowiedzieć na resztę Twoich pytań. Natomiast jedno Ci zadam. Nie podrywam, a czy powinnam, a jeśli tak to dlaczego? Tymczasem dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:26 Nie możesz czy nie chcesz? To bardzo dobre pytanie! Niestety nie mogę na nie odpowiedzieć... Czy mam mówić dlaczego? A teraz oczyść swój umysł z pytań i chodźmy spać. Czy Ty chrapiesz? P.S. Powinnaś! No bo dlaczegóż by nie? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:37 Śpisz czy nie? Bo jak tak, to powiedz, czy mam Cię nie budzić. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 02:45 Aaaa! Więc wygrałem tę lutownicę. Znaczy odgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:00 hyhy... (czerpię fundamentalną, bezpretensjonalną i niczym niezmąconą radość z posiadania nowej zabawki) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:03 Teraz usunę Pani-i-toto kurzajki... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:15 Wykonam też zabawny tatuaż na lewej łopatce. Humorystyczny taki. Może jakiś bawarski motyw? Jodłująca para Bawarczyków w miętowym chruśniaku. Tradycyjne stroje... A wokół las frankoński. I zarys Neuschwanstein. Lubię Bawarskie motywy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:25 Psiakrew! Cały akcent humorystyczny prysł. No nic... Zwiększę moc i spróbuję wyretuszować. A jeśli nie, to przerobi się na coś tradycyjnego. Może jeleń na rykowisku? Bawarczyk nawet przypomina jelenia. Z boku... Trochę. (z twarzy podobny zupełnie do nikogo jest) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:31 Pójdę już może, (przecież nie będę do siebie gadał) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wygrywasz LUTOWNICĘ 18.07.02, 03:45 Łopatkę profilaktycznie zakopię w piachu dla niepoznaki. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 04:27 Oxy, potknąłem sie o wystający z piasku trzonek saperki... i przejmuję dymiącą jeszcze lutownicę. Ale poprzestanę na gustownym podpisie z zakrętasem. Ooo tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 08:00 :)))))))))) LUDZIE!!! macie na sumieniu moje potłuczone kończyny po upadku z krzesła na skutek przeczytania tego hurtem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 08:42 oxy,odłuż już tą lutownicę...później się pobawisz.bawarkę miętową Ci przyniosłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 08:53 musi wypić koniecznie, ciężką miał noc...biedaczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 08:57 Cos Ty, Maga ... wiesz, jaka fajna mial zabawe ? Sprawdzilem, wiec wiem ... Masz, trzymaj, teraz Ty cos narysuj. Tylko trzymaj z daleka od kubka z kawa, bo rozcienczacz nie skladal sie li i jedynie z wody ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:04 ja lubię rysować słonie tyłem, ale lutownicą ogonek mi chyba nie wyjdzie...e spróbuję, eee... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:07 Maga, powiedzial Ci juz ktos, ze ladnie wygladasz, gdy tak w skupieniu wysuwasz koniuszek jezyka ? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:10 jestes pierwszy :-) tym bardziej zapamiętam uff, obawy były płonne - ogonek jak marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:11 Zaraz, GDZIE Wy to rysujecie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:15 MMPM, przeczytaj watek, to zobaczysz, ha ha ha !!! Maga : pamietaj tylko, zelutownice trzyma sie ZAZWYCZAJ za raczke, a nie jak dlugopis ! Zapomnialem Cie uprzedzic ...sorry. :oD zaniepokojonyponiewczasie B. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:19 Chyba nie na wciąż śpiącej Pani? Kiedy się już obudzi, to mnie tu nigdy nie było i nic o tej sprawie nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:22 Akurat. Slady zostaly. Ale nie jestes sam, nie martw sie ... ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:27 skoro do tej pory się nie obudziła,to...już się chyba nie obudzi ... b.mająca alibi(wprost przeciwnie do innych;) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:23 M. zawsze NA CIELE :-)) Baloo wiem, ze za rączkę, bo lutowałam kiedys kabelek jeden z drugim i się nauczyłam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:28 Ach tak, kozła ofiarnego ze mnie chcecie zrobić? A nawet się nie pobawiłem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:31 Maga : mocno go lutowalas ? Bardzo plakal ? MMPM : ale byles przy tym i nas nie powstrzymales ! Wyczulem nawet pewna aprobate w Twoim zachowaniu ... ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:36 I jak zwykle na końcu to ja jestem wszystkiemu winien... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:37 nie płakał tylko się nadtopił nieco, ale za to jak trzyma :)) aha i na lekcjach ZPT zrobiłam wizytówkę z wylutowanym pięknie nazwiskiem :-)) M. milczące przyzwolenie jest gorsze od uczestnictwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:42 maga34 napisała: > M. milczące przyzwolenie jest gorsze od uczestnictwa :) Swiadkiem koronnym się stanę! I wszystkich Was zadenuncjuję! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:37 Ha, ha, ha, ha, ha! Ha, ha! Wpadam teraz tylko od czasu do czasu, czytam wątki ą mas i zaprawdę powiadam wam, ocierając łzy zachwytu, żadna Wielka (tfu) Redakcja nie złamie ducha plaży. Oxycortowi uroczyście wręczam kłębek cyny, żeby nie przerywał działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Czy kwaśne mleko to kwas mlekowy? 18.07.02, 09:56 Oxycort na wypryski!!! niech żyje Odpowiedz Link Zgłoś