rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 06:48 juz nie jest pusto ... melduje powrot i niebywala chec do pracy ... na forum ;- ))) ogolne dzien dobry ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 06:58 rigel napisał(a): > juz nie jest pusto ... melduje powrot i niebywala chec do pracy ... na forum ;- > ))) ogolne dzien dobry ;-))) wreszcie jakas zabłąkany dusz pojawia się na horyzoncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: A KUKU MISIACZKI IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 07:11 cze! ja nie misiaczek. Może nie wygonicie? :) (blady uśmiech) może nie pusto, ale troche głucho. Dobrze że jesteście, bo bym sie bał. :O (ziewnięcie) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:15 Gość portalu: mreck napisał(a): > Dobrze że jesteście, bo bym sie bał. :O (ziewnięcie) a od kiedy jestes taki bojazliwy? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:18 mreck nie jest misiaczkiem, tylko wodołazem, to wiemy. Jakos mnie z poniedziałku nie chce energia rozpierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: A KUKU MISIACZKI IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 07:19 od czasów rora. jego duch czasem straszy, i pobrzękuje tym czymś czym duchy lubią pobrzękiwać najbardziej. Rigel, odejdź na chwile od kimpa i zjedz chociaż śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: A KUKU MISIACZKI IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 07:19 miało być kompa. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:20 Gość portalu: mreck napisał(a): > Rigel, odejdź na chwile od kimpa i zjedz chociaż śniadanie. ja juz po sniadanku ;-))) teraz czekam juz tylko na kawke, no, ewentualnie mogloby byc jakies pifko ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: A KUKU MISIACZKI IP: *.*.*.* 17.09.01, 07:25 Nie bede sie ujawniac, ale podczytuje. Agent Nr 13- "hela" Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:26 witaj hela, jak sobie dajesz radę ze wstaniem w poniedziałki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: A KUKU MISIACZKI IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 07:28 hello hela :) przesyłam ci słoneczne całuski, marząc skrycie o radce we dwoje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:34 Gość portalu: mreck napisał(a): > hello hela :) przesyłam ci słoneczne całuski, marząc skrycie o radce we > dwoje :))) zeby nie bylo znowu na mnie, ze ja wprowadzam na forum motywy flirtu ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 07:38 no czesc!!! jak Wam minal lykend beze mnie??? dobrze? no to koniec laby, bo zaraz sie zacznie ;)) mreck, i kto tu flirtuje, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:39 dzien dobry Nanta ;-))) a Ty się tez stesknilas za mna? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: A KUKU MISIACZKI IP: *.*.*.* 17.09.01, 07:38 Nie moge z wami gadac, bo dzialam w glebokim podziemiu, ukryciu i super tajnie.Nikt nie moze sie domyslec co tu robie i ze tu jestem. A-13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 07:41 a co?? Ty teskniles do mnie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:43 Gość portalu: nanta napisał(a): > a co?? Ty teskniles do mnie??? ;) jeszcze jak!!! nawet lazac po gorach myslalem o Tobie!! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 07:44 byles w gorach??? gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:46 Gość portalu: nanta napisał(a): > byles w gorach??? gdzie? u somsiadow. snieg na przeleczach, deszcz w dolinie i wszedzie cholerna mgla ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: A KUKU MISIACZKI IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 07:45 to nie flirt. tylko poważne uczucie, o którym pampersy wieku elektroniki i ynternetu nie maja bladego pojęcia. no ale jak tu juz wszyscy jesteśmy to wypijmy jakąś kavę? co? z cukrem? i bez śmietanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 07:48 Rigel, jechales w gory i slowa zes nie powiedzial??? a wlasnie, co nam przywiozles??? :( mreck i powazne uczucie??? :))) a kawka jak najbardziej bez cukru ale z mleikiem Ide sobie zrobic. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: A KUKU MISIACZKI IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 07:52 myslalam ze bede pierwsza. misiaczki Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:56 ostanio do pierwszego miejsca trzeba się meldować o 5.50 niekoniecznie na placu Pigalle> Czy ktos tu wspominał o kawie? No właśnie już wiem co mi brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Anieli 17.09.01, 07:58 Gość portalu: aniela napisał(a): > myslalam ze bede pierwsza. misiaczki Aniele, chciałas byc pierwsza o tej porze???? musisz wstawac z pierwszym pianiem koguta, zeby miec cien szansy ;-))) Hansi tak robi i zawsze on robi miejsce dla nas na forum ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 07:56 Gość portalu: nanta napisał(a): > Rigel, jechales w gory i slowa zes nie powiedzial??? > a wlasnie, co nam przywiozles??? mówiłem ze jade, przeciez nie bylo mnie od czwartku. a przywiozlem wam troche sniegu i mgly w kieszeniach ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 07:58 czesc Aniela i Hansi, mam wrazenie, ze aby byc tu pierwszym to trzeba byc ostatnim poprzedniego dnia albo nie isc spac u mnie nie da rady, ja uwielbiam spac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: A KUKU MISIACZKI IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 08:00 aha z tym ze hansi nie zmiótł ani petów z wycieraczki ani nie umyl kufli po tekili. nie nadaje się na pierwszego uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 08:08 Gość portalu: aniela napisał(a): > nie nadaje się na pierwszego uwazam. czyzbym to ja robilem przyjemniejsza pobudke? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 08:08 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha z tym ze hansi nie zmiótł ani petów z wycieraczki ani nie umyl kufli po > tekili. nie nadaje się na pierwszego uwazam. o, przepraszam, naczynia i sztućce pomyte, pety wymiecione, nawet się wykąpałem i założyłem świeże majteczki i skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 08:10 hansi napisał(a): nawet się wykąpałem i > założyłem świeże majteczki i skarpetki zadam niedyskretne pytanie, czy te ablucje to z jakiejs okazji czy to tak zawsze ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: A KUKU MISIACZKI IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 08:12 pety ze sladami szminki mrecka się walają pod drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 08:13 a to mreck sie maluje? ;)) chyba w barwy ochronne lub wojenne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 08:14 to jest kolor zielony, od wodorostow farbuje ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: A KUKU MISIACZKI IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 08:19 aha to kolor w złymguście jest. to chyba o czymś swiadczy. i widziałam jak pluł nie do spluwaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 08:24 Gość portalu: aniela napisał(a): > i widziałam jak pluł nie do spluwaczek. no własnie, teraz juz wiem, kto mi naplul na lakierki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: A KUKU MISIACZKI IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 08:22 dobrze że się mreck nie wala, abnegat jeden przebrzydły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 08:25 jesli chodzi o mrecka to slow mi brak!! i nastapila cisza na jakies 0.03 sekundy) ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: drogi mrecku, IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 08:31 w tym rzecz że sie pelętasz :)) co gorsza, bez kagańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: drogi mrecku, IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 08:46 aniela kaganiec to taki futerał na zęby? Jadowe również? czy sztuczne szczęki mają zęby jadowe? czemu tepisz mrecki? pisz nie moge sie doczekać, tfuj oddany mreck. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Ty sie tak mreck nie dopytuj... IP: 19.150.112.* 17.09.01, 09:10 ....bo sie dopytasz i bedziesz plakal... ;)) oglaszam, ze mnie cialge wywala, przeciez dzisiaj jeszcze nie zdazylam nagrzeszyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! zalozylam sobie konto. 17.09.01, 09:28 a jednka potrafie obslugiwac kompa! prosze zwrocic uwage na ilosc wykrzyknikow (TRZY) jest to bardzo wazne, szczegolnie jak bedziecie do mnie wysylac te rozliczne listy milosne itp.(jeszcze nic nie dostalam!!!) Pogrozki zostana zniszczone, a nadawcy zapamietani ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: zalozylam sobie konto. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 09:31 cześć wszystkim :))) Nanta - gratulacje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: zalozylam sobie konto. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 10:05 całkiem miło :))) a Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:02 nanta!!! napisał(a): > a jednka potrafie obslugiwac kompa! > prosze zwrocic uwage na ilosc wykrzyknikow (TRZY) > jest to bardzo wazne, szczegolnie jak bedziecie do mnie > wysylac te rozliczne listy milosne itp.(jeszcze nic nie dostalam!!!) > Pogrozki zostana zniszczone, a nadawcy zapamietani ;)) gratulacje, a wszyscy mysleli, ze umiesz tylko wlaczyc kompa i klikac w klawisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: zalozylam sobie konto. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 10:09 wszyscy może nie - ale mężczyźni... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:10 Rigel, doczekasz sie ode mnie, zobaczysz kasliwosc wypowiedzi widoczna na odleglosc ;)) Aldonka, facety takie juz sa. mysla, ze my nie myslimy a komp to dla nas czarna magia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:13 iwa100 napisał(a): > facety takie juz sa. > mysla, ze my nie myslimy > a komp to dla nas czarna magia ;)) czy ja coś takiego napisałem? wrecz odwrotnie chyba ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: zalozylam sobie konto. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 10:13 masz rację - tylko, że część z nas radzi spbie z kompem lepiej niż oni... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: zalozylam sobie konto. IP: 19.150.112.* 17.09.01, 10:19 chyba jestem wieksza traba niz mi sie wydawalo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: zalozylam sobie konto. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 10:23 dlaczego??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:24 Gość portalu: nanta napisał(a): > chyba jestem wieksza traba niz mi sie wydawalo ;)) coz za samokrytyka!!! i teraz nie umiesz odczytac maila z portalu GW??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zalozylam sobie konto. IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 10:32 gdzie mreck? chciałam fachowym okiem zerknąć na jego sztuczne jadowe i poprosić żeby odłożyl karabin co go ma zamiast gitary bo ja mam kieszenie pełne czereśni. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:32 teraz to ja umiem za wiele i chyba z tym skoncze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:34 a coz sie stalo takiego strasznego, ze chcesz skonczyc???? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:36 jeszcze nie wiem, ale juz czuje przez skore a skore mam wyczulona na nadchodzace problemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: zalozylam sobie konto. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 10:40 Nanta spodziewa się zalewu oczekiwanych i nieoczekiwanych listów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:42 Gość portalu: aldonka napisał(a): > Nanta spodziewa się zalewu oczekiwanych i nieoczekiwanych listów :))) i co z tego, ze sie spodziewa, jak nie umie odczytac tych listow ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: zalozylam sobie konto. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 10:45 hmmm... a może pojawiły jej się wartości "null" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:43 pewnie tak, beda to wyznania milosne w stylu: "zgin, przepadnij, maro nieczysta: ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: zalozylam sobie konto. 17.09.01, 10:45 nanta!!! napisał(a): > pewnie tak, beda to wyznania milosne w stylu: > "zgin, przepadnij, maro nieczysta: ;))) ja tak wcale nie napisalem ;-)))) a co to jest "maro nieczysta"? tak pisza do Mrecka ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: zalozylam sobie konto. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 10:46 raczej wiersze - w stylu mrecka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! cholera, czyatc jeszcze umiem... 17.09.01, 10:46 ale co mam czytac, jak nic nie przychoidzi???? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: cholera, czyatc jeszcze umiem... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 10:48 może naciśnij "odśwież"... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: cholera, czyatc jeszcze umiem... IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 10:49 aha do mnie też nie przyszły dzis żadne mejle. ale nie dało mi to do myślenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! o co tutaj chodzi? 17.09.01, 11:11 bo ja sie chyba zgubilam i potrzebuje przewodnika... oswieconego!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: o co tutaj chodzi? 17.09.01, 11:17 jestem do usług!!!! reszte wywalilem .... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pomoc juz w drodze 17.09.01, 12:14 przy okazji wywalilem sie sam .... ale moja oferta jest nadal aktualna ;-)))))) wystarczy tylko ustalic cene ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: pomoc juz w drodze IP: 19.150.112.* 17.09.01, 12:19 wywaliles wszystkich ;)) dotad nie moge wstac z podlogi o jakich uslugach mowisz, kto bedzie placil i czym? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pomoc juz w drodze 17.09.01, 12:35 Gość portalu: nanta napisał(a): > o jakich uslugach mowisz, > kto bedzie placil i czym? ;)) pisałaś, ze masz problemy, wiec zglosilem sie na ochotnika, zeby Ci pomoc. a placil bedzie uslugobiorca, a czym to sie przeciez dogadamy ... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: pomoc juz w drodze IP: 19.150.112.* 17.09.01, 13:06 dlaczego dzisiaj mnie tak wywala??? no, dogadamy sie albo i nie, roznie moze byc.... i co wtedy? a robota bedzie juz wykonana ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: pomoc juz w drodze IP: 213.77.14.* 17.09.01, 13:15 Gość portalu: nanta napisał(a): > dlaczego dzisiaj mnie tak wywala??? mnie też, co widac i słychać ;-))) > no, dogadamy sie albo i nie, roznie moze byc.... > i co wtedy? a robota bedzie juz wykonana ;)) podasz zakres robót i bedziemy sie dogadywac o zapłatę ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: pomoc juz w drodze IP: 19.150.112.* 17.09.01, 13:17 a jak nie bede zadowolona z wykonanej pracy to co? bede musiala zwrocic czy jak? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pomoc juz w drodze 17.09.01, 13:19 Gość portalu: nanta napisał(a): > a jak nie bede zadowolona z wykonanej pracy to co? > bede musiala zwrocic czy jak? ;)) to chyba raczej ja bede musial Ci wynagrodzić ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: pomoc juz w drodze IP: 19.150.112.* 17.09.01, 13:34 aha, juz przypomnialam sobie miales byc moim oswieconym przewodnikiem a mam wrazenie ze mnie prowadzisz na jeszcze gorsze manowce. i chyba o to Ci chodzi, co?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: pomoc juz w drodze IP: 213.77.14.* 17.09.01, 13:46 nie dość, ze umie poslugiwac sie kompem, to jeszcze taka przenikliwa i przewidujaca jest!!!!! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: pomoc juz w drodze IP: 19.150.112.* 17.09.01, 14:01 Gość portalu: rigel napisał(a): > nie dość, ze umie poslugiwac sie kompem, to jeszcze taka przenikliwa i > przewidujaca jest!!!!! ;-))))) nie kpij sobie z pampersa bo nie zobaczysz!!! ;)) nauczylam sie od Ciebie:zdecydowania, przenikliwosci i koniecznosci przewidywania ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: pomoc juz w drodze IP: 213.77.14.* 17.09.01, 14:38 nie dość, ze umie poslugiwac sie kompem, to jeszcze taka przenikliwa i przewidujaca jest!!!!! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: pomoc juz w drodze 17.09.01, 13:17 co tu się dzieje? A co się dzieje z tym całym forum? Czy GW nie zależy w ogóle na forumowiczach, ciągle nie można wejść nawet do GW, a co dopiero mówić o zalogowaniu. Anielcia, masz tam chody gdzie trzeba, załatw sprawę, bo nie wytrzymuję nerwowo. Dopiero teraz mogę odpowiadzieć w sprawie ablucji - są codzienne po kilka razy, a co? Mam sobie żałować? Troszkę mnie nie było, i już widze że rigel jest znantowany ( z trzema wykrzyknikami) a nanta!!! zariglowana (zarigelowana). Rigel, qrka byłeś u sąsiadów południowych? A piffo dla starych sprawdzonych przyjaciół to gdzie? Pewnie wypiłeś po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pomoc juz w drodze 17.09.01, 13:19 hansi napisał(a): > Rigel, qrka byłeś u sąsiadów południowych? A piffo dla starych > sprawdzonych przyjaciół to gdzie? Pewnie wypiłeś po drodze troszke sie przemycilo ;-))))) pan sobie zyczy "mnicha" czy "pilsnerka"? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: pomoc juz w drodze IP: 19.150.112.* 17.09.01, 13:25 Hansi, ciesze sie ze w koncu udalo Ci sie wrocic do netu. dzisiaj jest obled, wogole nie mozna wejsc. ps. straszny z Ciebie czyscioch, jestem impressed. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: o co tutaj chodzi? 17.09.01, 13:23 Juz miałem napisać że ja jeszcze jestem , kiedy dotarła do mnie fala wywaleniowa. I lezałem do tej pory :-). Nanta dzisiaj to chyba wszystkich wywala, nie daj się naciagnac na jakies dodatkowe usługi :-). Jutro będą wszyscy spokojnie siedzieć na forum a on powie że to jego zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: o co tutaj chodzi? IP: 213.77.14.* 17.09.01, 13:32 przeciez nie o takie dodatkowe usługi chodzi!! ;-))) Nanta nie .... (zreszta nie powiem co, bo by sie wszyscy smiali) ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: głównie chodzi o to, że IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 13:33 rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta rigiel nanta itd. strach zaglądać bo wygląda to na CUDZĄ korespondencję, której czytać nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta po kolei IP: 19.150.112.* 17.09.01, 13:49 Aniela, to nie jest cudza korespondencja, odezwij sie kiedy chcesz jesli mialaby byc prywatna, nie pisalibysmy na forum ;) Piotr, mnie sie nie da tak latwo naciagnac najpierw sprawdzam, potem place ;) Rigel, zaintrygowales mnie szalenie i nie wiem jak zadac pytanie zeby dostac wlasciwa odpowiedz ps. o jakich uslugach myslales/nie myslales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: po kolei IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 14:02 nienei boję się w pól słowa komuś wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: po kolei 17.09.01, 14:04 a od kiedy Ty jestes taka strachliwa, co???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: niech nam wszyscy....... 17.09.01, 14:06 żyją długo i szczęśliwie, a rigel przemycił piffo i dlaczego nie częstuje? Ale egoista, no nie? Widze że dużo dobrych dobrych ludzi ma kłopoty z forum, czy może dotrze to wreszcie do władz najwyzszych GW? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: niech nam wszyscy....... 17.09.01, 14:10 Hansi, oni sie na nas wypinaja, bo wiedza, ze nie mamy gdzie pojsc. A ze Rigel to sknerus w kwestiii pifka to ja wiem reszta dzieli sie tak jak trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Ja tu za kims tesknie :-((( 17.09.01, 14:45 Gość portalu: nanta napisał(a): > i co? i jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: niech nam wszyscy....... 17.09.01, 14:44 nanta!!! napisał(a): > A ze Rigel to sknerus w kwestiii pifka to ja wiem reszta dzieli sie tak jak trzeba :) a ciekawe skąd masz takie wiadomosci???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: niech nam wszyscy....... IP: 19.150.112.* 17.09.01, 14:46 no co? fotel oddales, bez pisniecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: niech nam wszyscy....... 17.09.01, 14:52 jaki fotel, na swoim jeszcze siedzę ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 15:04 czyżby wszyscy juz sobie poszli??? nawet jesli tak, to wszystkim obecnym i nieobecnym zycze udanego popoludnia buziaki dla tych co zasluzyly, pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:09 ciekawa jestem, ktore zasluzyly ??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 15:11 Gość portalu: nanta napisał(a): > ciekawa jestem, ktore zasluzyly ??? :)) ciekawosc to pierwszy stopien .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:12 tam juz jestem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 15:14 wiec jezeli uwazasz, ze nie zasluzylas, to dlaczego nadstawiasz policzek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:15 skoro nie zasluzylam dlaczego najpierw lecisz do mnie ?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 15:17 Gość portalu: nanta napisał(a): > skoro nie zasluzylam > dlaczego najpierw lecisz do mnie ?;))))) czy ja napisalem, ze nie zasluzylas??? a to nie ja lece do Ciebie, ale Ty zaczelas sie dopominac o buziaka ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:17 ....ktorego strasznie chciales mi dac!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 15:19 Gość portalu: nanta napisał(a): > ....ktorego strasznie chciales mi dac!!! ;) no, chcialem. czy w tym jest cos zlego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:26 pewnie Cie juz nie ma wiec milego popoludnia nie ma nic zlego, ja sie ciesze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:28 ciesze sie, ale czy Ty przypadkiem nie wychodziles??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 15:29 ale wrócilem ... do Ciebie ;-))) przeciez nie zostawie Cie samej ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:31 jak mi milo, ze wrociles, wiesz, wlasnie szukam chetnego do tego niezobowiazujacego romansu ;) nie znasz nikogo? ja bardzo mila jestem, nie gryze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 15:32 Gość portalu: nanta napisał(a): > ja bardzo mila jestem, nie gryze ;)) jak tak, to ja sie zastanowie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:34 ale wiesz, nie mysl za dlugo bo chris straszy ze odejdzie i spotaknie sie nie odbedzie!!! i co wtedy? z romansu nici? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 15:36 Gość portalu: nanta napisał(a): > ale wiesz, nie mysl za dlugo bo chris straszy > ze odejdzie i spotaknie sie nie odbedzie!!! > i co wtedy? z romansu nici? ;) zawsze mozna zorganizowac sobie spotkanko w cztery oczy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:39 tylko oczy maja przyjsc ??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 15:41 dowcipna jesteś ;-)))) jasne, że nie. reszta nawet jest wskazana ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: A KUKU MISIACZKI IP: 19.150.112.* 17.09.01, 15:52 reszta wskazana? o jakiej reszcie myslisz??? reszta forumowiczow? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: A KUKU MISIACZKI 17.09.01, 16:16 Gość portalu: nanta napisał(a): > reszta wskazana? o jakiej reszcie myslisz??? > reszta forumowiczow? ;) reszta forumowiczów t m.in. ja, tylko qrka mnie nie bedzie na spotkaniu, z przyczyn odemnie niezależnych, czego serdecznie żałuję, jak dogadacie nastepną randke w ciemno to ja się piszę. I jak mnie jeszcze raz dzis GW przerwie połączenie to chyba sie bardzo zdenerwuję, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś