chris_45 18.09.01, 11:32 Na niektórych wątkach coś tam przebąkują, ale spotkanie za 4 dni, a nikt się nie deklaruje na poważnie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 11:33 chris, wiedzialam i wierzylam jak widzisz zbieramy sie do kupy bedzie dobrze, ciagnij to dalej, ja bede podciagala .....watek do gory!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 11:36 Nanta ! Od kiedy masz "widzialny" adres ? ja tylko podciągam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 11:34 ja na poważnie deklaruje nieobecność swoją. i pamiętam o tym ze ma mnie nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 11:37 nauczylam sie oblsugiwac taka mala lodowke niektorzy mowia na nia KOMP zapraszam do pisania milosnych listow ;))) Aniela, tak piszesz jakbys chciala przyjsc tylko sie migasz.... ZAPRASZAM CIE, PRZYJDZ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 11:41 aha chciałabym ale w delegacji będę. ale chętnie posłucham opowieści kto z kim przeciw komu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:44 hej, gdzieście się wszyscy podziewali??? My tu z Nantą od zmysłów odchodzimy... Co do spotkania, to ja będę na pewno...prawie na pewno...tzn. na ile infekcja pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 11:44 delegacja??? nic lepszego nie bylo??? to bedzie sobota, dla przypomnienia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 11:50 od czwartkowego popołudnia wyjeżdzam służbową lanczia i zostaję do niedzieli cele spędzenia uikendu za warszawą w ładnych okolicach na cudzy koszt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:00 nie musisz się chwalić...;)))))))) Poza tym pewnie będzie nudno...narady, konferencje, szefowi trzeba będzie ciągle herbatę podawać...nic fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 12:02 Gość portalu: fuego napisał(a): > nie musisz się chwalić...;)))))))) nie mogłam się powstrzymać :) > Poza tym pewnie będzie nudno...narady, konferencje, szefowi trzeba będzie > ciągle herbatę podawać...nic fajnego sama sobie będę szefem i okrętem. i sternikiem. i żeglarzem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:05 tak, tak, a jak nikt nie będzie widział, to Szefowi Wszystkich Szefów kocykiem nóżki będziesz okrywać ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 12:16 Szefowi Szefów mogę dać co najwyżej wypielęgnowaną dłoń do pocałowania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:22 podać to każdy może...Tylko czy szefuńcio przyjmie-oto jest pytanie... no i nad tą pielęgnacją trzeba będzie popracować, bo od grzebania w bagnach w poszukiwaniu trupów, oraz po wspinaczce (po trupie, a jakże) to rączki brudzą sie i niszczą niemiłosiernie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 12:23 w białych działałam rękawiczkach :)) profesjonalnie się wspinałam. ale dziękuję za troskę :) to wzruszające, naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:26 tak, My-kobiety-zawsze dbamy o szczegóły i jak robota brudna, to zaraz rękawiczki się znajdują...A po wszystkim rękawiczki hop! do worka i proszę- mucha nie siada ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 12:31 o toto właśnie. :) nawet mi lakier nie odprysnął z paznokcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:36 no, ma sie rozumieć... Facet zaraz by sie uświnił...nie tylko ręce pewnie, ale i ubranko całe... eh, do tej roboty to klasę mieć trzeba, nie ma co :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:02 Chris Ja naprawdę chcę się rozejrzeć. I naprawdę chce zarezerwować jakiś kąt pod dachem. W tym rejonie w pubach jeszcze nie bywałem, dlatego szukam informacji od tych co moga podsunąć jakis adres. Jak zarezerwujemu teraz to będzie jakiś stały punkt tej imprezy ( i adres dla spóżnialskich). Na razie nikt nie oprotestował godziny , to juz jest coś. Moja impreza, zanim coś ustalilismy, przemieściła się przez trzy adresy i trzy weekendy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:13 Piotrze_c Cieszę się z takiego podejścia do sprawy... Ja sam nie znam pubów w tamtym ani w innym rejonie, bo raczej nie uczęszczam, ale z przyjemnością pójdę. Jeżeli możesz to zarezerwuj gdzieś w pobliżu jakiś większy stolik. Tak trzymaj - zajmij się tym choćby dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:18 widzę, że Panowie wzięli sprawy w swoje ręce...no,no. Bardzo pięknie. Ale może znajdzie się choc chwilka na uśmiech,bo cos tak ponuro, sucho i rzeczowo gadacie... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:26 A mnie tu brakuje jeszcze sporo osobistości plażowych, które niegdyś mocno się deklarowały, a teraz .....cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:30 Rigel utonął w robocie Nanta (choć czy można ją już nazwac osobistością? Ona się wciąż pcha do tego stołka...)wywaliła się na godzinę Mreck...no cóż..tu chyba nie mamy wątpliwości...siedzi w swoim bagienku i coś knuje... PS. A tak naprawdę to wszyscy faceci z forum są teraz w gościnie u w/w Mrecka i opracowują plan ataku na żeńską część forum...tą piękniejszą znaczy...z wypielęgnowanymi dłońmi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:28 Gość portalu: fuego napisał(a): > widzę, że Panowie wzięli sprawy w swoje ręce...no,no. Bardzo pięknie. > Ale może znajdzie się choc chwilka na uśmiech,bo cos tak ponuro, sucho i > rzeczowo gadacie... Czsem trzeba rzeczowo, logistyka to powazna sprawa :->. Na uśmiechy bedzie dużo czasu ( mam nadzieję) nad piwem. A na razie jeden a''conto dla ciebie :-)} . A tak na poważnie (znowu ) przydało by sie jednak jakieś potwierdzenia bo według ostatniego notowanie listy przebojów bedę ja , chris i "chyba" 5 innych osób. To jak stolik na 2 czy 20 osób ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:33 zarezerwuj na 20, niech się w pubie ucieszą ;))))))))) Przepraszam, że zaliczm sie do "chyba"...niestety, bakterie i wirusy są nieprzewidywalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: PS IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:37 dziękuję za uśmiech...od razu się słońce nad Łodzią pokazało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:40 Gość portalu: fuego napisał(a): > zarezerwuj na 20, niech się w pubie ucieszą ;))))))))) > > Przepraszam, że zaliczm sie do "chyba"...niestety, bakterie i wirusy są > nieprzewidywalne... Napewno się ucieszą szczególnie jak dostana zaliczkę :-)). Na sąsiednim watku były swietne przepisy lecznicze z uzyciem piwa etc. Może zadziała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:49 nie wiem, jak to jest w Warszawie, ale w Łodzi nie płaci sie za rezerwację :) Co do kuracji piwnej, to jeśli dobrze pamiętam, składała sie jeszcze z łóżka, oraz "osób trzecich", a dokładniej "osób drugich"... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! I''m baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack!!!! 18.09.01, 12:50 cieszycie sie ????? no co takie ponure miny ????? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: I''''m baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack!!!! 18.09.01, 12:56 To sie nazywa wejście !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:04 ja!! Ja!!ja się cieszę!! Gdzieś Ty sie podziewała...przyznaj się-przeprowadzałaś akcję wywiadowczą na pobliskich bagnach, co?Zuch dziewczyna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:54 Co do zaliczki to wszystko zależy od skali. na nasze szkolne spotkanie przyszło 25 (z 27 !!) osób. Zajelismy prawie pół sali. Trudno oczekiwac od właściciela aby sie nie zabezpieczył na wypadek "rozpłynięcia się" imprezy. Co innego 2-3 osoby, to nie jest ryzykowne. co do kuracji to na spotkaniu bedzie juz "liczba mnoga" problem moze byc z łóżkiem :-) . Ale moze cos się zestawi z krzeseł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:02 no tak, ładnie wykombinowane...a w niektorych pubach to nawet takie miękciejsze fotele, albo kanapy sie znajdują... :))))))))) A tak serio, to kto wyłoży kasę na rezerwację, jeśli nie ma pewności, czy ktokolwiek przyjdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 13:15 jak wejscie to wejscie, ciesze sie ze sie cieszycie ;)) to mnie wlasnie zastanawia z ta rezerwacja, lepiej nikomu nie zrzucac takiego problemu i klopotu potem beda jeszcze gorsze mysle tak, spotkamy sie o 14. wtedy jeszcze prawie wszedzie jest pusto. zajmujemy co chcemy i juz!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:17 Aha! jest przewidziany jakiś koniec imprezy, czy bawimy sie dopóki starczy sił i jeden dzień dłużej? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 13:19 zabawa do upadlego a jak beda lokal zamykac to idziemy na tance!!! fuego co Ty na to???? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:22 na mnie możesz liczyć...przez ten tydzień w górach właśnie tak żyłam ;)) Raz nawet prosto z imprezy poszlam z kumplami na śniadanie :)To dopiero była jazda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:21 cześć wszystkim :))) co to za spotkanie i czy można się przyłączyć? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do aldonki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:25 aldonka!!!! nie no, nie wierzę...czy My się juz kiedyś nie spotkałyśmy? W trakcie bitwy o stołki może? Jeśli tak, to witaj, stara... :) A jeśli nie, to też witaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka do Fuego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:26 jasne, że walczyłam o stołki ;))) niestety Nanta zagarnęła większość dla siebie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! aldonkaaaaaaaaa 18.09.01, 13:31 Ty nie przesadzaj, ja walczylam, im odbieralam i oddawalam innym pampersom nie bralam dla siebie,, o nie, tylko te bardziej wysiedzone ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Aldonki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:32 taaaaak, Nanta ma naprawdę kręćka na tym punkcie, choć wiadomo, że i tak więcej nie dostanie...przecież to MY(ci starsi niejako) tym wszystkim rządzimy... Ale co zrobić-taki już jej urok...a mogłaby zużywać swoją energię w lepszym celu jakimś :) A Ty sie wybierasz na spotkanko w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka do Fuego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:34 mam bliziutko, może więc przyjdę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Aldonki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:03 łał, to świetnie... Tylko bez tego "może" proszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: do aldonki 18.09.01, 13:30 Aldonka ! Skąd się wzięłaś ? Przeczytaj wątek o imprezie i wszystko będzie jasne. Potrzeba jak najwięcej kobitek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do chrisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:32 jak dla mnie to potrzeba więcej facetów... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:33 zgadzam się z przedmówcą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do chrisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:35 ze mną, czy z Chrisem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:40 z Tobą, aldonko, z Tobą ma sie rozumieć... ja sie co prawda konkurencji nie boję, ale żal mi będzie tych wszystkich nieutulonych, rozżalonych Pań, które zobaczą, jak panowie padają nam do stóp... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! fuego, czy Ty na mnie narzekasz??????? 18.09.01, 13:34 ja nic nieporadze, ze mnie nosi. ja wiem ze to jest czasem meczace, ale nie moge wlaczyc sama ze soba!!! chcecie zebym byla wielka nuda??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: fuego, czy Ty na mnie narzekasz??????? 18.09.01, 13:36 nanta!!! napisał(a): > chcecie zebym byla wielka nuda??? :))) juz jestes, czy chcesz czy nie!jak wojenka to wojenka ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Rigel, a ty tu skad? 18.09.01, 13:39 rigel napisał(a): > > juz jestes, czy chcesz czy nie!jak wojenka to wojenka ;-)))) prosze jasniej, bo nie wiem czy mam sie wsciec czcy Cie ucalowac. obecnie stawiam na opcje nr 1. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, a ty tu skad? 18.09.01, 13:40 nanta!!! napisał(a): > prosze jasniej, bo nie wiem czy mam sie wsciec czcy Cie ucalowac. > obecnie stawiam na opcje nr 1. ;)) osobiscie wolalbym calusa, ale tak na mnie wszystkied ziewczyny naskoczyly, ze nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! nie bedzie calusa 18.09.01, 13:43 bo naskoczyles na mnie a zupelnie nieslusznie i koniec. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie bedzie calusa 18.09.01, 13:45 jeszcze sie nie zaczelo i juz ma byc koniec?????? nie zgadzam sie ;-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Nanta, no co TY???????? IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:47 jeszcze niedawno płakałaś, że Ciebie to Rigel nie całuje, nie przytula nawet, a teraz nie chcesz... Rigel, ja bym sie pogniewała za taką dwulicowość ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta, no co TY???????? 18.09.01, 13:52 Gość portalu: fuego napisał(a): > Rigel, ja bym sie pogniewała za taką dwulicowość ;)))))))) a co ja niby zrobilem? Fuego, Ty jedyna mnie rozumiez, nie? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Nanta, no co TY???????? IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:17 rigel napisał(a): > a co ja niby zrobilem? Fuego, Ty jedyna mnie rozumiez, nie? ;-)))) Eh, Rigel, stara miłość nie rdzewieje... Pampersy (choć nie powinny się już nimi czuć, ani nazywać) czasem jeszcze będą się złościć na podobne prowokacje...wybaczyc trzeba...i poczekać, aż samo przejdzie ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta, no co TY???????? 18.09.01, 14:28 Gość portalu: fuego napisał(a): > Eh, Rigel, stara miłość nie rdzewieje... i dlatego, na przekór wszystkim, masz extra calusa ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Rigel, a ty tu skad? IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:43 no właśnie Rigel, miałeś sie już dzisiaj nie odzywać... Nie to, żebym nie chciała, ale no wiesz...jak się spotykają dwie kobitki (a czasem trzy) to wiadomo, że zaraz zaczynają innym obrabiać tyłki, że sie tak nieładnie wyrażę...A Ty nam przerwałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: fuego, czy Ty na mnie narzekasz??????? 18.09.01, 13:42 ...a Rigel cały czas unika potwierdzenia obecności... Pamiętam, że O. miała nadzieję, że jak wróci to wszystko będzie już omówione i załatwione. Nadal brakuje mi tu sporo klientów z "LISTY IMPREZOWICZÓW...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Crisa 45 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:45 ależ skąd przypuszczenie, że na Ciebie narzekam? No i treść postu nijak ma się do tytułu... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 13:47 nanta!!! napisał(a): > to mnie wlasnie zastanawia z ta rezerwacja, > lepiej nikomu nie zrzucac takiego problemu i klopotu > potem beda jeszcze gorsze Postaram się dzisiaj dowiedziec o jakiej kwocie mowa , dam znać. > mysle tak, spotkamy sie o 14. wtedy jeszcze prawie wszedzie jest pusto. > zajmujemy co chcemy i juz!! ;)) W sobote o 14 jak będzie ładna pogoda to na takie luzy bym nie liczył. A nadal jestem optymista i wierze że to będzie > naście osób Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do Piotra_c i Chrisa 18.09.01, 13:49 stanowicie wspanialy team. jeden zwoluje drugi zalatwia. Piotrze, masz u mnie przytulanie, tylko nie nakladaj tej zbroi, kamizelke przezyje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do Nanty IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 13:54 przytulanie z Piorem, całowanie z Riglem - no, no moje gratulacje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 13:59 jak mnie jeden zostawil to trzeba szukac innych rozwiazan;) zreszta Piotr chce sprawdzic swoje ubezpieczenie a ja mu chetie pomoge ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do przemądrzałego Rigla IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 14:08 chciałbyś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do przemądrzałego Rigla 18.09.01, 14:09 Gość portalu: anka napisał(a): > chciałbyś :)))) jasne :-))))))) chociaz troszeczkę, pliiiiis ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do przemądrzałego Rigla IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 14:10 prędzej mi kaktus.......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do przemądrzałego Rigla 18.09.01, 14:24 noooo, to sie jeszcze okaze ;-)))) Skarbie, a co to za dziwne ... no, to na Towjej dłoni ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do przemądrzałego Rigla IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 14:28 zegarek :)))))) i nie mów do mnie skarbie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: do dziewczyn 18.09.01, 14:03 Dla dziewczyn przwidujemy dużo atrakcji Nie pchać się...ale widzę że Anka jak usłyszała o całusach i przytulaniach to się odnalazła...po wiekach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do chrisa (wiem,że to lubisz) IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 14:10 czy wy myslicie tylko o jednym ??? żadnych buziaków i przytulań, bez spoufalania proszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 14:02 Nie będzie żadnego spotkania!!! Co najwyżej spotkacie się w ... areszcie. Właśnie Was aresztuję, jesteście podejrzani o molestowanie seksualne co porządniejszych plażowiczów ! Macie jeszcze tylko po telefonie do przyjaciela, publiczność będzie na rozprawie, a z pół na pół skorzystacie, jak będziecie mieli dobrego adwokata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 14:06 ja bardzo chetnie, nie mialam jeszcze kajdanek na rekach uppps, czy ja nie wyjde na piernika ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 14:06 Jak będzie następne spotkanie, to przyjdę, bo teraz niestety nie ma szans, a ,ze się interesuję zoologią to chciałabym zobaczyć takie okazy jak Wy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:06 zaraz, zaraz, przecież molestowanie jest wtedy, gdy jedna ze stron nie chce... :)))))) A My tu jakoś nie opieramy sie bardzo (a może powinnyśmy?). Nie no- w końcu zimno jest i...w ogóle, więc trzeba się do siebie przytulać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: do Anki (nie wiem czy to lubisz) 18.09.01, 14:20 Jeżeli bez spoufalania - to ja od razu rezygnuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:28 ej, Chris, no co Ty? Przecież od razu widać, że kokietka z tej anki...teraz nie podchodź, a potem... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:48 ze mną jest inaczej troszkę-witualnie to mnie łatwo podejść, a i całus się czasem trafi... ale w real`u...trochę sie postarac trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:55 A co, do tej pory nie wiedziałeś, czy mnie lubić, czy nie???buuuuuuuuuuuu To takie przykre... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do ostatnich na polu walki 18.09.01, 14:55 o prosze i kto mi zarzucal dwulicowsc, itp R. zginal a fuego dawaj za Chrisa ladnie to tak??? ;)) Chris, a mnie lubisz, co??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do ostatnich na polu walki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:01 hej, co to znaczy "za Chrisa"? ;) My tu sobie tylko miłą pogawędkę ucinamy... A co do pola walki...cóż, Nanta..wszyscy juz dawno skończyli wojenkę, a Ty ciągle machasz tym mieczem...usiądź, odpocznij, napij sie z Nami herbaty, zjedz ciasteczko...widzisz, jak przyjemnie być może :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do ostatnich na polu walki 18.09.01, 15:06 ja juz od dawna nie macham szabelka, to widac z daleka;)) Wy walczysliscie z wiatrakami a ja z bolem glowy pampersy maja juz chyba dosc poza tym pisaliscie tak szybko ze nie nadazalam czytac o odpowiedzi nie wspomne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do ostatnich na polu walki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:09 i nastał pokój... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do ostatnich na polu walki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:10 no, to mi wygląda na rozejm...chwilowy przynajmniej ;)))) A jak tak wspomniałam o tych ciasteczkach, to zaraz mi się słodyczy zachciało...i co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do ostatnich na polu walki 18.09.01, 15:12 jak wspomnialas o ciastkach to pognalam do sluzbowej szafki i juz jedno mam z soba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty (o ciastkach) IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:18 Ty to masz dobrze, u mojej mamy w pracy (gdzie teraz siedzę) szafka też jest, ale me bystre oko nie wypatrzyło tam nic, co możnaby nazwac ciastkiem...słodyczem nawet :( Czas chyba wyjść do sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: do Nanty (o ciastkach) IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:19 łakomczuchy, dajcie gryza, tez bym zjadl jakies ciasteczko ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:22 nanta!!! napisał(a): > a zasluzyles???? ;))) a nie? jak tak uważasz, to daj ciastko komu innemu ;-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 18.09.01, 15:24 niemozliwy jestes, wiesz? ;) obrazasz sie, teraz stroisz fochy a i tak po ciastka przychodzisz nie wiem tylko czy ja moge Ci dac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:29 nanta!!! napisał(a): > nie wiem tylko czy ja moge Ci dac. przeciez decyzja i tak nalezy do Ciebie, czy dasz, czy nie. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla(o ciastkach) IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:34 kurcze, widzę, że wszyscy, jak tu stoimy, jesteśmy ciasteczkowe potwory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do chrisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 14:56 a może powiesz jak jest z Tobą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do chrisa 18.09.01, 14:59 alez sie bab na Ciebie rzucilo no no...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do chrisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:00 został sam jeden na placu boju - to i powodzenie ma ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: do dziewczyn 18.09.01, 15:05 To napewno na mnie ? Chyba tylko dlatego że sam tu zostałem.... Lubię Was wszystkie - naprawdę ! Inka - czekasz naprawdę ? Aldonka - ze mną jest najlepiej - uwielbiam kobiety ! Nanta - Ciebie lubię wyjątkowo ! Fuego - Ciebie też bardzo Nie wiem...ominąłem kogoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:07 nie no, inne lubisz wyjątkowo, a mnie tylko "bardzo" :((((((((((( Czy to tak ładnie? Bo mi cos sie nagle smutniej zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do fuego 18.09.01, 15:10 no nie, zagiela parol na Rigla, teraz probuje z Chrisem Fuego, zostaw cos dla innych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:12 no co? Tobie się dostało "wyjątkowo", a mi? Też by Ci było smutno, jakby ktoś Cię lubił tylko "bardzo" ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 15:16 o przepraszam, "bardzo "to jest znacznie wiecej niz ja dostalam od innych panow na forum a Ty jeszcze narzekasz;)) a wogole nie napadajcie na Chrisa, medal za odwage mu dac!! na jego miejscu nie podjelabym sie takiego podsumowania wiadomo, jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodzil ;)) i zrob to tak zeby i wilk i owca, paranoja!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: do Chrisa 18.09.01, 15:11 Fuego, Ciebie "bardzo", do mnie było tylko "naprawdę"... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do krissa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:15 biedny ten Chris...chciał chyba dobrze, a wyszło cos zupełnie innego... aniela, inka -brak mi słów, żeby powiedzieć, jak mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: do dziewczyn IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:17 moze poprawi wam humor informacja, ze ja was wszystkie lubie baaaaardzo i wszystkie jednakowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do dziewczyn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:18 ostatni sprawiedliwy??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:19 Rigel, co Ty tu robisz? Znowu Nas dzisiaj zaskakujesz...chciałeś sprawdzic, czy Cię znowu nie obgadujemy, prawda? Przyznaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:21 nic nie chciałem sprawdzic, po prostu zostałem troche dłużej, bo mam hm... randkę;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do Rigla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:23 i tak głośno o tym mówisz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:25 Gość portalu: aldonka napisał(a): > i tak głośno o tym mówisz? ;))) przeciez juz chyba moge? swoje lata mam, wiec nie ma sie czego wstydzic ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: do Rigla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:28 jasne, że możesz, wszyscy mogą ;))) no a te wszystkie złamane serca??? nie będą dręczyły Cię nocami wyrzuty sumienia??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:23 Randkę??????????????? A taką wirtualną, czy może najprawdziwszą na świecie, jeśli wolno spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:27 Gość portalu: fuego napisał(a): > Randkę??????????????? > A taką wirtualną, czy może najprawdziwszą na świecie, jeśli wolno spytać? wirtualna tez moze byc najprawdziwsza na swiecie, nie? szczegolow i tak wam nie zdradze, bo (podobno) jestem dzentelmanem ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:30 nie, wirtualna to wirtualna.Możesz siebie wymyślić jak chcesz i cały czas grać...a real to real. Tak całuje i do tego dżentelmen...no, no ;)))))))))))))) Miłego rande-wu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do krissa IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:20 aha syczę znacząco tocząc jadem w kierunku krisssa. rigiel nie osłaniaj go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do krissa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:21 Ej, dziewczyny, dajcie spokój...Bo Chriss i tak już gdzieś zniknął :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do krissa IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:26 wyszedł po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: do wszystkich IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:33 ja tez juz musze wyjsc i jest mi cholernie przykro z tego powodu ;-(((( caluje was wszystkie, pa do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: wrócą IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:34 tacy jak oni zawsze wracają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:39 pa pa, Rigel, do jutra... Specjalne buziaczki ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: chris do siebie samego 18.09.01, 15:41 Lubię towarzystwo kobiet - choćby wirtualne Miałem dziś jeden z najprzyjemniejszych dni na plaży - dzięki Wam To w końcu przecież ja założyłem ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sułtan kriss IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:43 aha mogłeś się jak sułtan dajmynato brunei poczuć. faktura za ten dzień nadejdzie w swoim czasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:44 Jak to "miałem"? To znaczy, że Ty tez już uciekasz?? No nie, znowu Panowie uciekają w popłochu... ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do Pan 18.09.01, 15:45 wystarszylyscie ich i koniec ;)) ja tez juz uciekam, zycze milego popoludnia i do odstukania jutro ;) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Pan IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:48 pa pa pa. Całuski sto dwa a jak się zmieści to sto czterdzieści ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Pan IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:56 to było do Nanty, czy od Ciebie, bo też się zwijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do obu płci IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:56 zmiotę pety i słomę z butów. pocieciuj e jeszcze chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:59 ha! i wyszło szydło z worka!!! Ty nie szefem, ale cieciem jesteś!!! Dlatego zabierają Cię ze sobą w delegację-sprawdzony cieć to skarb!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 16:01 cóż. dorabiam sobie jak mogę. nie zazdrościsz mi chyba ?:) możemy tu cieciować na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 16:03 e, chyba jednak podziękuję...mój fotel w zarządzie mi wystarcza, a i oszczędności jakies uciułałam...Poza tym zaraz uciekam, więc cieć ze mnie marny by był ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 16:09 no i słowo ciałem się stało... Pa pa, Aniela, stróżuj nam tutaj dobrze do jutra Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 16:13 powymieniam zamki w drzwiach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c UWAGA MAMY LOKAL !!!!!!!! 18.09.01, 16:54 Raport z frontu Mamy wstepnie zarezerwowane 10-20 miejsc w restauracji "Restauracja Piwna 2" od 15:00 . Adres Piwna 2 obok pl Zamkowego (tel 831-02-59). Bez zaliczki. Jeśli bedzie nas rzeczywiscie pod 20 osób, to istnieje możliwosć że dostaniemy własny pokoik. Mam zatelefonować w piatek po południu i ostatecznie potwierdzić ile nas bedzie. Właściciel liczy na duży popyt na piwo. Nie zawiedźmy go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.isns.uw.edu.pl 18.09.01, 17:57 BEHEMOD pamieta...Swoja droga-czy sa juz ustalone wszystkie szczegoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. ja tu tylko na momencik IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 22:25 no właśnie, czy są już ustalone wszystkie szczegóły?!!!!!!! Zostawić was na trochę i proszę - wychodzi szydło z worka. Tak sobie tu cichutko przycupnęłam w kąciku zrywając złażącą skórę z noska i już wszystko jasne....... Mreck jakoś opadł z bagiennej formy, Rigel powiela stare tricki i całusy rosyła na prawo i na lewo gdzie się da, od tych podniesionych rękawiczek to już szafa pęka - a fe, minus jak stąd na Sycylię! No i ileż tu nowych twarzy! A!!! przecież te biedactwa co mieszkają daleko nie zdążą wrócić do domku, żeby wypełnić obywatelski obowiązek w niedzielę!!!!!!! Pa pa spadam posmarować opalone plecki, żegnajcie nałogowcy - ja jestem po odwyku i czuję się wyleczona, raczej prędko tu nie zawitam. No co najwyżej przycupnę w kąciku........ aż mi skóra całkiem z noska zlezie..... Koniec tego eseju, pa pa całusów 102 (tylko dla tych, co zasłużyli i pamiętali, kto tak na prawdę rzucił hasło spotkania...... CHYBA JA!) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: ja tu tylko na momencik 19.09.01, 08:17 nie wierzę. na momencik to sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś